Mest lite bilder från helgen

Hade inga som helst problem att somna igår. Läste några sidor sen tror jag att jag i princip däckade när lampan släcktes. Har drömt en hel massa dock. Har simmat runt i tacket öer huvudet på en massa personer, i princip alla jag känner plus några till. Sen kom ett luciatåg, trots att det va sommar. Linnea som va ledare över alla simmare blev lite sur eftersom det innte passade sig med ett luciatåg, så då tog dom av sig o under hade dom klänningar i kaninpäls. Jättekonstigt.

Aja nu e jag iaf vaken o ska ta o städa lite här hemma. Så på med lite hög musik så kör vi! Hoppas inte min nya granne bredvid misstycker, han ovanpå tar jag ingen hänsyn till, han spelar ju musik hela tiden.

Tänkte att jag kunde bjuda på lite bilder här eftersom det verkar som om dom gjort om uppladdningen på FB, sjukt irriterande, tar ju år att lägga upp bilder nu :(

Ha en bra dag!




sill och nubbe


Jag o min syster


Jessi


resning av stången


söta tjejer


Gunilla vill inte va med oss andra


smögen på midsommardagen


Gunilla kom ut en sväng till


Lite snabbt sammanfattat

Jaha då va det dags att uppdatera lite igen. Har inte haft ngt internet ute i stugan och det gick visst inte att blogga från mobilen så jag tog en liten bloggpaus, men desto mer att skriva nu.

Men så skrev jag ett toklångt inlägg men orkade inte o insåg att det kanske inte e så roligt för alla att läsa om min midsommar, men den som vill kan läsa lite om den här.

Resen va mina lediga dagar har ängnats åt att sola o sola o sen sola lite till. Är tydligen med i en tävling som avgörs imorgon o jag har gjort mitt bästa. Men skulle ha velat vara lite brunare :) Men jag är inte så missnöjd med att förlora ändå. :P

Så imorgon blir det jobb ett par timmar o sen ska jag o Gunnsan ner till Landvetter o hämta upp de två grekerna. Kan bli hur bra som helst, haha. Nä nu e matchen mellan Spanien o Portugal snart slut så jag ska ta o packa upp lite o plocka iordning lite härhemma innan det blir sängen. Om jag nu kan somna, brukar ju ha lite problem med detta när det e mycket tankar i huvudet. :)

Kvällen låt får bli denna som jag hörde på Radio Bohuslän idag när jag krattade kottar :)




Rob Thomas – Mockingbird


Midsommar på ingång

Då har man slutat jobbet och kan se fram emot 5 underbara lediga dagar. Blir strax upphämtad o ska åka ut till sommarstugan på Bästkusten! Sjukt nice ska det bli.

Kom in på en blogg förut som kommenterade sommarens kanske sämsta låt, men som jag vet kommer spelas lite varstans under midsommar. Här snackar vi sommarplåga... Fanta och Rosé är ju iofs väldigt gott. :)
Vad tycker ni?



Då va vi snart där igen

Idag hade vi att annorlunda avslut på jobbet. Precis när vi började räkna pengarna så upptäckte vi att vi hade en fågel inne i butiken. Vi hade den inne tidigare på dagen, men då flög den ut ganska snabbt. Det ville den inte vid stängning. O vi ville ju inte lämna den där hela natten så det va bara att jaga ut den. Eller bara o bara, höll på i nästan en kvart o sprang runt i butiken o viftade med en tröja. Fy fan, va alldeles svettig. Men fågeljäveln ville inte flyga ut. Så fort den kom till utgången vände den och flög in i butiken igen. Tillslut släckte vi o då äntligen flög den ut. Ja men detta resulterade iaf i att det inte blev ngn tidig hemgång idag heller. Fan, bor ju i princip på jobbet nu känns det som. Har ju inget liv alls.
Men iaf, efter jobbet idag så åkte jag hem till mor o far o hämtade lite dricka dom handlat åt mig o Jessi i ett land lite längre söderut. Så nu borde jag ha så jag klarar mig, eller tror ni att 6l vin, 2,75l sprit och 48 cider räcker? Tar la slut i helgen :P Appropå att jag gör andra saker än att dricka då, haha!

