Comeback!

Oj oj nu har jag inte varit här inne på länge. Åkte ju till Linköping och hade en otroligt helg. Festade i princip konstant i 36h... Va väldigt skönt att jag hade bokat hembiljetten till måndagen så jag slapp resa på söndagen. Va inte speciellt bakis, mycket pga Inkans enträgna proppsande på Resorb, men ändå skönt att bara slappa o ta det lugnt en dag.
När jag kom hem på måndagen kände jag en otrolig tomhet, hade väldig ångest över att vara hemma igen o inte ha ngt att se fram emot. Så måndagen gick åt till att tycka synd om mig själv. Fick även höra lite saker som inte alls va kul och definitivt inte gjorde saken bättre... Men på tisdagen så släppte en stor sten från hjärtat. Jag fick reda på att det nu fanns tider till mig på Gina, så äntligen skulle jag få gå på schema! Så skönt! Fick schemat igår och jag jobbar mån-fre o ledig helger. Vilket e både bra o dåligt. Bra för att jag e ledig på helgerna, då andra är lediga, dåligt för att det är dubbelt betalt på helgerna. Men jag e glad som det är nu :D
I onsdags, alltså en vecka sen, så blev jag sjuk. Vaknade upp på morgonen o var inte alls pigg :( Så då tyckte jag lite mer synd om mig själv. Men jag hade redan innan sagt att jag kunde jobba tors-sön så det var bara att bita ihop. Som toppen på jobbet så vart det personalfest på torsdagen, middag med vin på fredagen, öl på Bishop på lördagen och en golfrunda på söndagkvällen. Sa även ja till en runda på måndagmorgonen så det här med sömn har fått stå lite åt sidan.. Men igår fick jag äntligen sova så länge jag ville, hur gött som helst :) Fick även göra det idag men då vaknade jag halv 8.
Men trots de här hektiska dagarna så har det hänt väldigt mycket positivt så det har egentligen inte varit några problem! Tänk vad allt blir lättare när man mår bra! O det där sakerna som inte var så kul att höra, dom visade sig inte stämma, bara missförstånd, eller misskommunikation, så där försvann en sten till!
Så nu sitter jag här hemma i soffan o glor på Idol o mår ganska så bra. Skönt att ta det lugnt en kväll för första gången på ganska många dagar. Men snart kommer Em hit, är hundvakt åt Douglas så hon ska hämta honom.
Så ett otroligt ointressant inlägg såhär på onsdagkvällen :)
En grym sak är iaf att Blink 182 släppte nytt album precis! Wunderbar!

Nyfikenhet kräver sina medel

När man har Google Analytics kopplat till sin blogg kan man få reda på massa roliga saker, som till exempel vilken upplösning det är på skärmarna hos folk som läser, eller vilket operativsystem de använder. Man kan även se nätverksleverantören och i dag har det varit inne någon där denna heter intrusion and abuse reports :) Funderar på om detta beror på mitt ngt starka ordval i en av rubrikerna här senast... Nä jag sysslar inte med nätmobbing, inte annat än mot vissa veckodagar.

Imorgon bär det alltså av din Linköping, klockan ringer 05.30 så jag borde sova nu. Men jag har lite o fixa innan morgondagen så sängen får vänta lite till. Palla att jag inte kan göra saker i tid, haha. Aja sova på tåget kan ju vara skönt.
Live – Run To The Water Sjukt bra låt!!

