Dax

Då va man vaken igen. E lite trött, men även om jag tillät mig själv att snooza så somnade jag inte om. Så nu blir det full fart inför ikväll. Hoppas allt blir bra! Nä, det blir bra!

Nyktert? Javisst!

Undra om det bara e jag som gillar att gå ut nykter?! Spiknykter ikväll, men hade änså skitkul. Men det kanske beror på sällskapet oxå, och att jag inte varit ute på 3 veckor. O sen så har jag aldrig några förväntningar på hur det ska bli, så därför blir jag aldrig besviken.
Tyvärr så tappade garedobsfolket bort Dannes jacka. Hoppas dom hittade den, jag kunde inte stanna längre för det e tänkt att jag ska upp om ca 5 timmar. Shit, jag kommer vara helt slut imorgon. Men jag gör ju inte så mycke mer än att sova i veckorna så får ta igen det efter helgen. För imorgon blir det ingen nykter utgång iaf! Det vill jag lova...

Nä nu får det ta o bli sängen så jag iaf får lite sömn....

Ibland e det bra

Man blir ganska nöjd när man ser att våran resa redan gått upp 1000 kr i pris. Helt rätt läge o boka när vi gjorde det.

Nu har jag precis kollat på Shrek the halls, en halvtimmes lång film om hur Shrek firar jul. Kanske skulle ha sparat den till närmare jul, men det e ju ändå första advent på söndag.
Nu ska jag krypa ner i sängen o sakna dig.

Mer jul, ge mig mer...

Jag vill åka norr ut och se på norrskenet. Och åka pulka. Dom har nog sjukt bra pulkaåkning i norrland.
Men mest av allt längtar jag till att det kommer massa snö så att man kan klä på sig sina termobrallor o ge sig ut i  mörkret och det är sådär jättetyst som det blir när snön dämpar alla ljud. Sen när man kommer in ska man ha en uppvärmd bastu som man sen kan sitta i hela natten o bara vara.

Jag e lite lessen för det blir ingen träning för mig den här veckan. Eller iaf inte på gymmet, utan det är om jag ger mig ut på en löprunda imorgon isf. Så ingen boxing o bubbelpool ikväll alltså =( Så nu vet jag inte vad jag ska göra ikväll..

Dagens låt




Känner ni igen den?

En bra dag!

Så nu e dagens firande över. Har varit en mycket lyckad dag. Eftersom jag inte önskat mig så mycke så blev jag inte besviken på presenterna.


Detta fick jag; en flaska Absolut i röd paljettförpackning, en flaska mousserande, två blombuketter, pengar, en grattiskort från Ellen och Justin Timberlake, en trisslott med vinst på, presentkort på glasögon o sist (men inte minst) en lyxdildo.

Gav även mig själv en present när jag hittade en hundring i byxorna jag hade på mig. Sjukt bra =) Fast den bästa presenten va nog min post. ett efterlängtat Visa-kort och tentan. Visade sig att jag hade en mycket välskriven tenta med G+ o grejer. Fan jag kan ju!
Sen va ju allas reaktion när jag packade upp dildon ganska rolig. Syrrans svärmor fattade inte ens va det var, men kanske inte så konstigt, engagerade i missionskyrkan som dom är... =) Min gudmor va mer; "Åh jag måste få titta närmare på den där, det har ju blivit så himla populärt" Morsan; "Men va, ska du behålla den?" Hoho...
Se måste jag lägga in en bild på världens godaste tårta!


Igen...

Jaha då hade man ögonproblem igen då. Linsförbud tills på lördag o då ska jag testa en ny lins, om inte den fungerar blir det direkt upp till ögonläkaren för undersökning. Så nu har jag även lånat hem massa bågar som jag ska prova. Kommer se sjukt seriös ut =)

Jag har iaf förlikat mig med tanken på att det blir smörgåstårta ikväll. Den ser så väldigt god ut så jag har förlåtit den. till 18 personer är det beställt och vi e max 16, så det kommer bli över. E ju inga små portioner heller...
Sen har vi ju den underbara tårtan till efterätt. Shit va mätt jag kommer va ikväll.

Dagen är här!

Grattis till mig!
Väcktes av sång o frukost på sängen, så mysigt. Det första jag fick var en flaska mousserande, kanske ska ta den till frukost?! =) Presenten var ett par glasögon. Så välbehövligt. Mina gamla e för dålig styrka i så jag ser inte ordentligt o nu när jag har problem med ögonen o inte ska använda linserna så mycke så passar det ju hur bra som helst! Så ska dit o boka tid idag tänkte jag. Men nu kommer jag behöva hjälp o välja bågar... Ngn som ställer upp? =) Vill ha klart det så fort som möjligt, vill ju ha dom snart.

Jag e lite orolig över våran resa. Flygplatsen i Bangkok är ju okuperad o ja jag vet att det är två månader kvar tills vi åker, men dom säger att dom ska sitta kvar tills den nuvarande regeringen avgår. O det kommer säkert inte hända utan dom kommer antagligen få bort demonstranterna på nått sätt, men det innebär ju ändå att det e ganska osäkert att resa dit just nu. O vi tog inget avbeställningsskydd eller extraförsäkring o sånt som nu skulle varit bra. Vi tänkte; vad kan hända lixom? Inte tror man att det ska bli demonstrationer o strul. Aja två månader kvar, det kan hända mycke.

Nu ska jag ta o fixa till mig o ge mig iväg till skolan, e väldigt road över att behöva spendera hela dagen där, men men,,,,

Lost it?

