Impregnerad!

Jag blev lille imponerad av mig själv igår.För första gången i mitt liv dödade jag en spindel genom att ta den med hushållspapper =) Låter kanske lite simpelt men jag e sjukt rädd för spindelar o tycker det e tokäckligt att va nära dem även om det e papper emellean, damsuger inte upp dom heller. Men igår va den på lampan precis vid sängen o det kändes som att ett värre alternativ var att låta den sitta kvar o krypa på mig på natten. Aja stolt över mig själv e jag iaf =)

Ni sitter jag hemma hos mor o far o scannar deras dator efter virus. Sjuuuuuk lång tid tar det. Kom hit vid halv ett o nu e klockan kvart över 3 o vettifan om den e klar snart. Dock ingen idé att gå innan det e klart för jag tror inte dom klarar att avsluta. Ska på middag vid 5 så hoppas jag e klar tills dess iaf..

Gjorde den extremt tråkigt upptäckten i morse att mitt minneskort med massa bilder och musik var helt tomt. Har haft ett litet gammalt nu det senaste sen jag skickade in telefonen på lagning men så idag kände jag för att lyssna på lite nyare musik men då fanns det inget på det. Måste ha försvunnit när jag försökte fixa telefonen innan jag skickade in den =( Så i framtiden blir det till att spara sakerna lite oftare.

Jaha nu bjuds det på fika här iaf, mums!

Len som en babyrumpa

Äntligen i säng efter en väldigt skön kväll. Eller äntligen i säng ska jag inte säga, har legat i den ett tag redan o surfat lite, men nu e det iaf dags att sova.

Skulle mest säga att om ni inte har sett eller funderat på att inte se Inglorious Basterds så se den! Kollade den imorse o den va grym. Tarantino e underbar, gillade även hans förra, Death Proof, hur mycket som helst. Så kan ju passa på att rekommendera den oxå när jag ändå e igång. Men ska tillägga att det e speciella filmer så de passar nog inte alla dock, men se dom ändå =)

Natti på er

Städa städa varje fräääda

Idag e det storstädning som gäller. Har skjutit upp detta alldeles för länge och ikväll kommer det lite flickor hit för en riktigt tjejkväll; vin, mysiga strumpor, ansiktsmasker och Winnerbäck. Då kan ju inte hela grejen förstöras av dammutar i hörnen =) Sen kommer halva släkten hit på torsdag. Då ska det firas. Eller ja, vet inte om jag firar så jättemycke att jag blir äldre men lite får man ju bjuda på iaf.
Men erkänner lite pinsamt att det va otroligt välbehövligt med städning. När jag lyfte på mina tofflor satt det fast en lav under dom. Vet inte va det var för nån men det såg ut som en sån där som dom brukar hitta i tv-programmet Rent hus... Men jag tänker skylla på att jag använder dessa tofflor när jag går ner i källaren o tvättar. Sa jag att den levde? Blä.

Fick tillbaka terminens första tenta igår äntligen. G pågränsen till VG, är otroligt nöjd med det eftersom jag aldrig tycker att jag gör mitt bästa. Undra varför, men nog alldeles för lat tror jag. Tänker varje gång att jag verkligen ska börja tidigt o lägga ner mycke tid, men inte. Denna gången va jag ju tom klar 4 dagar innan inlämnandet men det hjälpte tydligen inte heller. Fast att jag inte satt timmarna innan inlämnande o skrev ser jag som ett stor framsteg =)

Nä nu får jag återgå till städningen, tiden springer ju iväg här. Inte så konstigt när man lyssnar på katchig svensk pop =P





Universal Poplab – I Could Say I'm Sorry


Hemma igen

Då var man hemma och har hämtat sig någorlunda. Dock försov jag mig imorse, men behövde nog sova lite extra. Så får ta och studera denna föreläsningen extra noga istället. Men måste ändå till skolan om en stund och hämta ut min ena hemtenta som e klar nu. Läraren sa igår att han under gårdagen skulle skicka mail de dem som ska komplettera och jag fick inget mail vilket borde betyda att jag e godkänd. Men man vet aldrig, tar inte ut nått i förväg. Iaf inte så mycke. =)

