Filmklipp

En gång när jag va på personalfest blev jag lite mer berusad än jag hade tänkt. Så mycke att jag t.o.m glömde vissa delar av kvällen. Idag fick jag en påminnelse om att jag hade sagt till en kollega att om jag var full varje dag skulle han o jag va ihop. Han är 35, har sambo och en son. Ja men bra där Caroline, inte konstigt att jag e singel....

Hot in here

Föresten så tror jag att jag håller på o bli sjuk. Sitter o fryser massor, men känner man på pannan e jag varm. Iofs e jag inte varmare i pannan än i nacken o det har jag hört att man e om man har feber, så jag tycker nog bara mest synd om mig själv.

Klutt?

När fan började man säga klick om sitt "gäng"? Det har jag totalt missat... Så mycke hiphop e jag

Bittermandel

Usch, jag har blivit ännu mer bitter den senaste tiden. ( om man nu kunde bli mer bitter)
Men alla runt omkring mig skaffar pojk/flickvänner, dom åker ut o reser eller flyttar vidare. Alla jag umgås med o känner är i ett förhållande, utom min JB, men hon flyttar om några månader till Oslo o lämnar mig kvar här själv... Jag hade viljat resa bort nånstans en längre tid, men mina vänner har antingen redan rest eller så ska dom iväg med pojkvänner. Sen så e det ganska omöjligt att spara ihop till en resa när man e student. Skit oxå.....

Jag vill ha en pojkvän. Så nu e det sagt o jag ska sluta förneka det. För vem vill inte ha ngn att dela sitt liv med? jag vill bara inte ha ngn som krånglar till det. Jag har blivit livrädd för att bli sviken o sårad så då e det lättare att vara kall o inte låtsas om nått. Men nu kommer paniken över att istället bli lämnad kvar ensam.
Men känns som om jag har fått nån slags oseriös-stämpel på mig. Å det e väl kanske inte så konstigt eftersom jag oftast utger mig för o vara just oseriös. Men ändå, jag kan ju om jag vill!
Fast det spelar ingen roll, den jag vill ha vill inte ha mig.

Nörd

Jag måste nog sluta sitta vid datorn så mycke. Igår glömde jag den på jobbet och kände mig helt handikappad. Men fick mycke gjort =) Både städade, diskade o tvättade. Så igår kväll så blev det bara tv o jag satt o tänkte hur mycke jag skulle ha att läsa o kolla på när jag kom till jobbet. Så imorse startade jag datorn och det tog ungefär 10 min att gå igenom allt som hänt. Kul.Ja man behöver ju inte vara orolig för att missa ngt iaf.....

Nä jag e inte bitter

Ibland får man skylla sig sälv. Speciellt när man e så jävla nyfiken som jag är. O när man har vänner som vet allt om alla. Stan e inte tillräkligt stor för att det inte ska finnas ngn som går omärkt förbi. Jag vet att jag inte borde bry mig men ändå har jag en klump i magen.
Helvete nu behöver jag verkligen lite uppmuntrande kommentarer o komplimanger... Eller så super jag skallen av mig på lördag, skiter i allt o hittar ännu ett meningslöst ragg....

Bara för att

Jag e sämst på o skriva nu. Men jag har inget att skriva om... Så här har ni om ni vill följa min boll på ett lättare sätt:
Min blogg på bloggkoll

Nu e det gjort

Ja jag har sagt upp mig. Gick väldigt lätt och smidigt. Fick inte (eller får väl om jag kämpar för det, en palla det) tjänstledigt, så det blev en vanlig uppsägning. Dom gick även med på att jag går på de föreläsningar jag har, så detta kommer gå alldeles finfint!

Lite lost

Första dagen e gjord. Kan säga att det började inte helt smärtfritt.
Gick till skolan (tar 2 min) ca halv 10 när bokhandeln öppnade. Skulle ligga längst ned i B-huset. Kommer dit, hittar ingen bokhandel. Kollar runt lite men vill inte verka som en ny student så jag försöker även se ut som om jag väntar på ngn. Ser tillslut en skylt där det står bokförsäljning. Den leder mot källaren..hmm ja vi testar. Efter lite letande hittar jag en dörr som ser ut ungefär som en branddörr där det står att bokhandeln flyttat tili D-huset. Där bygger dom om men efter att ha följt några handskriva skyltar kommer jag fram.
Sen e det dags att hitta salen, J402. J-huset ligger längst bort o sitter ihop med F-huset. Lätt tänker jag. 4an betyder att jag ska upp på fjärde våningen. Men jag hittar inget J, bara massa F-salar. Går in i en korridor och kommer till ett lärarrum. Frågar första bästa dam var J402 ligger, men hon har ingen aning. Jaha... sen hittar hon han som e ansvarig men han säger samma sak, han vet inte än var salen ligger, men jag kunde sätta mig ner så skulle han komma o säga till när han hittat. Så jag sätter mig i en soffa där inne på lärarrummet och bläddrar lite i min bok. Lärarna i rummet kollar lite konstigt på mig o tillslut kommer en man fram o säger. Nämen heeej, o tittar på mig. jag säger hej hej jag ska strax ha föreläsning o väntar på läraren..jaha säger han o går iväg. jag ser alltså tillräckligt gammal ut för o vara lärare.Några minuter innan vi började kom en annan man fram o frågade om det va jag som väntade på föreläsningen. Så han tar med mig till rätt sal.
Efter detta flöt dagen på bra. Vi är 14 st i klassen varav tre killar (vilka två är över 40). Men detta ska nog bli bra. bar kvar o fixa jobbet imorgon.