En timme kvar, sen e jag ett år äldre. Det e galet hur ett år kan gå så fort ibland. Men jag undrar var känslan tog vägen? För jag känner inte att jag fyller år. Undrar om det e för att man e äldre eller om det bara e så att jag tappat känslan. Hoppas den kommer tillbaka....
För ett år sen så bestämde jag att jag inte skule fira nån mer födelsedag, min 24de fick va den sista. Ville inte bli äldre. Nu tänker jag att jag inte ska fira min 26e istället, men detta för att det känns som om det kan kvitta. Usch vilket tråkigt humör jag är på just nu. Men det e väl så ibland, man kan inte vara på topp jämt.  
Jag är dock väldigt lyckosam o har någon som förgyller mina dagar, oavsett hur det känns. Du betyder mycke.

För bra för att vara sant?

Fick precis detta mail:

Majvor Gradin                        [email protected]
Assistent  
Kramfors Kommun
872 80 Kramfors
Tel  0612-80 142
Fax 0612 10059

----- Original meddelande -----

Kära Vänner!
Detta är inget skämt.

Bill Gates (ägare av Microsoft) delar ut av sin förmögenhet. Om ni inte
tar detta mail på allvar, kommer ni att ångra er! Windows är fortsatt det
mest använda programmet.  Microsoft och AOL gör ett försök med utskick av
detta elektroniska besked (e-mail beta-test). När du sänder detta mail
vidare till dina vänner, kan  Microsoft spåra när vi använder programmet
under 2
veckor.
 
Till varje person, som skickar detta mail, betalar Microsoft 245 EURO.
 
För varje person, som tar emot detta mail och sänder det vidare till
andra, betalar Microsoft 243 EURO.
 
För varje tredje person, som tar emot mailet, betalar Microsoft 241 EURO.
 
Under de närmaste 2 veckorna kontaktar Microsoft dig för att bekräfta din
adress och för att sända dig en check.
 
Med vänlig hälsning
Charles Bailey
General Manager, Field Opérations.
1-800-842-2332    Ext. 1085 or
904/245-1085       or RNX 292-1085'
 
'Tänkte att detta var svindel, men 2 veckor efter att ha mottagit och
vidaresänt detta mail, tog Microsoft kontakt med mig för att få min adress
och jag mottog en check på 24.800 EURO.
 
Du ska sända detta mail innan testet löper ut. Sänd det till så manga som
möjligt.
Om någon har möjlighet att göra detta så är det Bill Gates. För honom
räknas det som en reklamutgift.
 
Du bör kunna motta minst 10.000 EURO.
 
Intel och AOL förhandlar om att fusionera, varvid bolaget blir det största
i världen. För att vara säkra på att även i  fortsättningen vara det mest
använda, har Intel och AOL gjort ett försök som detta.

 

____________________________________________________________________
Gunilla Nordlöf
Lönekontoret
87280 Kramfors                               0612-80156         Fax
0612-10059

e.mail:
[email protected]

´Jag e otroligt skeptisk till allt sånt här och kommer inte skicka det vidare. Förstår inte riktigt vad det är som ska spåra och hur dom ska kunna göra det heller.. Men vi som använder Google Analytics, eller dom som kan mycke om datorer o internet o grejer vet hur mycke spår man lämnar som man inte vet om. Så det kanske inte e helt omöjligt att det funkar. Blir ju väldigt tråkigt för mig om det nu mot all förmodan skulle vara sant, men då får jag ta det- Pengar e inte allt =)
Men om nu nån av er tror på detta eller bara vill testa så kör bara =) Om ni ber så skickar jag det vidare...

Glitter

Nu har jag precis kollat vad jag ska ha för frisyr på lördag. Så kom Ellen, min brors ena dotter o tyckte att jag skulle ha massa glitter oxå. Hon frågade om det va bal eller party o när det e party ska man ha glitter. När det bal ska man ha långa klänningar och höga frisyrer. Ja va ju ett tag sen, men man kanske ska spraya håret med glitter, =) Tror jag har en flaska nånstans...

Jag blev helt plötlsigt jättesugen på korv. Undra om morsan har nån hemma... Har varit sugen på mycke nu det sista, godis, chips, pasta osv.. Så mitt mål att inte äta så mycke kolhydrater har gått sådär sista tiden. Har fortfarande inte ätigt nå godis o så, men en glass blev det i söndags. O imorgon blir det tårta o grejer, Men men så e det ibland.

Nu ska jag strax ge mig ner på stan o träffa Rebecca o Terese o sen blir det antagligen handboll.

Ett litet tips till folk som behöver ombyte

Dagens låt:




Just dance!

Ingen motivation

Jag har precis bakat tårta, Ser ut ungefär som en 5åring, marräng runt hela munnen =) Dock blev min smörkräm inte som jag ville, men det får gå. Kan kanske äta upp den o göra en ny istället... =)

Annars då? Jo men fint serru. Jag e trött, igår va värst. Va helt förvirrad hela dan. Men eftersom jag somnade i bra tid igår vaknade jag kl 8 idag. Skönt o inte sova bort hela förmiddagen. Hade egentligen skola idag men jag orkade inte gå. Det är ett heöt frivilligt moment o har inget o göra med kommande tentor eller nått, så jag sov istället. Skulle börjat kl 8 o det kändes inte så aktuellt.
Men fick iaf reda på igår att jag klarat tentan! Så skönt. Nu ska bara min idiot till lägenhetshyrare se till o ge mig min post. Har sagt till henne, men det händer inget. Dom har nämligen skickat hem tentan per post. Väntar oxå på ett nytt visa-kort jag beställde för 2 veckor sen. Antagligen slutar väl mitt gamla fungera när som helst...

Jäjä, ikväll ska vi göra klart sakerna inför festen på lördag. Vi satt med nordsplaceringen igår o det va så jobbigt så det slutade med att vi drog lott. Eller iaf till viss del. Men jag tror det blev bra.

...

