Ett sista

Ska ha in ett inlägg till innan dagen är slut. Måste ju ha en dagens låt. Så det får bli



Den e sjukt bra och jag har riktigt bra minnen till den.

Annars då? Jo men serru att... Jag har snyftat mig igenom idol och tyckt att rätt person fick åka hem. Jag har zappat igenom all kanaler och upptäckte att Poltergeist, Deltagänget, I now pronounce you Chuck and Larry, En vampyr i Brooklyn och Red Eye gick samtidigt. Va några till som jag inte kommer ihåg nu. Och samtidigt då Idol på fyran. Hur ska detta gå för min moral? Jag kommer ju aldrig kunna slita mig från tvn. Ska ju hinna med o kolla på mina serier på datorn oxå... Suck, hej då vänner och liv.
Nä nu svammlar jag. Känner mig typ full. Men va fan det e ju fredag.
Frågan nu är om jag ska orka skriva lite mer nu inatt eller om jag ska lägga mig o hoppas att jag tar tag i det imorgon istället. Men tänkte ju ha en fridag. Sätta på hög musik o bara ladda inför festen. Aja tar inget beslut än...

Snygg-Robin...eller Snygg-D?

Jag e fortfarande väldigt kär i Robin Bengtsson. Dock e det kass att han e känd nu. Palla kända polkvänner. Tur att mitt span e ganska lik honom och han är några år äldre, kan ju faktiskt behövas...
Jag har iaf lagt ner min tenta nu för några timmar o kollar idol. Myser helt själv med snacks bestående av guacamole och vitkål. Va har jag inte berättat att jag går på diet? Jo Inga kolhydrater för mig nu, bara kött o, fett o grönsaker. Ska ner i den där jävla klänningen....

Parteyyyy!

Glömde ju skriva att det e fest imorgon! Allt sparat hår ska bort, håret ska lockas och ögonskuggan ska på. Så imorgon blir det hej tjo och klackarna i taket! Vinet ligger på kylning och vattenpipan står och väntar! Jag ska ut o hitta mig en man o jag har en speciell i sikte. Han så sjukt snygg o sexig så man smälter... Ligga?

Back

A ja men det va väl dags igen. Har varit händelserika dagar..Eller ja det beror ju på hur man ser det. Har varit i stort sett instängd här hemma med min tenta. Men nu e den snart klar. Satsar på att bli färdig så mycke som möjligt idag osså ska jag finslipa på den lite på söndag. För imorgon blir det fullt upp. Hade tänkt ta tag i mitt hem o städa o plocka undan kläder o sånt. Ska ta tag i mig själv oxå. Man sunkar ner sig ganska totalt när man bara rör sig mellan sängen, datorn och tvn.
Iaf. I onsdags fick jag komma bort en sväng o träna med Erika. Tof finbilen (Saaben) eftersom den e mycke skönare och roligare att köra jämfört med skruttvolvon. När jag skulle hem så starade inte biljäveln! Bara stod o tuggade på startmotorn. Jaha vad gör man då. Jo man får ringa pappa som va så där road över att behöva komma o hämta mig. Han o mor skulle precis ha möte med våra grannar..haha. Iaf vi bogserade bilen till verkstaden. Tog ungefär 45 min att åka 3 kilometer. Sen åkte vi hem o hela grannområdet vet nu att jag sabbat bilen. Eller? Nä såklart så på morgonen när pappa åkte till verkstaden så startade bilen. Precis så va det när volvon la av för mig för ca 4 år sen. Mekanikern trodde att det va vatten i motorn. Får väl se om det händer igen. Va iaf inte jag som gjort nått o det e ju alltid positivt.
Så igår morse gick vi upp ganska tidigt för o hämta bilen. Då va det blixthalka ute. O vad händer utanför oss när det blir blixhalka?! Jo eftersom folk (kommunen och västtrafik) är helt oförberedda så kommer inte bussen upp för backen här på våran gatan. Igår hade den kommit en bit och sen rullat bakåt in i en bil som kraschade in i ett staket i korsen..haha! Där stod bussen tvårs över korsen o ingen kom varken fram eller tillbaka. Tod en timme innan bärgningsbilen kom o lyckades få bort den. Pappa berättade även att han sett en cyklist som vurpat in i ett par buskar, en bil som kört in i baken på en lastbil och två bilar som kört av vägen. Detta då bara på den 10 min långa vägen till verkstaden. Galet vad folk e kassa =)
I morse gick jag upp vid 8 o satte mig o kollade nyhetsmorgon och läste tidningen. Sen när jag skulle sappa igenom våra 4 kanaler så hade vi helt plötsligt inte 4 längre utan alla kanaler! 3an 5an Discovery, Eurosport, 4an film, 4 fakta, 4an plus osc... T.o.m några Canal +kanaler.... Mycket skumt. Vet inte om dom gjort nån ändring eller nått men dom e kvar.  Väldigt dåligt när jag borde sitta med min tenta...

E la dags o gå tillbaka till den nu. Snart e den klart o guuuud va skönt det ska bli!

Föresten har även hört mina ryska radiovänner två ggr till...

älskade sociologi

Jag har äntligen verkligen tagit tag i min hemtenta. Har suttigt o ströläst, under(över)strukit och antecknat tidigare, men idag har jag äntligen börjat skriva o svara på frågorna. Tänkte när jag började att det skulle bli svårt att fylla 1-1,5 sida, men nu inser jag att det kommer bli svårt att få plats med svaren på den ytan. För har man väl sat sig in i sociologins härliga värld så kan man skriva hur länge som helst. Ok, nu ljög jag. Det e inte för att det e härlig utan för att den e väldigt komplex o flummig. Jag gillar inte alls sociologi har jag märkt. Iaf inte när man ska sätta sig in i den på det sättet jag e tvungen att göra nu. Nä då ser jag mer fram emot att börja på hemtentan i psykologi. Det e mer min grej. Det e tur att min utbildning är på 105p psykologi o bara 30p sociologi.
Men jag måste säga att man blir lite skadad av attläsa det jag gör. Igår hade vi möjlighet att lyssna på folk som jobbar med just säkerhet o riskhantering. En kvinna som tidigare jobbat som flygvärdinna och inom hotelbranschen som nu jobbar som gymnasielärare på en hotell och restaurangskola. Där undervisade hon bla inom brandsäkerhet. Så hon drog lite av den för oss o nu ser jag brandslangar, brandsläckare o utrymningsvägar överallt. Hon sa att man ska räkna stolsrader på bio, strolrader på flyg och dörrar på hotell. Men ärligt, på hur många ställen man är på vet man var nödutgångarna ligger? O på krogen t.ex där har man ju ingen koll alla plus att folk där är onyktra o oberäknerliga. Detta ämne är ju ännu mer aktuellt nu när det är 10 år sen Backabranden. Tänker på alla gånger man varit på Butlers o ändå har jag ingen aning om var nödutgångarna finns, om det ens finns några. Det stället som ligger i en källare skulle ju vara helt omöjligt att ta sig ut från om det hände ngt. Lipz vet jag faktisk var en nödutgång finns eftersom jag en gång gått in genom den. Båda deras dörrar leder oxå direlt ut på gatan, inga trappor man måste ta sig upp för.