Nu blir det brännboll!

Första skoldagen

Jag e faktisk nervös inför imorgon. Men på ett bra sätt. Jag ska ändå ta ett ganska stort steg i livet. Hoppa på en 3årig utbildning som sen antagligen kommer styra ganska mycke i mitt liv. Jag ska börja skolan o träffa nya människor. Skäckblandad förtjusning är ett bra uttryck för att beskriva hur jag känner.
Fast jag har ju gjort det mesta redan. Allt det där nya. Nu e jag t.om i min hemstad så jag hittar överallt, utom på skolan då förstås. Men det e ju ungefär en tredjedel av LiU så det ska nog gå bra.

Jag kom även precis på att imorgon är det 3månader kvar till den stora dagen....

Det går bra nu, kompis, det går bra nu!

Äntligen hemma!
Eller äntligen e kanske o ta i för vi har haft väldigt trevligt. Men det e alltid skönt o komma hem.
Helgen blev precis som jag hoppades på, händelserik. Jag orkar inte skriva precis allt vi gjorde men lite kort så cyklade vi dressin från Bengtsfors till Kråkviken, 1,6 mil, cyklade mountinbike på kuperade grusvägar ca 1,5 mil och sist så paddlade vi kannot tillbaka till Bengtsfors 1,5 mil. Så ni kanske förstår att kroppen känns ganska mörbultad idag. Kan ju tillägga oxå att en natt i tält e ju inte det bekvämaste. Men allt som allt va det en skitkul helg, rekommenderar verkligen er att göra detta. 460 spänn för allt, och då körde dom packningen fram o tillbaka till Bengtsfors så man slapp släpa på sånt. Det man fick stå för själv va maten, annars hade dom tält o cyklar o kannoter.

Imorgon börjar min skola. Har fått semester o ska på onsdag säga upp mig, eller ska faktisk begära tjänstledigt o se om dom går me på det. Annars blir det uppsägning o hopp om att dom e mogna o snälla nog så jag kan gå på mina föreläsningar. Men man vet aldrig, mina chefer är inte så medgörliga ibland. Mest som 5-åringa kan man tycka...

Men nu e allt skitsamma! Jag ska börja plugga en utbildning som jag verkligen längtar efter, solen skiner och jag har haft en helt underbar helg! Det kan ju inte bli bättre!

Eremitar

Solen skiner o jag ska strax åke hem o sen ge mig ut på kusten. Datorn e full med film så ikväll ska jag bara njuta av mig själv och myggen. Ha en bra helg alla så hörs vi när jag kommit hem från skogen.

Adios!

Naturligt vis!

Wiihoo! Fredag! Undra om jag kommer uppskatta helger lika mycke i fortsättningen.. =)

Helgen blir iaf händelserik, eller man kan ju hoppas. Fredagen blir lugn så jag ska ut till stugan o fixa lite som ble kvar från förra helgen. Stannar kvar där ute o ska bara ha det skönt hela kvällen. På lördag ska jag, Erika, Andreas o en polare till honom upp till Bengtsfors där vi ska bo på camping och cykla dressin o paddla kannot. Ska bli hur kul som helst. O Erika har varit huslig o bakat o fixat kycklingsallad vi ska äta första dan. På kvällen blir det grilning. Så mitt största problem är vad man ska ha med sig för kläder? Inte så att jag har en fjällrävenoutfit liggandes hemma... Men som det verkar nu så ska ju vädret va ok iaf. Risk för skurar på söndag, men va fan, man har väl regnställ! =)

Planerna med skolan fortsätter. Får veta efter helgen om jag har en som kan ta lägenheten. Skickade in ett vädjande brev till csn igår oxå. Får bara hoppas på deras nåder nu...