Att göra ingenting kan ibland vara det bästa

Varför idag när det finns imorgon?

Jag är bäst på att ignorera saker. Som nu när resan e betald så känns allt bra. Men jag ignorerar fortfarande det faktum att CSN vill att jag fortsätter betala av mitt lån till dem o därför vill ha 1500 av mig om en vecka. Jag har knappt så mycke pengar kvar nu.. Men hur ska jag lösa det här då? Jag vet inte, men det löser sig alltid. Jag tänker väl att nån ger mig ett jobb snart. Bara så där... =) Sen ska ju alla andra räkningar betalas de närmaste månaderna oxå... Men, det löser sig! Eller? Jag ska bara skjuta upp allt tills jag verkligen måste göra sakerna...

Det slår aldrig fel..

Idag när jag vaknade upp va det alldeles vitt ute! Solen skiner o det gnistrar verkligen ute. Tyvärr e det för lite snö för att åka pulka, så det får bli en promenad istället. Men föst har jag lovat att damsuga. Så nu ska jag ta tag i mig själv o göra lite nytta.

Good shit!

Vad har hänt med alla mina bloggande vänner? Väldigt dålig uppdatering känner jag..vad ska jag nu roa mig att läsa?!

Idag fick jag min snö. Men inte så mycke så det räknas knappt. Men det va sladdigt att köra hem efter träningen. Dock kunde jag inte låta bli att gasa lite extra i kurvorna =) Så ja ge väldigt nöjd med dagen måste jag säga.
Gårdagen slutade ju precis som en dag ska o morgonen började nästan ännu bättre =) Sen käka god mat på stan, boka resa, träna boxing o avsluta i ångbastun o bubbelpoolen. Shit vilken nice dag! Så nu ska jag nog avsluta den med en bra film...

Dagens låt:




Va man inte kär så blir man


Wiiiiii!

9de februari till 9de mars! Bokat o betalt!


Snart...

Nu e det nära. Om ca 3 timmar e resan bokad. 9de februari till 9de mars, 4 veckor it is! Det finns inga ord som kan beskriva hur jag känner mig just nu. Denna resan sak bli så otroligt skön. Vi 4, jag, Erika, Elin och Malin, vad skulle kunna gå dåligt?!



Ja jag klagar inte på mitt lv just nu iaf, känner mig hemma på nått sätt. Jag har hittat rätt på så många nivåer som jag för bara ett år sen aldrig trodde jag skulle. O vad som än händer den närmaste tiden kommer jag ha min resa att se fram emot. Så ja, inget stoppar mig nu!!

Jag vill oxå!

Varför snöar det överallt förutom här?! Här regnar det bara... Jag vill ha snööööö! Då ska jag åka pulka. Pulka är underskattat, folk borde åka mer pulka. Var e min snö??



Så här ser det ut från våran balkong när det e snö!

Idioti

Blev ingen bandy, pallade inte åka upp. Å lika bra va väl det, missade ju bara ännu en förlust även om dom faktiskt gjorde mål ikväll.

Hittade ingen bra klänning på stan så nu e jag helt lessen att jag inte har nått att ha på mig. E det nångång man vill va fin e det väl när man fyller 25?!  Fast nu e jag helt otaggad på att fira ändå... Iaf på själva födelsedagen. Frågade mor idag vad vi skulle äta när hela släkten kommer, o svaret; Smörgåstårta. Va fan!! Först o främst äter jag inte smörgåstårta just nu. Jag säger som Agnes I Fucking Åmål; "Men kött på min födelsedag? Jag äter ju inte ens kött!" Sen så e det ju inte ens mat, utan macka. Ska det inte va fint när man fyller år? Macka e inte fint. Jag tycker iaf att om man nångång ska få välja vad man vill äta så e det när man fyller år. Jag hade gärna lagat maten själv om jag varit hemma, men jag har skola o sen möte så e inte hemma förens två timmar innan gästerna kommer. Blir lite tajt med tiden då. Iofs vet jag inte ens vad jag vill ha o äta, men inte smörgåstårta iaf!

Jaja men allt är inte mörker nu såhär på hösten. Jag har ju en person som ger mig nått att se fram emot =)

Nä, inte denna gången heller

Nä jag kan inte tycka det e roligt o springa. Gick dock bättre än förut, men det borde det ju göra eftersom jag tränat en del sen sist. Men när jag sprungit ungefär hälten så fick jag så ont att jag inte kunde andas o va tvungen att gå lätt framåtböjd. Men det gick bort efter nån minut osså kunde jag springa i mål.

Imorgon ska vi träffas innan träningen och kolla o förhoppningsvis boka resan. Ska bli så skönt!!

Så nu efter att ha ätigt supergoda färsbiffar och tagit en långdusch ska jag ge mig ner på stan o kolla klänningar. Försökte inspireras att använda nån av dom jag har, men det ble bara pannkaka.
Sen blir det nog upp till bandybanan o kika lite.

Dagens låt:






Boring!

Åh jag e alldeles jätteuttråkad nu. Förhoppningsvis slutar det regna om en stund så att jag kan ge mig ut på min löprunda. Sen ska jag tydligen fixa maten här hemma idag så då kan jag roa mig lite iaf. O nu verkar det faktiskt som om solen är på väg fram. Väntar en timme till o om det inte händer nått oförberett så ger jag mig ut.

Aja får la hitta på nått roligt o göra så länge nu då... Kanske städa lite här hemma. Hmm...

Skönt

Det e väldigt skönt o inte ha nånting man måste göra. Har precis kollat klar på Låt den rätte komma in. Va inte alls nån skräck/thriller utan lite mer spännande tragiskt drama. Vet inte om jag gillar den eller inte heller. Skulle nog inte kalla den sevärd, men man borde absolut kolla på den. =) Satt ungefär halva filmen och fundera på vem killen i huvudrollen va lik. Osså kom jag på det, Johan Palm från årets idol. Skulle lätt kunnat va hans lillebror, eller t.o.m. han om han vart lite yngre.

