Andra smarta ord

Sett på skådepelaren Dominic Monaghans arm:

Living is easy with your eyes closed





Yes då va den underbara sommarsäsongen här!

Och hur vet jag nu det? Jo, idag hittade jag den första fästingen på Ronja. BLÄÄÄÄ!! Min första reaktion va att putta iväg henne från mig eftersom det började krypa i hela min kropp. Sen ringde jag mamma, men hon svarade inte så klart =S Så fick äcklat av mig lite på Fb-chatten. Försökte sen ta bort den med en pincett, men det ska man ju tydligen inte göra. Så googlade lite och hittade den här:






Tick removal with O'TOM /TICK TWISTER
Uploaded by H3D. - More lifestyle, fashion and how-to videos.

Så det fick bli en promenad till djuraffären och införskaffa två (olika storlekar) gröna kofötter. Men jag måste säga att de fungerade otroligt bra. Så till alla djurägare, och de kan ju självklart användas på människor oxå, så rekommenderar jag denna grej.

Men iaf under promenaden insåg jag vilket underbart väder det var ute. Hade på mina nya sandaler och frös inte ett dugg. Enligt min termometer va det bara 13,5 grader ute men det va i skuggan, i solen var det hur skönt som helst. Va på golfbanan i förrgår och hade jag shorts på mig, helt underbart! Dock va det lite kylslaget i skuggan när det blåste. Men som sagt nu är det vår på riktigt!

En låt som kommer bli årets sommarplåga iaf om man hänger med mig:



Train – Hey, Soul Sister


Heard on Gossip Girl

"Because I suddenly realised that the way to get over you is not to hook up with some random guy or pretend that we never happend. You and I loved each other and then you broke my heart, and I been doing everything possible not to face that fact. I'm gonna kiss somebody someday, and when I do it's gonna be for me. Goodbye."


fast jag skulle inte ha ngt emot att pussas lite med den här killen


Run Forrest, run!

Blir inga långa inlägg nu. Ska strax gå o lägga mig. Skrutten är hos sin pappa över natten så det är väldigt tomt och tyst här. Sitter och väcker gamla minnen till liv genom att lyssna på American Pie -soundtracket. Gymnasiet, vilken tid! =) En favorit: Angela Ammons – Always Getting Over You eller Flying Blind – Smokescreen - Radio Edit

Såg ett så bra citat, eller vad man nu ska kalla det, idag, så här kommer det!





I think she's a bitch!





Kate Nash – Do-Wah-Doo


Resplaner

Nu är det ändrade planer inför sommaren! Pga dåligt med sparade pengar och ett alldeles för dyrt land att leva i blir nog Californinen inställt, iaf den här sommaren. Istället blir det europa! Ner till Barcelona, vidare mot Marseille och Monaco och avsluta i Italien och Rom! Problemet nu är hur vi ska ta oss runt där nere. Flyget ner e ju sjukt billigt, men att hyra bil va svindyrt o krångligt när man ska åka över landsgränser. Ett interrailkort va oxå dyrt så det är nog inte aktuellt. Att bila ner själva kan vara ett alternativ, men det är långt, så får räkna på bensinkostnaderna. Sista alternativet (om man räknar bort att lifta) är att åka tåg och köpa biljetterna där nere. Skulle vilja kolla upp priser på det så om ngn vet vad de lokala tågbolagen heter i resp. land så kommentera gärna!

Nu ska jag ta ut min sovande hund för en nattpromenad o sen själv gå och lägga mig.



Erik Grönwall – Crash And Burn


Don't go for second best baby

Har precis kollat senaste avsnittet av underbara serien Glee. Temat denna gången var Madonna. Sjukt många bra låtar den människan gjort. Men fastnade speciellt mycket för en, så den får avsluta kvällen.