Min första "riktiga" pojkvän va inne idag. Han va den första jag någonsin hade sex med o han borde kännas speciell, men jag blev faktisk mest äcklad. Han har säkert gått upp minst 20 kilo i vikt o han va inte jättesmal förut heller... Ungefär vid studenten fick vi kontakt igen o jag frågade om han ville gå på balen med mig, men han skulle gå med sin kusin. Efter det så hörde han av sig några gånger men så flyttade jag till Olso. När jag kom hem därifrån så hade han flickvän o strax efter fick ja höra att han fått barn. Idag berättade han att han e pappa till 3 döttrar. Shit! 3 st... Ja där ligger man ju i lä...hehe..


Heat...

Första gången jag såg A Knights Tale så bestämde jag mig för att jag skulle gifta mig med Heat Ledger. Det va väl inte ngn realistisk tanke iofs, men nu e det ju tyvärr helkört. Jag e ingen människa som bryr mig så mycke om kändisar o sånt, men han va ngt speciellt. Scenen där han kommer in på tornerspelet o dom spelar We Will Rock You med Queen är en de filmscener jag minns bäst, av alla filmer. Vet inte varför men den gjorde stort intryck.
Anledningen till att jag blivit så sentimental nu e att jag precis kollat klart på 10 orsaker att hata dig, o där har han en av huvudrollerna. Än en gång gör han ett starkt intryck på mig, även om filmen i sig e ganska kass.

Snygg e han o det e sjukt tråkigt att han inte finns längre. Nu ser jag bara fram emot att få se hans sista roll i Batman




For my friend

För en tid sedan så blev min blogg våldgästad. Jag måste medge att jag har lite prestationsångest efter Carros inlägg där hon beskrev hur vi kände varandra m.m. Vad ska jag nu skriva?

För mig är Carro den där vilda systern jag aldrig fick. Kan man bli mer olika än vad vi är egentligen? Men trots detta så har vi  varit varandras sidekick i hmm ...17 år nu!! Och under åren så tror jag, eller nej, jag vet att vi har präglat varandra mer eller mindre. Carro ser till att jag inte blir för pryd. Alla som känner Carro vet att hon kan liva upp den mest sega festen. Hon har svart bälte i att festa. En av hennes knep är att se till så alla har kul. Detta knepet innefattar ofta förtäring av rosa drycker (som borde förses med varningstext). Detta knepet har också resulterat i en och annan karatefylla för min egna del. Vad dessa fyllor sedan leder till kan jag inte klandra min vän för haha. 

En sak som jag verkligen giller med Carro är att hon tar dagen som den kommer, oroar sig inte så mycket för framtiden och är impulsiv! Frågar du henne om något är hon inte sen att hänga på. Bara det händer saker!  Denna impulsiviteten smittar även av sig på mig och oftast blir det bra. Men ibland, som på en pub på Kreta för 2 år sedan, då Carro fick den braiga idén att vi skulle ta en springnota, gick det sådär bra. Krogägaren kom springandes efter oss, inte alltför glad. Så då fick vi skämmas. Jävla oflyt! Haha.

Sedan är det detta med killarna. Dessa killar. Carros stora favoritintresse i livet. Många är dom som passerat genom årens lopp och som också varit källan till många val i livet hon har gjort. Hon är värd det allra bästa, även om hon ibland själv inte vill inse det. DU ÄR VÄRD DET BÄSTA! Glöm inte det.
Jag hoppas att vi kommer få fortsätta prägla varandra i många år och att vi får åka på en "riktig" pancoresa till Kreta någongån haha.
Keep on rockin´!

Eftersom Carro brukar tipsa om någon låt så får inte jag vara sämre. Jag säger därför "Love, sex and Sunshine" som får representera förra sommaren!

//Elin Rolandsdotter

Avslöjad!

Ok. Nu gör jag det officiellt. Jag ska börja plugga. Har kommit in på utbildningen Human Factors och börjar på tisdag. Ja tisdag, om mindre än en vecka.. Tror ni det e mycke o fixa nu eller?! Först o främst jobbar jag ju fortf. Har en månads uppsägning så får på nått sätt kombinera studier och jobb en tid. Ska iaf ta semester på tisdag så jag kan gå på första dagen. Sen e det detta eviga strul med CSN. Eftersom jag kanske misskötte mina studier lite så e dom inte så sugna på o låna mig mer pengar. Får jag inga pengar ska jag flytta hem. Då e det strulet med att ha 3 månaders uppsägning på lägenheten. Så jag frågar igen, ngn som vill hyra?! Har tanken att jag kanske kan visa att jag kan nu o isf kanske få pengar om ett år eller tom ett halvår, o blir det så kan jag kanske flytta in igen sen. O så e det ju alla möblerna..var gör man av dom?? Ahh det e mycke tankar nu o allting handlar om detta. Därför jag varit lite kass bloggare de senaste dagarna. Allting har ju gått så fort. Skickade in ansökan förra måndagen och fick svar att jag kom in denna måndagen. Fick välkomstmejlet idag om vilken dag jag börjar så nu ska jag in till chefen o be om semester på tisdag. Sen blir det hem till mor o far o planera framtiden.

