Energiiiiii

Vilken energi jag haft idag! Vaknade kl 06.23 o då bestämde jag mig för att det var dags för en morgonrunda. Så på med kläderna, i med musiken i öronen och ut o köra. Sprang en ganska kort runda, 4,21, det var ju ändå innan frukost. Lite seg i benen var jag allt, men det gick bra. Ökade på slutet så va alldeles svett och anfådd när jag kom fram :) Sen va det bara att duscha, äta frukost och åka o hämta Doris för att åka till kollektivet och plugga. Fick lite mer klarhet i saker idag. Insåg att jag börjat med det jobbigaste och mest förvirrande kapitlet. Så imorgon ska jag gå igenom det sista och sen bara repetera och anteckna. Så sjukt tråkigt det är med kvalitativ metod :/ Trodde aldrig jag skulle föredra statistik, men det har hänt. Fick ju VG på min tenta i kvant, och hjälpte en vän med hennes uppgift och hon fick oxå VG så har uppenbart lite fallenhet för det här med siffror och diagram :) 

Iaf, min energi då. Efter plugget så bar det av hemmåt för att byta om o ge sig iväg på Funktional Moves. Var så pigg att jag vade att gå dit fast jag kunde både cyklat eller tagit bilen. Innan passet började stod jag o studsade o dansade o roade mig så att Doris skrattade åt mig. På vägen hem nu genom stan, mörkt, sent, lite folk, så går jag där i min ensamhet och lyssnar på iPoden. Börjar sjunga med högt i en låt, då jag inte märker att det kommer folk mot mig. Så klart e det min hemliga kärlek :D Vet dock inte om han såg att det var jag för han hejade inte, haha :) Men jag bjuder på det. 

Nu blir det två vilodagar. Imorgon blir det ingen innebandy för jag tänkte att jag skulle plugga till ganska sent. Sen på fredag blir det tenta, till systemet och sen käka våfflor och tacos med Doris. Lördagen blir det upp tidigt för att köra ett spinningpass för Spin of Hope mellan 8-9. Lisa ska köra lunchpasset och efter det blir det till att hänga i relaxen och fira hennes födelsedag. Hon ska ha kalas på kvällen, men jag ska på sittning och partaj på kåren istället. Va ett tag sen det va fest nu så ska bli roligt :) Tänkte att jag skulle supa Doris under bordet :D Kan bli väldigt skoj...


I'ts for me to know

På två dagar har jag blivit beroende av livsmedelverkets hemsida, där jag kan kolla hur många kalorier det jag äter innehåller. Spännade att se faktiska siffror. Ost innehåller mer än jordnötssås, vilket jag inte trodde :) Men nu blir det till att åka o köra ett entimmas spinningpass, Aktivio intervall, min favorit! Sen är Loffe ledare, kan ju inte bli bättre! Peppi pepp!

Vill ha!!

Jag vill ha en egendesignad sko från Nike!! Designade en nu precis o den blev jättefin :) Men jag köpte nya löparskor förra sommaren så dom jag har får allt hålla ett tag till. Mer skor är inte vad jag behöver egentligen :)

Blev aldrig någon löptur i söndags, när jag väl skulle ut så var solen borta och jag blev inte alls motiverad. Så jag tog ännu en vilodag. Så en dag helt i vila får va ok :) Igår blev det spinning, o det gick sådär. Vi skulle hålla pulsen på samma ställe hela tiden, men det gick sådär, den pendlade väldigt. Sen fick jag lite krampkänning i vänster vad, o dte gjorde ont! :( Men efter några låtar var jag varm så då gick det bättre. Men jag tror att min maxpuls är för hög, för hur mycket jag än kör så kommer jag inte upp i den. Får testa nästa gång o sänka den en aning för o se vad som händer. Har dock märk det senaste hur vältränad jag egentligen är nu, pulsen återhämtar sig otroligt snabbt. Om man jämför med resten av klockorna i salen så brukar det vara min o nån klocka till som är nere på under 60% först. Såhär var det inte för bara några månader sen :) Gött att känna att träningen ger märkbara resultat. Ikväll blir det spinning igen och imorgon lite komboträning med Funktional moves. Tänkte lägga mig direkt efter BB imorgon o sen upp o springa innan plugget. Känner att jag vil ha lite konditionsträning imorgon oxå, sen ska det vara sol nu i två dagar så vill passa på och utnyttja det. 