Jaj nog tjatat om det. Men kan ju hoppas att ni börjar fundera på sånt när ni är i offentliga lokaler. Ni kan ju faktisk även hjälpa andra, inte bara er själva.

Tillbaka till tentan....

bloggkoll.se

Jag e faktiskt lite besviken på att det bara e en person som prenumererar på min blogg på bloggkoll.se Jag funderar på o prenumerera på mig själv, så blir man aldrig besviken lixom.


Jelly...barbapappa!

Jag är helt slut. Kroppen känns som en geleklump o jag fryser som ett av barnen på frostomofjället. Eller ja det kanske var att at i, men ändå. Träningen idag bestod av gymmet i ca 30 min o sen en timma vattenstyrka med Linnéa. När man varit i en pool på ca 30 grader i en timma ska det mycke till för att man ska känna sig varm igen, så e det iaf för mig. Men skönt är det. Dock e jag nu väldigt hungrig. Tog mig en rejäl portion pasta med broccoli innan träningen så kände inte att jag behövde äta så mycke när jag kom hem, blev bara två clementiner. Så lite mat som möjligt efter kl 22 e mitt nya motto. Har bestämt att jag ska ner några kilon, lagom till våran fest, så att klänningen jag ska ha sitter bättre. Det största problemet med den nu är iofs att mina bröst inte får plats o det e kanske inget man ska klaga på... =) Men va fan, hur rolig vore världen om alla var nöjda hela tiden?!

Från o med idag har jag oxå officiellt ett jobb, jag e fristående husvårdskonsulent. Så nu ska jag lära mig allt om smink o krämer o grejer. Så vill ni bli supersnygga, call me! Haha!

Ryssarna kommer!?

Sitter här vid datorn o surfar runt på de vanliga sidorna. Helt plötslig hör jag ngn som pratar men tänker inte så mycke på det utan tror att det e tvn i vardagsrummet. Men så lyssnar jag lite närmare o hör att det kommer från högtalarna i datorn. Men jag har ju inget sånt igång. Hör att dom pratar på ryska o det låter som ett radio program. Stänger ner explorer men det gör ingen skillnad. Höjer jag ljudet blir det inget högre men stänger jag av högtalarna så försvinner det. Så helt plötsligt så slutar det o jag har ingen aning om var det kom ifrån. Konstiga saker.... Jag kanske sysslar med ofrivillig FRA...

Bloggar hit o dit

Äh..ibland blir jag så trött. Mest på mig själv. Trött för att jag är så jävla nyfiken hela tiden o ska snoka runt o hålla på. Så tillslut hittar jag ngt jag egentligen inte vill hitta. Vissa saker vet man väl, men man vill inte ha det svart på vitt. Jaja bara o bita i det sura äpplet o gå vidare.

Nu ska jag ta o bita i ett ännu surare äpple o ta tag i min hemtenta. Får bli lite intensivplugg för ska iväg o träna sen om ca 2,5 timmar.

Dagens låt:




En gammal klassiker


Regn #2

Som ja tidigare nämt så har jag inte så stora problem när det regnar. Speciellt inte när man ska hemmåt, då kan man ju ändå byta om. Hagel tycker jag väl heller inte e nå vidare stort problem, man blir ju inte ens blöt. Alltså har jag inga problem med at tdet idag spöregnade när jag skulle hem från skolan på cykel. Hade varit fint väder på morgonen så hade på mig leggings på benen. Inga problem det hellt tänkte jag, torkar ju fortare än jeans. DOCK blev det väldigt jobbigt när det efter att ha regnat ett stund, och jag blivit alldels blöt och kall på låren, började hagla. O det va ingen lite hagelskur! Tänk själva hur det känns på kalla blöta ben med stenhårda smattrande isklumpar. Fy fan va ont det gjorde!

Annars då? Hade ännu en dröm inatt som var inspirerad av ngt jag tittat på. Inatt hade jag njurproblem tillsammans med flera andra. I senaste Greys Anatomy-avsnittet så gör som 6st njurtranplantationer samtidigt. Hos dom gick det bra, i min dröm fick alla göra om det för det lyckades inte första gången så alla hade jätteont. Plus att det utspelade sig på ett tåg. Mycke tåg i mina drömmar nu för tiden. Har dock inte kommit på vad denna drömmen kan betyda.
Vi pratade om drömmar idag på föreläsningen. Va nog den bästa jag varit på ever. Iaf som jag minns. Två teorier om vad drömmar betyder, den freudianska, att drömmar är undertryckta känslor, och den biologiska att hjärnan bara sorterar intryck och bilder den fått ta emot. Jag tror mer på en blandning. Vet ju själv hur man funkar, har jag mycke o tänka på så drömmer jag mer.

Dagens låt får bli





26/11=25

Nu är snart dagen slut. Den 26 oktober 2008. En månad kvar tills jag fyller 25. Ha ingen ångest säger som flesta. Pappa sa att 33 va värst att fylla. Ja jag vet inte ja, men lite ångest har jag allt. På ett sätt e det skönt att  fylla sent för man kommer nog lite mer tillrätta med sin ålder. Jag vill iaf tro att jag har en fördel att mina vänner fyller före mig, då hinner jag ju mer känna mig som 25 innan jag väl verkligen fyller.