Önska mig lycka till nu!

Svenskar e fantastiska..speciellt på sport

Os e skit. Inget går ju bra. Skit!

Så nu har jag sagt det. Annars då? Jag sitter mest o planerar min framtid. Ngn som vill ha en lägenhet kanske? =)

Strax ska jag o fixa håret, dags nu när man har en halvmeter utväxt... Vad ska det bli av mitt hår när JB flyttar?!

Nä nu ska jag försöka smita lite tidigare.

Dagens låt blir Rihanna - Disturbia

Lite mättare

Ikväll slog jag o Lisa våra kloka huvuden ihop och lagade pizza. 3 olika sorter blev det o gott som satan. Vi va tvunga att vänta till hennes boyfriend kom så fick ta mig en macka med smörstekta kantareller innan, inte fy ska det heller.

Nu ligger jag i sängen o ska kolla på lite Sex and the City. Carrie har ju en krönika, men hennes inlägg e ju lite som en blogg. Hon skriver om funderingar som kommer upp i hennes vardag. Jag förstår varför jag aldrig fått iden om att bli författare, skriver ju sämre än sämst. Tycker jag själv iaf. Har aldrif haft förmågan att uttrycka mig i ord, jag är en mer verbal (orla?) människa. Alla muntliga ämnen i skolan, som teater o liknade fick jag bra betyg i, andra, kass! Men jag gillar o skriva så nu får stå ut med mitt dåliga språk och uttryck.

Vid pizzaätandet, vi bjöd även syster med man, så diskuterade dom var dom ska ta vägen på jul. Våran familj har ju som sagt slutat fira ihop. Syster med man vägar fira med bror o fru. Så i julas va jag ju på två ställen, för jag vill fira med båda. Men i år ska dom antagligen åka bort. De hade kollat på resor till USA men verkade inte som om det fanns så mycke kvar så det verkar som om det blir Sälen istället. Jaha så då måste jag bara fira med bror o familj o mor o far. Inget fel med det, men ngt kommer ju saknas.
Det e därför jag vill åka iväg. Fira att jag blitt 25 på nått varmt o exotiskt ställe. Har dock ingen att åka med, plus att så som saker verkar utveckla sig nu så kommer jag nog varken ha tid eller pengar heller. Jaja får väl spara min exotiska resa tills jag e rik.

Nä nu blir det sängen..har lite sömn o ta igen efter helgen =)

Dagens låt: Gabriella Cilmi - Sweet About Me

It's moving!!

Nu händer det saker ska jag säga. En sak (tyvärr en ganska väsentlig o stog grej) till o fixa sen e saken i hamn. Återkommer med vad det gäller, vill inte säga än.

Sitter som vanligt på jobbet o skriver. Känns att det e måndag, e trött, fryser och e allmänt grinig. Kanske iof mest beror på att det blev sådär mycke frukost... Eller så håller jag på o bli sjuk, man kan ju hoppas.

Får nog ta o skriva mer efter jag fått mat i mig.

Kräftskiva

Nu sitter jag i stugan o väntar på att folk ska vakna. Har lyckats väcka dom några ggr, men dom somnar om. Varför e det bara jag som inte kan sova när jag har festat? Vaknar nästan alltid kl.8 (om jag inte varit ute dan innan o sovigt dåligt, för då brukar jag vakna runt 11) har världens hjärtklappning o massa konstiga funderingar i huvudet. En gång när jag sovit hos ett ragg så vaknade jag på morgonen o låg o tänkte på att jag skulle skriva till Fråga Olle o beklaga mig över att killen hade liten snopp. Sjukt jag vet, men sånna tankar går runt i mitt huvud en söndamorgon.