Nä nu måste jag sova. Va sjukt trött imorse när klockan ringde. Somnade kl 2 o det va lite för sent. Sen va inte Jessi sugen på promenad så jag spenderade morgonen i sängen istället. Men imorgon ska jag upp o packa, sola lite o sen jobba kl 12. Satsar på att va därifrån kl 19.15 för sen blir det åka ut till stugan o Lysekil där det ska firas midsommar! Kommer bli sjukt bra, jag o Lisa har gjort kanonfina sånghäften. Så se upp för fyllesvinen!


Ärlighet varar längst? Hoppas det

Gick sådär bra med att gå o lägga sig. Har legat i sängen här nu o insett att jag e lite för ärlig ibland. Samtidigt så vet jag inte om det verkligen är en dålig egenskap. Om en person inte kan ta den man är, eller ens åsikter och tankar, vad e det då för person?

Lite tankar såhär på natten...

Skål, skål, vårt mål, alkohol

Fick en kommentar om att jag har alldeles för många oseriösa bilder på mig själv, ja i princip bara oseriösa. Kollade lite på mina fotoalbum och inser att det är inte så mycket annat än fest. Man skulle ju faktiskt kunna tro att jag inte gör annat. Men för att kolla på lite statistik. Kollade igenom mina profilbilder. Dessa är 50st. Av dessa 50 har jag druckit alkohol på 36 av dom och av dessa 36 är det 12 där man faktiskt ser att alkohol är inlandat. Sen har jag även två bilder som inte är på mig, men som syftar på alkohol. Det är alltså bara 12 st som inte har ngt med alkohol att göra. Lite tragiskt kan jag tycka, om man nu får tycka så om sig själv. =) Men får bli ändring på detta nu. Ska försöka ta mer andra bilder, inte bara när alkoholen är inblandad.

Har haft en hektisk dag idag annars. Började 8 imorse när klockan ringde. Bara upp o klä på sig, va på gymmet kl 9. Körde igenom kroppen bra (har redan känningar i bröst, mage, ben och armar, känns att Lisa e hemma :P), vi va klara på 45 min o körde 15 min stretch. Efter det la vi oss o solade en stund på gräset utanför Älvhögsborg, tog även ett dopp i vattnet, dock var det skitkallt. Sen va det direkt till jobbet o slita arslet av sig. Rean är i full gång och det känns.
Tisdagar är ju även brännbollsdag så efter att ha slutat nästan en timme senare än vad vi skulle mötte jag brudarna på mossen. Fick iaf kört en o en halv match. men om man trodde att jag nu skulle få åka hem så trodde man fel :) Efter matcherna va det mat hemma hos Lisa, stuvad blomkål med falukorv och potatis och sen till efterrätt, en öl :) Så jag har inte direkt mycket att klaga på idag. Vilket underbart liv jag lever! Skulle bara önska mig lite semester oxå, men har ledigt 5 dagar över midsommar så då ska det njuuutas! Ser ut som om det blir sol så ska äntligen kanske få jobba på brännan. 

Nä nu ska jag försöka sova, upp imorgon o ta en promenad med Jessi. 

Min McDreamy?