Madonna – Express Yourself


Bitterfittan, jo men det skulle nog kunna vara jag

Åh ibland känner jag bara att den här stan är så jävla liten. Ikväll är det så. Ingen speciell anledning utan mer bara en släng av bitterhet och frustration. HUr fan ska man lyckas träffa ngn i den här stan som är intresserad på riktigt, inte kör nått spel, som inte har massa bagage som stör, som är fullt mentalt frisk och som inte redan har dejtat/legat med/ hånglat med/kompis med ngn jag känner. Eller ja, kompis gör väl inte så mycket, kan ju vara en fördel egentligen =) Det är sjukt egentligen hur alla i den här stan har en relation med varandra på ett eller annat sätt. Kan dra långa kedjor om hur den känner den, som är släkt med den och som en gång var tillsammans med den. 
Mina vänner tycker inte att jag ska vara så negativ, dom drar den klassiska; när du slutar leta och som minst anar det kommer han dyka upp. Jo men visst, väck mig när det händer.  

Nä men nu ska vi inte vara bittra. Våren är här, solen lyser, det börjar komma knoppar på träden. Detta innebär vårkänslor. Så jag tror att jag ska gå o ha just vårkänslor istället. Lika bra att gå runt och älska allt och alla istället för att sitta här o leka bittertant.
Men först ska jag sova en stund.

Kvällens låt får bli Danny feat.Therese – If Only You - Radio Version. En låt med dubbelt budskap. Älskar att dansa till den och blir på bra humör när jag hör den men texten är lite sorglig....




Myshelg

Då är strax en alldeles undebar helg till ända. eller ja, en nästan helt underbar helg, men kommer till det sen. I fredaga va det först handledartillfälle för uppsatsen och vi kom väl fram till att vi valt ett stort och svårt ämne, så nu måste vi begränsa oss. Började även fundera på om jag verkligen vill skriva om ämnet. Visst är det otroligt intressant, men är ju inte riktigt det som jag vill jobba med, och det har ju ingen koppling till de kurser jag valde inför hösten. Men, om igen, det är ju "bara" en B-uppsats så ska väl inte ta det så blodigt. Får se det som ett tillfälle att lära mig skriva på riktigt.
Iaf, efter skolan va det då dags för den efterlängtade kettlebellen. Pga. sjuka instruktörer va det inte den "vanliga" utan en dam som egentligen har cirkelträning. Så det blev just cirkelträning med kettlebell, 9 övningar, 50 sek på varje med 10 sek vila, två varv, vila 2 min sen samma sak igen. Sjukt jobbigt, men jag tog mig igenom med go träningsvärk i rygg, bröst och armar som resultat =) Efteråt va det bara hem, in i duschen och sen ner o möta Jess på Strandgatan för en drink. Så mysigt och trevligt! När vi stått ut i kylan ett bra tag, med hjälp av filtar och sprit, så köpte vi godis och hyrde en romantisk komedi och gick hem till mig. Såå bra fredag!
Lördag fick jag sovmorgon eftersom Ronja va hemma hos mor och far. Tog tillvara på den genom att ligga i sängen till 11 och åkte sen hem till föräldrarna och käkade frukost. Blev kvar där resten av dagen och kollade på tv o bara tog det lugnt. På kvällen kom Gunilla o Jessica hem till mig och vi hade lördagsmys med godis, popcorn tv och film, och självklart, massa tjejsnack! Så även lördagen kommer minnas som en riktigt mysig och go dag.
Dagen idag, söndag, har väl varit ok, större delen av dagen. Gick upp vid 8 kollade lite serier och vid 11 åkte jag, mor och far ut till golfbanan. Blåste kallt som satan, men på med anoraken bara =) Gjorde årets första par på 1an efter att ha drivit ut både far och han vän Lennart på utslaget. Sen sänkte jag en 7m-putt i uppförslut! Ha, då va jag lycklig. Sen gick väl inte resten så bra, bra bollträffar och fin längd, men helt knasig riktning som oftast. Men nu övar jag bollträff så får väl vara nöjd. I pausen mellan 9an och 10an hamnade Ronja i sitt livs första slagsmål. Eller ja, vet inte om jag skulle vilja kalla det slagsmål, va nog snarare min hund som åkte på stryk, katten hon slogs med fick nog inte en skråma. Min hund ska leka med allt och alla så jag tyckte att hon kunde lära sig att alla inte alltid vill leka med henne. Så när katten började skjuta rygg, fräsa o vifta med tassen lät jag Ronja fortsätta hoppa, skälla o springa runt. Katten inväntade rätt tillfälle och helt plötsligt flög den på Skrutten med en väldig fart. Ronja skrek som en stucken gris och slutade inte förens jag tagit upp henne i famnen. Lite skärrad verkade hon för det va inte alls samma fart på henne de sista hålen. Upptäckte sen att hon har två sår på kroppen så när man ska lyfta henne och kommer emot dom så skriker hon. Stackare, men här uppfostras hon i den hårda skolan =)
Efter rundan på 16 hål, gick av då eftersom både jag o skrutten va trötta o kalla, åkte vi hem och somnade på soffan. Har känt mig allmänt hängig, trött och låg hela eftermiddagen/kvällen. Inte kul alls. Hoppas att jag kan gå o lägga mig nu och vakna upp på ett bättre humör imorgon! Då är det dags för träning igen, den härliga balansbollen! Kan ju bara hoppas att jag slipper träningsvärk i 5 dagar efteråt denna gången =)