Men nu blir det frukost och sen morgonpromenad med vovvis!

Så här går det nu

Har inte skrivit om min träning på länge. Den går alldeles utmärkt. Denna veckan har jag tränat 5 pass plus ett stretchyoga och en långpromenad. Försökte mig även på att göra lite coreövningar här på mattan nyss men det var ju för jävla tråkigt :/ Hade tänkt vila igår och idag men med det fina vädret som är så måste jag ge mig ut o springa här om en stund. Har väldig överskottsenergi känner jag :) Dock händer det inte mycket med min vikt. Den står ganska stadigt på samma som när jag började. Det är faktiskt ganska tråkigt. Känner ju att min kondidition har förbättras avsevärt och jag mår hur bra som helst, men när jag inte går ner i vikt blir jag lite ledsen. Har inte lyckats äta supernyttigt, men inte så vidare dåligt heller. Äter bättre än förut och eftersom jag tränar en jäkla massa mer än tidigare så borde jag gå ner, eller iaf minska runt midjan. Har mätt den o det har kanske minskat med en halv centimeter, men det där varierar ju hela tiden. Det jag har märkt är att jag har fått en större rumpa av all spinning, och det gör ju ingenting eftersom den rumpan jag hade inte va sådär vidare värst stor :D Det är ju muskler. Men iaf, igår räknade jag fram min ungefärliga basalförbränning, så från o med imorgon ska jag börja hålla koll på hur många kalorier jag faktiskt stoppar i mig. Tror att jag har ätit lite för lite kolhydrater, har lite svårt att hitta balans där... Om ni är medlemmar på Funbeat så kan ni gå in där o kolla in min träning :) 

Har haft en riktig myshelg med Emelie. I fredags satt vi o försökte plugga hela dan typ och på kvällen blev det godis, datorn och big brother. Igår hängde hon oxå här o vi satt uppe till tre inatt. Precis när hon tänkte gå hem så började Fame från 1980, en film som ingen av oss sett, så vi kollade på den oxå. Så det blev en ordentlig sovmorgon för mig i morse. Dåligt för kroppen, men på helgen får man :) Nu blir det kollektiv resten av veckan. Tenta på fredag så det blir effektivt plugg hela veckan.

Men nu blir det promenad med vovvis o sen lite plugg så jag har smält min fukost ordentligt innan jag tar mig ut på löpturen!

Good :)

Vilket liv jag har!! Ingenting att klaga på :) Vi går mot vår och ljusare tider så bara det gör ju att man ler lite extra. Jag har underbara vänner, skolan går väldigt bra och är nästan lite rolig och träningen fungerar kanon. Sen är ju även FBK klara för semi, nu hoppas jag bara att Luleå slår ut DIF så är allt perfekt ;) Så anledningen till att jag mår så bra e nog bara att ingenting är dåligt :) 

Gjorde nått helt fantastiskt idag oxå, ngt som jag aldrig gjort tidigare. Jag gav mig ut o sprang, hela 5,8km blev det, o jag stannade eller gick inte en enda gång! eller jo, jag fick stanna till för att det va broöppning, men stod o hoppade lite istället :) Men jag är iaf sjukt stolt över mig själv! Men har ont i benen nu, så får la se om jag kan gå imorgon... Men nu är det gjort o det kan ju bara bli bättre! 

Imorgon är det våran sista grej i skolan, förutom tenta nästa fredag. Känns lite tråkigt, hade velat träffa folkte lite mer, har träffat massa nya roliga människor nu när vi haft föreläsningar ihop med personalvetarna. Nu när alla ska skriva uppsats så kommer man ju aldrig ses :( Men nu ska jag ta en sväng med hunden o sen sova!



Fortsättning på gårdagen

Som hon sjunger, jag har fallit.