En vanlig jävla onsdag

Idag har jag haft en sån där jobbig tråkdag.. Eller ja, började med att jag vaknade tidigt (skräll) o gick upp o kollade senaste SOA-avsnittet. Sen grejade jag lite innan det va dags att åka o handla till lunchen. Min hemmagjorda Pasta Carbonara fick det bli, jummy :) Mor o far verkad nöjda iaf. När de hade åkt så kände jag bara allmän tristess och långtråkighet.. Börjar tröttna på att inte jobba... Tiden går så sjukt sakta. Hade ingen planerat för kvällen så känd mig nästan lite deppig. Men så pratade jag med Em o fråade om hon ville ta en promenad, men eftersom hon e sjuk å orkade hon inte det, men jag var så välkommen dit. Så jag o Ronja tog oss en promenad dit o gjord väl i princip samma sak hos Em som vi skulle ha gjort hemma, låg i soffan o kollade tv o spelade Wordfeud, men allt blir ju så mycket roligare när man har ngn som sällskap samtidigt. Så nu känns det liiiite bättre. Imorgon ska jag packa, hämta ut tågbiljett, lämna Ronja hos mor o far, spela innebandy och ha filmmys. Så förhoppningsvis går tiden lite fort imorgon. På fredag ska jag sätta mig på tåget o åka till kära gamla Linkan, (Linköping alltså, inte killen :P) Ska hälsa på Inky o Fred och festa i dagarna två! Ska bli grymt roligt o känner att det är precis vad jag behöver just nu, komma bort lite :) 
Tänkte även att jag skulle söka lite jobb imorgon, har hittat några intressanta så man måste ju testa lyckan. Åh nu känner jag att även om det e gött o vara ledig ibland så är det inte det när man är det hela tiden. Kryper i mig nu. Så imorgon blir en fixardag helt enkelt. 
E som vanligt trött så tänkte gå o lägga mig alldeles strax. Får se när jag lyckas somna idag. Ska nog ta fram en bok o läsa lite, då kanske jag kan skingra mina tankar lite.
Volbeat – We <3

Hur svårt kan det va?!

Förstår inte varför jag inte bara kan tömma huvudet och somna. E ju trött... Ligger i sängen men kan inte riktigt slappna av. Att regnet slår mot fönsterbläcket gör ju inte saken bättre. Jävlar vad störande det är med oregelbundna höga ljud. Ja jag vet, borde lägga ner mobilen, den hjälper ju inte till just nu... Va vara tvungen att rensa hjärnan lite. Nu, god natt.

"Du duger, du duger"

Det är sjukt hur tankar påverkar. Saker som egentligen inte finns kan blåsas upp till oändliga propotioner av fel tankar. Jag är ganska duktig på det där, men idag var det extremt. Helt utan egentliga belägg har jag gått runt med en klump i magen och mått dåligt. Krävdes mycket luftande och kloka ord från vänner för att inse att problemen faktiskt bara finns i mitt eget huvud. Iaf till motsatsen bevisats ;) O än så länge finns inget som tyder på att det kommer hända. 
Än en gång är jag otroligt glad för att jag har så fantastiska vänner, vad skulle man göra utan dem?! Så nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova ordentligt för första gången på flera nätter. Kanske bli svårt med tanke på hur mycket det blåser och regnar ute.. Inatt fick jag iaf inte mycket sömn pga detta, bland annat. 

Har förövrigt väldigt dåligt samvete... När jag körde hem precis så såg jag en man med en hund gå på trottoaren, vad jag inte såg var att precis efter dem så var det en STOR vattenpöl som jag såklart körde rätt igenom. Skvätte upp som fan och kan bara hoppas hoppas att jag inte skvätte ner mannen med hunden. Och ifall jag gjorde det så hoppas jag att han inte såg reg-nummret på bilen eller såg vilken typ av bil jag körde... Men jag såg faktiskt inte vattenpölen :/ Kan försvara mig med att jag enligt optikern bara ser 80% med mina nuvarande glasögon. 

Iaf imorgon ska jag bjuda mor o far på lunch, någon som har någon bra idé på vad man kan laga? Mammas krav var att det skulle vara gott... 

Favoritlåten från albumet jag rekommenderade häromdagen The Pusher – Planets

Spännande

Nu ska jag strax till optikern o få min dom. Dags för glasögon med flaskbottnar? Kanske måste trösta mig med ngt efteråt.... Eller så väntar jag tills ikväll ;)

That's what friends are for

Söndag morgon och jag är ganska så trött. Efter en trevlig kväll med Finest blev det väldigt sent i fredags, somnade halv tre, efter att gästerna gått hem och jag varit chaufför till syster med man som var på kräftskiva. När jag kom hem kunde jag inte riktigt somna därav den sena tiden. Trots detta vaknade jag ändå kl 8 :/ Åkte hem till mor o far som kommit hem fån Scottland. Fick lite frukost o sen dags för jobb några timmar. Va helt galet trött. Men sova kan man göra när man e död, så efter jobbet va det bara hem o svida om inför kvällen i Gbg. Hem till Blondie som bjöd på gooood mat. 