Söta Jessica på Strandis med våra fina och goa drinkar


Vårkänslor!

Då har man startat våren på riktigt. Träningen är igång, man har tagit den första fikan på Strandgatans uteservering och idag gick jag den första golfrundan och grillade efteråt. Sååå mysigt! Golfen gick väl sådär, men får väl vara nöjd efter flera månaders uppehåll. Skrutten debuterade på golfbanan och det gick hur bra som helst! Fram till tee på 17 där det va några änder i dammen. Min hund älskar fåglar så hon sprang snabbt dit o ställde sig vid vattenkanten. Änderna simmade lugnt iväg, Ronja kände med tassen på vattnet och plötsligt hade hon hoppat i! Som tur va hade jag henne i koppel och kunde dra upp henne. Efter det hade jag en kall och blöt hund att ta hand om. Stackars liten. Blåste motvind på hela 17s fairway så tillslut fick hon åka i stället. Frida hade stor bag och där somnade hon gott den sista biten in. Tokhund! Men söt var hon iaf.

Imorgon är det fredag o ska på det första handledartillfället för B-uppsatsen. Tur att vi har förberett oss så mycket med litteratur och artiklar.... Sen ska jag träna Kettelbell! Ser verkligen fram emot detta, har bara testat det en gång för ca ett år sen och då tyckte jag det va skitkul, men vilken träningsvärk jag hade. Eftersom jag har ont redan nu efter veckans övningar så vill jag inte tänka på hur jag kommer känna mig på lördag. Men det är sånt man får leva med, är ju av en god orsak. Kvällen skall tillbringas med Jess på ett eller annat sätt, förhoppningsvis är det soligt så vi kan ta oss en drink eller två på en uteservering, snajsit värre!

Men nu blir det att kolla ett avsnitt av The Tudors sen sova. God natt alla fina människor!



En trött och blöt Ronja myser lite i golfbagen


Livet leker som man säger

Började skriva ett inlägg igår men jag var så otroligt trött så jag somnade i soffan. Gick tillslut o la mig och somnade kl 22. Så skönt att sova!
Skrev iaf att gårdagen var en toppendag! Bra väder, bra föreläsning i skolan, träning för första gången på två månader och sen en förfrågan om att åka med till Californien i sommar. Hur kan man inte vara nöjd med dagen?!
Dagen idag har fortsatt lite på samma spår, sol, skolan som faktiskt va intressant, lite golf, lite träning. Annars har jag lite bloggtorka. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om.
Jo men måste ju iaf nämna att jag hade en superskön helg nere i Simris. Lungt och tidiga kvällar, ja så lugnt det nu kan bli när man har en sjövild,snorig och envis tvååring och två hundar där den ena vill leka och den andra bara morrar o springer undan. Får snart åka ner igen, när Bert är född =P

Nä nu ska jag lägga mig, kolla lite Gossip Girl o sen somna för att vakna till ännu en underbar och solig morgon!

Hockey

Det verkligen suger att Djurgården är i SM-final. Det e nog det värsta som kunde hända. Ja förutom att dom mot all förmodan skulle vinna. Huvaligen!

Känslan du har stämmer nästan alltid

Så gå på känslan. Lita på det du känner. En person fick en känsla, gick på den, hon vågade, och vann. Och jag med! Vi båda vågade och vann =) Ser fram emot vad våren har att erbjuda nu.

