Ett vanligt sånt där tråkigt fast roligt för mig att berätta vilken bra helg jag haft-inlägg

Som jag trodde blev helgen väldigt bra. Spinningpasset på lördagmorgon var över förväntan och jag pressad mig till nya nivåer, skönt! Efteråt bar det av till ikea. Där blev det shopping som aldrig förr :) I slutet hade vi så mycket att vi knappt kunde bära. Lördagen avslutades på O'learys, ribs, mmmm :)
Söndagen spenderade jag genom att organisera och städa mitt sovrum. Flyttade om, blockade bort, ändrade om. Garderoben fick nya enhetliga galgar, eller ja nästan iaf, hade köpt några för få galgar. Sängen fick nya kuddar och nya sängkläder, golvet fick en ny matta och fönstret fick några växter. Hur fint som helst blev det, är väldigt nöjd. Började lite smått med vardagsrummet där jag inhandlat en ny tavla, lite nya ljus och en till gardinstång så att jag kan ha dubbla panellängder. Dock pallade inte fästet två stänger så skruvarna gled ur väggen. Så idag kom pappa o fixade det med lite lim och plugg.
Efter gårdagens spinning gick jag o Lisa ner i relaxen o bubblade och bastade. Lisa hoppade även i den kalla basängen (ca 9 grader) vilken jag imponerades mycket av. Efteråt va det möte om spinningen då vi bestämde vilka tider vi ska cykla. Ska köra 3h men fick pass med långt mellanrum så hinner både sova och vila upp mig ordentligt. Börjar bli grymt laddad, speciellt nu när man börjar känna att träningen ger resultat. Sist igår bjöd Lisa på pannkakor så vi käkade det o kollade på film, mysigt. 

Idag var jag hos Cricko o fixade håret. Ny färg o ny längd, blev mycket nöjd. Skönt att få fräscha upp sig lite, inte bara lägenheten som behöver förnyelse ibland. Men nu blir det till att leva på nudlar (eller iaf billigt) hela våren. Har varit alldeles för många utgifter på väldigt kort tid o det är så tråkigt att göra slut på sparpengarna på, ja, tråkiga saker. Har inte bara roat mig, massa annat att betala oxå. Blä.
Men nu blir det film.


Peppipepp!

Livar upp en riktigt grå och tråkig måndag med en riktigt pepplåt!

Jaha trodde jag ja. Verkar som om blogg.se och youtube.com inte vill samarbeta längre, går inte att lägga in videos. Har testat en gång förut o det funkade inte men då trodde jag att det var tillfälligt. Ngn som vet vad problemet är?

Låten kan jag iofs få in på andra sätt, så här kommer den!

Martin Solveig featuring Dragonette – Hello



Kommer bli en bra helg!

Nu har jag haft några intensiva dagar med skola o tr äning. Idag tog jag mig en träningsfri dag. Har getm träningsvärk efter onsdagens functional moves o torsdagens lunchspinning så det var välbehövlig :-) Men om några timmar ska jag upp o köra lite spinning med lisa innan vi ska ta oss en tur till IKEA :-) Inte för att jag egentkugen behöver ngt men det är ju alltid kul att åka dit. Sen blir det lite mysig restaurang på kvällen. Söndag? Spinning såklart, sen fika med 24-h-tjejerna. Nu har jag precis kommit hen från en perfekt fredagskväll. Bakat bullar, ätit finmat, druckit vin o spelat spel, allt i väldigt gott sällskap. Så kul att få höra att man gjort så bra ifrån sig att man gärna får komma tillbaka! Fast det vet jag att jag får ändå... Men nu blir det sova! Blev en liten snabbbloggning från mobilen i sängen. Natti!

Hur många jackor är för många?

