Skåneland

Så där ja. Nu e livet igång igen.
Fredagen slutade med att jag inte alls fick köpa ut min dator o va därför tvungen att tanka över allt på en extern hårddisk. Sen va det dags för tårta o grejer. Detta resulteradei att jag blev jättesen. Hann inte med allt jag skulle göra, tömde inte datorn ordentligt, skickade inte telefoner jag skulle skicka, ringde inte en kund jag lovat att ringa..bla. Tåget mot Skåne gick kl 18, 20 över 5 va jag från jobbet, hem o packa ihop det sista o sen mot stationen. Jag hann o hade t.om 5 min till godo. Dock kom jag på i bilen att jag glömt kopiera över nummrena från gamla sim-kortet. FAN!! Typ inga nummer hade jag, bland annat Jessicas. Hon har även ett oreggat kontantkort så nummret e ju helt omöjligt o få tag i.. Men som tur va messade hon mig när jag väntade på tåget i Gbg. Hade även lovat att ringa min darling, men hans nummer fanns inte heller. Dock fanns han med på hitta.se så det ordnade sig oxå =)
Tåget mot Malmö va så klart försenat men efttersom min kära vän e sämst på att passa tider så slutade med att jag ändå fick vänta på henne i Malmö =)
Lilla bebisen, Ejmie, va toksöt som alla bebisar. Men jag känner inte så mycke för barn. Jessica tvingade mig att hålla henne, men det resulterade i ett gallskrik så det blev ett kortvarigt bekantande. Harri, Jessicas hund, o jag kom bättre överrens.
Lördagen gick i ett o jag va helt slut efter att först ha kommit i säng sent o sen vaknat flera ggr av bebisskrik. På kvällen gick vi brudar ut o käkade o drack alkohol. Dock va alla ganska trötta så vi åkte hem vid 12.
På söndagen va det dop o jessica sprang runt hela morgonen o va tokstressad. Men allt gick som det skulle. Prästen va tokskön med stort oranget (heter det orange eller oranget?) skägg.
Kom hem i söndagskväll o va helt slut. Som tur va va jag ledig på måndagen så kunde sova så länge jag ville.

Last day!

Sista dagen. Sista dagen! Sista dagen!! Ja det tål att sägas många ggr. 13 månader har jag varit här och det har varit en lärorik period. Jag har för första gången haft ett "normalt" jobb med normala arbetstider och fast lön, inte timlön. O jag har även lärt mig att alla är inte lämpade att driva företag. Men överlag har erfarenheterna varit posiiva.

Idag åker jag iaf till Skåne o Simrishamn. Ska bli skitkul o träffa Jessica igen, o lilla Ejmie såklart. Men jag kommer la inte fatta ett ord av vad dom säger där nere.. =)

Som vanligt har jag massor som jag borde göra, o idag har det gått över till måste, men jag gör det inte. Suck, jag e så kass...En timme kvar o jobba innan det e dags för tårta..undra om jag hinner...

Äh e la dags nu....ta tag i livet lixom..

Vinter?

Jag blir mobbad här på jobbet idag. Har nämligen frusit arslet av mig hela veckan så idag har jag på mig linne, stumpbyxor, byxor, tröja, kofta, halsduk och mössa. O inte fryser jag inte. =) Skyller på att jag e förkyld. Plus att jag känner mig otroligt snygg i min nya mössa! Kunderna tittar lite konstigt på mig dock, haha.

Jelly beans!!

Ååhh jag känner världens bästa Palle! Han kom precis till jobbet o hade med sig jelly beans!!! Dom riktiga! Jag e helt överlycklig nu. Godaste godiset ever!

Upside down, boy u turn me...