Annars e det ganska bra nu. Imorgon sätter vi oss i bilen o åker ner mot sydligare breddgrader, mot Simrishamn och Jessica. Ska bli underbart att träffa min kära igen. Klämma lite på bebisen i magen =P Hoppas bara att min bebis klarar bilresan och sen bussen till Simris från Malmö. Jag vet dock att helgen kommer bli underbar!

Så en låt för att spegla mitt goda humör:




Ola – Feelgood


Positivism is the shiiiit!

Jaha då fick man sig sitt livs surprise idag då, men den va positiv o kanske kan leda till nått väldigt kul =) Den som lever får se som man säger.
Trots mitt något deppiga inlägg igår så har iaf dagen idag gått i positivismens tecken. Först på morgonen till Cricko som fixade mitt hår, riktigt snyggt blev det idag, sen hem till lillan som varit själv o klarat det alldeles utmärkt, sen åka till jobbet, inte det roligaste men timmarna gick snabbt o skönt att veta att jag kommer kunna betala mina räkningar i maj =P Sen så den trevliga överraskningen såklart och sist men inte minst så kände man verkligen att våren va här idag! 12 grader varmt kl halv 7 på kvällen, inte alls fy skam tycker jag.
Pratade även med en vän om att man måste fokusera på det positiva i livet. Det man faktiskt gjort, inte det alla andra gjort. Om man ska hålla på o jämför sig med andra kommer man alltid tycka att man själv inte kommit nånvart eller gjort något viktigt. Sen ringde en annan vän och var ledsen för hon tyckte att allt gick emot henne och att det inte fanns något positivt. Så det va bara att ta fram de positiva tankarna o dela med sig. Vet inte om det hjälpte så mycket just då, men tror allt att hon blev lite gladare. Men det kan oxå ha berott på att jag erbjöd henne en av mina sjukt goda chocolate chip-muffins. =)

Ja men nu när vi ändå pratar muffins så kan jag ju berätta om hur det går med min GI. Hmm ja det går la sådär... I lördgas dracks det ju som sagt vin, på söndagen va det sjukt svårt att stå emot sötsuget så bakade muffins. Åt bara en dock =) Måndagen gick även den sådär så förtränger den. I går åkte jag o Frida o hämtade systersonen på Landvetter. Innan det så blev det en tur in till Gbg City. Där såg jag ett erbjudande om billig sushi o kunde inte stå emot. Sen va det grymt jobbigt att stå emot sötsuget den dan oxå... Detta jävla vita ris, känns så nyttigt, men ack så fel man kan ha. Men idag har jag skött mig otroligt bra! Trots stora högar godis på jobbet tog jag inte en bit! Så de enda kolhydraterna jag fått i mig idag va från griljeringen på skinkan jag käkade till kvällsmat.
En stor motivationsfaktor va att jag faktiskt minskade 1kg på bara några dar, supernice så att säga.

En annan ska som hände idag var att bloggerskan Stina-Lee tydligen var inne i butiken. Hennes mamma handlade av mig. Jag missade totalt detta (har ju ingen aning om vem människan är, läser inte sånna bloggar) men min kollega upplyste mig som tur va =P

Försökte hitta en bra låt om positivism men hittade ingen just nu. Så idag får det bara bli en framgooglad bild på nått som fick mig att skratta för den stämmer så klockrent!



du om nån borde förstå att man inte gör såhär mot mig

"Ta hand om henne, för jag bryr mig fortfarande" Att höra att du sagt det fick mig att inte orka hålla humöret uppe. De orden raserade den mur jag byggt för att skydda mig mot alla känslor. De orden fick mig att vilja skrika, skrika ut den maktlöshet jag känner. Helst av allt skulle jag vilja slå dig, sparka och banka lite vett i dig, för det är uppenbarligen något som du saknar. Om du nu hade brytt dig och haft någon som helst respekt för mig hade du inte sagt allt det du sa i 10 månader när du sen så lätt kunde ändra dig på en vecka. Jag mår riktigt jävla pissigt nu och det är på grund av dig! Dina handlingar, dina ord, dina löften, din skit!

En låt som sätter musik till mina känslor är Melissa Horn – Jag kan inte skilja på Hörde den första gången i en blogg som en gång hade koppling till dig även om denna låten va till någon annan. Men nu får du den, o tack Jessi för den...