För en tids sen skaffade jag ett twitter-konto. Till en början tyckte jag faktiskt det var ganska tråkigt. Men nu har jag hittat lite folk som jag följer, så till och från är det väldigt underhållande. Men har inte bara börjat följa individer, utan även lite företag. Bl.a. Forever 21, det affären som vi handlade mest i på Hawaii. Så varje morgon får jag nu massa tips på kläder, vilket innebär att jag i princip skulle kunna göra slut på hela min inkomst varje morgon :) Farligt är det, men så roligt!
När jag hjälpte Linnea flytta i lördags så pratade vi om jackor. När hon packade hade hon räknat till att hon ungefär har 2 jackor per årstid, alltså 10 jackor. Sammanlagd har hon och Jonas alltså 20 jackor, o det tyckte hon var galet mycket, vad ska man med så många jackor till?! Men så hjälpte jag Lisa flytta in och organiserade hennes garderob. Hon har otroligt mycket kläder, speciellt jackor. Så jag var tvungen att räkna hennes, 18st tror jag det blev. Hjälp tänkte jag! Men så började jag fundera lite, jag har nog oxå ganska många jackor, så imorse räknade jag dom och fik det till 14st. Men är osäker på om jag fått med alla. Har två jackor som man kan ha inne, men som jag på sommaren ibland har ute o dessa har jag inte räknat med... Men det är ju faktiskt sjukt många jackor folk har. Nu använder jag ju inte alla, kanske bara nån gång per år. Skulle behöva en större garderob....


Gillar förresten att Lisa har flyttat hem till stan. Två kvällar i rad (sen även två kvällar hos Fam Gus innan hon flyttade till eget) har jag blivit bjuden på kvällsmat. Först lite power walk dit, lite mysig kvällsmat med tända ljus o te, o sen power walk hem. Bra för både mig o Ronja :)

Kom på igår att jag skulle vaccinera Ronja. Men innan jag gick dit kände jag att hon va tvungen att springa av sig lite, så jag gick till hundgården i närheten. Där va det redan några hundar men jag tänkte att det kunde vara bra för henne. Hon är nämligen riktigt dryg när man träffar andra hundar. Skäller och morrar o lyssnar inte alls. Iaf, inne på gården var den en lite tibetansk spaniel, en blandning mellan spaniel och labrador och en jättestor Rottis. Ronja fann genast en vän i den tibetanska spanieln. Hennes ägare var oxå imponerad för Ronja fick den här lilla hunden att springa som aldrig förr :) Men sen gick den o då kom det två bruna labradorer istället. Ronja blev livrädd o började springa, då tänkte den ena av dessa att det va lekdags o började jaga henne. Ronja som annars älskar att bli jagad vart livrädd. Nån gång sprang hon förbi mig o man hörde hur hon gnällde i panik :) Stackars lilla, så kaxig när de har koppel på, men nu helt tyst. Men det va bra för henne. Snart ska vi gå lydnadskurs o det kan vara bra om hon är van vid flera okända hundar, inte bara Douglas, Emelies hund, för honom får hon göra vad hon vill med. Inte konstigt hon blir dryg :)

Idag snöar det ute. När nästan all is är bortsmält så ska det komma mer elände. Man har ju nästan haft lite vårkänslor, men då har man ju faktiskt glömt bort att underbara Februari är på ingång, årets kallaste månad. Woohoo!

Nu blir det promenad!

Aaahhh

Då är båda uppgifterna inlämnade och hunden är rastad och vaccinerad. Så nu tänker jag bara njuta av att jag inte har något som jag måste göra, bortsett från städ o disk. Men det tar jag nog tag i om en stund. Först ska jag njuta.

Frustrerande

Men hur roligt är det att försöka plugga när databasen man försöker söka i tar hundra år på sig och varannan sida inte går att visa! Då tappar man ju suget totalt :(
En uppg. inskickad iaf, bara en kvar. Det här ska nog gå bra, om bara Psychinfo kan sluta leka kola....

Jag behöver massage!

I fredags följde jag mina basala behov och köpte godis :) Blev tyvärr inget Kettlebell för det var så mycket att plugga så jag ville inte gå ifrån. Men tyckte lite synd om mig själv efter allt pluggande så för att pigga upp mig själv blev det en tur till hemmakväll. Sen kom Lisa o syrran o tog med mig till Strandgatan för lite mys. Jag tog mig en BBQ-korg med lite ribs, klyftpotatis o nachochips. Till det en öl. Sen blev det hem till dom för mer öl och drinkar.  Så det va det GI't :)  Men på lördagen skulle jag ju hjälpa Linnea o Jonas att flytta så då tänkte jag att jag minsann skulle ta i för att kompensera för fredagen. Så jag bar ner, och sprang upp, bar ner och sprang upp. Höll på så i nästan 3h även om jag inte bar hela tiden. Sen när dom va ute ur lägenheten va det dags för Lisa att flytta in. Så hjälpte till där oxå. Men hennes grejer va ju redan inne, eftersom vi hjälp henne flytta in dom i ett av rummen veckan innan. Så där va det bara att bära ut sakerna i lägenheten. Så efter flera timmar va jag hemma igen, hungrig o trött. Blev hemmagjord pizza :) Sen satte jag mig i soffan o kände mig typ överkörd. Men pluggade lite o sen sent igår blev jag bjuden på chokladfondue av fam. Gustafsson. O några glas rödvin. 
Så imorse när jag vaknade kände jag att mina vader fått sig en ordentlig omgång, men det var inte förrän jag skulle ut med Ronja som jag insåg hur mycke stryk dom fått. Kunde i princip inte gå ner för trappan. Helt galet. Så nu sitter jag här i soffan o försöker avsluta min ena uppgift. Bara typ 400 ord kvar att skriva, men det går ganska segt. Käkade lite godis till frukost så den helgen har helt förstört mig. Men imorgon är det måndag o ny vecka o då kör vi igen. Ett träningpass per dag är i princip inbokat så det ska nog bli bra :) 2v kvar till 24-timmars. 

