Dålig självdisciplin va det ja!

Har ont i halsen, antagligen e världens förkylning på ingång. Har iofs haft lite ont ibland, till o från men det har aldrig blivit nått. Men nu känns det värre än tidigare så ligger la däckad här snart lagom till skolan börjar igen. Lagom till jag ska komma igång med min träning igen. Igår va det fyra månader kvar tills Hawaii, alltså fyra månader att komma i mitt livs form. Har ju som sagt gått sådär hittills. Började ok, men inget godis, sallad, få kolhydrater osv.. Men det e svårt med GI när man inte planerar. Ska du äta när du inte kan laga mat så e det nästintill omöjligt. Gå in e en vanlig mataffär o hitta färdigmat som är GI-inspirerat. Tom salladerna har ju kolhydrater i sig. O jobbar man 7h o har en lunchrast så kan man inte hålla blodsockret stabilt, iaf inte i början nu när jag fortf e ganska hooked på socker. Sen när jag inte kan få till någon regelbundenhet så tappar jag motivationen. Sen kom hormonerna o gjorde det helt omöjligt. Så de senaste dagarna har varit lika onyttiga som vanligt. Men nu e det dags. Imorgon gör jag min tenta så sen blir det hem o städa o rensa o diska o greja. Omöjligt att vara motiverad till att laga mat när köket (o hela hemmet) ser ut som ett bombnedslag. Ska även fräscha till mig själv imorgon. Ska till frisören o fixa mitt otroligt oskötta hår. Ska bli skönt o känna sig lite med igen. Nu går känns det som om hela jag bara går o väntar på att det "riktiga" livet ska börja. O verkar som om jag tycker att det ska börja imorgon. Älvhögsborg har lagt ut höstschemat nu oxå så jag kan bestämma när o vad jag ska träna. Sen har Peppie fixat en gympasal till oss hela hösten torsdagar kl 19. Så nu kan brännbollslaget fortsätta hela hösten och vintern. Inte för att vi ska spela brännboll inne, men vi kan iaf träffas o träna ihop.
Så nu blir dte till att lägga sig i tid, kolla lite på morgonens tenta o så vakna utan ont i halsen. Vill inte bli sjuk...
Natti!

On my own

Är hemma helt själv. Känns lite konstigt, inte så ofta jag är det. Men min favorit är i Vbg, skulle kolla fotboll, o jag skulle träffa Lisa som åker tillbaka till Linköping imorgon. E lite tomt här hemma, kommer nog inte komma i säng än på ett tag, e dålig på att gå o lägga mig när jag e själv. Sakna.....
Men ska iaf krypa ner i sängen nu o kolla en film. Ska försöka somna i någorlunda tid. Måste upp hyfsat tidigt så jag kan komma igång med pluggandet. För på kvällen blir det fika med mina tjejer. Nu när brännbollen är slut så får vi försöka ses ändå. Folk har en tendens att stänga in sig nu när hösten kryper på.
Go natt på er!
Får rysningar av denna låten varenda gång jag hör den. Bor nog en liten country girl i mig :)
Dixie Chicks – Not Ready To Make Nice

1337!

På lördag smäller det, Butlers årliga brännbollsturnering! Efter många om o men (som i allt nu för tiden känns det som) fick vi ihop ett lag så idag satte jag in pengarna. Vadå sista minuten? :) Så bara två dagar kvar att jobba sen e det leeeedigt. Eller ja, tenta att plugga på, men det e ett mindre bekymmer :P Ska iaf njuta av några lediga dagar.
Men nu ska jag göra mig klar o åka till jobbet. Direkt efter blir det brännboll! Sista träningen för säsongen, lite ledsamt faktiskt... Tur att Linneas vattenpass börjar nästa tisdag :D Då börjar träningen på riktigt. Har väl gått sådär hittills med min plan, men snart... Fast det får jag skriva om i ett annat inlägg.

jag har lite ont i hjärtat idag
Lars Winnerbäck – Söndag 13.3.99
Har du kommit nånstans
Har du sumpat din sista chans
Är du framme nu
Har du valt en väg att gå
ett mål att sikta på
är det verkligen du?