Gårdagen gick bra. Gillande från båda sidor, iaf enligt vad dom sa till mig, men man vet ju aldrig =)

Hela världen e typ upp o ner just nu. Jag undrar om en stor meteor har träffat jorden o satt den ur balans. Just precis när jag träffat ngn som är helt underbar så händer det helt oväntade. Det paret jag trodde skulle spendera resten av livet ihop går o får en fnurra på tråden. Eller det e nog värre än så. Han vet inte vad han vill. Han älskar henne men vet inte om han ser en framtid med dom. Hon är helt förstörd för han kan inte ge en anledning till varför. Hur lång tid ska man ge en människa att fundera på vad han vill? Man vill ju inte stressa fram ngt, men samtidigt mår man ju väldigt dålig av att gå o vänta.
Sen har vi ju det andra paret. Dom gjorde slut efter nästan 2,5 år. Trodde även dom skulle ta sig ur detta....O så skaffar folk som varit singlar hur länge som helst partner.
Ja jag förundras över att allt inte alltid är som det brukar.

Idag har vi öppet hus här på jobbet. Lite leverantörer ochså kommer hit o ska dema o svara på frågor. Vi bjuder på lite lättare mat o har speciella erbjudanden. Det börjar nu kl 11 o än så länge e ingen här, haha! Jaja det kommer väl. Gött att det händer ngt nu innan jag slutar iaf. Näst sista dagen, imorgon ska jag bjuda på tårta. Blir den vanliga men marräng o smörkräm, det e ju sjukt god. Så ikväll blir det fullt upp med att baka denna godsak.

Nä nu ska jag nog ta o göra ngt vettigt på jobbet. Kan ju avsluta bra iaf!

Tekniker sa du?

Yes! jag äger på datorer! Iaf på att rätta till mina egna misstag =) Ja det va rätt drivrutiner jag laddade ner.

Så nu e dagen bra igen! Mår dock ganska kass nu, min förkylning börjar få ordentligt fäste. Känner mig alldeles yr o orkeslös.... Stackars mig, tur att man har ngn som tar hand om en ikväll.

Alla hatar vi 8kb

Idiotfilen laddar i ca 8kb/sek o jag har nu fått hem ca 45%, 20 min kvar. Hoppas förtusan att det e rätt fil nu!

Ikväll är ikväll

Jag lyckades precis på nått sätt klämma min tunga mellan mina tänder o ett nyintoppat tuggummi. Det sjuka är att det nu värker i hela tungan..sjukt ont!
Sen har jag ont i halsen, verkar som o jag håller på o bli sjuk, lagom till man slutar på jobbet. Typiskt. Ska ju ner till Skåne på dop i helgen o e jag sjuk kan jag ju inte gulla med ungen. Kanske lika bra det, man kan ju bli sugen på en egen.. =)

Idag e det en stor dag. Jag e sjukt nervös. Hoppas allt går som det ska, annars blir det så jobbigt. Men det blir nog hur bra som helst!

Dåligt grinig jag e på mig själv nu då. Ibland får jag för mig o gå in i datorn o avinstallera saker jag inte använder. Detta gjorde jag idag. Blev endel grejer som jag trodde va helt onödiga. Men.... jag har på nått sätt tagit bort drivrutinerna för ljudet på datorn. Så nu kan jag varken lyssna på musik eller radio. Försöker hitta nått nu som ska få det att funka igen..suck. Trött jag blir. Att jag aldrig lär mig att man inte ska ta bort saker man e osäker på. Just ja, jag gjorde ju misstaget att ta bort Quick Time oxå, vilket resulterade i att iTunes inte heller gick att öppna. Detta borde jag vetat, har nämligen gjort det misstaget en annan gång.

Vilket vettigt inlägg måste jag säga. Det e en ganska intressant sak. Att de flesta bloggare kommenterar hur kassa o ointressanta deras inlägg är. Skriv det inte då!