Men nu blir det snart Skype med min favorit på andra sidan jorden. Sen plugg, plugg, plugg....

Logisk positivism

Fan ska skriva ihop 1300-1500 ord till imorgon hade jag tänkt, men har ännu bara 130. Men nu släpper det, det tror jag iaf. Är jag berättigad att tro detta? Kan jag verifiera detta genom observation? Är detta ett teoretiskt entitet eller ett observationellt entitet? Kan mina entitet ens förklara mina observationer? Annars är det ju ingen ide att jag ens tror att de existerar.

Tur att det snart e dags för innebandy.

Då va det gjort

Nu är ansökan inskickad. Bara att hoppas på det bästa, man kan ju inte göra annat. Så nu ska jag släppa det här, gå och lägga mig o sen vakna imorgon och återigen fokusera på skolan. Tänkte jag skulle bli klar med mina två uppgifter innan helgen, skulle vara skönt att ha lite "ledigt". Men att hitta tre vetenskapliga artiklar när man inte ens vet vad man ska skriva om känns inte som det lättaste. Men det återstår att se. Min handledare skrattade lite år mig idag, för att jag inte hade en aning om vad jag ska ha för inriktning utan bara slängde ut mina idéer. Men han skulle hjälpa mig kolla upp lite saker så det e ju bra. 

Idag har varit en jobbig dag på sötsugsfronten.  Har varit sugen på godis och glass hela dan, men har faktiskt inte gett vika! Köpte en kellogs k-special-bar på rasten i skolan, och den e väl inte supernyttig, men jag vill iaf inbilla mig att det är bättre än godis. Men jag tror att jag ska ha mens vilken dag som helst så det e la därför. Men träningen gick bra. Va på vattengympa o visst var det ibland lite "tantigt" men kändes ändå i kroppen efteråt och det är huvudsaken. Imorgon blir det innebandy och på fredag har jag bokat kettlebell på lunchen. Flytthjälp på lördag o ev spinning på söndag, nu kör vi på riktigt :)

Men nu sova!

ÅÅhhh!

Försöker skriva på mitt personliga brev och det går verkligen inte alls. Hur fan säljer man sig själv och sina kunskaper?!  Hatar när jag känner press på att lyckas. Det är mycket enklare att prestera när det inte finns något allvar i det man gör. Eller allvar kanske är fel ord, för när det gäller skolas så presterar jag bäst när jag verkligen måste. Men sånna här saker, då låser det sig. Referera till annonsen, varför är jag den ni behöver, löneanspråk och så vidare... Nä jag ger upp det här nu. Gör mig i ordning och går till skolan o lyssnar på en föreläsning om organisations- och säkerhetskultur. Då kanske jag blir inspirerad.

Förövrigt vet jag nu hur man gör radbrytning med Chrome. Är tydligen en bugg i webbläsaren som gör att de radbrytningar man gör försvinner när man sen sparar inlägget, men nu vet jag hur man gör! Woohoo :)

Så mycket står på spel..

Fan vad det är meckigt med CV's o personliga brev... Känns ju extra jobbigt nu när det är "på riktigt". Har suttit här nu ett bra tag och meckat med CV't. Skrivit om lite, tagit bort lite, designat om lite. Nu ser det faktiskt ganska så snyggt ut. Bara personliga brevet kvar.... Men har lite hjälp, har fått mina grejer granskade och kommenterade av en "expert" så bara att följ hennes anvisningar.