Så va hände igår då?
Jag hade kräftskiva i våran stuga. Vi va ca 20 pers o det va mycke trevligt. Av nån anledning har jag de senaste festerna varit ganska städad, o e jag inte städad så e jag helt väck o minns ingenting. Få ggr jag har en "normal fylla". Igår va en lugn kväll. Va nog som mest igång vid 7 tiden när alla kom o jag suttigt o pimplat vin själv, hehe. Men sen när alla kom så blev det sånt kaos o jag antar att jag vuxit o mognat en bit för jag kände lite ansvar. Vid halv ett tiden skulle alla ner o bada. Jag kände mig som sagt inte tllräckligt igång så planerade inte o hoppa i vattnet. Men när jag va där nere o kände på det så va det ganska varm så det blev ett dopp för mig oxå.
Efter badet så gick alla hem dit dom skulle sova, bara jag josefine jocke o björk kvar. Jag började städa lite innan vi oxå kröp till kojs. Så nu har jag tillbringat morgonen med att plocka o städa o diska efter allt grisande igår. Ngt får man ju roa sig med när som andra sover....
Så nu hade jag tänkt sätta mig okolla lite OS-sändningar men vad upptäcker jag?! Mor o far har taig med boxen hem! Så ingen tv ens...tur att internet fungerar iaf...

Humorn e på topp!

Hehe forsätter på tjuvlyssnat.se o hittar den här:

Ett gäng sitter och spelar "jag har aldrig…", men måste köra leken på engelska p.g.a. en fransk utbytesstudent.
Tjej 1: Vad heter vegetarian på engelska?
Tjej 2: Vegetable?
Tjej 1: Have you ever had sex with a vegetable?
Fransk kille: Yes.
Resten av gänget ser väldigt generade ut.

Dessa fransmän o deras mat...

Blä

Hur ska man få saker man vill utan att trampa på andras tår? Hur vet man när man begärt för mycke? O hur mycke ska man släppa på sina egna önskningar? Man kan ju inte hela tiden göra som andra vill, man måste ju se till sig själv oxå. Om man hela tiden ger efter vad händer då när man väl säger till, hur gör man det utan att personen tar illa upp? Precis nu så va det en sån grej, en person som jag kände att jag gett efter för flera ggr, men nu sa jag till o jag fick tillslut som jag ville, men ändå känns det inte bra.

Inte en kotte

Har precis spenderat typ 2 timmar på tjuvlyssnat.se (tack J för det) Vissa saker e ju bara så roliga.

Jaha nu har mer än halva dagen har gått. Efter igår trodde jag inte att det kunde bli så mycke värre, men ack så fel jag hade. Idag har vi haft så många som INGA kunder. Hallå??!! Inte ens telefonen ringer...Nu behövs det nog drastiska åtgärder här. Helt seriöst, om jag skulle börja plugga skulle dom ju inte sakna mig, dom kan ju lätt sköta butiken själva.

Äh jag e helt omotiverad att skriva idag....

Tråååååkigt

Nu e jag så uttråkad som jag någonsin har varit tror jag. Vi har haft 2, TVÅ, kunde på hela dan... Jag har spelat Spindelharpan, harpan, hjärer och pinnball så jag tröttnat på det oxå. Jag uppdaterar aftonbladet.se ungefär en gång i halvtimmen, på facebook har jag nog kollat igenom mina vänner bilder så jag nu nästan tror att det e mina egna, vänners vänner börjar jag oxå tröttna på. Vad kan man göra på jobbet när man tröttnat på allt man brukar göra?

Idag på lunchen va den stora frågan om jag skulle äta sushi eller kebabpizza. Har varit sugen på sushi i flera dagar, men så helt plötsligt fick jag ett otroligt begär efter kebabsås. Hmm..det blev:


13 bitar sushi, det e fint det! Kom på att man mår mycke bättre efter sushi än efter pizza.. Men jag gick dock o köpte lite godis att knapra på.

Snart e det hemmåt. Tvätta ikväll, ooo guud va roligt....


Teknikens under

Jaaa! Webradion fungerar precis lagom till Brunchrapporten!!
Nu e jag en lycklig människa igen...

Smicker

Föresten, min gästbloggning har nu fått feedback av ägaren till bloggen, Elin. Precis det som behövdes för att göra min dag!

Aldrig nöjd

Köpte äntligen mat igår. Va ett tag sen så har levt på pasta o andra saker som klarar sig länge... Köpte iaf yogurt att ha till frukost. Tänkte att jag skulle testa nån ny smak så det fick bli yoggi jordgubb/lakrits/vanilj. Hmm smakade väldigt underligt, men tyckte ändå den va ok. Men nu hela förmiddagen har jag suttigt med denna smaken i munnen, trots tandborstning, o jag håller på o äcklas bort. Det blir för mycke lakrits lixom... Så testa inte den, jag ska iaf i fortsättningen alltid köpa den andra vinnarsmaken, vit persika/vitt te, den e fin!