Det är dags att tänka efter
och jag vill inte följa med
det har regnat hela sommaren
och jag känner med det

Jag ville vänta tills du frågade
och du frågade tillslut
jag hörde sånger i mitt huvud
men dom kom aldrig ut

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig

Du ville prata häromdagen
och helt plötsligt blev det tyst
jag undrar vad som hände
vi som skrattade nyss

Nu tror du säkert att jag hoppas
på nåt som aldrig ska bli av
men jag har aldrig lyssnat när du lovat
aldrig ställt några krav

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig

Vi tar en paus och lämnar rummet
och nu släpper du min hand
på varsin sida av vägen
som en främling för varann

Jag vet precis vad du känner
fast du aldrig sagt ett ord
du har viljan att bli större
här är du redan stor

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig





Söndag x2

Då var påsken över. Inte för att det spelar så stor roll för mig, jag e ju ledig ändå =)
Efter en omtumlande fredag så kom lördagen med först lite sova middag för att ta igen nattens brist och sen utgång med några av girlsen. Va på Lippan o det va väl sådär lagom roligt. INte många människor jag kände, men det e väl så när man hänger på åldersgräns 20. Tur att man kan dansa där iaf =) Gårdagen va en såndär skön dag, lagom bakfull, mat hemma hos föräldrarna, hem o försöka motså gottsuget (tyvärr gick inte det), muffinsbak (åt dock bara en) o sen i säng tidigt! Fick sova hela 9,5h inatt *lycklig* Dagen idag fortsatte på samma spår men besök av en god vän som det va alldeles för länge sen jag träffade, sen hem o äta, bjöds på lammkött (mmmuuums!) o kvällen tillbringades i systersonens lägenhet där hans flickvän bakade muffins under mitt överseende. (jag imponerade tydligen men mina i söndags =P)

Har annars haft en lite jobbig dag. Tankar kommit in i mitt huvud lite titt som tätt o varje gång har det kännts som om någon slog mig i magen. E väl verkligeheten som kommit i fatt mig. Men jag känner mig stark o kommer överleva detta oxå. Men tro fan det, har jag överlevt all annan skit så kommer jag klara detta oxå! Har så många som betyder så mycket i mitt liv just nu. Även ni som inte tror att jag menar er, jag räknar er oxå!
Till helgen bär det av söder ut mot Simrishamn! Ska hälsa på min älskade Jessica o bebisarna =P O min lillskrutt ska åka på sin första långresa, spännande värre =)

Lite bilder från helgen:

 
Girlsen <3 finast


jag och Frida


Frida och en ganska full Johan =P


Såra mig hellre med sanningen

Sitter här nu och har knappt sovit på hela natten. Gick o la mig sent, släckte sent, blev väckt, kunde inte somna om. Somnade, blev väckt igen, kunde verkligen inte somna om. Somnade efter nån timme, vaknade igen o gick ut med min hund. Så sömnen såg ungeför ut såhär inatt: La mig vid halv 12, somnade kvar över 12, blev väckt halv 1, somnade strac efter 1. Blev väckt kl 3, somnade starx efter 4, gick uoo 20 i sju. O när jag kom in igen som kunde jag inte somna om såklart. Så det kommer vara en trött Caroline idag. Men snart ska jag ut på en promenad med Frida för att skingra tankarna lite.

Det va verkligen en sjuk dag igår. Vet inte vad jag ska tro på längre. En person som jag litat på i nästan 1,5 år visade sig vara den största lögnaren någonsin. Jag har under hela tiden haft känslan att det va såhär men han förnekade det två ggr för mig. Men det visade sig vara helt sant. Det sköna är att jag verkligen inte är intresserad av att ha honom i mitt liv längre. Han har visat hur feg han egentligen är o jag vet inte om det är mest synd om henne eller om honom. Man tror att man kan rädda en person, att om man bara finns där så kommer denne att läka, kommer att finna sig själv. Men Så är det ju uppenbarligen inte. Istället sticker han huvudet i sanden igen, väljer att börja om istället för att ta tag i problemen på riktigt. Jag är så glad att jag inte e kvar i skiten längre. O jag är glad att jag gjorde som jag gjorde mot honom o nu fick berätta det. Det kanske gör mig till en mindre människa, att jag nästan sjunkit lika lågt som honom, men jag är bara glad att jag fick det sagt. Så om den förra händelsen var spiken i kistan så va denna begravandet av kistan.
Strax efter allt hänt fick jag pratat med en ny bekantskap. Efter det lilla jag träffade honom känner jag ändå att jag kan säga att han verkar vara en klok och sund människa. Så där E har du gjort ett riktigt kap. Utan att vara speciellt insatt i hela grejen så var han tillräckligt ärlig för att säga precis det jag behövde höra och det gjorde helt klart eftermiddagen så mycket enklare. Sen e det ju klart att det snurrade mycket i mitt huvud när jag skulle sova och det va väl därför det va så svårt att somna. Det som sen hände under natten gjorde ju inte saken lättare. Men jag vet inte vad jag ska tro på, känns som om det är något konstigt med hela situationen. Men det e ju en helt annan historia som vi inte har sett slutet på än misstänker jag =)