Men nu blir det snart träning.

Livet går vidare

Mmmm frukost! Det har verkligen blivit min favoritmåltid. Idag blev det havregrynsgröt med äpplemos o kanel, ett ägg, en macka grockornigt rågbröd med makrill i tomatsås och ett glas Ecinacea mot förkylning. Så sitter här och njuter och kollar på nyhetsmorgon. Igår såg jag med ett öga på Thintervetion, ännu ett gå-ner-i-vikt-program med en supertränad blond tjej som skulle hjälpa ett gäng tjockisar att gå ner i vikt. Hon åkte hem till dom o kollade igenom deras kylskåp o slängde ut allt onyttigt, tänk typ Anna Skipper, fast den här tjejen va ganska snygg :) Det hon rekommenderade är i princip det jag äter. Så känns ju bra att man inte är helt ute och cyklar :) Tyvärr va det ju festligheter i helgen så både alkohol och tårta slank ner, men jag tänker inte tappa motivationen för det, bara att fortsätta. Känner fortf av min hals men idag va den bättre än på flera dagar, kände i princip inte alls av den när jag vaknade, så ikväll får det bli ett spinningpass. Imorgon har jag o Lisa bokat vattengympa, får la se om det blir vi o pensionärerna. Men gött o hoppa i varmbassängen.

Igår började skolan på HV igen och här var det ord och inga visor. Ska läsa Vetenskapsteori och forskningsmetodik, för att om några veckor börja skriva på c-uppsatsen. Redan till nästa måndag har vi två inlämningsuppgifter, varav en ska vi hitta tre vetenskapliga artiklar som är relevanta för det ämne vi ska skriva uppsats om. Fick även klart för mig igår att jag kommer få skriva den här uppsatsen själv. Min partner på b-uppsatsen ska åka upp till Ludvika och skriva åt ABB. Jag har dåliga möjligheter att bo där uppe plus att jag inte är så sugen på att skriva om något så tekniskt... Har mailat vår programansvarig för o se om det finns möjlighet att skriva tre st, men hon trodde inte att det var ok, men skulle vidarebefordra det till våra handledare. Jag får helt enkelt ta fram mina superkunskaper  och slänga ihop en egen, hur svårt kan det vara? :P

Sen har vi alla de andra roliga sakerna vi ska göra i skolan den närmaste tiden. Lärarna har gått loss helt galet på inlämningar och tentor så schemat är fullspäckat fram till slutet av mars. Ja o sen blir det ju uppsatsen så kommer nog inte bli så lugnt efter mars heller... Men snart är man klar o det är väl bara att fokusera på ljuset i tunneln :)
Igår va den en av mina vänner på FB som la ut en länk till en otroligt rolig sida. Alla som har eller har testat iPhone eller iPad vet att det finns ngt som heter AutoCorrect, alltså när man skriver så inte bara föreslår telefonen ord, den väljer förslaget om man inte trycker bort det. Jag lånade Jessi's iPhone några ggr eftersom min telefon la ner surfingen, samt att jag nån gång surfade på en iPad i Apple Store, o jag höll på de få ggr bli tokig på på grund av denna funktionen. Den sidan in vän la ut har samlat ett gäng sms där det blivit väääääldigt fel, och roligt, pga av AC. Har suttit här o skrattat gott :) Sidan hittar ni här.

Nu ska jag göra mig i ordning o gå till skolan (känns sjukt ovant)

På gott och ont

Hittade gamla meddelanden på FB som tog mig tillbaka till en helt annan tid, en tid som jag på nått sätt trott att jag fortfarande levt i. Då hade jag precis startat min utbildning och var både positiv och negativt inställd till den :) Jag tränade en hel del, planerade min 25-årsfest och Thailandsresa. Det var mycket känslor inblandade, känslor som nu känns väldigt långt borta. Att läsa fick mig att förstå en del, men oxå att bli väldigt ledsen. Saker jag uttryckte att jag var rädd för slog senare in och jag kände precis så som jag var rädd för att känna. På nått sätt anade jag nog redan då att problem var på väg, men eftersom jag kände som jag gjorde va det inget jag ville fundera mer på.
Ju längre tid som går desto mer distanserad blir jag från dessa känslor, men med tanke på hur starka de var behövs det mycket tid. Men jag har iaf den senaste tiden börjat känna att det finns en väg ut, bort från allt det jobbiga. Visst kommer känslorna tillbaka ibland och ger mig en ordentlig käftsmäll, men det blir mer och mer sällan och med mindre och mindre kraft. Men det kommer dröja innan jag involverar mig så i en annan människa igen. Jag är en riktig optimist, men de senaste årens händelser och känslomässiga berg-o-dalbanor har all bränt mig lite i kanterna.
Men nu är det nytt år, snart ett år sen den riktigt neråtgående spiralen satte igång, och det är dags att gå vidare, på riktigt. 2011 kommer bli ett bra år. Det är jag, mina vänner och alla nya människor som kommer i min väg som kommer skapa det här året. Det ligger helt i våra händer och det kommer bli fantastiskt!