En vän berättade igår för en kille att hon e kär i honom. Jaha tänker ni, så vadå då? Jo men ska ta det från början. Hon o killen än vänner sen flera år tillbaka då han va tillsammans med en av hennes vänner. Denna tjejen bor nu o England med ny kille o grejer. Så när dom började strula för snart ett år sen så va det väl lite "hemligt". Sen åkte min vän iväg till Australkien i ett halv år. Så kom hon hem i våras o då började dom igen. Men hon sa där nångång att hon inte ville ha ngt seriöst. Så berättade hon för tjejen i England om att hon träffat hennes gamla pojkvän o hon tyckte detta bara var roligt. Men så åkte min vän till Hultsfred o träffade en kille som hon blev kär i, trodde  hon iaf. Sa till den gamle att hon nu skulle satsa på den nya. Men hon kunde inte rikitgt släppa honom. Så nu har hon alltså dumpat hultsfredskillen o skulle igår berätta för den gamla att hon e kär i honom. Nu e ju problemet att hon på söndag åker 35 mil bort o ska fortsätta plugga, o han ska om ett halvår iväg till spanien o sen Japan. Han svar va alltså att han tycker om henne, men inte vill ha ett distansförhållande o bla bla. Ja ni kanske förstår att jag tycker det e skitsnack. Tycker man om ngn så funkar det oavsett.  Jag menar, vad tror han ska hända? Att han träffar ngn annan? Men då kan han ju inte tycka om henne på riktigt. Eller att hon ska träffa ngn annan? Då litar han ju inte på henne, o va e det för förhållande om han måste va nära henne hela tiden för att ha kontrol?! Nä jag e så j****a trött på alla dåliga ursäkter o undanflykter. Tycker man om ngn, go for it! Tycker man inte om ngn så säg det bara o så e det över. Spela inte med andras känslor så där. fan ett distansförhållande e ju det bästa om man inte vill att det ska bli för seriöst, för det verkar som om det e det folk e rädda för, man träffar varandra ibland, o har fortfarande olika liv o man kan utvecklas som man vill. Äh jag blir bara frustrerad om jag skriver om detta....

Mitt största problem idag är att P3's webradio inte funkar som den ska. Man sätter på den osså kommer det en låt i ca 10 sek sen blir det bara tyst. Och det har varit samma låt sen i morse! Så jag kan inte lyssna... Fast P3 Star fungerar så kan ha musik iaf.. Men kommer sakna min brunchrapport o christer.... =(

Shit vilket negativt inlägg, jag som e på ganska bra humör egentligen....

Det e mycke regn nu

Ja det e det verkligen. Men regnet stör mig inte så mycke. Det värsta med regnet e alla sniglar jag måste kryssa mellan på väg till jobbet, asäckligt!
Appropå regn, idag va det dags för bränboll igen. Antalet personer va väl inte sååå högt idag, jag, Per, Erik, Jonas o Erika va med en stund. Körde lite slag o lyror, börjar bli bra på o fånga bollarna nu iaf, slagen e värre. Antingen e Per bra på att fånga eller så slår jag riktiga lyrbollar.... Laget e klart nu iaf de killar som saknas e fixade o Erika satte in pengarna idag.

Äh jag kan inte tänka på nå annat just nu än utbildningen jag sökt. Ska jag verkligen ge mig på o plugga igen? Ska jag bli fattig student igen? Ska jag jobba? Får jag ens csn? Ska jag flytta hem? Blir dyrt o bo kvar här... Jag behöver en sambo...ngn som ställer upp? =D

Nä ska försöka sova lite nu. Kommer la drömma massa konstigt inatt igen. Kommer aldrig ihåg vad, men vaknar med en konstig känsla...

Sommaren e kort

Kunde inte somna igår, hade alldeles för mycke tankar i huvudet. Detta gjorde att jag inte alls va pigg när jag gick upp imorse. Så jag härmade en kollega, ställde in en pall i duschen! Bästa ever, hur skönt som helst =) Dock blev jag kvar lite länge så fick stressa efteråt..
Flagar även som han i Goldmember..äckligt. Så kom ur duschen ungefär 5 nyanser blekare...suck. Så länge varade den sommaren...Men jag e inte bitter. Blir la stammis i solariet nu.

Har precis gjort en sen anmälan till Högskolan Väst. Tror chanserna att jag kommer in så här 2 veckor innan start e ganska små, men får la gå dit första dagen o fjäska lite. (nej inte ligga med kursansvarig) Känner mig helt nervös nu. Stod att anmälan skulle behndlas inom några dagar...gaah måste jag vänta så länge...