Jag har iaf världens underbaraste vän i Erika. Jag vill bara säga att jag verkligen uppskattar allt du gör för mig o hur du ställer upp. Hoppas att jag nångång på  nått sätt kan ge tillbaka.

Har precis kollat på Kung Fu Panda o det va helt klockren! En bra sak dom sa var; Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift! Man borde tänka mer så. Du kan inte gör nått åt varken gårdagen eller morgondagen men dagen idag är din att göra precis vad du vill med. Sen va ju hela budskapet att det inte behövs nån hemlig ingrediens i livet, man är bäst precis som man är. Så sluta vänta på att det där speciella ska komma in i ditt liv, lev det nu!
Shit ibland e jag för filosofisk för mig själv. (delar man på filosofisk blir det fil oso fisk, två nyttiga saker men ganska äckliga ihop) Det e lätt o tala om för andra, och sig själv hur man ska leva, det e svårare att verkligen göra det.

Dreames come alive

Hade en så konstig dröm inatt. Först va jag nånstans med massa folk, bla endel bandyspelare. Dom fick välja vilka som skulle få gå in gratis på matchen tror jag.
Sen helt plötsligt så trillar jag igenom en vägg o ut i rymden o bara faller o faller bland sjärnor o stenar. Jag tänker att jaha nu e det slut alltså. Men så helt plötsligt känner jag saker studsa mot mina händer o jag känner att det är apelsiner. Fler o fler blir som o så står jag plötsligt på marken.
E utanför en stuga men en liten trädgårgd och jag tror att havet ligger bakom. I trädgårdarna runt omkring grejar grannarna i sin rabatter. På nått sätt har jag hamnat i en parallel värld o mitt mål är att ta mig därifrån o hem. Träffar fler folk i stugan och dom berättar att det e helt omöjligt att ta sig hem för överallt är det massa stora blodtörstiga djur som käkar upp folk. Men vi gör iaf ett försök. Vi blir attackerade av massa förhistoriska djur som e typ stora som hus o har massa vassa tänder.
Sen vaknar jag o Erika ska visa sin nya lägenhet som ligger vid bion i Trollhättan. Dock ligger den i källaren så vi får gå igenom massa små trånga utrymmen innan vi kommer in i lägenheten. Den e typ asstor med högt i tak o jättestor trädgård med en liten å som rinner utanför. Så kollar jag runt lite o ser det lilla huset från min dröm. Eftersom jag här tror att jag e vaken så känns det ju jättekonstigt. Tänk om jag inte drömde att jag ramlade genom rymden?!
Det visar sig att fler känner igen sig o att vi tydligen inte alls tagit oss ifrån den konstiga världen utan är kvar. Så vi ska på nytt försöka att ta oss härifrån. Vi får ta i nått slags tåg o åker genom skogar o berg. Hela tiden försöker dessa monstersdjur äta upp oss. Tillslut kraschar vi på en strand där folk badar trots att det e fullt med 10 meter långa fiskar i vattnet som slukar allt o alla.  Min mamma är nu med oss o hon blir vän med en delfin som har stora huggtänder. Det sista som händer är att jag på nått sätt bär denna delfin med tänderna o får massa äckligt fiskrens i munnen o står över ett handfat o spyr. Då vaknade jag.

Om ni sett filmen A Journy to the Center of Earth så vet ni att min dröm har väldigt mycke likheter med den. Såg den för ca 2 veckor sen o vet inte riktigt varför den kommer upp i mina drömmar nu, men tror att det lite handlar om att jag befinner mig i en situation som jag inte riktigt kan hantera o bara vill bort från men inte riktigt vet hur. O att man aldrig vet när man e trygg o säker. Man tror att man hittat rätt men så helt plötsligt rasar världen runt en igen. Men det e ju bara min tolkning....

Nä nu ska jag tillbaka till hemtentan

Varför...?

Ibland är det lätt o ibland är det svårt. Men hur mycke man än vill förneka det så lämnar folk spår. Just nu sitter jag här med massa funderingar o tankar om vad som egentligen hände. Jag vet att jag inte ska lägga massa energi på det o speciellt inte på dig, men just nu är det jobbigt o jag kan inte låta bli. Det jobbigaste e nog att jag vet att jag aldrig kommer få en förklaring, O innan jag förlikat mig med det så kommer jag till o från tycka det e väldigt tungt.


Thorn in my side.
You know that's all you ever were.
A bundle of lies.
You know that's all that it was worth...
I should have known better
But I trusted you at first.
I should have known better
But I got what I deserved...

To run away from you
Was all that I could do.
To run away from you
Was all that I could do.

Thorn in my side.
You know that's all you'll ever be.
So don't think you know better
'Cause that's what you mean to me...
I was feeling complicated.
I was feeling low.
Now everytime I think of you
I shiver to the bone...


Vet att jag haft med denna som dagens låt förut men den betyder så mycke för mig just nu så den tåls att ha med igen. Men tänkte ha med en dagens låt iaf o det blir:




Slicka, slicka, slicka...

Nu har jag suttigt o slickat ihop kuvert till förbannelse. O fy fan va det smakade. Typ vitlökspulver på nått konstigt konstgjort sätt.
Medans jag gjorde detta satt jag o kollade på inspelad idol. Jag e kär. I Robin från Svenljunga. Ja jag vet att han bara e typ 18 eller nått, men jag e kär. Så snygg, söt, sjunger bra o känns sådär mysigt gullig så man bara vill ta hand om honom, Hmm det kanske inte e kärlek utan mina mammakänslor som talar.... =)
Dom väcktes faktiskt igår när jag o Erika tillbringade några timmar med hennes svägerska o hennes 4 månader gamla bebis. Man känner ig väldigt vuxen o duktig när man puttar en barnvagn framför sig. Jag som inte trodde jag hade det i mig blev oxå en sån där jobbig människa som pratar med bebisröst o gör konstiga grimaser mitt ute bland folk. Jaha det kanske kan bli människa av mig oxå nån gång.

Nu e iaf inbjudningarna klara, men jag har fortfarande en kvar så igen, om ngn e sugen säg till =)

Nu ska jag äntligen ta tag i min hemtenta!

Regn...