Det har varit lite dåligt med bloggande det sista, men har jobbat, varit ute i stugan, jobbat lite mer o sen hängt med tjejerna, så har inte riktigt suttit vid datorn. I fredags efter jobbet gick jag o Lisa till hemmakväll o hyrde film o köpte godis o chips. Jag köpte godis för 53 spänn! Men hade kvar till idag o det va jag tacksam för :) Sen kom Jessi o joinade oss för en riktig myskväll.
Igår jobbade jag, sen hem i städa o göra sig iordning för Peppies 25-årsfest. Hon hade fixat hur fint som helst med massa vin och otroligt god mat. Åt så mycket så jag inte ens orkade ngn efterrätt. Sen blev det utgång på Lipz för en gångs skull. Va lite jobbigt för jag var en aning för nykter märkte jag när jag va där, kände mig som en flipperkula, studsade mellan alla fulla manniskor som dansade. Men det va skoj ändå. När det va dags att gå hem hade vi mycket roligt åt en full Gunilla som skulle fixa gratis mat på Tre Luckor, men det hände inte alls. Så vi gick hemåt.
Fick sällskap hem av en otroligt trevlig kille, en kompis till killen Gunilla träffar. Har spanat på honom tidigare så Gunilla la in ett gott ord o det verkade funka. Vi satt en stund o pratade innan vi somnade och söndagen har ägnats åt alldeles för sen uppgång, pizza, godis och fotboll i soffan men detta trevliga sällskap. Vill inte hoppas på för mycket, men kan inte låta bli o säga att en person som man kan tillbringa 20h med på raken första gången man träffas e ngt speciellt. Ingenting speciellt hände utan vi har bara haft väldigt roligt och trevligt ihop. Min hund älskade honom, o det är viktigt :) Han verkade ju inte ha så mycket emot henne heller för den delen.
Nu åker han dock bort i en vecka så vi får väl se när vi ses igen, men det där löser vi :)

Nu ska jag lägga mig o lukta lite på kuddarna :P Natti!

Men självklart, en låt oxå. Detta var (och är inser jag när jag lyssnar på den) en av mina absoluta favoritballader tillsammans med Michael Learns To Rock – 25 Minutes. Men kvällens låt blir:


Gary Barlow – Forever Love


Jag gjorde som du sa!

Besökte min vän Jessi's blogg o i sitt senaste inlägg hade hon en sommarlista, o listor är ju alltid roligt tänkte jag o gjorde som hon sa, kopierade :) Såhär kommer den:


1. Ditt favoritställe på sommaren?

- Självklart västkusten! Somarstugan, öarna, standen, städerna!

2. Hur spenderar du helst den perfekta sommardagen?
- Vid sol vill jag åka båt o sola, kanske stanna på en ö där man kan bada o snorkla. Vid regn är det skönt att sitta inne o spela spel med familj och vänner, äta massa gott.


3. Vad lägger du hellst på grillen?
- Egenmarinerad hel fläskfile med min egna ljumma potatissallad och mammas grillsås, sjuuuukt gott :)


4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- Har ingen semester, ska jobba hela sommaren. Men ska försöka hänga lite ute på stugan så att man får en snygg bränna. Sen så får vi se vad som händer. Pratas om Gotland ev :)

5. Dina bästa sommarfärger?
- Färger! Rosa, blått, gult! Sen är ju vitt alltid snyggt när man e brun.

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
-
Jordgubbar, serveras med grädde och socker, åka båt, hänga på smögenbryggan o shoppa :)


7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- Har otroligt många, men innan vi köpte sommarstugan så va vi mycket nere i skåne och jag minns de långrunda stränderna där, med maskar som gjorde små högar på sandbottnen, dom gillade jag att gräva i :)

8. Havet, sjön eller poolen?
- Havet, alltid havet! i sjöar finns det massa äckliga spindlar o skalbaggar o pool e ju inte på riktigt plus att klor gör ont i ögonen :)

9. Vad väljer du i glassbaren?
-
Bägare, 3 kulor. Smakerna är ofta de ovanliga, men älskar även sorbéer.

10. Vart går din drömsemester?
- Maldiverna eller Seychellerna! En egen bungalow ute i havet så det första man ser är detta:

 Inte helt fel :)

Lägger till en egen fråga oxå...

