Jag älskar havet!

Idag va vi på studiebesök hos SSR i Hovås. Vilken kanondag! Fick först testa att sitta i en livflotte o berättat hur en sån funkar. Sen fick jag dra på mig en torrdräkt som enligt utsago skulle hålla värmen i 6 timmar. Dock hade den inga handskar så där kom det in ganska mycke vatten =) Väl i vattnet fick vi simma runt lite o sen klättra upp i flotten. Vissa (läs jag) klarade detta bättre än andra, haha! Sen kom jag upp på land blöt men lycklig som ett barn på julafton. Så nu e årets första dopp gjort! Sist men inte minst fick vi komma ombord på deras nya räddningsbåt. En present värd ca 6,5 miljoner det fått av en privatperson. Båten hade två jetmotorer med 750hk var (!) o kunde vända på en 5-öring. Vi fick åka på en liten tur o känna på¨båten, o den va otroligt cool. Roligare än Liseberg =)

Och imorgon ska jag o kolla på lägenhet. Igår va jag o mor o far runt o kollade på 4 olika bostadsrätter som alla enligt mig va helt ok. Men så idag i tidningen hade min kära vän Elin's mamma en lägenhet ute för uthyrning. En 1,5 på 44kvm för 3300 i mnaden. Större och billigare än en bostadsrätt. Så den ska kollas på imorgon men e den inte helskabbig så har jag typ bestämt att jag tar den =) Ligger väl inte riktigt där jag hade velat, men ändå helt ok. 

Så ikväll e jag ensam hemma o ska bara kolla på film o ta det lugnt. Ska bli skönt!

Me löööv the ocean!
På SSR's båt

Börja om från början, börja om på nytt

Jag mår bra igen. Vi har börjat om på nytt för att försöka hålla ihop. Det blir nog bäst såhär, ingen av oss var nog redo för nått annat. Inte i den situationen som vi är i. Så vi gör det bästa av det o hittar tillbaka. 
Så nu börjar mitt liv om igen för unge fär sjuttioelfte gången. Men man behöver lite omstarter ibland. Så jag börjar med att kolla på en lägenhet imorgon. Köpa köpa köpa! =) Ja man kan ju hoppas om den e fin att jag får göra det. Sen ska jag börja träna ordentligt igen. Dumt o teckna kort när man aldrig e där... Saknar spinningen o coren. Så nu ska det bli hårda tag. Har varit ute på entimmes promenader nu 2 dagar i rad så känner att jag iaf rör mig lite. Sen när det e blir lugnare i skolan ska Plus få sig några besök. MEn först skola ja, e inne på slutspurten nu innan sommarlovet o så klart har alla lärare sparat allt till sista dagen.. men snart e det klart...

En låt som e sjukt bra! Lyssna o njut =)




Va länge sen nu...

Tyvärr skriver jag för att livet suger. Men det e ju då man har något att skriva, iaf jag. 
Att få höra; om det inte funkar med dig kommer det inte funka med någon annan skulle ju kunna vara något positivt om det inte va så att det kom i samma mening som så därför ska jag inte skaffa någon annan efter dig. 
Jag förstår inte vad som blir fel hela tiden. Jag har sen november haft den lyckligaste tiden i mitt liv på väldigt länge men så plötsligt vänd allt upp och ner o man är nästan tillbaka på botten igen. Sen för att göra det hela ännu mer outhärdligt så kommer en period när allt är underbart och man känner sig omtyckt och bäst i världen tills att en på en dag vända tillbaka o denna gången resultera i ett magplask rätt ner i betongen. Just nu vill jag bara åka hem o lägga mig i mammas knä o gråta i en vecka. Vill höra att allt kommer bli bra för just nu har jag tappat hoppet helt. Om man inte vill ändra sig hur ska det någonsin kunna bli bra? Det värsta av allt är att jag känner mig helt maktlös och utan kontroll. Detta beslutet är inte upp till mig o jag har svårt att hantera det.

RSS 2.0