Nä men man ska väl inte klaga...

Jag är en lycklig människa. En väldigt lycklig människa. Min vän Elin påpekar i sitt senaste inlägg att man inte ska fokusera på att bli lycklig sen när man får det man vill ha utan istället tänka på vad man har nu o se hur positivt det är. Så som jag har det nu så kan man nog inte ha det bättre. Fast jag ser ändå fram emot framtiden och tänker på hur underbart ljus den ser ut. Skolan rullar på bra, pengar har jga inga, men jag klarar mig ganska bra ändå måste jag säga. Om 1,5 halv vecka åker jag på drömsemestern, 4 veckor thailand med mina älskade vänner. Sist men inte minst har jag hittat mitt livs kärlek. Ja visst låter det klyschigt?! =) Men jag kan säga med säker o stadig röst att jag har hittat den rätte. Allt känns bara hur bra som helst o han gör mig verkligen lycklig. Från första stund har jag känt att detta är rätt. Känslan som infann sig väldigt tidigt har jag aldrig haft förut. Han är allt man kan drömma om och lite till. Nu har vi inte träffats så länge så man kna väl aldrig veta vad som händer, iofs kan man väl aldrig riktigt veta, men jag kan ändå säga att det skulle behöva hända väldigt konstiga saker om detta ska gå fel.
Pga omständigheter så träffas vi bara varannan vecka o det sugen ganska hårt. Men jag vet att i slutänden e det värt det så jag står ut och njuter extra mycke när vi väl ses.


Så älskling, denna låten är till dig, hoppas du förstår

Powderfinger - Surviving

I'll stand at your shoulder
I'll keep you runnin' right...
Keep you runnin' right

I'll fight in your corner
I'll stay by your side...
I'll stay by your side 

There's no now to worry
Our love's still here tomorrow 

We're too old to worry
About who's wrong and who is right...
It's all so by and by
People need a villain
Someone to pay the price...
It keeps them satisfied 

There's no now to worry
Our love's still here tomorrow

There aint no use in cryin'
For what's keepin' us divided
Baby we're still tryin', we're still tryin' 

Baby we're still tryin'
Baby we're survivin'
I'll stand at your shoulder
Baby we're still tryin'
I'll keep you running right
Baby we're survivin'
I'll stand at your shoulder
Baby we're still tryin'
I'll keep you running right
Baby we're survivin'



Tyvärr hittade jag inget klipp av låten på youtube, men jag kan rekommendera att ladda ner hela albumet. 



 


25 = död snart?!

Ja nu skulle man kunna säga att jag officiellt är gammal. Har nämligen börjat käka atrosmedicin. Ni vet såndär medicin dom gör reklam för när det e massa äldre människor (typ 60-70) som gör ungdomliga saker. Jag har stora problem med mina knän o efter ett tips från min bror så sitter jag nu här med en burk på 60 tabletter. 2 tabletter om dagen i en månad så får vi se om det hjälper.

Annat som hänt som borde uppmärksammas är att USA idag fått sin första svarta president. Oså hae jag skrivit massor om det här o tryckte på publisera men då hade så klart internetuppkopplingen klappat ihop så allt försvann o nu e jag för irriterad för att skriva ner det igen...

Skvallergranne

Det händer saker på Ryrs Backe. Det plingade precis på dörren o det va grannens "kille" som berättade att dom gått isär och att han nu skulle flytta upp till Sthlm o bo hos sin syster. O där stod alla hans grejer under garagetaket. Ja hon hade ju helt enkelt kastat ut honom o alla saker. Så tyckte han att det hörde till god sed o tala om grannarna att han ny flyttade. Hoho, man kanske inte ska skratta men lite roligt e det, mycke på grund av att han e urnorrlänning, men en väldigt pratsam sådan. Så att höra hela förklaringen på norrländska gjorde det hela väldigt komiskt.

Själv tror jag att jag fått parkinson eller nått. Skakar i hela armarna o i händerna. Men jag tror inte att det e så allvarligt, beror nog på boxingpasset igår. Har inte tränat sen innan jul pga en mycke envis förkylning, men igår va det dags för det vanliga torsdagspasset, boxing o sen avslappning i bubbelpool och ångbastu. Men det tog ju ut sitt rätt kan man ju säga eftersom jag idag känns som jag blivit överkörd av en lastbil. Ska nog ge mig ut på en löprunda sen för att fösöka lätta på ontet.
Ikväll blir det även att följa med brorsans ena dotter till stallet igen. Hon tycker det e mycke roligare när jag e med eftersom jag kan hantera hästarna, vilket hennes föräldrar vägrar. Senast va det tävlingar så det blev endel springande, men blir nog lugnare idag, kan man hoppas.

Nä nu ska jag tillbaka till mina kläder. Håller på o gå igenom alla sommarkläder jag hämtat på vinden. E ju snart dax att använda de

Viking?

Jag har ont i armen!! Va o vaccinerade mig igår o armen e helt öm o stel. Känns som om nån slått ett hårt knytnävsslag rätt på axeln. O om 4 veckor ska man göra det igen...
Kom iaf igång ganska bra med tenta igår. Har iofs mycke kvar, men med samma flyt ska jag nog fixa det här galant. Ska man bara komma igång idag då. Va tvungen att googla lite Thailand innan. Idag e det ju en månad tills vi åker o jag känner att jag behöver lite mer koll på vart det e vi ska o var man ska ta vägen.
Nä nu ska jag skriva lite om konsekvenserna av det nya arbetslivet...


Då va vi där igen...

Frustrationen är stor. Sitter med en hemtenta jag borde varit klar med för ca 3 veckor sen men jag har knappt börjat. Den ska vara klar om 6 dagar så jag borde hinna, men att behöva sitta o slita sitt hår de sista timmarna va inte riktigt vad jag planerat. Ändå kan jag inte förmå mig att sätta igång.  Det jobbiga blir om jag får komplettera, inte för själva kompletteringens skull, utan för att den antagligen blir när jag e i Thailand. E ju inte så sugen på att spendera timmar på ett internetcafe när man kan ligga i solen o steka. Ja o nu sitter jag här i skriver istället för o lägga min frustrerade energi på böckerna. Det sjuka är att jag faktiskt vet vad jag ska skriva så egentligen e det inga svårigheter....

RSS 2.0