11. Vilken låt tror du blir sommarens plåga?
- Enligt Gunilla är det Yolanda Be Cool & DCUP – We No Speak Americano - Radio Edit o sen så tror jag även på Sean Banan – Skaka Rumpa :) Sen min absoluta favorit, har haft med den förut men den kan inte nämnas för många gånger, den e ju bara bäst: Oskar Linnros – Från och med Du Vi plågade oss iaf med dessa låtar i lördags!


 


Du skulle bara veta

Jag har så väldigt mycket kärlek i mig och det är riktigt jobbigt att inte ha någon pojk att överösa med denna kärlek. Jag har så mycket glädje och positivism som bara vill ut! Men jag får försöka få ut det på andra, som mina vänner och min hund. Men det blir inte riktigt samma sak. Behöver ngn jag kan säga till hur mycket den personen betyder för mig, ngn som jag kan säga till att han är den finaste personen i hela världen, ngn som jag kan få krama spontant bara för att han gör mig lycklig bara genom att finnas. Men ngn sån här person finns inte, iaf inte som jag får ge allt det här till. Men får väl se det som att det e eran förlust, ni som inte vill ha min kärlek. Ni skulle bara veta vad ni missar :)

Nu ska jag krypa ner i sängen o kolla på The Sisterhood of the Traveling Pants 2. Kollade på 1:an i förrgår och tyckte den va lite småtrevlig. En feelgood film :) Så nu ska jag kolla om 2:an e lika bra, o sen så är ju Jesse Williams med (naken hörde jag nått om oxå) o lite ögongodis är ju aldrig fel.
Appropå honom, blev glatt överraskad häromdagen då jag upptäckte att säsongsavslutningen av Greys Anatomy inte alls slutade med det jag såg, det fanns ett helt avsnitt till. Så jag slapp vänta med o få reda på hur det gick för alla. :) O ikväll har jag kollat på säsongsavslutningen av Glee o gråtit en skvätt. Vilken underbar serie!
Så kvällens låt får bli avslutningslåten i kvällens Glee...



Somewere over the rainbow I dream of you and me


Orättvist är livet!

Min Älskling är sjuk. Jag är orolig o hoppas allt går bra med både henne o barnet. Tänker på dig vännen, hela tiden. Jag är bara ett samtal bort o om du vill så kommer jag till dig. Älskar dig. Puss


I'm in the corner watching you kiss her....

Så kan det vara ibland. Man är ute o går på sin morgonpromenad o får se saker man kanske inte vill se, men som antagligen e lika bra att man vet. Sen att jag är expert på att dra förhastade slutsatser är ju en annan sak, men när saker är som dom e så är de dom slutsatserna jag drar!

Nu jobba.


Robyn – Dancing On My Own


Höjden av tråkighet?

Ja jag sitter och funderar på vad det kan vara o känns lite som om jag har kommit dit nu. Spelade 18hål golf men va hemma vid halv 2 igen så har haft några timmar att slå ihjäl. Kollade film, I love you, Phillip Morris, sjuk. Inte sådär superbra, men sevärd. Så där gick några timmar till. Men nu känner jag mig mest bara rastlös och lat på samma gång. Skulle behöva att nått roligt hände. Typ att ngn hörde av sig o sa: Hej Caroline, du är det roligast och bästa jag vet. Eller: Hej Caroline, du är ju så himla snäll och trevlig så här får du en resa/bil/lägenhet/1miljon. Mne sånt där händer ju inte. Så jag uppdaterar min Fb-sida en gång var 5min, men inget nytt händer, jag kollar aftonbladet ungefär en gång i halvtimmen, men inget nytt där heller. Funderar på om jag ska surfa genom mobilen istället, men inser att det e samma nyheter i den, alltså inga. Suck. Står en tetra här med lite rosé i, funderar på att dricka det. Kanske blir lite roligare då, men antagligen blir jag bara trött.
Fick iaf med mig Jessi på en promenad, men inte nu sa hon, senare. Så nu sitter jag här o väntar på att det ska bli senare. Fick upp mina förhoppningar här om att ngt roligt skulle hände när det började åska men tjii fick jag. En knall, sen va det över. Inte en endaste liten blixt fick jag se. Saknar min gamla lägenhet på 5e-våningen där man kunde sitta i fönstret i se på alla häftiga åskväder över alla andras tak. Fast det kanske man kan i denna oxå, bara det att det inte e några häftiga åskväder. Suck.
Så om ngn har nått roligt förslag på vad man kan hitta på så säg till. Skulle behövt ett WoW-konto nu :P Där kan man fördriva några timmar. Får ta o införskaffa ett Ps3 när lönen kommer. Eller kanske ett Wii... Kanske t.o.m ska köpa ett nu.. Hinner man ut till Överby på 20 min på cykel? Nä jag tror inte det. Suck. Det e farligt att vara uttråkad, blir på shoppinghumör. O efter att ha betalat räkningar o insett att utgifterna denna månaden är större än inkomsterna är det inte lämpligt att vara uttråkad. Blääää! Tror jag ska ta en promenad bort till Jessi nu, överraska henne lite. :) Ja det ska jag göra!


