Ja e så jääääla coooool!

Det finns vissa tillfällen när man bara måste blogga. Nu är ett sådant.

Jag funderar på hur folk ser mig o mina vänner på krogen. Om dom tror att vi e seriösa när vi fular oss till max. Igår va den stora gå-ut-dagen, juldagen. Jag fick erbjudande om att jobba på annandagen o eftersom jag är ganska mycke minus på thailands-kontot så kunde jag inte tacka nej. Därför fick det bli en lugn kväll. Erika va t.o.m så lugn att hon va nykter o körde bil. Själv blev det en vinare o en drink uppdelat på ungefär 6 timmar. = berusad men under full kontroll. Så på krogen går vi ner på dansgolvet o fuldansar som fan, spelar över o har allmänt roligt åt oss själva. JAg hade även packat ner min mössa i väskan eftersom jag trodde jag skulle behöva spendera tid i taxikön senare., så när det kommer nån känd hip-hoplåt kan jag inte låta bli o dra på mig mössan o dansa lite. Haha, jag hade hur roligt som helst. O alla som känner mig vet att jag har den självdistansen att jag kan driva med mig själv ganska ordentligt.
Träffade även en polare som hade med sig röda julgranskulor, så tiggde till mig en som jag hängde lite fint som julpynt i örhänget. Hela kvällen kan sammanfattas i galet rolig o kontrollerat urballad. Men iaf... Det va en person ute igår som jag inte känner, men jag vet vem hon är. Läser hennes blogg, mycke p.g.a att hon dejtade min man förut =) Visste inte om hon hade koll på vem jag är men det har hon tydligen, eller ja, hennes "känsla" säger det. Haha! Iaf så har hon bloggat om mig och gårdagen. Jag stämmer in på allt hon skriver, förutom det där om att jag skulle hejat. Varför skulle jag heja på henne? Ja o kanske inte det om att jag flåsade henne i nacken, iaf inte med mening, men det va ganska trångt... =)Hmm... Men nu funderar jag på om hon verkligen trodde vi va allvarliga där på dansgolvet?! Att jag när jag drog på mig min mössa trodde att jag va "skitcool" o när jag "droppade asset" framför den där killen, haha det va det roligaste. Va en kille som såg ut som en yngre gubbe som hamnade brevid oss på golvet. O vi kunde såklart inte låta bli o driva med honom så flera av oss va framme o dansade med honom. Hur kan hon tro att jag eller nån av oss va seriösa där? Så nu undrar jag om det e så folk ser oss? Ungefär som ett fjortisgäng som går ut o tror att vi äger stan o e coolast på stället. Hmm ja men iofs det e vi ju. Haha..Nä men e det så får jag väl bjuda på det. Tycker mest synd om människor som spenderar en hel kväll med o störa sig på folk som har roligt. Släpp loss lite själv för fan, då kommer du må mycke bättre!

Nu ska jag gå o lägga mig tänkte jag. Upp o börja jobba kl 8 imorgon. Suck....

Farväl...

Jag tror inte jag orkar längre. Att skriva alltså. Har inget att skriva o jag känner att den senaste tiden har mina inlägg mest handlat om skit. Så jag tror att jag lägger ner... Får la se när jag skriver igen, kanske ploppar upp nått då o då, det vet man aldrig. P.g.a all statistik man man kolla så har jag märkt att jag skriver för dem jag tror läser eller snarare jag skriver inte för dem jag tror läser. (eller vet) Så jag utelämnar det jag egentligen vill skriva o när jag väl hittar tillbaka så kanske det kommer ett inlägg. Sen tror jag oxå att jag måste må lite dåligt för att kunna få till vettiga inlägg o just nu e min hjärna bara fylld med positivitet och lycka så det blir inte så mycke till me de där bittra ironiska inläggen (dom som jag iaf vill tro att jag skrev en gång).

Så hej då på ett tag! iaf tills vi hörs (ses) igen...


Morgonpigg

Somnar man kl 22 e det lätt o gå upp halv 7 o åka iväg på spinning, O nu mår jag hur bra som helst!

Så nu blir det en varm dusch o sen mot skolan. Hoppas på att jag får mina glasögon idag oxå...

Myyyys

Jag tror jag ska bosätta mig i myskläder. Har köpt två par byxor idag som jag ska gå runt o mysa i. O träna i oxå. Ska jag upp o träna kl 7 imorgon? Lät väldigt bra tills jag kom på att jag ska till skolan imorgon...Men jag brukar ju bli pigg av träningen så 60 min spinning är kanske precis vad jag behöver. Aja blir la upp halv 7 imorgon o bita i det sura äpplet.

Nu ska jag krypa upp i soffan o kolla lite tv o sen lägga mig tidigt. E lite trött o ensam.....