Träningen förut gick ju inte alls som jag trodde. Va ett Activopass, alltså man har pulsmätare o ska hålla sig inom en viss procent av maxpuls hela tiden, så det där med att ta det lugnt gick ju inte alls. Sen körde vi 30 min core oxå. Dock hade träningen positiv effekt och jag kände mig mycke piggare. Skönt!
Imorgon får jag nog inte med mig nån när det passar så om det inte e för kass väder ska jag ge löpningen en chans. Ska bli lite intressant o se om jag orkar mer nu.

Förhoppningsvis kan Erika slita sig från pojkvännen nån dag oxå så att vi kan boka Thailand. Elins plan är att hon åker med oss ner o sen åker hem efter två veckor. Men priserna varierar väldigt, förut när vi kollade så kostade resna 8000 o nu va precis samma resa 800 kr dyrare.... Aja, det kommer bli kanon!

zzzzzz

Jag är så trött idag att jag inte vet vem jag är. Huvudet kunde inte ta in nån info idag på föreläsningen, och jag mådde typ dåligt. Men knäpp som man e så ska jag iväg o träna om en timma. Men jag ska ta det ganska lugnt tänkte jag, skönt o röra på sig igen nu när jag inte varit iväg sen i torsdags. Plus att jag har ont i hela kroppen så jag behöver få igång cirkulationen.

Så nu ska jag belöna mig med ett avsnitt Greys Anatomy.

Klar, färdisch, finished!

Nu e jag äntligen klar! Hade säkert kunnat skriva mer egna tankar och reflektioner om jag suttigt nångra timmar till med det, men jag är ändå nöjd. Min helvetsfråga blev inte bra, men bättre än jag trodde att jag skulle få till den. Så tänka positivt o tro på sig själv kanske är det enda vettiga =) Du har iaf gett mig motivation långt över förväntning...

Så nu ska jag krypa ner i sängen o bara njuta! Ska t.o.m. ta mig till skolan imorgon o känna hur skönt det är att inte ha något som hänger över en! Detta e frihet gott folk! Eh ja nu ska jag ju bara vänta o se om jag får godkänt oxå, men i några dagar kan jag njuta!

Natti!

Ångest, omotivation o ja det e precis som vanligt...

Jag kommer aldrig komma i säng ikväll tror jag. Med takten jag håller nu så e jag kanske klar om en vecka.... Jag ger det nån timma till o lossnar det inte innan dess så går jag o lägger mig. Det jobbiga nu är att det känns som om även om jag sitter uppe ikväll o skriver klart så kommer jag inte orka gå upp imorgon, så då kan jag la lika gärna skriva klart imorgon?! Så hur ska jag motivera mig o bli klar idag...

On it again

Gick ju sådär för Gripen mot Sandviken ikväll...12-0..det e ju ett skämt. Men men, vad göra?!

Själv sitter jag här o försöker motivera mig att skriva klart min tenta nu ikväll. E lite lockande att hoppa skolan imorgon o sitta hemma o bli klar... Men samtidigt e det skönt o bli klar. Ja jag får nog ta o satsa på det. Klockan är ju inte så mycke än även om jag e ganska trött. Ja ibland e det jobbigt med lugna lördagar  =) Kommer ha svårt att röra mig imorgon... Haha!

Nä nu blir det hårda tag!!

Dagens låt!!






The high way!

Jag tror inte att mitt liv kan bli så mycke bättre just nu. O i veckan bokar vi! Snart e jag här...





Jag mår så bra nu att jag känner mig helt yr av alla lyckliga känslor!

Aje!

Man ska INTE steka saker utan byxor, eller iaf inet utan förkläde som går ner över låren... Det gör sjukt ont att få varm olja på benen. Det e inte så bra när märkena börjar bli blålila va?! Aja maten ble ju go iaf =)

Hej o hå jobba på

Det tog längre tid än jag trodde o skriva klart frågan jag höll på med. Men så har jag skrivit en hel sida oxå och läst 9 sidor psykologi på engelska. Så nu kan jag allt om hur olika droger påverkar oss. Man blir ju inte annat än avskräckt. Jag hade hoppast att jag skulle hinna med den sista frågan idag oxå, men jag hinner kanske bara börja på den. Men det känns ganska lugnt ändå. Den värsta prestationsångesten har lagt sig så det ska nog gå alldeles jättebra. Annars får jag sitta uppe imorgon o skriva klart, o det e ju inte hela världen.

Jag har fått tokont i min högra vad. Började känna av det på boxingen i torsdags o idag kan jag knappt gå. Har masserat in lite voltarengel så det värsta e borta iaf, men det gör fortfarande ont. Känns som om vaden är för kort typ...Ajaj, det går la över.

I imorgon flyttar min söta Josefine till Oslo. Kommer sakna henne en hel mängd, men tur e att hon kommer hem redan om två veckor till min fest! Skulle träffat henne nu på förmiddagen, men hon hade andra saker för sig så det blev inte så =) Men jag e stolt över henne! Haha!

Nä nu får jag väl återgå till skrivandet...

Fast först en dagens låt:
 


Älskade den här låten när jag va liten, o gör det fortfarande!!

Positiva lördagen!

Trots sent sänggående igår som kom jag upp vid 9 o har redan hunnit jobba på tentan. Flyter på bra nu, men jag fasar för den frågan jag skjutit upp hela tiden... Men men det får bli som det blir. Jag e sjukt positiv idag!