Weekend

Tillbaka på jobbet o äntligen kan man skriva lite här igen. E frukatnsvärt dålig på att uppdatera på helgerna, men det beror på att att då har jag ett liv =)
Är på väldigt dåligt humör idag. När jag kom till skolan va jag inte alls motiverad. Sista halvan satte vi oss i grupper o skulle i vanlig ordning diskutera frågor vi fått av föreläsaren. Jag va inte alls sugen utan satt mest o suckade o tyckte dom andra va dumma i huvudet.
Sen kom jag till jobbet, såklart massor att göra. Alltid så när jag inte alls känner för det. Hade en känsla att jag glömt göra ngt jag lovat en kund. Kunde inte komma på exakt va det var, men så ringde han nu precis. Lisa svarade o jag vägrade ta emot det, så hon fick hälsa att jag ringer upp honom senare. Problemet är nu att jag inte minns va det va jag skulle göra. Va ngt om att kolla upp ett abonnemang...Dock hittar jag inte lappen där jag skrev ner det...suck, oflyt.

Men en positiv sak är att mamma va på sjukhuset idag. Knölen är (antagligen, 100% vet man inte än) inget farlig. Bara fett och vätska. Skönt o veta, men sjukt att det skulle ta 2 veckor o få reda på det.

Helgen har iaf varit händelserik. En helg som jag trodde skulle bli hel dötrist resulterade i många roliga saker! När man minst anar det lixom.
Bilgrejen i lördags va mycket trevlig. Åkte ner i Mickes pimpade volvo 240 vid 8-tiden o mötte upp lite fler folk utanför ett garage på Hisingen. Sen körde vi ner till Ikea Kållered där vi sen i samlad trupp (10 bilar) gav oss iväg ut på småvägar o körde lite rally. Tyvärr börjad det regna vilket gjorde att vägbanan blev otroligt hal, så vi kunde inte köra så fort. Sen tog vi oss tillbaka till Hisingen o till NetonNets parkering där vi körde lite kon-racing.  Fick reda på att Micke gjorde slut på en tredjedel av sina nya däck under denna kvällen, haha! Va hemma kl 2 o det va otroligt skönt o krypa ner i sängen. Ngt jag insåg denna kvällen va hur sexigt det är med en schysst bil. Ojoj =) Då menar jag inte en pimpad 240 utan "riktiga" bilar.

Lördagen började soft med en film i sängen. Dragon Hunters blev det, en animerad film i en konstig värld där dom måste döda den stor draken för a världen ska bli normal igen (normal = kaniner som svävar runt i lften)
Sen blev det ner till Butlers för lite alkohol o samling med bandysupportrar. Sen åkte vi buss ner till Ale  och premiärmatchen för Gripen. Slutade 3-3 o det är ett godkänt resultat tycker jag.
Va hemma kl 7 o då va det bara att hoppa in i duschen direkt o sen ge sig av till min gamla gamla (inte gammal i mening att hon är gammal till åldern, utan att hon va min vän på låg, mellan o högstadiet) Hur trevligt som helst!
Sen gick vi till Buttan o röjde. Sjukt roligt va det! Mötte ju även upp en speciell person, så kvällen kunde inte bli bättre. Söndagen vaknade jag ganska tidigt o drog upp min man så vi tillbringade hela dagen framför tv'n o bara myste.
På kvällen åkte jag till skogen o plockade lite svamp med Micke. Jag hittade ca 6 svampar (trattkantareller) Men jag slängde dom när jag kom hem ( o fått det bekräftat att det verkligen var trattisar), stor ide att göra nått på 6 st trattkantareller =)


Micke i skogen



Svamparna jag hittade

Dissad

Inte alltid man blir dissad för en dator, men jag har precis blivit det. Känns otroligt inte bra måste jag säga. Men men det e då man har underbara vänner som bjuder med en på bilträff i Göteborg =) Låter väl helt sjukt kul...haha! Nä då, jag ska sluta ha massa fördommar o gå in i detta med öppna ögon. Allt för att inte sitta hemma o vänta på ngn som väljer en dator framför mitt sällskap.