Jag känner i min kropp att det e höst. Så fort det blir lite mörk ute måste jag sova nått helt kopiöst mycke, Jag som annars brukar kunna gå upp tidigt, ungefär vid 8-9 om jag jag lägger mig vid 1-2 måste nu sova minst 9 timmar per natt. Igår somnade jag halv 12 o va helt väck när jag vaknade av ett meddelande kl 9.  Jag sover t.o.m så mycke nu att jag får ont i ryggen av allt liggande. Synd att det är ligga ner bara... I-landsproblem =)

Eftersom det e kass väder ute o jag ska ner på stan o käka frukost så måste jag ta bussen, Hoppas det e en lika trevlig gubbe som förra gången. Kan behöva lite uppmuntran. Fast ikväll blir det som sagt After Work och det e väl belöning nog =)

Vill ni?

Har inte börjar på min hemtenta idag heller. Men imorgon, då ska jag sätta mig ner o gå igenom böckerna på jakt efter fakta. Men först ska det käkas frukost på Espresso House. Det e ju fredag =)
E det nån som vet nått om Individualiseringsprossen, det sociala livets elementära former, interaktionsritualer eller emotionellt lönearbete så snälla skriv!

Nu ska jag lägga mig o kolla slutet på Mumien - återkomsten

Dagens låt!

Fest?

Jag har tre inbjudningar över. Ngn som hemskt gärna vill gå på 75-årsfest? (Ja alltså det e tre st brudar som firar 25) 250 kr så får du inträde på Buttan, italiensk buffe, öl/vin till maten o välkomstbubbel. Säg bara till så fixar jag!

Totalt avslappnad

Shit vilken go dag man haft idag då. Först träning med spinning intervall 45 min o sen 30 min Core. Efter det gick vi ner i Roomerska badet o slappade i bubbelpool o ångbastu. Imorgon e vi bjudna dit efter stängning för lite bad o vin, men vi får se vad vi gör. Först blir det After Work!

Nu ska jag iväg o inhandla grejer så vi får iväg våra inbjudningar till 25-årsfesten!


Tant? Tant!

Nä nu fick jag världens åldersnojja! I min favvoserie Gossip Girl så e det massa snugga människor som lever lyxliv o brottas med massa problem. Dom spelar att dom går på highschool o ska snart börja college. Även om dom som sagt spelar den åldern så känns dom ä´ldre. Kanske från 25 o uppåt. Men nej nej, dom e födda 85 o yngre! Jaha, då kom den där känslan igen att man e för gammal för att bli lucia... Suck...

Ja jag e jätteladdad för att planera 25-årsfest imorgon!

Jo men asså det va viktigt att ändra bloggen just nu...

Shit va jag har kämpat med denna jävla bloggen nu! Bestämde mig för att äntligen sätta mig in i skiten o få till en design som jag verkligen vill ha. (man gör väldigt mycke andra saker när man borde plugga). Så först googlade jag runt lite för o hitta bloggar som beskriver hur man gör. Sen när jag då skulle ändra min "header" så va jag tvungen att först installera ett program för o fixa ihop bilder, typ photoshop. Killen i bloggen (eller tjejen, jag vet faktiskt inte men kändes som en kille) rekommenderade ett program som va gratis. Men för o kunna köra det va jag sen tvungen natt ladda hem nått framework.net från microsofts sida. Mitt upp i allt detta skulle pappa ha datorn o skriva ut nått. Men såklart så fungerade inte skrivaren. Så efter mycke om o men va vi tvungna att starta om datorn. Sen när det va fixat va det bara o leta upp allt igen o sätta igång.
För ca 5 år sen lärde jag mig photoshop innan o utan, dssa kunskaper va nästan som bortblåsta. Att det sen inte va photoshop utan ett liknande program gjorde ju inte saken bättre. Men efter ungefär 10 försök så fick jag äntligen till en bild som gick att ladda upp. Inte den snyggaste, men nu e det iaf en bild jag har valt!
Jag hade när jag började 8 sidvisningar, nu har jag 37! Haha ja men när man ska prova sig fram så måste man ju kolla resultatet =) Så ja nu ser ni det o om jag får nån tid över imorgon kanske jag ändrar lite till.

Än så länge e det ju bara ett borde

Det blir ju aldrig riktigt som man tänkt sig. Så e det väldigt ofta tycker jag. Idag när jag skulle plugga så frågade Erika om jag skulle me o träna. O jag e ju inte den som e den så snabbt o lätt bytte jag om o följde med henne på först 30 min spinning o sen 30 min core. Imorgon blir det träning igen kl 12.
Så det blev alltså inte så mycke pluggande idag. Eller vadå tänker ni? Dagen e ju inte slut. Men min princip e att inte plugga efter kl 19, om det inte e precis innan tenta o man bara måste plugga hela tiden, så inget pluggande idag. Nu mska jag käka lite o sen sätta mig o kolla Vem vet mest?
Fast först ska jag nog uppdatera min träningsdagbok på Shapelink, va ju ett tag sen =)

Skoftebyn

Va ute på en promenad idag o bestämde mig för att den skulle gå igenom hela mitt bostadsområde. Det blev en riktig trip nedför memory lane. Så mycke saker från min barndom som jag glömt bort. Jag gillar det verkligen, ska ha hus här sen!

Annars så gör jag allt just nu för att inte behöva börja på min hemtenta. Blä så tråkigt det e. Men dte måste ju göras så ska iaf börja idag o känna lite hur det känns. Sen ska jag sätta mig o kolla på film. Gissar att den jag tänkt se är den löjligaste på länge, men va fan, skit i det!

Nu ska jag duka o sen blir det middag.

Palla!

Äh seriöst. Nu ger jag upp igen. Än en gång har jag fått världens sämsta ursäkt slängd i ansiktet på mig. Efter 2 år o ungefär 9 personer som sagt samma sak så känns allt meningslöst. Jag vet inte ens hur jag ska förklara vad jag känner, men det är nog mest uppgivelse. "Jag vill inte ha ngt förhållande just nu". BLÄ! Jag kan knappt skriva det utan att äcklas. Det finns inte en chans i världen att man skulle välja att inte ha ett förhållande med ngn man tycker om, så om man säger att man inte vill ha ngt förhållande så betyder ju det att man inte tycker om personen man dejtar tillräckligt mycke. Så varför inte bara säga som det är då? Man kanske tycker att det e "snällare" att säga så, men till mig som nu har hört det från ungefär varenda person jag träffat de senaste åren så känns det ganska uselt. För helvete! Va inte så jävla fega utan säg som det är. Å om det nu, mot all förmodan, skulle vara så att man faktiskt verkligen inte vill ha ett förhållande men tycker om personen så kan man väl säga precis det. Oftast förstår folk bara man pratar.
Ärligt så tror jag nu att det faktiskt är mig det är fel på. Ngt konstigt med mig måste det vara, har svårt att se att det inte skulle kunna vara så.
Fan jag e inte ens arg denna gången, bara uppgiven och trött.