Helgen var iaf kanon. Vi kom upp ganska sent efter diverse stop och påvägen började det snöa. Så mysigt. När vi kom upp tog vi oss ner till Fridays på Aker brygga och käkade otroligt god mat. Sen va det hem o ganska tidigt i säng för att orka lördagen. Tråkigt nog när vi vaknade så va det gråare än gråast ute o regnade en del. Så vi gick ett kvarter på Bogstaveien men åkte sen ner till Oslo city, innomhus va mer motiverat i det vädret. Sen avslutade vi dagen med en fika inne i Palleet (stavas det så?) Efter det va det hem o ta en drink o börja göra sig iordning. Hanna va lite orolig att det inte skulle komma nått folk, men jag tror att vi tillslut va närmare 40 pers i lägenheten. Men roligt va det. Sen va det bara jag o två tjejer till som gick till samma ställe men det va roligt ändå. Dagen efter va det vissa som mådde lite dåligt så det blev en sen hemfärd och jag fick köra.

Men helgen resulterade iaf i att jag inte fick pluggat nått och fick ägna hela måndagen åt detta. Så den sammanfattningen jag lämnade in va vääääldigt dålig, men men, inte mycke att göra.

Nu får det bli lite frukost. Ja har fått aptiten tillbaka, gick tom upp de kilona jag förlorat i Oslo =)





Live – Lightning Crashes



Tell me how I'm supposed to breath with no air

Åker alldels strax till Oslo. Ser verkligen fram emot detta. Men just nu gråter jag mer än vad jag gjort på länge. Tårarna bara rinner o rinner. Visst är det för att jag e lessen, men på nått sätt så känns allt just nu lite lättare. O mitt uppe i allt så spelades denna låten....



så e det bara

http://open.spotify.com/track/3EXoXwJg7YCKBG0GZbJFqB



Poppa upp här o poppa upp där

Jag måste nog lägga ner FB. Har upptäckt änne en frustrerande grej, FB vet vad jag tänker på. O det jag tänker på dyker upp på förstasidan hela tiden. Det FB inte förstått är att jag inte vill tänka på detta utan försöker tänka på annat. Men det är ju praktikt taget omöjligt när sidan hela tiden ska påminna mig.

Nä nu får det bli sömn. Har fått för mig att jag ska upp o köra en timme spinning kl 07.00 imorgon. Fast först måste jag hämta tvätten, osså måste jag packa. Suck, var tog dagen vägen?

Natti!

Fortsätter med ett steg i taget

Jag förstår inte hur jag lyckas. Bli beroende av en massa saker på FB. Först va det Mafia Wars, sen FarmVille, sen Roller Coaster Kingdom (som jag nu iofs lagt ner) sen Happy Akvarium och nu FishVille. Hur lätt är det att konentrera sig på skolan då? Denna dagen skulle ägnas åt att läsa hela boken (eller iaf så mycke som möjligt) men istället har jag läst ungefär 30 sidor, 12 mer än vid mitt förra inlägg. Iofs har jag lagat lite mat oxå, så jag har ätit 2 (!) ggr idag.
Måste packa idag oxå. Åker till Oslo imorgon vid halv 1. Men först får min tvätt bli klar. Shit, känner mig lite upprymd nu, men det e nog bara energin från maten som spökar.

Men får bli en liiite gladare låt iaf =)





http://open.spotify.com/track/4OSRg1faLprPCt86C80zWt



Ett steg o ett steg o ett steg till

Lyckades förmå mig att tvätta idag iaf. O så kom mamma med lunc så nu har jag fått i mig lite idag. Hon va snäll o påpekade inget om att det ser fördjävligt ut här hemma.
Försöker plugga oxå men det går segt. Hade tänkt vara så gott som klar med mina 400 sidor bok men inte, har kommit knappt 40 sidor.
Nä ska nog ta en promenad nu, behöver komma ut o få lite syre.