As requested

Efter en order så skriver jag här igen.
Sitter o tittar på Ett herrans liv med Göran Persson som intervjuobjekt. Han e faktiskt lite smårolig, påminner lite om min pappa.  =D

Kvällen insikt har varit att jag imorgon ska ta tag i mitt liv o iaf försöka åstakomma en förändring. Ska ringa Högskolan i Väst imorgon o kolla om det finns ngn möjlighet att jag kan få komma in på den utbildningen jag vill gå. Antar att den börjar inom några veckor, men man kan ju alltid försöka. Kollade intagningspoängen o jag e ju nästan överkvalificerad, haha. T.o.m mina betyg är över lägsta jämf.tal. problemet kommer om jag nu skulle få börja plugga, har ju ändå en månads uppsägning så kommer inte kunna gå i skolan de första veckorna... men det löser väl sig. Fan e kass om jag inte kommer in för då måste jag vänta ett helt år. Palla det...

Nä nu måste jag nog lägga bort datorn o försöka sova... Ska försöka få nånting gjort på jobbet imorgon, som att ringa elbolaget,ringa  min gammal hyresgäst i linköping, såklart ringa högskolan och vhs, o kanske t.o.m csn...

Natti natt!

Träningsvärk

Jag har träningsvärk i mina höftböjare. Vet inte om det beror på wrestlingsöndagen eller allt dansande i lördags. Antagligen en kombination...

Jag har gästbloggat! Läs här: www.metrobloggen.se/elinrolandsdotter

Regn

Det finns regn osså finns det sånt som jag råkade ut för nu precis när jag skulle cykla till jobbet, ett helt badkar tappades över mig. Började med att jag glömde mina regnbrallor på jobbet i fredags. Tänkte att jag klarar mig nog ändå, regnar nog inte så mycke på måndag...uhm....
Vaknade imorse av att regnet piskade mot fönstret...Nej tänkte jag, inte alls bra. Somnade om igen o när jag sen gick upp så sken faktiskt solen, gött! Klädde på mig brallor tröja o pumps. Precis när jag skulle ge mig ut ur dörren såg jag att det hade börjat regna ganska mycke..suck, jaja jag har ju regnjacka iaf så det ska nog va ganska lugnt, byxorna torkar ju. Sätter mig på cykeln o när jag åkt ett par minuter så börjar det totalt spöregna. Halvägs till jobbet va jag genomblöt på hela byxorna. Det värsta va att under hela dessa 14 min det tar o cykla till jobbet så va det inte ens lite uppehåll. Det fullkomligt forsade vatten från himlen. När jag gick av cykeln så rann det vatten ur mina pumps, gick o hälla ut ungefär en dl per sko. O byxorna ska vi inte tala om. Nu hänger dom på tork o jag har mina regnbrallor på. Skorna står på tork fullproppade med papper, men jag e iaf torr om överkroppen! =)

Sånna här upplevelser får en verkligen att börja fundera på om kanske ska skaffa en bil....

En trevlig helg

Det har jag haft ja. Började ju i fredags när jag o Josefine gick till Buttan o käkade o myste i några timmar. Sen hyrde vi en film som Josefine somnade till, trevligt sällskap där ja. =) Efter filmen kom Jonas med vänner över en stund o kvällen slutade med att jag o Jonas gick ut en sväng. Det va när jag kom hem därifrån som jag skrev senaste inlägget.
Lördagen började lite segt med film i sängen. Släpade mig sen upp o tog en sväng på stan där sprit och diverse kläder o grejer inhandlades. Sen kom Elin o hämtade upp mig o vi köpte mat inför kvällens galej. Tacos stod på menyn o det e väldigt lätthandlat. Vi köpte även slödrick til en hel arme =)
Sen va det hem o städa o diska, va ett tag sen det gjordes. Vid 6 tiden kom dom andra o vårat drinkblandande kom igång. Vi skapade drinkar som;
- Sex with a parrot
- Kåt-carro
- Buksvägerskan
Måste säga att det va mycket lyckat o drinkarna smakade finfint!
Lite senare kom min älskling Ingrid hit. Alltid lika kul när hon e i närheten. Efter fler drinkar o mycke babbel så gick vi vidare till en annan förfest o sen ut. Lipz va det som gällde o det va lika lyckat som resten av kvällen.
Mådde inte så jättebra när jag vaknade imorse men det gjorde inte så mycke. Andra saker gjorde det värt det. Så dagen idag har varit väldigt lugn med frukost/lunch på Strandgatan, lite sex in the city, power nap o nu hela kvällen har jag bara slappat framför tv o dator.

Så nu fick ni en liten uppdatering från min helg. Helt meningslöst egentligen, men vem fan bryr sig. =)

Tänker inte rekommendera en låt idag utan ett helt album nämligen Nimrod - Green Day. E ungefär 10 år gammalt nu men fortfarande helt sjukt bra.