Gjorde ett litet misstag idag oxå. Jag o JB gick o solade o när jag lagt i mina 70 kronor o låg där naken o redo i solariet så kom jag på att jag gjorde ju en tatuering fö ca en vecka sen. Då får man inte sola! Men man kan ju inte låta 70 kr gå till spillo så jag la på ett ungefär cm-tjockt lager Helosan o solade vidare. Funkar säkert =)
Sen mitt i all skit så va jag med om ngt väldigt kul idag. Skulle hem från stan med nussen nu på kvällen eftersom mina föräldrar vägrar hämta mig. När jag kliver på så vägrara busschauffören ta betalt, så jag sparade först 25 kr. Sen när jag skulle av vid min hållplats som ligger några 100 meter från huset så frågade chauffören var jag bodde osså släppte han av mig precis utanför! Så snäll människa! Han gjorde verkligen min dag. Osså Stefan då som nu lovat mig att ta mig med ut på äventyr uti studentlivet för att hitta nya killar som inte är redo för förhållande! Ska nog gå tillbaka på årgång 87, dom e ju aif lite heta! Hmm nej nej jag förnekar inte alls att jag fyller 25 om en månad....

Deppigt värre

Folk blir så väldigt deppiga på hösten. Det är underligt hur viktigt solen är för oss. Sen handlar det ju säkert oxå om att vi på hösten har ungefär 0 extra lediga dagar fram till jul. Jag e inte som alla andra, jag älskar hösten. Jag blir deppig i februari istället. Så håller det i sig till början av maj ungefär. Så nu e det bestämt att jag o Erika åker till Thailand i februari. Det är värt alla pengar i världen att få komma bort vid den tiden. Så nu ska jag verkligen ta tag i mig själv o få tillbaka min kropp. Ska man hänga 4 veckor i bikini brevid typ stans fräschaste kropp så är det värt det.





We are going!!

Sliten

Jag sov ända tills kl 12 när Erika ringde o väckte mig. Det e nästan rekord tror jag, jag sover typ alldrig längre än till 9 max 10.  Jag va nog lite trött efter en hård helg. Utgång två dagar denna helgen oxå klarar nog inte min kropp egentligen. Men roligt har jag haft. Först After Work i fredags med avslut på Butlers. Inga förväntningar = lyckad kväll. Va ganska jobbigt kl halv 2 när jag va tvungen att släpa mig ner till systemet. Att behöva läsa och föeställa sig hur vinet smakar va inte lätt. Så det blev körsbärsvin istället! Alldrig sett det förut och det va faktiskt väldigt gott. Jag e ju en sucker för körsbär...
Så igår va vi hemma hos Gunilla o rökte vattenpipa å snackade engelska. Haha va man äger på det på fyllan. =) Kvällen avslutades på Lipz. Va väl inte den roligaste kvällen där men helt ok. Dansade så mycke att jag faktisk har träningsvärk i låren. Så idag blir det lugnt nu när jag ska kolla klart på Tropic Thunder. (ja J visst är den bra =)) Sen ikväll ska vi käka pizza ihop o kolla film. Alltså allt jag gör just nu e med Erika o hennes kanadensiska släkting så vi nu betyder alltså jag Erika o David. =)

Nu nu blir det frukost o film.

Dagens låt blir



Tyvärr så gick det inte att länka den med videon o man bara måste älska videon!

Motherfucker!

Äntligen hade jag första dagen på hela veckan som jag inte skulle upp o iväg på hela dan. Guud så skönt tänkte jag. Nu ska jag plugga, dammsuga mitt rum, ta tag i viktiga saker, hjälpa mamma o laga mat och kolla ikapp alla mina serier jag missat under veckan. Jag har hjälpt mamma, tagit tag i viktiga saker och kollat serier. Så fort jag satte mig o kolla så kom mamma in o frågade va det va för fel på mig. Det är nämligen nå fel på mig pga att jag sitter o kollar på serier mitt på dan när jag är 25 år o ledig. Jag förstår dock inte skillnaden på hennes tv tittande från kl 5 till 10 på kvällen mitt tittande mitt på dan när jag sen på kvällen umgås med vänner. Men sånt ser inte hon. Hon e typ superperfekt o hon fattar inte vad som gick fel i min uppfostran. Jag menar dan e ju inte öven än på flera timmar så det e ju inte försent för att plugga och städa osv...
Jag har den senaste tiden kännt ett stort behov av att döda ngn o idag trodde jag nästan att jag skulle ställa mig upp o strypa henne, eller kanske putta henne nerför trappan. Nu e det ju som tur e ett långt steg mellan tanke o handling, men helt ärligt vet jag inte hur långt bort handling är just nu.. Den där thailandsresan känns mer o mer aktuell för varje dag som går,  Fast jag vet att när jag berättar om den för henne kommer hon att motarbeta mig allt hon kan.


With every little glimps you fade

Först måste jag bara få spy lite galla. Helt ärligt fattar jag inte hur en person kan bete sig så som han gör. Jag kan helt ärligt säga att detta e det värsta jag varit med om. Det är mellanstadienivå... Om man nu inte vill träffa ngn nå mer så kan man väl iaf säga det?! Inte låta bli o svara när man ringer eller smsar, eller tom blockera en på msn?! Vad e han så rädd för? Vad e det han inte kan förklara? Nä jag fattar helt klart ingenting.

Sitter o har sökt på resor till Thailand. ca 9000 så kommer jag iväg i en månad i februari, det vore inte så dumt. Fan jag ska verkligen fixa det här... Få nog bli till o ta Mary Kay jobbet o bara köra det tills csn ramlar in på kontot igen...vilken idé.. =) För det e fortf ingen som har ett jobb till mig? Jag gör nästan vad som helst, har massa tid över. Man kanske skulle bli yrkesmördare, det tjänar man nog bra på. Då vet jag vem jag skulle öva på iaf....