E vi redan där igen...

Åååh vad jag e uttråkad/grinig/trött. E den där tiden i månaden som är på gång tror jag. Känns så.
Men nu ska jag bara jobba denna veckan till fredag (4 dagar kvar att jobba alltså :) :)) sen är mitt "sommarjobb" slut. Hur skönt som helst. Fast då börjar ju skolan o jag har fortf. inte tagit tag i det där.... Sen har jag ju lite lätt förträngt att jag har en tenta den 25e, alltså nästa onsdag. Fan. Skulle tagit tag i den idag men känner att det e helt fel läge. Är så i osynk med mig själv. Så ska fixa lite mat nu o sen kolla senaste True blood o avsluta kvällen med Prince of Persia.
Hade iaf världens roligaste kväll i lördags. Elin K hade fyllt 25 så det firades hemma hos mig med ost, kex, melon o massa mousserande vin. Jag spädde sen på med lite goa drinkar. Inte fel alls. Blev även lite gruppdansande till Stampa med Leroy, sjuuuukt roligt :D Sen avslutade på Lipz där jag fuldansade så att svetten rann, underbart! Headbangade till Rammsteins Du Hast så jag har helt galen träningsvärk i nacke o rygg. Kändes lite som på den gamla goda tiden när Lipz hette KK o jag var sisådär 8 år yngre :) Iaf va dom som vi delade dansgolvet med ungefär i den åldern.
En låt som gick varm på förfesten, o som fortsatt göra det här hemma är denna. Man vill ju inte göra annat än att dansa!

Flo Rida – Club Can't Handle Me - Feat. David Guetta

 

En sista sak, foppatofflor o truckerkeps, haha jag dör. Men men, white trash ska annat white trash ha!

 

 


Vardagen va det ja

Jag måste börja styra upp mitt liv inför i höst. Va så länge sen man sökte de kurser som jag ville läsa o helt plötsligt nu så börjar skolan vilken dag som helst. Har inte ens kollat upp detta.. Kom inte in på den kursen jag helst ville läsa, e 12e reserv, så det e nog ganska kört. Men jag kom in på Ergonomi i Halmstad, Kriminologi i Skövde, Grupprocesser och hantering av konflikter och kränkningar i Malmö och Hot och svek - säkerhet hos människor och datorer i Malmö. Sen om jag inte vill läsa kriminologin och Hot o svek-kursen kan jag läsa 15p arbetspsykologi, men jag har inte riktigt bestämt mig.... Det e väl sånt jag oxå får fundera på nu.. Men palla när man e ledig! Aja bara denna dagen o imorgon kvar, sen ska det jobbas igen.
Så idag blir det golf på Torreby. Va med Lisa o slog lite bollar igår o det kändes helt ok, så får väl hoppas på det bästa. E väl bara att hålla humöret uppe o använda allt tålamod man har. Senast (och enda gången) jag spelade på den banan gick det skit rent ut sagt. Va så förbannad efter 10 hål att jag skulle hoppa av men min far sa att jag inte fick så det va bara att köra på...
Nä nu ska jag klä på mig o så ska vi åka!

Ska bli riktigt skönt!

Idag ska jag jobba några timmar, sen är jag ledig i 5 dagar! 5 dagar lixom, det har jag inte varit sen i juni, över midsommar. Ska bli grymt skönt. Åker ut till stugan ikväll med Jessi. Familjen har spelat släktgolf så hela stället kryllar med människor. Jag fick ju dock inte vara med... Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska hitta på än alla dagar, men känns ganska bra o ta dagarna som dom kommer. Det är väl lite det semester handlar om.

