Förvirrat

Nu har skolan börja på riktigt o jag har försökt sätta mig in i de kurser jag ska läsa. Det är dock mer förvirrande än man kan tro... Sen som en liten extra förvirring så fick jag igår besked om att jag kommit in på den kursen jag helst ville läsa. Såklart så visar det sig att vi till idag ska ha läst en bok som nu ska diskuteras i forumet. Som tur e är diskussionen öppen ett tag till, och dom hade boken på Hv's bibliotek. Så ska dit nu om en liten stund o låna ett helt gäng böcker. 4 st ska vi visst ha i denna kursen. Tur att alla fanns på biblioteket, annars hade det blitt dyrt :) Räcker med de böcker jag köpte till de två andra kurserna.
I eftermiddag ska jag o kolla på en lägenhet i stan. En bostadsrätt mitt i centrum som e så jäkla fin. Måste bara se den. Drömmen vore ju att få bo där oxå, men vi får väl se. Kolla på den får man ju göra iaf :)
Men nu blir det ner på stan o låna böcker plus att jag ska införskaffa en kalender. Måste skriva upp alla saker som ska lämnas in o läsa osv. Kommer aldrig kunna få nån ordning på detta annars. Men så e det när man väljer att läsa 150% :) Blir gött efter jul då jag bara läser 50%. Passar bra när man ska vara borta i två veckor innan där :)

Plugghästen :)


Makes me wanna dance all night

Nu är det snart helg o alla danssugna måste lyssna på denna! Spelas på jobbet just nu så kommer la hata den om några dagar. Men just nu är den grym!!
Henrik B Feat. Terri B – Soul Heaven - Fonzerelli Remix Radio Edit

RSS 2.0