Förrätt: Västerbottenpaj
Varmrätt: Getostbakad lax serverad med kokt sparris, kokta sockerärtor, valnötter och balsamvinäger
Efterrätt: Vit chokladmousse med valnötter och rivet apelsinskal
Dryck: rödvin rakt igenom :)

Så det blev mycket snack, tjejsnack och mer seriösa samtalsämnen. Underbara vänner har man!
Så varför inte fortsätta på helgens tema söndagmorgon?! Blir ut till Överby innan jag börjar jobba nu o ta en frukost på Espressohouse med Finest.

Tänker inte tipsa om en låt idag utan om ett helt album: The Pusher – The Art of Hit Music Väldigt bra!

Många järn i elden

Trots att jag kände mig helt knäpp imorse har detta hittills varit en ganska bra dag! Fick bort lite av min dåliga känsla när jag pratade med en vän, så tack för det! Nu har jag precis kommit hem från en tur till Överby där jag investerat i en jacka. Ja jag vet, jag har massa jackor sen innan, men ingen sån här :P Va o handlade mat inför kvällen med Finest oxå, tacos!! 
Så nu blir det till att plocka lite här hemma, åka o parkera bilen till mor o far som kommer hem inatt o sen vara chaufför åt syster o man innan jag får gäster. Så idag är jag en upptagen kvinna :) 

En av de bästa kärlekslåtarna som finns! Adele – Make You Feel My Love (album)

Tänker tanke tänkte

Satan vilken jobbig natt :( Va hur trött som helst hela dagen igår. Så när jag kom hem från jobbet blev det varken pubrunda eller innebandy. Kände mig både varm och frusen på samma gång o va inte alls i form. Hade inte speciellt mycket att göra på jobbet så vet inte va det berodde på... Men iaf, gick o la mig ganska tidigt. Men kunde inte somna. Huvudet var fyllt av massa tankar på det ena o det andra. Så jag låg en bra stund o vände o vred mig. Så fort jag höll på att somna så va det ngt som väckte mig o jag fick börja om. Tillslut somnade jag iaf. Men så strax innan 3 vaknade jag igen. Tror det va för att grannen kom hem eller nått. O Ronja började morra o hålla på så jag tror att hon hade hunden. Men e ju inte första gången jag blir väckt på natten o det brukar inte va några problem. Men inatt gick det inte. Jag låg länge o bara blundade men tankarna va där igen. Så jag testade att spela lite Wordfeud, funkade inte heller, surfade lite på FB, hjälpte inte heller. Vid kvart i 4 va jag nästan på väg att ge upp o ge mig ut o springa. Fick kasta ur Ronja ur sängen tillslut för hon sov inte heller. Strax efter 4 somnade jag äntligen. Men ble väckt kl 7 av mina kära bakgårdsarbetare. Men då va jag så mosig i huvudet så jag somnade om ganska enkelt. Vaknade 8 nu o gick upp. Kommer vara helt förstörd ikväll.

Men jag gillar inte att tankarna tar över sådär. E absolut inga negativa tankar, men ska det fortsätta såhär så kommer jag ju bli knäpp. Brukar kunna stänga av ganska bra när jag e trött men tydligen inte nu :/ 
Har drömt massa igen, som jag dock inte kommer ihåg nu, men gjorde för 30 min sen... Drömmar ska ju vara hjärnans sätt att hantera och sortera intryck och tankar så att man inte blir galen, men vetifan om inte jag blir galen av mina drömmar ibland... Ni vet när man vaknar med en konstig känsla, av att ngt har hänt eller är fel, men man kan inte riktigt sätta fingret på vad... 

Aja Caroline 14 år signar ut o tar tag i dagen!