And the brightest sign, it is full of holes 
And it's full of paying lost violent criminals 
With a little fate 
And the worst of lies, with a love so deep 
It's war with endless fire inside 
Go right back to the line 

Every single day, every 9 to 5 
Ever body works it hard, but then we finally die 
And there's no remorse 
Or the slightest sound 
We're forever cool with the way it breaks up and down 

Let's start a riot 
Nobody's right 
Nobody's wrong 
Life's just a game it's just one epic holiday 
However far this 
Takes us along 
Take us away 
It's just one epic holiday 

On the Sunday rain 
Like a lonely ghost 
And the furthest point from here is right outside the door 

Open up your eyes 
Take a breath if you will 
And the sun is still alive even though it's hard to tell 

Let's start a riot 
Nobody's right 
Nobody's wrong 
Life's just a game it's just one epic holiday 
However far this 
Takes us along 
Take us away 
It's just one epic holiday 
Let's start a riot 

Nobody's right 
Nobody's wrong 
Life's just a game it's just one epic holiday 
However far this 
Takes us along 
Take us away 
It's just one epic holiday 

Nobody's right, nobody's wrong, lets start a riot 

Let's start a riot 
Nobody's right 
Nobody's wrong 
Life's just a game it's just one epic holiday 
However far this 
Takes us along 
Take us away 
It's just one epic holiday 

En liten miss med stora konsekvenser

Äntligen så vaknade man, fick gå upp äta frukost! Så fixade jag gröten, kokade ägget och bytte ut juicen mot ett glas Echinaea mot förkylning. Sätter sig framför nyhetsmorgon och ska bara njuta. Då har man glömt att ha i salt i gröten! o njutningen uteblir :( Gröten smakar, ja, ingenting! Jaja dom säger ju att vi äter för mycket salt, så får väl se detta som mitt bidrag till en lägre salthalt-diet...

mobilinlägg

Ligger i sängen o ska sova. Bloggar för första gången från mobilen, har inte fattat tidigare hur man gjort :-) Hade ett trevligt avslut på kvällen genom att prata med en vän. Han får mig ofta på bra humör. Han säger så bra saker, och det gillar vi :-) Mina matvanor går väldigt bra, förutom att jag är väldigt hungrig ofta. Men det ska väl ordna upp sig när magen vant sig av med sina hawaii -vanor. Längtar verkligen till frukost. Nu har den bestått av havregrynsgröt med äpplemos och kanel, ett ägg och ett litet glas juice. Har aldrig haft en crave efter gröt förut men nu skulle jag kunna äta det flera ggr per dag. :-) Va på mitt första spinningpass igår o fy fan va jobbigt det va trodde ett tag att jag skulle spy. Märker vilken kass kondition jag är i. Men har ju inte kört kondition på typ 3 mån o spinning var väldigt länge sen jag var på. Som skönt är har jag ingen träningsvärk. Imorgon är det innebandy men får se om jag kan köra, känner tyvärr av min hals. Hoppades det skulle gå över när jag vilat lite, men inte :-( så hoppas c-vitminerna i juicen gör sitt! Nu blir det sova o drömma om trevligta saker ;-)

Något är inte som det ska

Sitter här i soffan o funderar på vad det är som känns fel. En känsla jag har om att ngt känns konstigt och annorlunda. Så slår det mig att det är så väldigt tyst. Hör inga bilar ( ja nån enstaka nu bara för att jag skrev detta), ingen musik, inget stök från grannarna, nä i princip inga ljud alls. Har efter två veckor boendes bakom ett hotell där dom hämtade sopor kl 03.00, levererade folk dygnet runt och började jobba med fasaden vid 6-7-tiden på morgonen vant mig vid ständiga ljud. Oc jag inser nu att det är väldigt lugnande. Kan inte alls slappna av och koncentrera mig när det är såhär tyst, känns som om det saknas ngt. Sen så känner jag ju mig fortf helt snurrig av tidsskillnaden, började gäspa vid 1-tiden, så nu när det e mörk ute känns det som om det är mitt i natten, vilket förstärker känslan av konstighet. Skulle helst vilja gå och lägga mig nu, men idag ska jag träna.