http://open.spotify.com/track/2N1Et2jQYBvp6CI3WzE1Hw



Andra har det värre

Då har man precis gråtit ett per timmar. Men denna gången beror det på en film. Bestämde mig för att kolla på filmen "My sisters keeper" Läste inte så mycke vad den handlade om men visste att det va nått om systrar o drama o grejer. Ungefär 1 min in i filmen förstår jag att det e en film som bygger på en bok jag läste när vi va nere i Thailand. Den handlar om en familj där äldsta dottern får en ovanligt typ av leukemi och endast stamceller kan rädda hennes liv. Problemet är at varken hennes föräldrar eller hennes bror matchar. Så föräldrarna "skapar" ett nytt barn som är en 100%-ig matchning till systern. När lillasystern sen växer upp så går hela hennes liv ut på att rädda sin syster. Så man får följa familjen genom att var och en berättar sin historia. Bra film men hemsk och ledsam. Kanske inte bästa filmen för mig att se just nu, men jag ångrar mig inte. Den va bra! Grm musik oxå.

Nu ska jag försöka sova och försöka drömma bra drömmar, sanna drömmar, inte önskedrömmar, önskedrömmar är mardrömmar.





Ett steg mot livet?

Har precis varit o tränat o det va första gången på flera dagar som jag faktiskt hade roligt och mådde bra. Kanske kan fixa mig igenom detta ändå. Problemet är väl bara att få mig själv ur sängen o palla mig dit. Men jag behöver struktur i mitt liv, har lite svårt att skapa det själv bara. Blir väldigt lätt så att jag inte gör ngt alls. 

Vet att jag inte ska hålla på o älta och fundera och bara släppa allt o gå vidare men jag kan inte. Är så arg o besviken för att allt slutade som det gjorde. Att bli krossad över telefon är fördjävligt men att de sista orden man får höra är; nu dör mitt batteri.... Det är inte ok. Fast jag försöker nog bara hitta anledningar till att vara arg. Arg för att jag planerade framtiden, för att jag köpte saker till oss och till honom. Vad ska jag göra med dom nu? Arg för att jag lät mig tro på ord och löften om och om igen. Arg för att jag inte betydde mer än det här.
Det är lättare att vara arg än att vara ledsen.




http://open.spotify.com/track/3mvIes4tElBL62bzClumwE


Negativ

Idag har varit en jobbig dag. Allt som man kan vara negativ över har poppat upp i huvudet o inte försvunnit på hela dagen. Jag har så mycke frustration i mig och jag vet inte hur jag ska få den ut ur mig. När jag tänker på det sej jag bara hur jag sparkar o slår o skriker. Har gått ner lite i vikt oxå, har problem med att äta. Så min energi till att göra saker ligger inte på topp heller. Förhoppningsvis orkar jag ta mig iväg på spinningen imorgon.

Till helgen blir det iaf till att lämna stan o komma bort en stund. Tror jag behöver det. Färden går till Oslo redan på fredagmorgonen. Ska bli underbart att umgås med Josefine o tjejerna hela helgen.
Känner att jag behöver sådana saker att se fram emot, annars skulle jag nog ge upp. Nästa anhalt är Sthlm den 27-29 nov. Strax innan där fyller jag år, men just nu skulle jag helst hoppa över det. Planen var att bli gammal med personen jag älskar och nu när det inte kommer hända så kan det lika gärna kvitta. Det spelar ingen roll längre...

Nä nu blev det för jobbigt. Ska försöka tänka på nått annat, men det e svårt när det e saker överallt som påminner mig.




http://open.spotify.com/track/33POaVmvEO2CEiZ53SqUzz


Verkligheten

Ja då kom måndagen då allt började på riktigt. Visste att jag skulle få mer att göra nu, men inte så här mycke. Vi startade våra två nya kurser idag. Samtidigt så startade även då Jöken som jag tänkt läsa helt frivilligt. Visste att det skulle vara mycke att läsa i den kursen, chocken kom på de andra kurserna. Började med att vi till imorgon ska läsa ett 56 sidor tjockt häfte, på engelska, om Xenotransplantation, alltså transplantation av organ mellan arter, typ gris människa. Kuuuuul, not. Sen ska vi till på fredag ha läst ut en nästan 400 sidor tjock bok och skriva en tvåsidig sammanfattning som är examinerande... Och emellan detta ska jag hinna lösa 9 jurisiska övningsuppgifter, utan facit, detta till på onsdag. Jaha, där va mitt liv slut. Och detta kommer att fortsätta fram till jul. Så till alla er som umgås med mig fysiskt, ni kommer inte få se mycket av mig framöver, om ni inte har lust att lära er mer om Human Factors i olika situationer eller är lite sugen på översiktlig juridik.