Drömmar

Hade en så konstig dröm inatt. Först va jag på nån liten ö ute i en sjö med lite folk. Vi va där o typ tältade eller nått. Sen så åkte jag hem till mor o far (fast dom bodde på ett helt annat ställe än vad dom gör i verkligheten). Dom hade packat massor därför att dom hade fått reda på att jorden skulle gå under. Tydligen så skulle den europeiska kontinenten "äta upp" den amerikanska. Fick se en animerad film på detta o då såg europa ut som en krokodil med vassa tänder som slukade amerika. Så det var bara att packa en överlevnadsväska. För tydligen så skulle man klara sig o man gick norr ut.
Så skulle vi ge oss iväg och helt plötsligt var jag i en stor stad, typ stockholm, o ingen där visste att jorde skulle gå under. Så jag va på nån båt vid kajen med bland annat min bror o nån mer. O helt plötsligt kom med stora vågor o alla fick panik. Så skulle vi springa av båten o då kom det en våg som va typ 100m hög o jag tänkte att nu dör vi. Men så gick den tillbaka på nått sätt o vi kunde komma av båten. sen hände det massor som jag bara kommer ihåg delar av, men jag irrade runt i den här stan o försökte komma därifrån, men det var vatten och vägarbeten överallt. O flera gånger så sögs vattnet ner i marken så det var en lite lätt kaotisk känsla. Var vid ett tillfälle på en båt igen men denna gången så rörde den sig. Så började vattnet försvinna ner i marken så va tvungen att att hoppa av o simma in till kajen för att inte sugas ner... Fick även med mig min hund. Men jag glömde min packade väska. Tillslut lyckades jag o nån mer få lift av två killar i en liten Citröen c1 o vi tog oss ur stan. Åkte till ett hus utanför uppe på ett berg, o det va tydligen en strippklubb :/ Sen vaknade jag... 

Hur skum dröm som helst! Skulle vilja se en drömtydare ta tag i den, haha!

Kanske...

Kanske kanske kanske händer det bra grejer i mitt liv. Man ska ju inte ropa hej för än man är i mål men nu tänker jag gotta mig i den bra känslan jag har!
Har precis varit på ett 75 min spinningpass. Känns skönt att man är igång igen. O det känns skönt att man känner glädje igen när man sitter där på cykeln. Känslan där man fylls med lycka och mer energi är underbar!! Nu kommer det inte bli så mycket träning på några dagar, men nästa vecka e det dags igen :)
Imorgon blir det äntligen lite jobb, o på kvällen ev pubrunda. Fredag ska Finest stråla samman innan en av oss flyttar till nya äventyr, och på lördag startar tjejernas nya tradition, halv 8 hemma hos. En gång i månaden ska en bjuda hem de andra på valfri maträtt. Ett roligt sätt att umgås :)
Idag vill jag bjuda på en gammal klassiker som jag älskade för några år sedan, oden är fortfarande lika bra! Creed – One

Det finns egentligen bara en sak i mitt huvud...

Lång dag detta har varit. Efter ca 2,5h sömn ringde kl 02.40. Upp o klä på sig o hämta Josie som skulle ta flyget till andra sidan jorden. Kvart i 5 va vi där så då blev det incheckning o frukost, antagligen Sveriges dyraste :-/ Skönt o bara sitta o snacka iaf. Sen var det dags att åka hem o lämna mitt hjärta där... Va hemma vid 8, o den sista sräckan från Lilla Edet, då var jag riktigt trött. Fick sänka värmen o röra på mig så mycket som möjligt. Så hemma va det bara att sova en stund. Så dagen har varit lite konstig. Vid 6 kunde jag ha somnat men fick med mig Em o Gouglas på en promenad i regnet. Blev inte så långt men det räckte för att jag skulle vakna till. Helgens bravader sitter antagligen oxå i... Så imorgon ska jag äntligen skriva klart den där j-a uppsatsen o skicka in. En examen vore ju inte fel :-) Om några timmar har nya säsongen av Sons of Anarchy premiär så längtar tills jag går upp imorgon. Kommer bli en bra start på dagen! Så nu blir det sängen!

Kärlek!

Det är en väldigt nöjd Caroline som går o lägger sig nu. Trött men nöjd. Man kan inte vara annat än när man haft en helg fullt av underbara vänner och annat löst folk. 

Musik är det viktigaste i mitt liv, och denna låten har alltid varit speciell för mig. Så när jag o Ingrid va o såg Foo Fighters på Stadion och dom spelade denna så fick den en ännu större plats i mitt hjärta. Den satte verkligen ord o musik till min känsla den kvällen. Och efter den här helgen så tycker jag att den passar in igen... Så här har ni Foo Fighters – Times Like These

I am a one way motorway
I'm a road that drives away
and follows you back home
I am a streetlight shining
I'm a white light blinding bright
Burning off and on

It's times like these you learn to live again
It's times like these you give and give again
It's times like these you learn to love again
It's times like these time and time again 

I am a new day rising
I'm a brand new sky
To hang the stars upon tonight
but I
I am a little divided
Do I stay or run away
And leave it all behind? 

It's times like these you learn to live again
It's times like these you give and give again
It's times like these you learn to love again
It's times like these time and time again



RSS 2.0