Igår hade vi en mysig kväll hemma hos Rebecca med festplanering o tacos. Det va dom godaste tacosen jag ätit =) Festen närmar sig med stormsetg och det e mer o göra än vad vi tänkt på. Plus att vi inte lyckas hitta en dag att träffas nästa vecka. Känns lite stressande nu...

En vän till mig e väldigt hämndlysten av sig och jag kan hålla med om att hämd ibland känns skönt. Igår fick jag min "hämd" på en, fast egentligen skulle jag vilja kalla det upprättelse. Äntligen va det jag som fick va på topp och det kändes otroligt skönt. Ja man borde verkligen ta mindre skit, eller ingen skit alls egentligen, och säga nej när man vill! Jag tror att man oftast e ganska dålig på det, iaf har jag en tendens att vara det.

Sen va jag hos optikern igår oxå o nu e mitt öga helt friskt igen. Så jag kan äntligen använda mina linser igen! Så skönt är det.

Nä nu ska jag ta o käka lite.

Skit!

Julen är nu officiellt nerlagd. Åhh jag blir så arg på min familj. Trodde att vi kanske skulle få en någorlunda normal jul i år men den chansen flög precis ut genom fönstret.  Så någon som e sugen på att dra ihop ett eget julfirande för jag vägrar va med min familj?!

Åååhh!

Små ord som man först inte tänker på kan helt plötsligt ställa till med massor. Tjej som man är analyserar man ju allt in i minsta detalj och så blir man ännu mer förvirrad än vad man va innan.
Ordet detalj va det som gjorde mig helt handlingsförlamad precis. Det handlar så klart om min tenta, har inte så mycke annan liv just nu. Hade lagt upp hur jag skulle svara på en fråga o läst igenom det jag behövde, men så såg jag vad som egentligen stod i frågan; Redogör i detalj för.... MEH! Vad är i detalj då? Ska jag skriva vartenda litet info jag hittar eller? Shit vilken prestationsångest jag har nu, Trodde inte jag var sån, men har insett att det är precis det om ställer till det för mig. Om det inte blir perfekt kan det lika gärna kvitta....suck vad ska jag göra med mig själv? Ska bli så skönt o bli klar med det här. En månad sen e det dags igen.....

Kör bara!

Ny dag, nya möjligheter. Man blir ju fruktansvärt omotiverad när det en en gång e alldeles grått o trist ute. Men idag har jag inställningen att ju fortare jag blir klar desto snabbare kan jag njuta. Så nu har jag satt i mig en omelett till frukost o ska komma igång. Fick ett "heja på"-sms av Rebecca för en stund sen =) 

Dagens låt



Negativa tankar

Just nu hatar jag min tenta. ORKAR INTE!! Men varför tar jag inte bara tag i den o får det gjort... Skulle behöva att ngn stängde av internet, då skulle jag nog få lite mer gjort. Men jag gillar inte min känsla just nu...känns som om jag kommer att skita i den o tänka att det löser sig. Men av erfarenhet så vet jag att det inte gör det, det blir på inget sätt bättre iaf. Ingen som har lust att komma hit o stå bakom ryggen på mig med en piska?! Oh, det blev ju nästan lite kinky..
Äh nu får jag ta o fokusera! FOKUSERA!!

Göra allt o ingenting

Åh jag e så nöjd idag. Vägde mig imorse och trots att jag käkade pasta igår så hade jag gått ner 0,8 kilo till, detta sen i måndags. Så nu blir det till o börja äta lite kolhydrater. Känner att jag behöver det annars kommer jag inte orka träna. Spinningen igår va riktigt jobbig o jag kände att det inte fanns mycke energi att ta av. Så i eftermiddag blir det lite fullkornspasta innan boxingen. Efteråt blir det romerska o ångbastun! Såååå nice!

Gick upp kl 9 idag och skulle börja tidigt på tentan, men så ringde Erika o vi pratade i ca 1,5 timme. Mamma undrade vad vi hade o prata om så länge när vi sågs hela kvällen igår...hoho! Sen ringde hon igen o berättade lite skvaller. Efter att fått sin dagliga dos av det så känns det bra =) Men nu har iaf snart halva dagen gått och jag har inte fått gjort mycke. Blir till  byta fråga o börja om på nytt för att få lite mer motivation.

Mackmyra (bara för att det är roligt)

Nu vill jag skriva ett sånt där äckligt lyckligt inlägg igen. Men jag skriver bara att jag e äckligt lycklig. Det får räcka så.

Genväg, omväg?

Nu har jag slutat tänka och använder Google Translate i mitt arbete. Men vettifan om det underlättar... Texterna blir ju mer lätteförståliga och jag kan skriva om dom hyffsat, men svenskan låter inte helt hundra ändå. Men något jag märk är att dom har inte så höga förväntningar på oss. Dom säger alltid hur unga o oerfarna vi är osv... Så då kan man ju lika gärna spela på det o låssas som om man precis kommer från gymnasiet ( som faktisk de flesta i min klass gör) och lämna in en inte helt språkligt korrekt tenta. Jag kan ju vara språknazist om jag vill, men det är nog mest när andra skriver. Mig själv har jag inte tålamod med... =)
Jag gillar verkligen den här meningen:  Dessutom är upp-och nedgångar i den faktiska livsstil beroende förlust bestämma variationer i hur mycket försiktighet människor övning i sitt beteende....

Nä nu blir det en halvtimma till sen blir det träning. O ikväll e jag ledig o belönar mig lite..

Suck igen o igen

Jag är lite halvirriterad just nu. Sitter här med min hemtenta o ska skriva på en uppgift. Det som står i vår litteratur om denna fråga är ungefär en sida...Hur ska jag kunna få ut nått vettigt om det på så lite info?  Jag blir inte klok på nånting just nu...

Men en dagens låt har jag iaf...