Inkomst

Nu har jag precis sökt ett nytt jobb! Ja jag räknar inte med att få nå csn så det blir till o extrajobba. Hittade ett om verkade ganska intressant. Dom sökte extrajobbare till en butik som ska öppna i slutet av oktober. Trendigt o lättkombinerat mode för unga modemedvetna kvinnor. Passar ju mig helt utomordentligt =)


Jag hatar att man måste ha rubrik här varje gång

Nu e äntligen halva veckan gjord. Har nu bara 7,5 dag kvar o jobba på detta skitstället! fast nej jag ska inte klaga egentligen. Får hyffsat bra betalt för att inte göra så mycke, mobilen betald, aldrig några helger, tidern e ganska perfekta. Men jag trivs ändå inte. Fast det är nog inte jobbets fel, utan mitt. Jag passa inte som kontorsråtta.. =)

Hade skola idag. Lite grundläggande begrepp om HF, som socioteknik, ergonomi, säkerhetskultur och organisation. Ganska självklara saker. Men föreläsnaren e ju inte dåligt opedagogisk. Som overhead har han texter direk avskrivna av böcker. Va ju helt omöjligt att hänga med o lyssna samtidigt som man skulle skriva av dessa texter. Så när försläsningen e slut säger han att han kan lägga ut dom på nätet. Suck....
Sen blev jag även "vald" till programrådsrepresentant. Jag ska alltså sitta med o komma med åsikter, synpunkter och idéer när alla andra programrådsrepresentanter träffar lite folk från skolans styrelse. Va ingen annan som va sugen o jag kände mitt ansvar som ändå bor här i stan. Plus att det tydligen utgår ett viss ekonomisk ersättning..aldrig fel =)

Haha sitter o lyssnar på Christer som vanligt. Som varje onsdag e det Morgans resa genom kroppen. Idag handlar det om könsorganen. Har nog aldrig hört ord som fitta o kuk nämnas så ofta på radion =) Men fick iaf lära mig ett nytt uttryck, A-punkten. Den ska jag nog leta upp sen... =D

Run!

Det går ganska bra med in träning just nu. =) Va ute både igå o idag o sprang. Men idag va det tungt, stackars kroppen e inte van vid denna behandling. Hade även slängt i mig fullkorspasta med hemmagjord pastasås en halvtimme innan så det va lite tungt i magen. Men kom på att det va Idol o grejer på tv idag så ville komma ut innan det. Plus att jag måste plugga. Ska läsa tre kapitel till imorgon, lille kört, men kan ju kolla på dom iaf.

Så imorgon blir en bra dag. Först skola på förmiddagen, så jag bara behöver jobba ca 3,5 timmar. Sen e det kväll o då blir det fint..... :-*

Plötsligt händer det...

Jag har en speciell känsla i magen. En känsla som jag inte vågat känna på väldigt länge. O jag vet inte om jag vågar göra det nu heller, men på nått sätt känns det annorlunda. Väntar nu bara på att det ska gå fel, som vanligt. Fast kanske denna gången så går det inte snett, utan precis som det ska.

Dagens låt: You ain't seen nothing yet - Bachman Turner Overdrive

Sedär ja

Haha hittade precis denna länken när jag googlade mig själv: Dialect Täby. Undra var dom fått den infon ifrån..? Jag e ju butiksansvarig...men detta lät ju bättre!

Redan trött på't

Dålig uppdatering här, jag vet. Men jag e så osugen på att skriva. Eller jag vill skriva men känner bara att det blir sjukt ointressanta inlägg.

Har iaf nu tänkt att jag ska börja träna. När man bor hemma hos mina föräldrar klarar man inte av att sitta hemma för mycke. Man måste komma ut o få vara lite själv.
Ja jag har bott hemma i två nätter o har redan tröttnat. Ett jäkla tjöt hela tiden, var man ska, vad man gör, vad man inte gör, vad man borde göra, vad man äter, när man äter, hur man gör saker. Håller på o bli tokig! Fattar inte hur jag ska klara detta i ett år...
Ah, det påminner mig om att jag måste skriva klart mitt brev till csn om varför jag inte tagit de poängen jag borde ha gjort...