Skolan har väl gått sådär idag, läser boken, men den är så fruktansvärt tråkigt skriven. Känns inte som om man kommer nånvart. Men på torsdag tänkte jag vara klar så att jag på lördag och söndag när vi kommer hem från Linkan kan vara ledig med gott samvete. För på måndag ska jag återigen äntra HV's lokaler och börja kursen Vetenskapsteori och forskningsmetodik. Låter väl helt otroligt spännande :/ Vi ska redan om en vecka ha valt ut tre vetenskapliga artiklar inom ämnet vi vill skriva uppsats om och presentera dessa... Suck, vet ju inte ens vad jag vill skriva om.

Har letat jobb idag oxå. Eller iaf kollat jobbannonser. Kollade alla jobb i Sthlm. Shit vilka annonser det finns :) Dom roligaste var de som sökte statister. Någon ville ha en "ngt överviktig tjej", ngn ville ha en "hundfamilj med två barn", ngn sökte statister för inspelning i Thailand och ngn sökte statister till Miss Lebanon (eller nått sånt) men tyvärr inga passande säkerhetsjobb... Funderar på att söka jobb på TopShop istället, kläder är ju aldrig fel :)
Nu tillbaka till boken om professionell vägledning...

Jetlag e inte att leka med....

Det är helt galet vad trött jag är! I lördags när jag kom hem somnade jag kl 19 i soffan, vaknade, somnade, vaknade somnade. Gick och la mig vid 11 och sov till halv 10. Igår somnade jag i soffan kl 18. Vaknade halv 9 och kollade då på en film innan jag somnade halv 1 igen. Vaknade 05.25 imorse o kände mig pigg. Så tänkte att jag lika gärna kunde göra morgon. Tog mig ner på stan o käkade lunch med Linnea, kom hem o åkte nästan direkt och handlade. Var hemma vid halv 4. Skulle egentligen ha tränat kl 18 men orkade inte. Kände mig helt slut. Så jag gav mig själv en extra ledig dag. Somnade 20 över 6 i soffan igen. Ställde kl på 19 för jag ville inte sova hela kvällen. Kunde inte hålla mig vaken ändå så sov till strax efter 9 nu. Är fortf trött, men måste hålla mig vaken så jag kan gå ut med Ronja senare... Stackars henne, hon tycker jag e jättetråkig som bara sover och sover.

Men har iaf ätit nyttigt idag. Blev 2 ägg o lite film med Cheerios till frukost, grillad kyckling i tomatkross med ris och sallad till lunch och bladspenat, aprikoser, keso, valnötter och hallonbalsamico till middag. Handlade bara massa nyttig mat idag oxå, ägnade min tidiga morgon åt att leta upp inspirerande GI-recept. Så nu har jag havregryn, keso, avokados, nötter, kyckling, grapefrukts, paprika, ägg och massa annat gott o nyttigt hemma. Om man ska lyckats äta ordentligt så är det ju en förutsättning att det finns grejer hemma :)
Nu ska jag kolla slutet på CSI o sen promenad o sen sova!

Skridskor?

Det är ju helt jävla livsfarligt ute! Glashalt. Igår kväll innan läggdags va jag o Ronja ute. Då hade dom inte sandat utan det var blankis. Fick gå på vägen istället för trottoaren för där hade iaf bilarna kört upp lite.. Kul att man för bara några dagar sen gick i flipflops...
Nu ska jag åka till biblioteket och låna en bok till min sista kursuppgift. Har klarat allt som jag lämnade in innan vi åkte och det är så skönt. Har inget efter mig nu och snart börjar sista terminen på min utbildning. Sjukt hur fort 3 år går. Snart är det dags för förändring, har varit här i stan i snart 4 år och det var ju inte riktigt meningen. Men när skolan är slut blir det nya äventyr :) O med tanke på hur fort dessa år passerat så är det snart dags...