Mums!

Hmm ja Rocky Road is the shit! Siter här nu med några bitar o en kopp glögg. Riktigt mysigt i min ensamhet. Så Joel, har gjort iordning en egen låda till dig o om du du gör riktigt bra ifrån dig imorgon kan du får äta nästan hur många bitar du vill =) Heja heja! =P
 
Jag vill hylla ett album. Nickelback - Dark Horse. Så här får ni min favorit bland många från detta album:




Lyssna på texten...


Baka baka liten kaka

Idag e världen vit! Sjukt fint. Dock e det fortf för lite för att åka pulka. Så jag ska baka istället. Eller man kanske inte kan kalla det baka, men göra då. Rocky Road ska jag göra! Ser sjukt gott ut =)

Ev ska jag en sväng till Gbg sen oxå. Gunilla skulle köpa en klänning så hon ville ha sällskap. Lagom tidsfördriv när man inte han nått för sig.

Har blivit utmanad av Frida  oxå så får väl anta den då...

Tre hårda klappar:
1. Pengar
2. Presentkort på att klippa o färga håret
3. Mer pengar?

Tre mjuka klappar:
1. Valfri klänning till nyår
2. Strumpor
3. En ny mysdress/träningsoverall

Tre viktiga klappar:
1. Julen handlar väl inte om presenter utan om familj och stämning? Ge dina nära o kära en extra tanke, gör nått för dom som dom förtjänat!
2. Att min mamma inte ska ha så ont och bli frisk snart
3. Att Johan blir frisk o får fira ordentlig jul med sin familj

Hmm a men då utmanar jag Elin Malin Kusinen o J Kör hårt!

Zzzzzz...

Usch, har haft en jobbig natt. Eller morgon iaf, har vaknat flera gånger o känt mig orolig. Så det va väldigt lätt o gå upp imorse men nu e jag helt jättetrött. Ska till skolan men e inte alls motiverad... får bli ett snabbt arbete så jag kan hem o vila innan träning i eftermiddag. Kallt e det ute nu oxå. Fryser hela tiden, jag som aldrig e kall annars... Aja bara o klä på sig o se glad ut.

Nä nu får jag ta o göra mig iordning här, kan ju inet komma försent till grupparbetet..Undra om jag ska åka dit i myskläder...? Kanska ta med en kudde o filt oxå.

Dåligt

Finns nog få saker jag irriterar mig så mycke på som bangare. Folk som i stort sett alltid bangar när man ska göra saker. Alla kan ju nångång ha planerat nått men sen kanske inte orkar, eller nått annat dykt upp eller liknande. Men folk som varenda gång man bestämt nått hör av sig i sista minuten o ställer in klarar jag inte av. Det e tråkigt men man kan ju inte umgås med en sån person eftersom man aldrig kan lita på att den hänger på det man ska göra. O tillit e väl det viktigaste man har i en relation?!


IDIOT!! Faaaan...

Nu e jag så förbannad! Min hyresgäst e en idiot! Började med att jag inte fick ngn post. Har inte adressändrat så sa till henne att om det är ngt kan hon lägga det i min systers brevlåda. Så när jag väntade post för några veckor sen så sa jag till henne igen att om det va ngn så kunde hon ge den till min syster. Hände inget... så tillslut så ringde syrran på hos henne. Då hade hon inte kollat lådan på en månad... Där låg allt möjligt viktigt. Ja iaf sen e det ju det här med internet. Det ska hon sätta in pengar till mig för varje månad. Nu har hon inte gjort det på två månader! Sa till henne förra o hon hävdar att hon gjort det, men inte! Så nu väntade jag till denna för o kolla, och inget nu heller. Men så precis hände det som fick bägaren att rinna över, min syster ringde o berättade att min hyresgäst i fredags haft väldens fest. Hög musik, spring i trappuppgången, matrester i trappuppgången osv... Så hon under, som redan gett mig en varning när jag bodde där va skitförbannad! Så nu får jag väl en varning till... O vad kan jag göra?! Kan ju inte slänga ut henne för då står jag där med en hyra på nästan 4000 men ingen inkomst. Fitta! Jag orkar inte deala med det här just nu.

Så finns det ngn som vill hyra en 1a på 35 kvm mitt i centrala Trollhättan, utsikt över kanalen, så säg till. Ni kan få den imorgon.

Dubbelyes!

Moohaha! Jag fick precis reda på att jag även klarade min andra tenta! Så skönt! En vecka kvar tills vi får ut nästa... Men den kommer gå helt galant med det flytet jag e inne i nu.