Dagens låt blir In Flames - Cloud Connected o den är till dig D o idag e det inget positivt

Blondes have more fun!

Idag har jag börjet ett nytt liv. ett liv som blond. Eller man skulle kunna säga att jag gått tillbaka till mitt gamla liv. Jag har nämligen idag väteperoxidat mitt hår helt galet mycke o är nu såkallat superblond. Som pricken över i:et bad jag JB färga mina ögonbryn oxå, så dom e nu svarta. Jag har sett ut som om jag klivit ut direkt från 80-talet. Men jag vänjer väl mig =) Morsan tyckte det va för blont, att det såg billigt ut, men hon e ju aldrig nöjd. Annars har det väl varit mest positivt.

Imorgon blir det skola större delen av dagen, hmm jag skulle ju ha pluggat idag...Jag e sämst som vanligt.
Nu blire det sängen o lyssna på lite nya låtar jag fått bluetothat till telefonen.

Dagens låt Calling, The - Wherever You Will Go

It's the year of the frog

Haft en helt underbar dag med Erika o David i Götet! Vi besökte Universeum o jag ble helt frälst. Fiskar o grodor e min grej =) DPassade väldigt bra idag eftersom jag behövde lite uppmuntran. Dock har jag fått prata engelska hela dan eftersom då David e från Kanada. Dagen avslutades med bowling här i stan. 100:- per bana kostade det eftersom jag hade mitt studentkort. Gött nice =) dock sög jag på själva bowlingen.. Men man kan ju inet vara bäst jämt, inte när man har idioter i sin närhet som verkar göra allt för att jag ska må dåligt. O nu menar jag inte mina vänner som jag bowlade med utan en annan person...

Nä nu ska jag precis som igår gå o lägga mig o kolla Scrubs. Imorgon blir det Josefine o färga håret. Nu blir det åka av! Haha!

Hormoner

O förövrigt har jag mens idag för första gången på ungefär 2,5 år... Inte konstigt att jag satt o lipade till Idol i söndags...
Denna innebär oxå att jag har mensvärk, hata!

I'm one step closer to the edge and I'm about to break!

Ärligt, nu e det nog. Jag fattar inte vad det är för fel på folk. Nu har jag helt tappat tron på människosläktet o inte minst den manliga delen. Hur svårt ska det vara att va ärlig?! O hur kan man en sekund säga en sak o sen nästa visa ngt helt annat? Om man får chansen att säga precis vad man vill o tänker varför gör man inte det då? Varför spela ett spel som ingen vinner på?
Nä nu skiter jag i detta o tänker inte gråta en endaste tår för det är du inte värd!

Klona mig?

Mycke o göra nu förtiden. Fan jag har mindre ledig tid nu än när jag jobbade, skumt.
Idag åkte jag hemifrån kl kvart över 8 o kom inte hem förens kl 22. Skola, festplanering och ett till MaryKay-party. Eller party kanske e fel ord, klass kallar dom ju det. Kanske ska börja jobba med detta, man tjänar ju pengar så varför inte?! Med tanke på att jag brände 2500 bara i helgen så behöver jag en inkomst ganska snart...
Aja. Imorgon ska jag till Götet. Nej jag ska inte shoppa, ska med Erika o hennes kanadensiska släkting. Innan det ska jag städa våran undervåning som jag så snällt lovade mamma att göra i helgen men sedan glömde bort...typiskt. Lutar sen åt bowling på kvällen.
På onsdag ska jag till JB o fixa håret. Vi får väl se vad jag kommer hem med för färg..hehe.
Kvällen bjuder på Music Quiz på Buttan. Torsdag blir det skola o sen festplanering igen. Lördag blir det utgång på Lippan med kanadaboy =)
Så om gn vill träffas får ni ställa er i kö inför fredagen, den enda dan i veckan jag inte har ngt palnerat. För på onsdag räknar jag med att vara så bakis att jag inte är kontaktbar. MAn får passa på nu när mor o far fortf hänger ute i stugan på helgerna. Då ska jag ta o kolla på alla serier som jag missar under mitt heltiska veckoschema.

Nä nu ska jag ta o krypa ner i sängen o kolla Scrubs.

As promised

Jag e konstig. Jag gråter till Idol. Jag gråter när folk åker ut och jag gråter när folk e glada. Idag grät jag även när Anna sjöng. Men jag kan inte hjälpa det =)

Så va det ju det här med tatueringen...





Tredje gången gillt

Den lilla saken vi planerade igår blev av så nu sitter jag här med en splitterny tatuering! Har tyvärr ingen bra bild ännu men lovar o fixa en snart. =)
Haha snacka om galet...
R - Vi ska inte gå o drop in-tatuera oss idag då?
C - Jo man det kan vi väl göra!
R - Undra vad man ska göra
C - Jag har ingen aning, ska surfa runt lite på bilder
Efter ca en halvtimme - timme
R - Jag funderar på att skriva You'll never walk alone
C- Ja men gör det, det passar ju jättebra, jag ska nog skriva Ångra Inget, vet inte vilken stil dock...
R - Det vet inte jag heller men vi åker dit så kan vi välja där
C - Ja men det gör vi!

Så åkte vi dit o dom ritade våra texter osså va det dags.  Min blev ÅNGRA INGET vid byxlinningen och Rebecca skrev You'll never walk alone på underarmen.
Nu e jag helt taggad på o göra fler!!

Helg!

Nu e det helg! Woohoo! Eller ja varje dag e ju helg med livet jag lever just nu =) Men lite speciellt är det allt.

Igår va vi alltså nere på Betnér i Gbg. Grymt bra. Han e så skön. Väl värd att titta på, jag älskar hans bitterhet och ironi. Fast han e inte så bitter längre, mest bara väldigt ironisk. Skön ton har han iaf =)

Idag blir det sexparty med 10 brudar, haha, kommer gå vilt till. Tacos, vin o sexleksaker, hoho! Ska bli grymt roligt.
Sen imorgon blir det ansiktsbehandling o sen utgång. Malin kommer oxå hem så gänget är samlat igen.