Nu blir det promenad i solen!


Påsk

Kom precis på en sak när jag satt o tittade på vädret. Daman i rutan pratade om när påsk infaller och det är alltså den första söndagen efter den första fullmånen efter 21 mars. Ok, det kan jag köpa. Men dte jag inte köper är då anledningen till att vi firar påsk. Långfredagen va ju den dagen då Jesus korsfästes och dog. Men varför firar men det då olika dagar?? Får inte riktigt ihop det här och eftersom jag är ateist helt igenom o anser att religion är nått av det värsta som finns (även om detta upprör min far nått otroligt, inte för att han e troende utan för att han anser att religonen inte är orsaken till många av världens problem utan att dessa är sociala), så tycker jag det verkar som om religionsaspekten här är möjlig att ifrågasätta. Så in någon kan förklara detta för mig så skulle det uppskattas. O det med ägg, ris o hare kommer ju någon annanstans ifrån, för inte e väl Jesus haren reinkarnerad? =)

Typiskt!

Jag blir så trött. Varför ska allt med bilar hända mig?! För inte så länge sen hade jag mamma o pappas saab, och på morgonen kom jag ut o då hade nån kastat ägg på bilen. Ingen skada skedd, men ändå. Sen när jag lånade den ett tag efter råkade jag repa en bakdörren. Då va det iofs mitt fel. Sen så va det ju det häromdagen när jag fick punka på Kjells bil. Eftersom det satt en skruv i hade det ju kunnat hända vem som helst, men så klart så skulle det hända när jag hade bilen. Imorse när jag o Ronjie tog våran morgonpromenad så upptäckte jag att en sidobackspelgeln på Volvon låg på backen i tre delar. SUCK! Varför ska allt hända när jag har bilarna? En av gångerna tar jag ju på mig, men de andra tre?! Inte kul o behöva ringa hem varje gång man har lånat en bil o berätta vad som hänt. Som tur e va det ju volvon o där e det inga elspeglar och spegelglaset höll så förhoppningsvis kan man sätta dit den igen. MEN ÄNDÅ!!

Aja hade en mycket trevlig kväll igår. Finest kom hit o vi satt o tjata en stund. Sen gick vi till Buddys o käkade. Va jätteduktig o åt inga pommes eller drack nån dricka till. Men sen glömde jag helt bort mig när vi började prata efterrätt. Så när jag satt i mig en halv pannacotta o en halv creme bryleé kom jag på mig själv. Aja, det va första dagen o jag va riktigt duktig tidigare på dagen. Frukosten va väl sådär kul med två ägg o ett glas mjölk, men har inte så mycke bra GI-frukost hemma, så fick ta vad jag hade. Sen till lunch blev det beaconlindad laxfile med stuvad spenat och haricot verts. Blev riktigt gott. Lite mjöl i stuvningen men det va så lite så det räknas inte =P



Ser inte helt otrevligt ut va? =)

Idag ska jag o Frida o slå lite. (om det nu inte ösregnar, det ser illa ut just nu). Så skrutten ska få följa med till en golfbana för första gången, spännande =). Igår va hon ensam för första gången en längre stund o det gick jättebra. Hon satt inte vid dörren o väntade som hon gjort tidigare utan tror att hon sov mest hela tiden. Hon börjar bli stor min lilla bebis =)


RSS 2.0