Veronica Maggio – Jag kommer
Natten är ung och jag ligger vaken
Jag är Lucy in the Sky, jag är högt över molnen
Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka
För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat
Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka
För

Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Jag är nästan där
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer nu
Du, håll ut
Du vet att jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer baby
Jag tror jag är kär
I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller
Du och jag nu

Du, snälla vänta, vänta, håll ut
Tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart
Jag vet att hon är söt men det måste bli du och jag
Du och jag, för

Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Jag är nästan där
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer nu
Du, håll ut
Du vet att jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer baby
Jag tror jag är kär
I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller

Åh, jag tror att jag faller 
Jag faller
Jag faller
Baby, jag faller
I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller

Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Du, håll ut
Du vet att jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer baby
Jag tror jag är kär
I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller

Jag kommer baby, jag tror jag är kär
I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller, faller

Pirr

Jag är lite hemligt kär. Förbjuden kärlek gör vardagen mycket ljusare, och självklart mer spännande. Det gillar vi :)

Imorgon!

Imorgon är det dags, min antagligen tuffaste utmaning hittills i livet, iaf i träningsväg. Vasaloppsspinningen! Kl 8 går starten och målet är när första person går i mål. Sen starten 1922 har bara 8st vinnare klarat av loppet på under 4h, rekordet är ca 3.38... Så det blir alltså upp kl 6 för frukost o sen ska jag hämta upp Lisa vid halv 8. Både hon och jag har laddat upp ordentligt med nyinköpta spinningskor samt att jag köpte vadderade byxor, och Lisa köpte ett sadelskydd med gel. Jobbigt om man inte skulle klara av det pga av ont i rumpan eller domnade fötter.. När jag körde 2h i sträck på 24h så var det jobbigast för axlarna, man försöker slappna av i dem men det e inte alltid lätt.

Men nu blir det en promenad med vovvis o sen sova!

Vissa saker gör mig så förbannad....

Ååhh jag blir så arg! Har gått upp ganska tidigt hela veckan, och kommit i säng sent så sömnen har det varit lite si och så med. Igår skulle jag få sova till 8.30 iaf men så väcks jag kl 7 av ett sms som gjorde att jag var tvungen att gå upp. Så igår hade jag folk här och kom i säng sent, men idag skulle jag ju få sova huuuur länge jag ville. Funderade till och med på att stänga av ljudet på telefonen :) Så imorse vaknar jag tvärt av att det är någon som lägger in post genom brevinkastet. Va fan! kollar på kl. 07.25. VA FAN!! Vem kommer med post vid den tiden? Går upp och kollar, och det va nog längesen jag blev så föbannad. Då är det kyrknytt!! Va i helvete! Idioterna är ju helt dumma i huvudet. Komma strax efter 7 på en lördag, o sen att jag inte ens e med i svenska kyrkan o inte vill ha ngt med dom att göra gör ju inte saken bättre. Åh såklart kunde jag inte somna om :( Så mycket för min sovmorgon. Imorgon blir det verkligen inget sova länge. Ska upp o köra Vasaloppsspinning o den börjar ju när starten går, kl 8. Så ska upp vid 6 så jag kan käka en ordentlig frukost. 

Har varit förkyld ett par dagar men det gick faktiskt ganska snabbt över. Hade lite ont i halsen några dagen sen vart jag snuvig i typ två men nu e jag nästan frisk. Lite snuvigt kvar men det kan jag stå ut med. Körde mitt första träningspass på länge igår, kettlebell och efter det stretchyoga. På stretchingen skrattade jag mest eftersom jag insåg hur jäkla osmidiga mina muskler är. Pinsamt ju. Funderade att köpa en bok om stretching på bokrean, kanske får ta o göra det :) Men har iaf lite träningsvärk idag, dock inget som jag inte kan hantera. När jag körde kettlebell senast för två veckor sen så hade jag träningsvärk i flera dagar efteråt. Idag är det dags igen, en kompis ska bli instruktör så han behöver testa sitt pass innan han kan köra för folk. Så det ska jag köra sen. Kommer vara helt förstörd i benen, vilket inte bådar gott för cyklingen på söndag, men det som inte dödar, härdar :D



Nytänkande

Då var det dags för lite ny design :) Våren är på ingång så kände att jag behövde ljusa upp bloggen lite. Men ska greja lite mer med designen en annan gång, nu ska jag diska o städa lite, får besök om en stund :)



En till

Då ar jag tagit steget och skaffat en till blogg. Kolla in här. Mat på mitt sätt heter den och kommer handla om mat jag lagar och tipsar om. Enjoy!

RSS 2.0