Jag håller nu på att mentalt ställa om för att starta med GI o träning igen. Har sen jag bestämde att jag skulle göra detta unnat mig massa gott o onyttigt så nu ligger jag på ungefär 4 kg plus. Så målet är nu dessa 4 kilo plus 3 till, alltså målvikt 57kg. Jag har en magisk gräns vid 59,5kg. Va flera år sen jag va under den gränsen, men min "favoritvikt" är iaf 57kg. Så det får det bli. Fast mest ska jag satsa på måtten. Alltså om jag bygger muskler finns ju en risk för att jag inte går ner så mycket, så det viktigaste är ju vad som händer i midjan. Får ta o införskaffa ett måttband, ett mjukt. Har bara ett sånt där hårt som man drar ur en dosa. Svårt att mäta rätt med det :)
En goer låt! :D
Jason Derulo – Ridin' Solo

Berörd

Dagen idag har varit betydligt mycket bättre än gårdagen. Tiden på jobbet flöt på bra och hade en mysig lunch med mamma och Jessi. Skönt att inte bara sitta instängd på jobbet :)
Har trots allt varit en känslofylld dag. Först ringde Jessi imorse o berättade att hennes morfar gått bort inatt så det va inte alls kul. Sen kom mamma in på jobbet o berättade lite mer om pappa. Va tydligen kärlkramp han hade, inte superallvarligt, men inte bra. Så han ligger kvar minst en natt till för att dom ska ta röntgen på honom imorgon eftersom ultraljudet inte visat något.
Sen stod jag i butiken o städa vid entren o då gick mitt ex förbi med sin tjej. Kändes konstigt eftersom han inte ens sa hej plus att jag aldrig sett dom ihop tidigare. Men men.
Efter lunchen kom mitt ex fd fru in o handlade. Med sig hade hon deras dotter med sig, o henne har jag inte träffat på väldigt länge. Världens sötaste unge, o hon stod o log mot mig o jag kände mig helt berörd av henne. Hon va ju ändå min lilla sötnöt... Handlade örhängen av mig, o va alldeles blyg.
Men jag har iaf inte varit ledsen idag!
Kvällen har iaf avslutats på Strandgatan för en muffins o thé med Jessi. Mysigt att bara få umgås lite o vara ute bland folk (o inte jobba). Men nu blir det sängen o kolla på True Blood. Upp tidigt imorgon, men kanske får bli två avsnitt iaf. Sova kan man göra nån annan gång :D

Bereser mig

Då bokades alltså London igår. 29e sep till 2e okt bär det av. Ska bli riktigt kul, även om jag igår inte va riktigt upplagd för att uppskatta det. Flyg o boende för strax över 2000/person är inte fy skam. Men men, nu blir det jobbet för att tjäna lite pengar jag kan spendera in London!!
The Clash – London Calling

Det händer inte mig

Skitdagar har alla människor, så även jag. Tycker dock att jag har mina alldeles för ofta, och alldeles för skitiga. Idag har varit en riktigt riktigt skitig dag. Har inte riktigt kunnat sätta fingret på varför, men jag kände redan i morse att det skulle bli en seg dag. Va inte alls pepp på att åka till jobbet. Sen gick jag de första timmarna o va hungrig o det gjorde ju inte humöret bättre. Men fick iaf min lunch o till min stora glada överraskning kom Jessi o hälsade på. Skönt att få prata lite med henne. Men så precis när min lunch va slut så ringde min mor o sa att hon var i stan. Pappa hade fått åka ambulans från vårdcentralen i Lysekil till Näl i Thn. Dom hade hittat ngt fel på hjärtat så nu skulle dom ta prover o så. Även om jag har svårt att fatta o ta in sånna saker så sätter det sig i både huvudet och i hjärtat. Så efter en eftermiddag med sjukt mycket att göra ringde jag mamma igen för att höra hur det gått. Tydligen har dom hittat nått gammalt på hjärtat (antagligen en infarkt) så dom ska behålla honom över natten o testa arbets-EGKt imorgon. Sen hade han lågt kaliumvärde (vad nu det innebär) så det skulle dom oxå fixa. Han har sen tidigare ett skyhögt blodtryck som han fått medicin för men det sätter ju sina spår ändå. Så detta är en riktigt skruttig dag! E på sånt dåligt humör nu så det finns inte.
Men nu kommer Gunilla Johan o Martin strax så ska vi boka London. Det e ju ngt positivt iaf.

RSS 2.0