Va på IKEA idag med Erika. Det va trevligt, förutom att dom byggde om så det va lite kaosartat och väldigt dåligt utbud. Mitt bästa fynd va en badrumsmatta som mamma bett mig köpa, 9kr kostade den.
Mamma ja, idag åkte hon ner till Mölndal för att operera knät igen. Eller hon ska opereras imorgon men skulle dit redan idag för prover o sånna saker. Hon blir borta en vecka typ. Ganska skönt måste jag säga. Bara operationen går bra...

Korta inlägg blir det

Weeei!! Kommer i mina jeans! Lille nöjd...



?

Det finns så många ord som e fel och så få som är rätt. Hur ska man veta?!

Tänker på dig...

Det finns tillfällen när det känns som om blodet verkligen fryser till is. Jag va nästan 25 första gången jag upplevde det. Andra gången var idag. När man får höra att en vän ligger på intensiven nedsövd och nerkyld p.g.a hjärtstillestånd stannar verkligen världen. Allt man prioriterar omvärderas. Men så tänker man att han är i trygga händer nu på sjukhuset. Allt kommer bli bra. Men så får man beskedet att han fått ett stillestånd till trots läkarna. Då frös mitt blod för andra gången i mitt liv. För då inser man att han faktiskt kan dö. Vet att man inte ska förutsätta det värsta och hoppas att allt går bra, men det e svårt. Så jag tänker på sista gången jag pratade med honom. Det va förra fredagen o han va full och förbannad. Arg för att ingen av hans vänner svarade när han ringde. Så jag satte mig ner o pratade med honom en stund. Det va en bra stund. Han va gladare när han gick hem. Så jag hoppas hoppas hoppas att vi kommer ha fler bra stunder.

Johan, du är en av de charmigaste jag känner! Kämpa på nu o kom tillbaka till oss!

Lovely

Hur spenderar man bäst en fredagskväll? Jo man drar ihop en massa tjejer. Så bjuder man på glögg, pepparkakor och ädelost. Sen kör man övningar som e till för utbrända personer, (man får inte prata, osså ska man göra massa saker ihop, som att leda varandra, kommunicera utan ord och bygga skulpturer.) Sen bjuder man på köttbullar, julmust, sill och lax. Sist kör man avslappningsövningar som massage o liknande. Till detta serveras oändliga mängder juleskum och choklad. Sist lägger man till en hel drös med konstiga samtalsämnen som tjur-gangbang o liknande så e kvällen fulländad. Jag har underbara vänner!

Fick upp förhoppningarna helt i onödan idag. Min snö försvann snabbare än den kom så det va inte tal om nån pulkaåkning...suck. Men jag e ganska lycklig ändå.

En lärdom för idag, drick inte kylskåpskallt vatten när du borstat tänderna, det gör ont!

Ps. detta är mitt 200de inlägg =)

Vitt

Det snöar ute! Det har iofs snöat hela morgonen men nu börjar det lägga sig, iaf på tak o i trädgårdar. Om det fryser på lite så ska jag försöka ta mig iväg o åka pulka...måste bara hitta en pulka dock. Tror att mor o far slängt allt sånt, eller gett bort det till brorsans ungar. Hmm ska bara hitta nån som följer med mig oxå, halva nöjet försvinner ju om man e själv.

Nä nu ska jag damsuga lite här hemma. Fredagsstädning kallar min mor det. Vem väljer o städa en fredag? Då e det ju helg o man ska vara ledig... tycker jag iaf. Fast jag skulle aldrig få fö mig o städa en måndag heller, då e det ju måndag o man får unna sig att inte göra nått den första dagen på veckan... =)

Varför?!

Hjärnspöken, dom e inte bra o ha. Jag har ganska många o jag hatar dom. När dom kommer igång med spökandet får jag panik. Panik för att jag inte vill tänka o känna som jag gör o för att jag inte kan kontrollera det. Sen får jag panik för att allt dom får mig att tro o tänka. Det känns nästan som om dom tar tag i min hals o trycker upp mig i ett hörn o jag kommer ingenstans o kan inte andas. Dom talar om för mig att jag inte duger o hur värdelös jag är. Att jag inte förtjänar någon eftersom jag inte är perfekt. Varför just jag, det finns ju då många bättre än mig?!
Men vad utlöser då dessa tankar? Ja alltså dom finns ju där i huvudet hela tiden men oftast kan jag kontrollera o trycka bort dom. Men så händer ngt, kan vara minsta lilla grej osså tar dom sin chans o kryper fram. Sen kanske det e nått annat litet o då e dom inte lika långt bak som förut o kommer mycke snabbare o kraftigare. O tillslut kan jag inte kontrollera dom alls. Så ge mig nått att kontrollera dom med! För jag blir rädd när jag känner såhär....

