Sommarn e här

Imorgon ska jag jobba några timmar men sen åker jag ut till mitt älskade hav. Mamma har kokat kräftor vi ska äta när jag o pappa kommer ut, gott! På torsdag blir det att träffa värmlandssläkten, ska bi riktigt kul för det va ju ett tag sen =) Fredag e ju som alla vet midsommarafton. Jag blir kvar med familjen o vi blir ett ganska stort gäng vad jag förstått. Elin har samlat istortsett alla mina vänner med respektive i sin stuga i Hunnebo, men jag hade redan bestämt att jag skulle va hos oss plus att jag känner att det ska bli skönt att bara va med familjen o somna i sin egen säng. Ev blir det en tripp till Hunnebo på lördag. Sen verkar det som om det blir jobb på söndag, men några dagar får jag allt njuta.

En bild från i söndags kväll när jag o Blondie va på promenad


Got a fist of pure emotion, got a head of shattered dreams...

Skåneland va roligt. Jag fick se Scotts och Perikles live o det e ju inte så dåligt det inte, haha. På söndagen låg vi i soffan ända fram till 9 på kvällen när vi åkte ut till nått område med vattenfall, kor och mysig natur o tog en promenad. Måndagen innan jag åkte hem spenderades på samma sätt, i soffan. Skönt o bara ta det lugnt.

Annars tänker jag inte skriva så mycke, får bli en låt som talar istället...



Så där bara..

Jag är värd ungefär lika mycke som... ingenting. Efter 7 månader så får jag ett avslut på telefon. Så en 37åring kan bete sig precis som en 12åring. Moget.

Så nu börjar singellivet igen! Hela sommaren ligger framför mig o det ska bli så skönt! Vi börjar det hela med en liten tripp till Jessica där vi ska gå på nått ställe där Perikles, Scotts, Joddla med Siw och nått mer liknande band ska spela. Kan det blir värre? Haha!

Sommarlov på ingång

Då e man typ klar med skolan. Har en ynka liten reflektion att skriva sen e det sommarlov! Eller ja ev kan man ju få komplettering på nån av sakerna man lämnat in nu på lutet men det hoppas vi inte på.

Till helgen blir det först golf på Skaftö GK på fredagen sen hem o träffa Lisa på kvällen. På lördag sätter jag mig på tåget mot Skåneland o ska hälsa på Jessica! (va fan man kan inte länka i Google Crome!? skitwebläsare) Ska va där nere till måndag o bara ha det gött. Sen börjar allvaret med jobb o jobb hela sommaren. Men här ska samlas pengar, kommer behövas till allt jag ska köpa till hösten. Dator, soffa, sängram, mattor osv.... För den första september flyttar jag in i min lilla mysiga 1,5 på 44 kvm. Blev ingen bostadsrätt utan en hyres på Kungsgatan 87. Elins mamma som har huset så nu får man se till att sköta sig, haha! 

Igår va större delen av klassen på Liseberg. Jag älskar det stället, har dock insett att jag börjar bli för gammal, kan inte åka saker längre utan att må illa... O det e skittråkig för jag älskar bergodal-banor. Men igår gick min limit vid Lisebergsbanan 2 ggr i rad, då gick jag sen runt o mådde illa nån timme o fick chocka kroppen med en sockervadd =) Spelade lite oxå o vann lite med faktiskt. En mugg med bricka och en liten väska med godis.

Men nu ska jag åka o jobba 8 timmar. E nån slags supershopping så det är tydigen mycke att göra.  Pengar pengar komsi komsi =P

RSS 2.0