Så vad har jag gjort sen jag kom hem från skolan kl 3.. Tittat på senaste avsnittet av DHW, slötittat på scrubs, Christine, unga mödrar, vänner och nu Biggest Loser samtidigt som jag spelat lite Bejeweled Blitz på FB. Duuuktig jag äääär =) Men nu har jag iaf plockat fram allt o kommit på att det blir häftet tills imorgon som ska få sig en omgång.

Träningen då? Ja förhoppningsvis kan det bli en tripp till spinningsalen på onsdag, skulle behövas, alldeles för mycke chips o kakor de senaste dagarna. Men har ju iaf sparat in tid på att slippa laga mat =)

Så en plugglåt behöver man




Eller via Spotify http://open.spotify.com/track/4YmCpeO3cZGAvvFn96LcwT


Det värsta man kan göra

Jah förstår inte hur man så totalt kan krossa en annan människa. Hur man är funtad om man bygger upp känslor och förtroende o sen helt plötsligt slår undan benen på personen o ställer sig o hoppar på den när den ligger där skadad ensam o inte alls förstår vad som hände. Det finns inte i mig hur man kan vara så egoistisk och känslomässigt förstörd att man kan förmå sig att göra så mot en annan människa.

Minnet av din hand mot min hud bränner som eld, jag hör din röst i mina öron och det känns som om 1000 kyrkklockor ringer där inne, bilderna av dig på min närhinna gör att ögonen rinner. Men värst av allt är dina ord som finns kvar i min hjärna för alltid: Jag kan inte vara utan dig.
Denna gången trodde jag att det var på riktigt, men istället gjorde du det till slutet och krossade mig.

När jag läser mina egna ord så känns det som om jag läst dom förut, i en annan blogg för ungefär ett år sedan. Det mest skrämmande är att det även då handlade om dig.

Varför musik säger det så mycke bättre än jag

You Are The Only One My Everything
And For You This Song I Sing....

People, don't you understand
this child needs a helping hand
or he'll grow  to be an angry young man some day
One of these mornings, you're gonna rise up singing
Then you'll spread your wings and fly to the sky
But till that mornin', there's nothing can harm you
 
You Turned My Life Around,
You Picked Me Up When I Was Down,
You're All That I've Ever Known
What would you do if I sang out of tune,
Would you stand up and walk out on me?
Lend me your ears and I'll sing you a song
And I'll try not to sing out of key
Take me now baby here as I am
Hold me close, try and understand
Have I doubt when I'm alone
Love is a ring, the telephone
With love we sleep
With doubt the vicious circle
Turns and burns
Without you I cannot live
Forgive, the yearning burning
I believe it's time, too real to feel
So touch me now
I never know what the future brings
But I know you are here with me now
We’ll make it through
And I hope you are the one I share my life with
I don’t know why you’re so far away
But I know that this much is true
We’ll make it through
And I hope you are the one I share my life with
And I wish that you could be the one I die with
And I pray in you’re the one I build my home with
I hope I love you all my life
I don’t want to run away but I can’t take it, I don’t understand
If I’m not made for you then why does my heart tell me that I am?
Is there any way that I can stay in your arms?

I'll top the bill
I'll overkill
I have to find the will to carry on
On with the
On with the show
     

(Elvis- In the ghetto)
(Fantasia Barrino - Summertime)
(KC and JoJo - All my life)
(The Beatles - Little help from my friends)
(Patti Smith - Because the night)
(Daniel Bedingfield - If you're not the one)
(Queen -  The show must go on)


RSS 2.0