Insikt

Ibland e allt så konstigt. Efter en rejäl svacka så går nu allt som på en motortväg. Träffade en kille ute ikväll. Började med att han tjuvlyssnade på en konversation mellan mig o en polare. Så ville han lägga sig i o frågade om vi hade problem med killar. Min polare har det, men i den sekunden han sa det så kände jag bara att Nej, jag har inga problem. Jag styr mig själv och bara mig, och vem kan säga att det är ett problem?! Vi pratade på ett bra tag o tillslut insåg jag att han bara va en desperat 32åring som äntligen kände lite samhörighet med en tjej. Men även om jag efter ett tag kände mig lite besvärad av honom så kunde jag inte låta bli o tänka att det jag sa fick mig o fatta ännu mer, Jag trivs med mitt singelliv. Jag styr över mig själv och behöver aldrig ta hänsyn till ngn annan. Det e klart att man ibland kan sakna det här med tvåsamhet o mys o sånt, men e det värt det? Det är ju det de inte är. Inte nu, men det e väl för att jag inte hittat den rätte heller. Men jag har inga höga förväntningar längre, det är inte det som e det viktiga, inte för mig iaf. Det som e viktigt för mig just nu är hitta mig själv och känna att jag gör saker för mig själv, lever mitt liv för att jag vill och gillar det. Detta e den bästa insikten på länge.
Nu ska jag ta o sova o njuta av mitt liv.
Natti natt!

1+1=25

Tänk att en etta kan betyda så mycke. Kollade min profil här och såg ålder 24. Det e ju inte så gammalt tänkte jag. Men så kom jag på att om ungefär 4 månader läggs det på en etta på 24 och jag får ålder 25. Det är gammalt! Nu snackar vi åldersnojja....

Bindningsproblem

Jag har kommit fram till att jag har commitment issues. Har kommit på det nu efter mycke funderande och analyserande. Först är jag rädd för att bli kär i ngn därför att risken finns att man bli sårad. Sköter man sig själv så kan man styra vad som händer. Sen är det att jag vill bara ha folk jag inte kan få o detta är för att jag är rädd för dom som vill ha mig därför att då kanske det blir seriöst o sen måste jag göra slut, o det e ju aldrig roligt. För tänk om det blir seriöst o sen kommer jag på (som jag alltid gör) att jag inte e kär längre osså blir det massa bråk o krångel. Palla. Så därför är det lättare o vilja ha ngn som inte vill ha en tillbaka för då har man en ursäkt att inte hitta ngn annan. Man kan säga att jag både vill äta kakan o ha den kvar. Men tänk det ultimata e ju att ha ngn som man kan ligga lite med ibland utan några förpliktelser.
Efter att ha sett Sex in the City- filmen så tror jag att jag är som Samantha, jag vet helt ärligt inte om jag är gjord för "normala" monogama förhållanden. Eftersom jag är uppvuxen med den normen så e det kanske inte så konstigt om jag tror att det är det jag vill, men jag vet ju inte om det verkligen är mitt mål i livet. Jag vill inte gifta mig och jag tror inte jag vill inte ha barn o är inte det två ganska grundläggande saker för ett "normalt" förhållande? Nä jag skaffar nog hellre en hund....

Då va det dags för lite nytt...

Har bloggat i lite över ett år nu och kände att det va dags att uppdatera sig. O vad gör man inte?! Jo man byter bloggdomän. So here I am! Welcome to me! Fast nu e jag ju faktisk på en svensk domän så kan lika gärna snacka svenska då.. =)

Idag e det torsdag och veckan har bara flugit iväg. Går ju fortare än när man har semester, vilket iofs är positivt.

Gjorde en väldigt klantig sak idag. När jag skulle åka hemifrån så höll jag på o glömma mobilen. Gick in igen o tog upp den o kollade om ngn ringt, inte. Iaf, kommer till jobbet o ska ta upp mobilen ur väskan. Hittar ingen mobil! What?! Jaha, tänker jag, kanske va jag så disträ imorse att jag la ner mobilen på borde igen o inte alls i väskan som jag trodde. Ok, jag hämtar den på lunchen. Kommer hem och hittar inte mobilen. Ringer till den, men inget. Jaha, var e det då? FAN! Tänk om den ligger i cykelkorgen?? (Åkte nämligen bil hem på lunchen). Det e ju inte så bra eftersom det regnar ganska mycke ute... Kommer till jobbet igen o där e den lilla stackarn, i cykelkorgen. Alldeles blöt o äcklig. Stänger av den o tar ut batteriet o så. Verkar inte som om den e vattenskadad, nu e den igång iaf och fungerar perfekt.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0