Soooommar!

Känns som om denna helgen fortsätter i samma underbara andra som förra. I torsdags åkte jag hem till en vän, Linnea, för att hjälpa henne med FB, som den expert jag är :P. Men det blev inget FBookande, utan istället blev det en flaska rosé, lite go frukt och nötter på balkongen i kvällens sista sol. Helt underbart va det! Massa goa samtal om allt mellan himmel o jord.
Så igår när jag slutade jobbet vid 18 så åkte jag o Jessi ner till Strandgatan och där träffade vi på Gunilla och Linnea. Gunilla va sjuk så hon åkte hem ganska snart men Linnea stannade en stund och även hennes sambo kom o mötte upp oss. Jag o Jessi blev kvar till strax efter 11 då vi tyckte att vi sett tillräckligt med fulla studenter, plus att det va ganska kallt i shorts. Men ska erkänna, mna blir allt lite sugen på att ta studenten igen. Vi funderar tom på att fixa ett släp till nästa år och joina de små liven, vilka är på?
Saknade min lilla hund väldigt mycket igår. Mor tog med henne ut till kusten i tisdags och nu tycker jag hon varit borta för länge! Fick lite mms av min syster igår då hon bland annat ser ut att ligga på gräset o dricka ur en ölflaska! Sötis :)

Nu blir det strax jobb igen, men bara några timmar, o sen blir det Vbg o titta på volleyboll. (läs nakna manliga överkroppar) Kvällen får vi se vad den bjuder på, vbg eller thn?
Imorgon (söndag) blir det knytkalas med några klasskompisar plus lite av deras vänner. Då ska jag dricka vin igen! Vilken helg detta kommer bli. Ska laga nått o äta oxå, men har inte bestämt mig för vad än. Blir nog mini quessadillas eller nått liknande. Fast det måste nog vara ngt som kan ätas kallt..... Aja får åka o handla på söndag så får vi se vad det blir. Nån idé ngn? :)

Så för att öka sommarstämningen lite så får ni lyssna på en riktigt bra glida-i-bilen-låt:

http://www.youtube.com/watch?v=CTVJTt-Gfx8 (gick inte att lägga in den tyvärr :( )

Katy Perry – California Gurls (feat. Snoop Dogg)