ökníng

Jag har märk att mina besökare ökat stadigt nu under en tid. Det gillar vi! Dom har faktiskt ökat med 50% =)

Svammel

3 st samtidigt på min msn använder såkallade förfinskade ord. Alltså man sätter en ändelse på ett svensk ord för att det ska låta finskt. E det modernt? Måste jag oxå börja göra det? Elin, Frida, e ni i en pakt eller? O hur har ni fått med er Gabbe där? Elin e det du som dragit in honom?

Jaha o ni som inte har en aning om vad o vilka jag pratar om, tråkigt för er! Kan ju iaf berätta att vissa saker fungerar som väldigt motivationshöjande. Så nu e jag sjukt motiverad att skriva tenta o funderar på att sitta uppe halva natten o göra klart den. Fast då skulle jag nog vara väldigt trött imorgon, o det är inte bra.

Jaha o under denna tiden jag suttigt här o skrivit så kan nog en av världens sämsta låtar spelats i bakgrunden, Las Ketchup på tyska sjungen av en man som man av rösten o dömma tror ser ut som ett riktigt tyskpervo. Jag vet att ni alla förstår precis hur han ser ut. En typisk låt som borde raderas från hårddisken... Men eftersom jag har musiken på en annan dator så orkade jag inte resa mig upp o byta.

...

Nu är ryssarna här igen! Tydligare än någonsin....

Musik o Geografi

Har satt igång min dator med all musik som jag nu lyssnar igenom, Man kan ju undra vad jag hållt på med i flera år när jag inte ens känner igen 75% av låtarna som spelas. Undra om man borde rensa nån dag? Fast ibland hittar man en låt som man verkligen gillar så det vore dumt att riskera o ta bort nån sån. 

Sitter även o funderar på varför inte Sverige höll sig mer framme under kolonisationstiden. Tänk va bra det hade varit om vi hade några ögrupper i Karibien eller likande. Då skulle man ju faktisk flyga inrikes dit. Nice! Sitter här med en världskarta framför mig och ser sjukt många öar som antagligen bara väntar på att få bli koloniserade av ett stabilt o tryggt Sverige. Vi svenskar e ju sådär bra lagom. Jag tror inte alls det är försent att ge sig ut med en armada o inta lite öar. Det finns ett gäng öar i Mikronesien som heter Caroline Islands, jag anser mig ha rätt att låta Sverige kolonisera dessa.

Men lite viktigt är det ju!

Jag kan inte låta bli o tänka stackare om denna damen. Hon säger att hon valt det själv, men ändå!

Inatt drömde jag att jag var i USA, Californien, minns inte med vem, och personen säger att vi INTE ska åka till Las Vegas. Jag blev jättearg o sa att man kan inte åka till den delen av USA utan att ta en tur till Vegas. Vaknade innan jag kom dit. Jag tror jag börjar tänka att jag aldrig kommer komma dit... Men man ska inte ge upp! Så fort jag blir rik åker jag dit o spenderar massa pengar!

Dagens låt:
 



Det bor en liten glamrockare i mig


Film?

Ikväll e mitt stora bekymmer vilken film jag ska kolla på. Har tre o välja mellan; Narnia: Prins Caspian, Step Brothers eller Låt den rätte komma in. Äventyr, komedi eller skräck. E väldigt sugen på Låt den rätte komma in, men vet inte om jag våga titta på den nu. Blir alltid så nervös av sånna filmer oså kan jag inte sova sen. Nä det får bli Narnia, den har jag tänkt länge att jag ska se.

Ännu mera humor

Haha ibland undrara man ju vad folk håller på med. Läste det här och förundras över människor. Efter att ha jobbat 4 år på krogen har man sett det mesta men aldrig nått sånt extremt. Men jag e inte förvånad...
Fast bäst e han kapellmästaren i slutet. O hej vad det går! Haha!

Gjorde ungsgratinerad lax till middag förut, dock va den inte riktigt klar, Hoppas inte jag blir magsjuk nu eller nått. Eller? Det kanske e bra..haha. Nä usch va hemskt...

Sprit

Hört på radio: Var börjar alla goda spritsorter på P? Vilka då? Passoa, Pisang Ambon, Pernod, Pappas i garaget?
Ja jag har dålig humor...men det ska väl ni ta o skita i!

Money!

Nu har jag varit duktig o varit på möte i skolan. KOmmit med massa förslag o grejer. Fick även reda på att vi får 100kr/påbörjad timme för detta så hittils har jag tjänat 400 kr. Woohoo!

Nä men nu e det väl dags o ta tag i tentan. Första frågan, Redogör för Atkinson och Shiffrins flerminnesmodell. Bara att dyka in i böckerna och försöka få ihop nått bra. Frågan är bara värd 3 poäng, då kan man ju inte behöva skriva så mycke va?

Fullt upp...

Programrådsmöte på skolan idag kl 13. Guuud va roligt....
Morsan tvingade upp mig halv 11 idag så jag kunde följa med o handla. Jag som hade massa grejer o göra på förmiddagen. Får ta tag i det när jag kommer hem istället. Sen ikväll blir det träning igen. Vilade igår, kände att kroppen behövde det. I lördags kväll va benen helt orkeslösa, kändes som om dom inte bar mig. men igår va dom bra igen.
Blir mycke o göra i veckan. Imorgon e det födelsedagsmiddag för Lotta som fyller 39, onsdag skola, träning och förhoppningsvis en hudvårdsklass på kvällen, Torsdagen ska ägnas åt tentaskrivning o träning på kvällen och fredagen blir det festplanering och myskväll med tjejerna. Så jag får försöka få in min tenta så myce som möjligt den lilla tid som blir över. Tänkte att jag skulle bli klar tidigt på söndag eftersom jag lovat Rebecca o följa med henne på handboll.