Sitter här på msn o pratar med Rebecca...vi planerar en lite galen grej idag...hmm vi får se vad som händer....Återkommer =)

Nu blir det frukost

Släkten e värst

Fan när inte morsan är en pain in the as så e pappa det. Palla detta.... Snart skiter jag i att jag inte har en inkomst och flyttar tillbaka till lägenheten. Blir nog så att jag flyttar tillbaka efter jul när jag förhoppningsvis får mitt csn. Det e bra på många sätt o bo hemma, men jag tror inte fördelarna överväger nackdelarna. Varje dag känns det som om jag får be om ursäkt för att jag finns.

Åh orkar inte me massa strul just nu... Om allting bara kunde bli bra.

CSN

Ja du J, jag ska fortsätta vara negativ. Fick äntligen beslutet från csn idag. Jag får inga pengar och om jag vill ha pengar så måste jag först klara 33 poäng. Undra om det e 33p i gamla eller nya räknesystemet? Hoppas det är nya för då e det avklarat ganska snabbt... Men annars blir det jobbigt, ngn som har ett jobb?
Fick även frågan om jag ville åka till thailand/vietnamn i februari-mars, hur ska jga kunna säga nej?! Jag vill ju så jävla gärna åka. Blir la till o ta första bästa skitjobb nu....

Nä nu blir det skola o sen ska jag o Elin ut på en löprunda. Miss träning kommer väl ta kål på mig =)

Ett steg upp o två steg ner...

Ibland e det svårt att hålla sig kall o inte låta tankarna springa iväg. Det är svårt att inte analysera grejer o lägga in antaganden som egentligen inte e rättfärdigade. Det handlar väl om osäkerhet och en saknad av inre trygghet. Jag jobbar med mig själv och blir bättre o bättre. Men för varje nederlag har jag fallit ner de steg jag lyckats klättra upp o fått börja om igen. Nu har jag inte fallit ner några steg utan snarare klättrat upp ett par, men jag väntar på dagen då jag ska halka o landa hårt i backen....

Allt utom det man ska

Imorgon (torsdag) ska jag o några vänner ner till Göteborg o se Magnus Betnér på Storan. Surfade in på hans hemsida för att resercha inför detta, o vad hittar jag?! Jo i hans senaste blogginlägg skriver han att han lyssnar på skönaste musiken just nu, Volbeat! Haha, så bra.

Jag hade tänkt att jag skulle plugga lite idag, men det går sådär bra. Har bara ca 140 sidor o läsa till imorgon, men det löser väl sig som vanligt. Dock e föreläsaren vi har imorgon ganska kass så det kommer inte ge så mycke om jag inte läser det. Hmm ja snart ska jag ta tag i det.

Dagens låt blir Volbeat - Sad Man's Tongue

Tjöt

Det är så mysigt att vakna upp på morgonen av att man hör sina föräldrar diskutera va det är för fel på mig. Att jag bara degar o inte gör något trots att jag inte har ngn inkomst. Detta passar ju absolut inte en 25åring. Suck..man blir så väldigt sugen på att gå upp.

Man lämnar spår...

Ju mer man sätter sig in i Google Anatytics desto mer skrämmande är det =) Eller skrämmande är kanske fel ord, men det pirrar lite i magen. Man undrar ju vilka ni alla är. Ganska många har kommit hit genom min länk på facebook. Detta betyder ju att det e folk jag känner eftersom bara mina vänner kan komma åt den. Sen är det endel genom J's och Malin's bloggar. Mest är det från direkttrafik, alltså folk som kan min adress eller som sparat den i favoriter. Trevligt =) Har långt ifrån fattat vad allt betyder, ngn som kan förklara nån dag? 

Har upptäckt en ny grupp idag. Eller jag hörde dom på radion för nån dag sen men fixade hem albumet idag. Volbeat heter dom och kommer från Danmark. Har för mig att dom e nominerade till bästa Danska grupp på MTV Music Awards.

Dagens låt blir därför Volbeat - We Har inte lyssnat igenom allt men denna låten fastnade jag för direkt.

Alternativa sätt att bränna fett?

Man blir ganska så slut av 6 timmar shopping. Ja minus nån timme där vi käkade mat. Men annars va det ett jävla rännande i varenda afäär minst en gång, några även 2 och 3 ggr. Men nu e jag hemma i ett tomt hus o ska krypa ner i soffan framför kvällens tv-program. Fast om jag känner svensk tv så kommer det mest vara skitprogram. Mitt favvo just nu går iaf på svt 2 och heter vem vet mest? Underhållande och lärorikt =)


Me for President!

Gjorde precis ett test på aftonbladet.se där man kunde se vem av de amerikanska presidentkandidaterna man är mest lik. Jag blev ganska så socialliberal med dragning åt ekonomisk vänster. Närmast Obama, men lite mer ekonomisk höger än honom. Mest lik blev jag en kille som dragit sig ur, John Edwards. Jaha sånt roar jag mig med en måndagskväll.

Idag va jag iaf ute mer mor o far på golfbanan. Gjorde några få tappra försök att slå, men insåg ganska snabbt att det inte va min dag så jag blev mest förbannad o la av. Njöt av en tre timmar lång promenad i höstsolen istället. När vi kom hem så käkade vi o sen däckade jag framför tvn. Va helt slut. Funderar på om jag håller på o bli sjuk igen eller nått...

Satt uppe igår o kollade på Flugornas Herre. Har sett filmen förut för några år sen men kan inte komma på att jag tyckte den va så hemskt som jag tyckte nu. Blev riktigt illa berörd. Kanske beror på at vi just nu i skolan läser om känslor och människors beteende i både psykologin och sociologin. Mycke om mobbing och utfrysning. Det som ligger en nära tillhands i verkliga livet är lättare att ta till sig och beröras av.

Nu ska jag ta o kolla på den gamla klassikern, Stand By Me.

Det ordner sig Alfred....

Kvällen igår blev precis som jag trodde, kanon! Det va jättetrevligt hemma hos Gunilla med vin, ost, vattenpipa o trevliga människor. Vissa av oss gick ut o jag o Rebecca hamnade på Lipz. Har inte varit där nu på flera månader, tror det va i början av juni senast, o det va skitkul! Träffa massa roliga människor o dansade typ hela kvällen. Sen lät Rebecca mig sova hos henne o Fredrik o det va tur för det regnade massor när vi skulle hem. Så hela dagen idag har spenderats hemma hos dom. En riktigt skön bakisdag.