Nostalgi

Hemma i Sverige igen. Visst är det på ett sätt skönt att vara hemma, men att komma hem till ett slaskigt och genomgrått land är INTE kul... Har även problem med att hitta tangenterna på datorn, sicka I-landsproblem.
Köpte mig en ny iPod innan vi åkte hem. Köpte även med ett Nike+iPod-kit så att jag kan komma igång med min träning på ett roligt sätt. Nu kanske det inte blir så mycket utomhusspring den närmaste tiden, men får la använda den på löpbandet oxå då. Men närmast blir det 24h-spinning den 11 feb. Så nu har jag anmält mig till massa spinningpass i veckan. Men iaf, när jag nu skulle lägga in musik i iPoden satte jag i min hårddisk för att ta fram lite bra musik. Vilken nostalgitripp det blev. Den mesta musiken är det minst nästan 4år sen jag lyssnade på, så hamnade tillbaka i den tiden. Sen hade jag massa bilder oxå, från mobilen, som är ännu äldre, blir nog till att lägga upp några på FB inom en snar framtid.
Men nu ska jag hem till mor, far o Ronja o käka oxfilé!

One last...

Nu står vi en sista gång inne på Apple Store. Om några timmar går flyget mot Huston. Har precis ätit en portion pizza med en supergod ceasarsallad. Är nu mättare än mättast :) Så Mamma, jag vet inte var jag är sugen på när jag kommer hem, kanske köttbullar och potatismos. Har för mig att det var samma som jag önskade mig när jag kom hem från Thailand :) Men har mest käkat hamburgare, pizza, tacos och liknande det senaste så vanliga köttbullar blir jättebra!
Har iaf hämtat mig från tisdagens eskapader. Hade tänkt få några timmar sol innan hemfärden men solen gick i moln :( Dock var det ganska behaglig värme. Så man slapp bada och blöta ner handduk och bikini.
Nästa gång jag skriver är jag hemma i Sverige igen och då ska jag förhoppningsvis kunna lägga in lite bilder oxå!
På återhörelse! :)

Idag ångrar man sina synder :)

Haha tack så mycket Mamma! Hade jag helt glömt bort :)
Idag har varit en riktigt jobbig dag. Igår var det lit hejdå-fest för en kille här som skulle vidare till Costa Rica. Vi käkade på ett ställe där de hade tacos för $1 samt en kanna Margarita för $11. E inget fan av Tequila, men det rann ner ändå. Sen gick vi till en irländsk pub, Moose's, där de på tisdagar har drinkar för $1. Sju spänn lixom :) Livsfarligt! Så somnade mycket sent och var väldigt onykter. Kl 12 lyckades jag ta mig till stranden, men trots ihärdigt badande stod jag bara ut lite mer än en timme. Fick sen gå hem och sova några timmar till.. Nu är kl 7 på kvällen här och jag är fortf. bakfull... Inte kul! Men en ordentlig fest på två veckor måste man ju ha.
Nu är det dock sista kvällen här. Ska kolla stan lite sen händer det nog inte så mycket mer. Måste hem och packa oxå. Så imorgon vid 21 flyger vi hem och landar på Landvetter på lördag kl 12. Galet att resa i två dygn :)

AMAZING!!

Det va helt otroligt fantastiskt att hoppa! Hade en underbar instruktör som var grymt rolig. Vi hoppade längst norr ut på ön så vi var precis vid havet. En tjej här hade häromdagen sett valar när hon hoppade men tyvärr inte vi.
Men det var iaf sjukt roligt. Jessi var jättenervös, jag kände bara lite i magen när jag tittade ut ur flygplanet på väg upp. Sen gick allting väldigt fort och man hann inte riktigt tänka så mycket. Han sa bara till att luta huvudet bakåt och upp med fötterna o sen hoppade vi. Pirrade till i magen o en kort sekund registrerade hjärnan att jag faktiskt föll ganska snabbt mot backen. Men sen började man njuta av utsikten och känslan. Blev dock lite illamående på vägen ner när vi närmade oss backen, men det var överkommligt efter resten av hoppet!
Så nu somnar vi lyckliga ikväll :) Bilder finns på FB. Nu ska vi köpa sushi från mataffären och sätta oss på stranden och avnjuta solnedgången.
WIIIEEEEE JAG HAR HOPPAT FALLSKARM!!

Mitt 2010

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Ja det gjorde jag, besökte två nya ställen bland annat.

Har du några nyårslöften?