Jaja nu blir det skolan! Morsan står o tjatar i hallen...

Grattis alla pappor

Grattis pappa! Eller nått... Jag e ju lite emot sånna här dagar som fars- o morsdag, alla hjärtans dag o så. Men jag gillar min pappa ganska mycke så han fick en present plus att morsan gjorde favvorätten, lammkött med mintsås. Dock va potatisgratängen utbytt mot brysselkål. Men det funkade oxå. En bra dag alltså

Alla undrar varför jag blitt helt besatt av min mat och min träning, men jag funkar så. Allt eller inget, annars kan det kvitta. Jag vet att jag skulle tycka det va waste of time om jag fick äta kolhydrater ibland om jag kände för det, eller om jag gick ut o hällde i mig en massa alkohol helt i onödan. Nä nu kör jag på det här fullt ut! Ni får tycka vad ni vill... Så länge jag ser resultat e jag nöjd. O jag vill lägga till att jag inte på något sätt tycker att jag är tjock, som vissa verkar tro e den enda anledningen till att gå ner, utan att jag vill se om jag kan göra det. Och så vill jag komma i mina jeans igen =)

Jaha ännu en gång har mitt inlägg handlat om mat o träning. Något som jag själv inte tycker är så jätteintressant att läsa om. Äh lika bra att lag lägger ner för idag....

Glädje

Det e jobbigt att aldrig känna sig sådär superlycklig. Som när det händer nått roligt så finns det alltid nått negativt oxå. Jag vill säga att jag är en positiv människa, oftast iaf. Men jag märker att jag har svårare o svårare att känna fullkomligt glädje. Just nu e jag nämligen väldigt glad, alltså väldigt väldigt glad. Men så kommer alla dåliga tankar. Jag vågar lixom inte känna glädjen fullt ut. Men jag är på inget sätt ledsen eller olycklig, jag mår bättre än på flera år. Jag har gått in i en helt ny fas i livet och jag känner mig otroligt stark. Visst att det är jobbigt med mamma o att o hemma o inte ha nån inkomst o allt, men mina underbara vänner gör så att jag tar mig igenom dagarna utan problem. Och resan till Thailand gör mig ännu mer sporrad på livet! Det ska bli så underbart att komma iväg o bara njuta i 4 veckor. Om allt går som det ska så möter Elin upp oss efter två veckor. Sjukt kul! Så nu väntar jag bara på mitt schema så att vi kan boka så snart som möjligt.

Har iaf bestämt nu att det inte blir nån alkohol på 3 helger med start denna. Om jag ska ner mina kilon e det inte riktigt värt att sumpa det med alkohol. Har nu gått ner mitt envisa kilo igen plus lite till så är väldigt motiverad just nu. Igår åt jag dock lite Japan mix o jag tror att det är gjort på ris, men men va ju inte överdrivet mycke och nått får man ju unna sig en fredagkväll. Va ju ändå uppe o tränade halv tio imorse.

Om ett par timmar e det då bandypremiär! Ska bli kul o äntligen få se dom spela hemma. Morsan tar med fika oxå....fast jag får la knapra i mig en morot eller nått eftersom jag inte äter bullar. Mina egna hemlagade bullar! Shit va jag ska unna mig saker efter våran fest. Haha!

Dagens låt:




Plötsligt händer det...

Ibland händer saker som man vill ska hända, men dom e ändå oväntade. Då behöver man sina vänner. Men när sånna saker händer kl 12 på natten o vännerna sover (eller ligger) så blir det jobbigt. Då får man reda ut situationen själv. Kan ju bara hoppas att man gör det på ett bra sätt. 

Kvällen har iaf varit bra. Först en timmes asjobbig spinning, sen hem till JB o hänga i soffan hela kvällen. Full allsång till både Idol och Singing Bee, vi e riktiga stjärnor.Så nu ska jag strax sova för att sen upp imorgon och träna igen halv 10. Sen är det såklart bandypremiär imorgon som gäller.
Tänkte att jag kanske skulle försöka börja på tenta oxå som jag skjutit upp nu i två veckor. Kan va skönt o ha nån fråga gjord.

Men nu ska jag kolla klart på Burn after reading. Bra men lite virrig film..

lärorik

Idag har jag lärt mig att man inte kan duscha, bubbla bubbelpool eller bada ångbastu med glasögon. Suck, palla va blind.

O jag kämpar på ded min mat o träning. Gick ner två kilo bara på några dagar, men så tyvärr så försörde helgens drickande detta o jag gick upp ett kilo igen o nu vägrara kroppen o släppa ifrån sig det. Äh får bli hårdare träning istället. Det bästa e att jag faktisk märker skillnad. Jag har inget sötsug och när jag blir hungrig så blir ja det utan att känna mig grinig. Det är det bästa! Så nu har jag både stabila hormoner och stabilt blodsocker = världens bästa människa =)

Jag har bara de senaste dagarna kännt att jag har växt upp en hel del. Det har skett under en längre tid, men nu känner jag det verkligen på riktigt. Mina vänner säger även att dom märker en skillnad då jag är mer harmonisk o tillfreds med mig själv. Jag har börjat värdesätta andra saker i livet än energislukande "vänner" som egentligen inte ens e ens vänner.

Gå vidare?

Började skriva en lång o jobbig text om att göra slut o träffa nya o bla bla, men jag tog bort den för det ble bara krångligt o invecklat. Det jag skulle komma fram till va iaf att hur man än gjorde slut, om man va överrens eller inte, oavsett om det va du eller han så e det alltid jobbigt när den andre träffar en ny. O det är ok att det är så.

Det va väl det jag skulle komma fram till.


Blä!