Lyckat

E hemma efter kvällens eskapader o har världens hicka. Hur ska jag kunna sova nu? Efterso massa folk i ett närliggande område plus folk i trolhättan fått magsjuka o detta tror man beror på vattnet så vågar jag inte dricka mer ikväll.
Men har haft en sjukt rolig afton iaf. Började med bowling kl 17 som jag typ vann! Sen va det mat. Efter det blev det drinkar i mängder. Det bästa med allt va att företaget betalade =) Efter ett tag hade dom flesta gått hem men några tappra själar va kvar, bla jag, johan, lisa, thomas o våra två chefer. Då får någon den braiga iden at vi kör en bowlingomgång till. Denna vinner jag tyvärr inte, men i slutet avslutar jag med två strikes på rad! Kvällen avslutas på Buttan med mer sprit o sång. En lyckad kväll helt enkelt. Så nu vill jag nästan inte sluta...

Men mest längtar jag efter imorgon. Längtar efter att ha flyttat klart o längar efter kvällen då jag ska ta det lugnt.

Natti!

Uppåt

Det har faktisk varit en ganska bra dag ändå. Började med att världens mest omständiga människa kom in o ville ha hjälp med att synka sin telefon med datorn. Va ett ganska lättlöst problem, men det tog lite tid av förmiddagen. Sen så va det dags för lunch. Gemensam lunch för alla, och vi va tvungna att vänta på Lidköpingsborna som va lite sena. Det hela resulterade iaf i att vi va tillbaka på firman halv 3. O vi ska vara på bowlingen kl 17 så snart dags o dra. Hade tänkt åka hem o byta, men nu verkar det som om det inte blir nån fest så kan lika gärna gå dit i kläderna jag har på mig.

Så nu vet ni att jag e på bra humör o laddad inför helgens äventyr!

TGIF

Woohoo! Idag e det fredag! Dock e jag lite bitter. För idag ska företaget nämligen ha möte. Så efter lunch kommer dom från Lidköping o så ska alla gå igenom försäljningssiffror osv. Jag som ska sluta slipper vara med på mötet. Men vad händer? Inte får jag gå hem inte, utan jag ska sitta här själv. O detta är en ren principsak för mina chefer. Inte ska man ha några fördelar när man sagt upp sig. Suck.. jag som verkligen hade behövt komma hem o fortsätta med lägenheten. Eftersom vi i kväll ska bowla med jobbet så kommer det inte bli överdrivet mycke gjort med den idag. Jaha det blir väl att ta det lugnt ikväll o gå up tidigt imorgon. Så e ngn sugen på att bära lite och sen storstäda så e det bara att komma förbi =) Mina föräldrar har tyckte nämligen att dom hjälpt mig tillräckligt mycke och åkte ut till stugan. Tack så mycke!

Jag e på sjukt dåligt humör idag. Vet inte varför, men det kan bero på att jag va tvungen att gå upp kl 06.30 idag därför att jag tappat bort cykelnyckeln. O sen har jag inte ätigt. Tog den sista frukosten igår, o all annan mat har ju morsan tagit hem. Det e fredag o mitt liv suger. Fast imorgon efter allt packande o städande hoppas jag att jag får lön för mödan...=) Haha!

Mot ruinens brant

Igår va det nästa persons tur o säga upp sig här på jobbet. Våran tekniker i Lidköping ska börja på Skövde sjukhus som drifttekniker. Detta är en jätteförlust för företaget eftersom han gör ALLT i Lidköping o även lite i Trollhättan. Detta medför även att lite andra folk på företaget inser vilken kris detta kommer bli o därför ser även dom sig om efter andra jobb. Fan va gött det känns att jag är på väg härifrån. =)

Nu vill jag bara att det ska bli helg. Har lite spännande saker på g..får se hur det går med dom. Kan ju säga så mycke som att det blir en lugn lördag iaf.