Japp, för en gångs skull. Först ska jag börja bli bättre på att höra av mig till mina vänner, de som verkligen är viktiga. Sen ska det köras massa tävlingar, bla Butlers Triathlon och Tjejvättern.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Japp, Issej fick sitt andra :)

Vilka länder besökte du?

England och Hawaii (USA)

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

Många antagligen, men just nu är det sista januari som minns.

Vad var din största framgång 2010?

Oj hoppsan ja. Det kan jag inte komma på. Kanske att jag lyckades spara ihop en massa pengar i sommar så att jag kunnat resa och shoppa :)

Största misstaget?

Ångra inget, finns inget annat.

Bästa köpet?

Min telefon :)

Vad spenderade du mest pengar på?

Resan till Hawaii, och kläder.

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Massor hela tiden. Vänner speciellt.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

Många, lyssnar ju på musik jämt, och det är ju inte förens långt efter som man vet vad som kommer väcka minnen till liv.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Upp och ner. Hade en jobbig vår och sommar, men mot hösten blev det bättre.

Vad önskar du att du gjort mer?

Hälsat  på vänner långt borta.

Favoritprogram på TV

På tv kollar jag i princip bara Idol, annars e det serier från USA.

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Jag gick upp kl 6 och tränade, åkte hem till mor o far och fick champangefrukost. Sen blev det Vattenpalatset med Josefine, tacos med hennes pappa på kvällen och sen utgång.

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

Gina Tricot, haha. Nä men blandat antar jag.

Den bästa nya personen du träffade?

Jessica, helt klart.


Helt bananas!

Nu star jag pa en iPad och surfar, darfor ing a svenska bokstaver, vet inte hur man far fram dom pa denna :) Imorgon blir vi upphamtade kl 10 for att aka till North Shore dar vi ska hoppa fallskarm!! Helt galet! En tjej pa hostelet gjorde det pa nyarsafton pa samma stalle och sa att det var fantastiskt. Har lite svart att fatta att vi ska gora det bara, men det gar val in nar vi klattrar in i flygplanet... Annars har det inte hant sa mycket, legat pa stranden o battrat pa brannan :) Sa det nya aret flyter pa ganska bra. Tack mor och far for kommentarerna. Bra att Ronja klarade av nyarsafton bra. Blev det nan jackpott? Ni far halsa till alla darhemma som inte laser har!

1:e januari 2011

Så då va vi inne på det nya året. Gårdagen var kanon! Efter middag på The Cheese Cake Factory blev det hem till hostelet o hänga lite med det andra. Sen åkte jag o Jessi med två andra svenska tjejer till Aloha Tower för nyårsfest. Sjukt mycket folk var det, men på ett stort område så det var aldrig trångt. Det som va kass var att man kunde köpa öl och så inne på barerna, men man fick inte ta med dem ut, trots att det var ett inhägnat område. Så vid tolvslaget stod vi med varsin öl inne på Hooters, bara att hälla i sig den så fort som möjligt för att gå ut o kolla fyrverkerierna. Sen gled vi runt på de olika ställena, fanns all musik man kan tänka sig, samt VJ's, skumparty och mat :) Kl 2 stängde det och då skulle alla ha tag i en taxi... Vi letade runt i nästan 40 min innan jag haffade en mitt ute i gatan :) Halv 4 somnade vi gott.
Så idag trodde jag att det skulle bli en jobbig dag, men jag vaknade halv 9 och mådde kanon! Va på stranden kl 10 och har varit där tills nu. Ikväll blir det lite mer partaj med några som bor hos oss, vi ska till "kvarterskrogen" Lulu's. Där verkar det alltid vara livat och vi har läst i några guideböcker att det är värt ett besök. E ju ändå lördag så passar ju bra ikväll.
Ska försöka lägga in lite bilder nån dag nu oxå, men det blir nog på FB. Såg att jag lyckats få in en bild där häromdagen, så den borde finnas bland taggade bilder på mig :P
Jessica, vi har inte testat surfingen än, lutar dock åt att det blir sky diving på måndag :) Frida, finns inte så jättemånga stenar här på stränderna men jag ska hålla ögonen öppna :) Mamma, hur gick nyårsafton? Va skrutten rädd? Hade ni trevligt? Skönt o höra att hon sköter sig.
Kram på er alla!

Ut med det gamla och in med det nya

HAPPY NEW YEAR!! 2011 kommer bli ett fantastiskt år, det är jag helt övertygad om.

RSS 2.0