Det e inte roligt att spinna i glasögon. Iaf inte när man svettas som jag gör. Så halva passet idag fick jag vara blind,

Imorgon ska jag och fotografera mig på högskolan. Ska nämligen va med i utbildningskatalogen. En intervju om mitt program och bild. Sen kommer hela Sverige kunna se mig..haha! Här snackar vi Ö-kändis. Så när nästa omgång kataloger kommer ut så får ni lägga beslag på en o spara. Eller så skiter ni i det o glömmer bort att jag skrev detta.

Idag kollade vi mer på resor till Thailand och det ser ut som om vi åker runt den 10 februari. Har hittat en resa för 8000 o det verkar vara det billigaste just då. Nu ska jag bara få mitt schema så att jag vet att jag kan åka då utan o missa nå jätteviktigt.

Det är förövrigt sjukt hur snabbt ett liv kan ändras. På bara en sekund kan nått som vänder hela din värld upp o ner hända. O det behöver inte alltid vara något negativt. Det bästa är när man kan se ngt positivt i nått som till en början kan verka som en katastrof. Det är otroligt starkt.

Nä nu ska jag kolla lite Vem vet mest!

halvblind?

Jag har en irritation i ögan så nu har jag linsförbud i minst en vecka! Suck, palla va en glasögonorm....


Just another manic monday

Nu har den värsta eurforin lagt sig o jag e tillbaka i verkligheten igen. O den e ju som vi alla vet inte lika rosenskär o blingad som fantasin o drömmen.
Så idag va det tillbaka till skolan. Tentan lämnades in, men jag känner att den va lite halvfärdig. Men pallade inte mer så det får bli som det blir. Hade massa föreläsningar idag oxå .Mångfaldsvecka på skolan så dom har samlat massa proffessorer som står o försöker låta så viktiga som möjligt framme vid tavlan. Suck va boring det va, gick innan de två sista började. Mötte upp Rebecca o följde med henne o köpte ny telefon. Sen har vi suttigt hemma i hennes soffa o tokslappat hela kvällen.
Så imorgon ska jag göra ungefär ingenting. Eller så ska jag läsa lite i mina nyinhandlade böcker för nästan 900 spänn. Kan ju iaf intala mig att jag ska göra det. Kanske t.o.m. ska börja på den andra hemtentan. Ser lite fram emot att göra det så man borde nog ta vara på det för det dröjer nog inte länge innan jag spyr på den oxå.

Nu blir det natten iaf.

Aldrig nöjd?

Jag censurerar ganska mycke av det jag skriver. Man kan inte sitta o skriver allt sjukt som rör sig i huvudet för då skulle nog min blogg klassas som barnförbjuden. Därför tänker jag inte skriva hur bra natt jag hade... Men jag kan säga att jag för alltid har lämnat lammkötten bakom mig. Once you try old you always want gold.. Haha jag e störd, jag vet. Jag borde inte ens publicera detta inlägg.  Men jag gör det så ni vet hur nöjd jag är. Sjukt nöjd! Ja pojkar, där har ni lite o lära.

36? 2 barn?

Jag har slagit alla mina rekord på en o samma gång. Ja kvällen igår va riktigt trevlig. Förfesten bjöd på roligt sällskap och sjukt god mat, Tack Joe! Sen gick vi till Butlers o det va väl inte överdrivet roligt, mycke konstigt folk, men jag hade trevligt ändå. Det va där som jag gick all in. Haha, Rebecca du e så rolig o snäll som tänker på mig hela tiden. O jag måste säga att du igår lyckades väldigt bra. En redan bra kväll slutat ännu bättre =)

Dagens låt får bli en från världens bästa Winnerbäck



Bunny

Åhh detta blir helt klart dagens låt!!! Den bara dök upp i datorn, hade helt glömt bort denna underbara sång...
 


Vilka fina minnen

omgAbabe

INgen tenta blev det igår, o inte gick jag o la mig heller. Eller jo gick o la mig gjorde jag men jag somnade inte. Va tvuneg natt zappa igenom alla kanaler igen. Upptäckte att dom sände poker. Jag tror inte jag har spelat poker på snart två år. Det e galet, det va ju typ hela mitt liv för ett par år sen. Man kanske skulle ta upp det igen. Vad jag minns så min sista livetävling jag spelade så kom jag 6 eller 7 av typ 100. Det va på kryssningen till Åland med jobbet. Ett gäng spelgalna croupirer. När jag kollade igår så kom jag på hur mycke jag glömt bort, så jag behöver nog lite övning innan jag blir bra igen. Jag delade på en tävling en gång där bla det stora svenska pokermogulen Dan Glimne deltog.  Ganska häftigt.
Jag är mer för livepoker än över internet, känns lite konstigt att inte se sina motspelare. Min specialitet på nätet var sit-n-go's. 10 spelare i en miniturnering. Hamnade ganska ofta headsup och vann endel. Dock spelade jag på ganska låg nivå så det blev ju inga jättepengar. Kanske ska ta kontakt med JJ igen. Dock bor han i SanDiego nu. Men han e riktigt duktig, Kommit 6a i live-sm och flera ggr spelat i WSOP och andra stora turneringar. Vet inte hur mycke han spelar nu dock. HIttade att han kom på ett finalbord i WSOP 2007 men sen hittade jag inga mer resultat. Han har kanske lagt ner. Jag minns när vi va i Åre o JJ o M varje morgon skulle spela in Frukost-K't, alltså 1000$ innan frukost. Det gjorde dom på ungefär 15-20 min. Haha galet. MItt Csn-lån på 15 min...
Jaja det e gammalt, nu ska vi kolla framåt. Ska nog faktisk ta o börja spela lite, har ju konto på de flesta sidorna.

Men nu blir det hög musik och städning som gäller!

RSS 2.0