Denna veckan har jag en föreläsning, på torsdag i tre timmar. Vet inte vad jag ska göra med resten av tiden. Ska iofs med mor o far ut till golfbanan imorgon på dan. Skönt o röra lite på sig. Resten va veckan får väl bli några löprundor, lite plugga o mycke film.

Nä nu blir det en film o sen sova. E ganska trött o sliten efter gårdagen.

J, you are fading away...

Hoho! Ni vet sånadär jobbiga ouppklarade grejer med folk som ligger o skaver  o som man inte riktigt kan släppa. Man skulle behöva träffa personen o bara få se hur den har det o hur det skulle kännas. Jag har en del sånna saker. Men en e värre än dom andra. En kille (J, som alla andra). Träffade honom för ungefär 4 år sen. Vi började dejta men han betedde sig som ett svin o efter flera månader lyckades jag äntligen komma ifrån honom. Men som vanligt när man går vidare som kommer dom tillbaka, ännu starkare. Så vi blev tillslut tillsammans o han lovade att han ändrat sig. Men såklart så tog det inte långt tid innan han hade gjort ett snedsteg. Vi gjorde slut o jag gav igen, med hans polare. Inte det bästa men va fan, jag va förbannad. Så efter lite fram o tillbaka o mycke strul så ville han ha tillbaka mig. Han hade träffat en ny o jag med. Men vi va båda beredda att försöka. Tills han får reda på vad jag gjorde med hans vän. Efter den kvällen o det två timmar långa telefonsamtalet har jag inte sett röken av honom. Vet att han stannade hos sin tjej o att dom nu bor ihop. Jag har många ggr funderat på vad han gör o hur han mår. Han va ändå en väldigt stor del av mitt liv i nästan två år.
Så idag (älska facebook) fick jag se en bild på honom, den första på två år. O vet ni?! Han va tjock! Ja nu kanske ni tycker jag e en hemsk människa. Men kände ni honom så vet ni vilket nederlag det e. Han va alltid så noga med mat o träning, o hade en riktigt schyst kropp. Men nu.. Mycke av känslorna handlar väl om att jag själv gått upp endel o känner mig ganska kass. Jag kan iaf inte låta bli o känna en viss tillfredsställelse. På nått sätt kan jag släppa honom lite nu...

Nä nu ska jag äta lite frukost o sen blir det till o ta en löprunda! Idag kommer Elin hem oxå, det ska blir riktigt trevligt! Kvällen kommer att blir kanon....


"You are my BFF, I even think its a Bromance!"

Under den gågna veckan har jag lärt mig två nya uttryck: Bromance och BFF. Bromance läste jag om i Cosmopolitan o det är alltså när två killar är riktigt bra kompisar men alltså inte gay. BFF va det ngn som nämnde för mig o det betyder alltså Best Friends Forever. Hade aldrig hört dessa uttryck innan men nu precis hörde jag dom i samma mening! Sitter o kollar på Gossip Girl o var annars skulle dessa ord dyka upp... =)

Kvällen igår slutade riktigt dåligt o jag va ordentigt förbannad. Men det e nu man känner att de där månaderna i "terapi" har hjälpt. Efter en god natts sömn och en liten suprise som betod i att en liten gullig kille ringde på dörren o sålde aftonbladet gav mig en tidning, mår jag mycke bättre. Det var hans första dag så idag sålde han dom inte, man fick. Sämre start på morgonen kan man få!

Så ikväll blir det tjejkväll med vin o vattenpipa. Eventuellt utgång oxå o som jag känner nu så vill jag bara ut o pröva lyckan..haha! Behöver lite uppmuntrande o bekräftelse. Behöver visa att jag gör som jag vill o inte e fast med ngn. För om man behandlar mig så som Darling gjorde igår kan han inte räkna med att jag finns där nå mer....

Låt

Dagens låt blir LIT - My Own Worst Enemy

Höga berg o djupa dalar

Om man inte vågar ge sig in i nått för att man e rädd o bli sårad finns det en risk att man missar ngt som hade kunnat bli väldigt bra. Men ibland vet jag inte om det e värt det. Jag har vant mig så att inte behöva oroa mig o bara tänka utifrån mig själv... Nu pendlar ju humöret som en jojo, ena stunden kass, nästa e det hur bra som helst, till att sen kännas kass igen. Topparna blir högre, men dalarna blir oxå djupare.

....

Jag e sämst. På att blogga o på att kommentera. Men jag har ingen lust. När man bor hemma tappas motivationen till det mesta.
MEN, jag har upptäckt att nästan alla serier jag följer har börjat gå igen! Wiihoo! Massa timmar man kan fördriva här nu med Heroes, Greys Anatomy, Ugly Betty, Desperate Hosewives och Gossip Girl. Saknar bara Reaper nu sen e lyckan total. =) Jag jag vet, jag e en nörd....

Nä nu ska jag ta o käka sen blir det ut på en shoppingtur till Överby som har öppet till 22 idag! Ännu mera lycka!

Mer svamp

Onsdag o jag e ledig idag igen! Herregud vilket skönt liv jag har nu. Synd bara att det inte finns ngt att göra. Jag e sjukt uttråkad o har spenderat morgonen med att prova kläder (va e det förresten för skillnad på prova o pröva?) Jag borde plugga men det e inte så roligt. Så jag ska nog ge mig ut på en promenad strax. Varken ma eller pa e hemma så jag sitter nu med Metallica på hög volym, hoppas grannarna e på jobbet.

Igår va jag o darling ute hos hans föräldrar o plockade svamp. Han hittade bara kantareller o jag hittade bara trattisar. Tror den svampen är min specialité. Först hittade jag 4 svampar o va gött sur när han hittade fler o fler... Men så hittade jag ett guldställe och gick om precis på mållinjen! =) Dock va det totalt inte så mycke så vi fick med oss lite som hans föräldrar plockat. Sen va det hem o käka svampmackor och tacopaj, mums!

Nä nu blir det ut o röra på sig.
Haj!

RSS 2.0