Trött, så trött

Är egentligen alldeles för trött för att blogga. Hade jag inte haft Ronja hade jag sovit för länge sen. Har jobbat heldag idag o det var massor att göra så stod i kassan typ 7h i sträck =S Kunde fått jobba imorgon oxå men då händer det andra saker. Ska lämna in Kjells bil för att fixa punkteringen, tänkte försöka komma iväg o handla, plocka lite här hemma, o sen på kvällen ska jag träffa 2/3 av Trollhättans finest, nice nice! Imorgon börjar jag med mitt GI igen oxå. Så nu blir det ägg, fisk och grönsaker till förbannelse. Va ju riktigt kasst planerat av mig att lägga det vid påsk. Godis ingår ju inte alls i GI, även om man skulle kunna tro det (GodIs).

Men frågan är vad jag har vågat idag? Kan inte komma på att jag har varit nå vidare värst vågad idag... Inga stora beslut, eller små heller för den delen. Iaf inga där jag har fått väga för- och nackdelar. Men får la se det positivt, inga chanser till att fega ur =)

Nä nu blir det natten, upp tidigt o fixa bilen blir det.

Har tyvärr inte hunnit lyssna på någon musik idag så det blir till att hoppa dagens låt ikväll. Natti!

Varför ska det vara så svårt?

Jag förstår inte varför människor är så rädda av sig. Rädda för att göra bort sig, rädda för att förlora ngn de tycker om, rädda för att bli sjuka, rädda för att dö. Ja det finns så mycke människan är rädd för, men vad hände med att vara rädd för att inte leva? Jag sätter mig själv i kategorin rädd för det mesta. Skrev ju ett inlägg häromdagen med rubriken "Man måste våga för att vinna", men ändå e jag otroligt feg när det gäller att våga. I en situation när det handlar om att våga måste man väga vad man man kan vinna jämfört med vad man riskerar att förlora. O på nått sätt kommer jag nästan alltid fram till att jag riskerar mer än vad jag vinner.  Men jag tror inte att det egentligen handlar om att jag kan förlora utan känslan av att det är större risk att förlora jämfört med mina vinstchanser. Så jag lever ju egentligen inte alls som jag lär, utan lever ett liv där jag är rädd för saker och därför begränsar mig.
Nu är det ju inte så att jag förespråkar att man ska leva farligt annars lever man inte, jag menar bara att man måste våga mer. Det mesta i livet är inte farligt, men vill man göra ngt som kan vara farligt så gör det. Våga, begränsa dig inte för att du tro att risken att förlora är större än chansen att vinna.
Om man nu väljer att våga men iaf förlorar så kommer det svåra. Att inte ångra sig. Mitt livs ord är just Ångra Inget och det är iaf något som jag lyckas leva ganska bra efter. Men då är det ju ofta som jag heller inte vågar och därför inte får en chans att ångra mig. Det enda man får ångra är sakerna man inte gjorde.
Anledningen till dessa funderingar kommer från både mig själv och från en vän. Från mig för att jag väger för och nackdelar med att våga, hon för att hon vågade och nu ångrar sig och mår dåligt över detta. Till henne säger jag att hon är stark för att hon vågade, att hon måste tänka på att det va det hon ville, och att även om inte utgången blev som hon ville så gjorde hon iaf det som hon ville, hon vågade. Hon vann inte men hon vågade. Och jag är imponerad av henne. När det gäller mig själv så fegar jag ut. Jag är övertygad om att jag kommer förlora och är inte alls beredd att förlora det jag satsar. Så jag väljer att vara tyst. Jag lever alltså inte alls som jag lär och detta gör mig frustrerad.
Så nu bestämde jag precis att jag ska börja lista saker jag vågat. Varför vet jag egentligen inte, men jag hoppas väl att det får mig att våga mer och mer. För jag vill inte begränsa mig, jag vill leva!

Så vad har jag vågat idag:
- Jag vågade ringa ett samtal som gjorde ont i magen. Jag vann inte, men jag förlorade heller inget. 



  Why would I sabotage
The best thing that I have
Well it makes it easier to know
Exactly what I want

With my hands open
And my eyes open
 I just keep hopin'
That your heart opens

It's not as easy as willing it all to be right
Got to be more than hoping it's right
I want to hear you laugh like you really mean it
Collapse into me tired with joy

Snow Patrol – Hands Open



Utan flås

Då har man precis varit ute med Ronja. Fyfan hon tar kål på mig. Hennes miniben e sjukt snabba. Så när hon är på lekhumör så vill hon springa, fort. Så det e bara att försöka hänga med. Så nu sitter jag här med blodsmak i munnen o svårt att andas. Kan ju tillägga att vi sprang ungefär 100m. Måste träna igen...