För nån vecka sen laddade jag ner ett album. De tusen bästa låtarna de senaste 30 åren. Låter väl hur bra som helst?! O ja det är många bra låtar som man glömt bort o får fina minnen av när man hör igen. Ett problem bara, albumet är ihopsatt av en tysk för ungefär 10 % av låtarna är tyska. O då menar jag inte scooter o rammstein o sån bra tysk musik, utan ja, typ, tyska folkartister. Fy fan va dåliga vissa låtar är..haha. Sen e det ju ett helt gäng okända "vanliga" låtar oxå. O ibland undrar man varför dom valt just den låten med en artist när det finns så många andra mycke bättre. Men över lag e samlingen helt ok =)

Dagens låt - DNA feat Susanne Vega - Tom's Dinner, en låt som kanske inte är så bra, men den väcker mycke minnen hos mig.

I've got this feeling, somebody dance with me!

Jag älskar när saker är enkla och okomplicerade, när man inte spelar spel. Jag har en bra känsla nu och hoppas den håller i sig.

Ännu en låt; Dj Bobo - Somebody dance with me

Ibland så...

Ibland älskar jag faktisk mitt jobb. Svårt o tro efter allt beklagande jag gjort, men idag så. Kom till jobbet 10 över 2, är här helt själv, inga kunder, inga telefonsamtal, jag ska strax stänga en stund och åka med ett paktet till posten, jag slutar kl 17. Ganska skön dag helt enkelt.
Det jobbiga idag är att jag ska hem o fortsätta flyttpacka. Blä. Fick lite gjort igår, ungefär 3 flyttkartonger, men mycke skit kvar. Tur e att i dag kommer mor o far o hjälper mig, dom kommer dock tjata om att jag inte gjort nått...

Nä e väl dags o åka mot posten nu.

Dagens låt blir Mgmt - Time to Pretend. Lyssna o föreställ er... =)

Höst

Aftonbladet skriver idag att hösten är på väg. Det känns verkligen. De senaste veckorna har det varit lite småkyligt när man cyklat till jobbet på morgonen, men på lunchen brukar man ändå kunna ha jackan öppen. Inte idag. Även på lunchen va det sådär råkallt som det bara kan vara när hösten är här. Lite vemodigt men ändå skönt. Jag gillar hösten., brukar känna mig ganska romantisk då.



Vackert

Lonely, I'm so lonely

Kommer alldeles strax bli själv på jobbet. Cheferna åker till vår butik i Lidköping, Olle e pappaledig, Thomas på utbildning, Lisa e i Kina, Micke e ute på jobb. Iofs e Stefan inne, men det räknas knappt, han ska säkert väg på jobb snart oxå. Det smarta e att jag har med mig mina böcker jag ska ha läst, så kanske kan få lite gjort.

_______________________________________

Så nu har jag varit på jobbet i nästan 2 timmar o vad har jag gjort?! Jo jag har designat om min blogg, surfat runt på facebook o suttigt i jobbets massagestol. Har jag läst nått? Har jag ens gjort nått som har med jobbet att göra? Nä...

Men dagens låt blir iaf Josh Guru Project - Infinity 2008, lyssna o känn

Just another manic monday

Jag hatar sjukvården! Morsan fick tid om två veckor! TVÅ veckor! Det e galet....

Annars har dagen varit ganska bra. Lite trött, men bra ändå. har dock två väldigt viktiga saker att fixa innan onsdag. Läsa två böcker och packa ner min lägenhet. Idag e det måndag, imorgon tisdag o sen kommer onsdag. Finns inga nya dagar där imellan. Så vad gör jag idag då? Jo kommer hem, surfar på alla sidor jag redan surfat på på jobbet, laddar ner en film, går till affären o köper mat, lagar mat, sätter mig o äter o kollar filmen och avslutar det hela med att surfa mer och prata med folk på msn. Konsensus? Jag har nu EN dag på mig att läsa två börcker, en artikel OCH städa ur mitt kök + bokhylla. Bra Caroline, bra planerat. Men tiden går så fort när man har roligt, o trots allt har jag haft en riktigt rolig helg.