Bad girl wants bad boy

När jag går runt o funderar på dagarna så tänker jag mycket på vad jag skulle kunna blogga om. Oftast är det smarta saker, men bloggar jag då? Näe oftast glöms det bort o så blir det inget bloggande alls.
Idag gick jag på jobbet o grejade o började fundera på det här med Bad Boys, o varför tjejer vill ha sånna killar. Nu kan jag ju bara prata utifrån mina egna erfarenheter och tankar, som vanligt, men detta är min teori:
Människor vill känna sig speciella, de vill veta att de betyder ngt. Det är därför många är rädda för döden, det är inte rädda för att dö, utan för att inte bli ihågkommna när de väl är borta. Därför behöver vi hela tiden bekräftelse, vi vill veta att vi är viktig för någon, att vår existens har gjort ngn skillnad i världen. O att vara speciell i någon annans ögon är en stor del av denna bekräftelsen, därför tror jag att man som tjej vill ha en bad boy för att man hoppas kunna vända honom till ngt bra. För ingen normal människa vill väl att ens partner knullar runt, slåss eller begår brott. Men man vill ha en sån kille så att han kan bli "snäll", man blir den som gjorde att hans liv fick en annan mening.
Sen e det klart att spänningssökaren i en får kickar genom att dejta ngn som är lite "farlig" oh spännande, man vill ju inte alltid veta vad man får. Men i det långa loppet är söker de flesta en person som de kan känna sig trygg med och lita på. Om man jämför med en "snäll" kille så där vet man ju oftast vad man får och man kan ibland få känslan av att han skulle vara tillsammans med vem som helst, han e ju så snäll (ok nu e jag väldigt generell men har lite svårt att förklara på nått annat sätt:)) och när han e sån så försvinner lite av den där betydelse-känslan. Om man lika gärna kunde varit vem som helst så tappar det ju syftet. Så därför vill vi ha de där lite "dumma" killarna. De som just knullar runt endel utan att hitta ngn speciell, eller de som hellre lägger sin tid på polarna o låter en komma i andra hand, eller de som är ute o slåss o ställer till bekymmer. Detta för att om vi kan få de att ge upp sitt gamla liv, att sluta med denna för vår skull, så har vi gjort en skillnad i världen, vi har visat att vi betyder ngt för ngn annan, vi är inte vem som helst.

Så dessa tankar stödjer min och Erikas teori; att man ska ligga runt innan man stadgar sig. Då vet man mer vad man vill ha än om man stannar hos första eller andra bästa. Då vet man att personen man blir med är speciell, och personen du är med vet antagligen så oxå.

En go låt får ni oxå =D




HOFFMAESTRO – Highway man


Ååhh!

Jag blir så trött på folk!! Vad hände med att vara rak och ärlig. Grrrrr! Tur att jag är en sån snäll person, annars hade jag sagt elaka saker nu.. 8) Fast jag va ju som sagt inte helt oförberedd på detta.

Men jag är lycklig trots allt! Börjar sent idag så ligger ute i solen o myser. Fast just nu e jag inne för att hämta min tvätt. Snodde en annans tvättid så det satt en arg lapp på torktumlaren =D Men jag behövde tvätta o tog en chansning, har gått hem alla gånger förut men tydligen inte idag... Jaja nu har jag hela lägenheten fyllt av halvblöt tvätt. Luktar gott iaf =P

Nu blir det ut i solen, fast först en låt dig dig som inte är så snäll.

 



The Cardigans – I Need Some Fine Wine And You, You Need To Be Nicer


Tråkigt inlägg

Idag va det brännbollspremiär! Så jäkla kul att det är igång igen. Men kommer inte kunna röra mig normalt imorgon, som vanligt vid första tillfället så e benen stumma redan i andra halvlek. o vi spelade 3 matcher. i sista vek sig benen när man sprang =P

Sen satte jobbet igång idag. Gött o veta att man kommer överleva sommaren utan att behöva låna av sig själv...

Sist men inte minst längtar jag till imorgon. äntligen ska man få träffa människan man har så höga förhoppningar på =P men gör han mig besviken en gång till så lägger jag ner. man kan ju inte hålla på så redan innan man träffats, det e ju inget bra tecken. I värsta fall har Gunilla en som tydligen är intresserad. =) Vet inte hur intresserad jag är, men man ska ju aldrig vara den som e den har jag hört.

Nu nu får det bli till att sova. Tänkte att jag skulle upp tidigt o tvätta innan jobbet, plus att det blir o sätta sig i solen en stund imorgon. Får passa på när jag börjar sent.

Natti!

RSS 2.0