Annars har dagen varit lugn. Frida va här en sväng när hon hade håltimma o vi försökte reda ut lördagen. Allt blev ju ännu mer förvirrande eftersom klockan hoppade fram en timme mitt under kvällen =) Så sitter o funderar på vad jag ska göra för mat ikväll. E sugen på nått kallt, typ pasta sallad. Men då måste jag gå o handla o det e jag nog inte så sugen på. Men vi får väl se. Inte många dagar kvar nu innan jag ska sätta igång med GI igen. Fast vetifan hur det ska gå till helgen, ryktas ju om fest =D

Aja, bjuder på en bild istället för en låt idag..



jag o frida strax innan utgång



äh ni får en till...


skrutten med sin älgburgare, nomnomnom


Man måste ju våga för att vinna

Denna låten får sammanfatta söndagskvällens aktiviteter och diskussioner med två av mina favoriter



I'm running out of ways to make you see
I want you to stay here, beside me
I won't be ok and I won't pretend I am
So just tell me today and take my hand
Please take my hand
Please take my hand

Just say yes
Just say there's nothing holding you back
It's not a test
Nor a trick of the mind only love

It's so simple and you know it is, you know it is
We can't be to and fro like this, all our lives
You're the only way to me
The path is clear
What do I have to say to you, for god sake dear
For god sake dear
For god sake dear
For god sake dear

Just say yes
Just say there's nothing holding you back
It's not a test
Nor a trick of the mind only love
Just say yes
Cause I'm aching I know you are too
For the touch, of your warm skin as I breath you in

I can feel your heartbeat through my shirt
This was all I wanted, all I want
It's all I want
It's all I want
It's all I want
It's all I want

Just say yes
Just say there's nothing holding you back
It's not a test
Nor a trick of the mind, only love
Just say yes
Cause I'm aching and I know you are too
For the touch
Of your warm skin as I breath you in

Snow Patrol – Just Say Yes



Fredagsmys!

Sitter hemma hos mor o far o har ätit god mat, druckit gott rött vin, kollat på lets dance, druckit drink o kollar nu inspelat Så ska det låta. Mysigt värre.
Annars har det varit en lugn dag, va uppe vid halv 6 o gick ut med hunden, men somnade sen om. Tur det, kommer ju behöva sova jämt annars om hon ska hålla på o väcka mig vid den tiden varje morgon. =D Men sover hemma inatt o då e pappa vaken tidigt o kan ta ut henne, skönt!
Hade en riktig shopping dag igår. Först på morgonen va jag inne i stan o skulle köpa frukost o gick förbi Vero o Gunilla. Slutade med ett par jeans o en top. Sen på eftermiddagen lämnade jag Skrutten hos sin pappa o åkte ut till Överby o shoppade två par skor, ett par jeans, ett linne o en top. Oså massa gott till lillan såklart. Sen åkte vi in till stan igen där Emelie, mitt shoppingsällskap, skulle handla en jacka o ett par leggings. Sen gick vi tillbaka till bilen o då upptäcker jag att det e punka på ena bakdäcket. WTF! Jobbiga e ju att jag har syrrans mans bil, o dom e i Thailand. Så vem kan byta däck? Jag hade kanske klarat det efter mycke om o men, men när man står där så drabbas man ju av lite lätt panik. Så jag ringde hem, men pappa va inte hemma, brorsan att i bilen upp till fjällen, o syrrans man o son e som sagt i Thailand. Så jag fick ringa Ronjas pappa o be honom komma. O han va supersnäll o kom o hjälpte stackars mig. Så nu står jag i tacksamhetsskuld livet ut typ =)

Imorgon hoppas jag på lite utgång. Just nu e jag sugen iaf. Ngn som ska ut? Eller sparar sig folk till påsk? Börjar känna mig gammal för jag har inte riktigt koll på när man går ut nu för tiden =P

Hamnade av en slump på denna låten häromdan and I löööv it!



The Bravery – An Honest Mistake - CD Album Version


det kommer det kommer

Tänkte egentligen använda bloggen till att skriva av mig de sista dropparna av bitterhet, men efter att ha pluggat i 2 dygn 8) o sen hällt i mig en stor stark efter tvivelaktigt födointag så orkar jag inte ikväll. Kommer bara skriva att tentan är inlämnad, ölen är uppdrucken och caroline e trött. Så nu blir det sängen.
Ikväll somnar jag till:



John Mayer – Slow Dancing In A Burning Room - Live at the Nokia Theatre

o ja jag skulle ligga med honom


Som så många ggr förr.

Funderar lite på om man ska börja blogga igen. Har funderat lite på det den senaste tiden men jag vet ju hur kass ja e på att få tummen ur. Men nu när våren är på intågande så känner jag att energin e på väg tillbaka. Sen att jag sitter o skriver en hemtenta gör ju inte saken sämre =P

Nä men jag har lite planer nu för framtiden så tänkte ta o blogga lite om dom framöver, o andra saker som dyker upp så klart. Men jag lovar inte för mycket. Så börjar såhär så får vi se vart det leder.

RSS 2.0