Lugnare

Ja jag va en smula besviken inatt när jag kom hem. Jag är forfarande besviken, men nu kan jag kontrollera det. Bara att göra som vanligt, svälj o le igen.

Tröstade mig med en väldigt bra film iaf. 21 heter den och bygger på en sann historia om några collegestudenter som räknar kort i BJ o på såsätt tjänas massa pengar. Jag som är lite speltokig och drömmer om et liv i Las Vegas älskade filmen, så kan ju rekommendera den. Hittade en ny favoritskådespelare oxå, Jim Sturgess, inte dåligt het =)

Låg o kollade på serier i morse innan jag orkade röra på mig. Amerikanska kommediserier. Det jag kom o tänka på då va hur kvinnorna i serierna framställs. Dom är alltid kontrollerande och giniga. E vi sånna? E det så män ser på oss? Eller e et bara överdrivna karaktärer? Jag blir ju nästan lite rädd om det är så kvinnor är i förhållanden på riktigt. Sån ska inte jag va iaf. Känns skönt o bestämt det iaf.

Mina känslor är helt fucked up. Det är så mycke nu så jag inte ens får ordning på mina tankar. Bara att ens försöka reda ut dom gör att tårarna fyller mina ögon igen...

En positiv sak idag var iaf när jag fick träffa världens sötaste hundvalpar. Fick hålla en bebis o vi föll för varandra med en gång. Där snackar vi villkorslös kärlek, kunde stannat där med dom hela dagen om jag kunnat.
Typ nått sånt här va det



Dagens låt blir Sally Shapiro - He keeps me alive, sjuuukt bra o sätter ord på mina känslor.

Din jävla f***a

Mer än nånsin är jag trött på skitsnack o bullshit.

När det väl händer e man helt oförberedd

Man ska inte ta ut saker i förväg men i detta läget kan jag inte låta blir. Mamma nände helt appropå o helt oväntat att hon hittat en knöl i bröstet. Jag fatta nog inte riktigt va hon sa först men sen stannade blodet i kroppen. Nu förstår jag var uttrycket att blodet frös till is kommer ifrån. Det började sticka i hela kroppen o jag blev alldeles yr. Hon hade ringt till bröstmottagningen men såklart fanns det ingen där idag, så hon ska ringa på måndag igen. Så nu måste vi gå hela helgen o inte veta. Det kan ju lika gärna vara ngt ofarligt, men jag kan inte låta bli o förvänta mig det värsta. Det e så många i min mammas närhet som drabbats av cancer, några kämpar mot det nu, några har överlevt o några har kämpat klart....

Känslorna kommer i vågor o att skriva detta är otroligt jobbigt, jag får ta det i omgångar annars blir det för påtagligt o överväldigande.
Jag vet inte om det e rätt av mig att skriva om detta här på en offentlig plats, men jag måste skriva av mig.

Hade massa annat att skriva om idag, men får spara det till en annan gång.