These boots are made for walking

Jag gjorde ett tappert försök att läsa lite av de 200 sidorna som ska vara lästa t.o.m onsdag, Jag somnade efter inledningen. Hur man nu kan vara trött när man sovit 10 timmar. Så nu ska jag ga mig ut på en promenad i solen innan den försvinner. Får bli en lång en. Så in med iPoden i öronen o börja knata....


Dumma

Ibland är huvudet inte me en själv. Så vad gjorde jag precis då? Jo sitter o sorterar min nedladdningsmapp. En för musik, en för serier o en för film. Men när jag skulle flytta musiken så kopierade den istället. Så där tänkte jag att jag tar bort mappen med kopiorna o skapar en ny där jag flyttar istället. Så deletar mappen, får meddelandet; Mappen är för stor för att flyttas till papperskorgen, vill du ta bort den permanent? Trycker ja o tänker inte mer på det. MEN så ser jag att mappen Musik finns kvar och inser att jag tagit bort mappen Serier. Va fan! Så nu har jag inga serieavsnitt kvar...

Våga

Jag e rädd för att uttala mina känslor högt. För när jag gör det så i samma stund blir jag sårbar, o jag gillar inte att vara sårbar. Men när tanken är,;jag hittar aldrig nått bättre, då kan jag nästan stå ut med att vara sårbar...

Fear of the dark

Jag blir knäpp på detta mörker. Var e det där vinterståndet?? När ska det bli ljusare igen? Klockan är nu halv 5 o det känns som om det e ungefär 9 o jag snart ska gå o lägga mig. Men när det börjar mörkna kl 13 så e det inte så konstigt.
Idag blir det iaf träning. E ju 1,5 vecka sen senast så det va änna dags. Ska bli skönt nu innan jag blir sjuk, för det räknar jag med att bli. Alla e sjuka. Iofs har jag alltid sjukt bra imunförsvar när jag bor hemma så jag kanske har en mikrochans att klara mig undan =)


Dubbelblä!

Jag e godissugen, jag e uttråkad, jag e rastlös jag e hungrig jag e trött o jag har ont i huvudet. Sen har jag även en skolgrej jag måste gå igenom tills imorgon. Skit! Men nu har jag tagit några mandlar att knapra på medans jag kollar senaste avsnittet av Heroes.

As time goes by...

Håller på o laga mat, så satte jag mig här en kort stund o upptäcker att klockan är 12 min över ett. Trodde hon va typ 4-5... Nä men jag tycker inte alls att dagen gå långsamt...


Blä

Jag har huvudvärk. Hade ont igår ikväll oxå, trots att jag druckit massa vatten. Så tog en ipren innan jag gick la mig. Då blev det bra. O nu har jag precis varit nere på stan o beställt mina glasögon o nu har jag tokont igen. Funderar på om jag ska gå o lägga mig en sväng. Synd att jag inte kan se datorn från sängen...

Det blev inget

Jag har bloggproblem. Jag har så många saker jag tänker att jag ska skriva, men så när jag väl sitter här så får jag inte ner det. Jag tror att jag tänker för mycke, Jag är inne i ett känslig läge i mitt liv och kan därför inte få ner mina känslor och tankar i skrift.

Så nu ska jag återgå till att inte skriva något vettigt o radera detta försök till seriöst inlägg.


Roligt!

Jag har väldens bästa vänner! Tack så mycke igen för att ni kom o gjorde våran kväll oförglömlig (hmm ja förutom de minnesluckor jag har pga allt för mycke smygsupande på toa) o tack igen för presenterna, Hoppas ni hade ens hälften så kul som jag =)

Idag har jag varit hos optikern igen. Denna gång för att kolla upp min syn o se vad jag behöver för styrka på glasögonen. Som vanligt hade den blitt sämre. Nu har jag nog bestämt vilka bågar jag ska ha oxå. Har fått lite hjälp av andra men i slutänden e det ju jag som måste bestämma. Kan inte säga att dom ser ut som dom jag trodde jag ville ha, men det finns ju inget som säger att det måste vara fel för det.

Dagens låt:




I remember those times
of chasing hearts in the night
so many times
love was gone with the morning light

But since you came
a door has opened inside
I'm not the same
since the day you caugth my eye

And every day
I've been playeing a role
What came my way
I was always in control

Since you came
It's like floating on air
Don't feel the same
you won my heart, baby this I swear

Heaven knows you've changed my life
Only you
Like an angel through the night
Out of the blue
Heaven knows you've reached my mind
Only you
Like an angel through the night
Out of the blue

All my life
I've been living alone
Always got by
I could make it on my own

Then you came
Emotions start running so wild
My life has changed
Faster than the speed of light

Heaven knows you've changed my life
Only you
Like an angel through the night
Out of the blue
Heaven knows you've reached my mind
Only you
Like an angel through the night
Out of the blue



RSS 2.0