Dagens låt: Tredje linjen - Mamma

Once in a lifetime

Har ni någonsin känt äkta kärlek? Kärlek som ni aldrig behövde ifrågasätta? Kärlek där ni med en gång visste att detta va rätt? Kärlek där ni kompletterar varandra på ett plan ni aldrig trodde va möjligt? Där inget tas för givet men allt är självklart?
För 5 år sen träffade jag en sån kärlek. Jag tror inte att några ord kan förklara vad som fanns mellan oss, men en låt kan, iaf för mig.
Vi träffades på Hultsfredsfestivalen 2003. Jag va där med några killpolare o Han va en lumparkomis till en av dom. Första kvällen låg vi alla på en filt o pratade och jag kände att jag kunde ligga där med honom resten av mitt liv. Nästa kväll sov vi ihop första gången o då sjöng han den, låten som jag inte kan lyssna på utan att få tårar i ögonen. Under deras lumpartid spenderade dom mesta tiden med att spela innebandy och titta på film. Speciellt en film, Lejonkungen. Låten var (och är) Can you feel the love tonight - Elton John. Hoppas ni förstår känslan där i tältet, klockan var ungefär 6 på morgonen, solen va på väg upp o din nyfunna kärlek ligger o sjunger en av världens finaste kärlekssånger. Det e inte många tillfällen i livet som stannar kvar så starkt i minnet.
Tyvärr så tog det slut mellan oss, men såfort vi träffats har vi dragits till varandra som två magneter. De senaste 2,5 åren har vi inte haft ngn kontakt. Så det enda jag har kvar av honom e denna sången o minnena. 

Ganska givet vilken dagens låt blir.



Flytteri flyttera

Jag trodde att min statistk skulle ha rasat till noll o inget nu när jag inte skrivit på en två dagar, men inte. Så då antar jag att det nu finns folk som väntar på ett inlägg =)

Jag har nu fått min lägenhet uthyrd, så antagligen flyttar jag nästa helg. Så nu blir det till o slänga o packa o greja. Ska behålla mitt vindsförråd o ställa upp det mesta där. Mamma berättade även att hon nu skulle slänga ut allt på mitt rum, alla kläder, all skit. Eftersom jag inte använt sakerna på flera år så kommer jag väl inte sakna dom, men det känns ändå tungt. Men jag vet att om jag e där o ser det så kommer jag behålla merän hälften. Bättre att hon får slänga ifred.Själv ska jag ta tag i mitt vindsförråd och slänga allt jag ställde upp där när jag flyttade in o nu ignorerat att jag har.... Fan jag hatar att flytta, o har gjort det alldeles för ofta de senaste åren. Till Oslo, hem, Karlstad, hem, Linköping korridor, hem, linköping lägenhet, linköping nästa lägenhet, hem, till stan o nu hem igen. Det e ett jävla packande o bärande helt enkelt. Stackars mor o far som nu börjar bli ganska gamla men ändå hjälper mig varje gång. Nu ska jag iaf inte flytta några stora grejer, dom blir kvar i lägenheten.

Nä nu blir det till o gå hem efter min tre timmar långa arbetsdag =)

Överkörd av en ångvält, sen backade den tillbaka o tog huvudet en gång till

Då har man överlevt en helg till då. Men denna gången va det med nöd o näppe. Va längesen jag va så bakis som igår, kunde inte röra mig. Detta berodde iofs mest på den djävulska träningsvärk jag hade (och har). För i lördags va det dags för Butlers Brännboll. Upp kvart över sju o ge sig av mot planerna. 4 matcher blev det varav vi faktisk vann en. Efter gick vi till badhuset efter stängning och badade, riktigt gött för en öm kropp.
Men trots detta mådde jag helt förjävligt när jag vaknade. Börjar bli alldeles för gammal för o börja dricka kl 10 på morgonen o sen fortsätta hela dan, och knappt äta ngt. Lyckades inte få i mig speciellt mycke mat igår, bara lite fil och några chips, så känner faktisk av bakfyllan idag med, hade fortf problem med att äta imorse. O träningsvärken e inte att leka med. Josefine drog med mig på en 1,5 timmes promenad igår oxå, o det gjorde väl sitt. Men det fina idag är att jag bara jobbar halvdag, så går hem om ungefär 45 min. Ska till skolan sen i eftermiddag för en första föreläsning. Kommer la somna dock....


Gillar denna bilden som fan! Vi e så sjukt snygga =)
Det lila laget ägde!

RSS 2.0