Greja tar alltid mycke längre tid än man tror

Ska upp tidigt imorgon o spinna kl 8 så jag tänkte att jag skulle sovit nu. Men så skulle jag ta lite bilder på min nya frisyr och nya glasögon o så va batteriet i kameran slut så fick ladda den en stund, sen när jag skulle starta PhotoShop så skulle den visst ominstallera sig så det tar just nu typ hundra år. Funderar på att göra en ny header till bloggen oxå, den jag har nu e ju över ett år gammal. Men jag kommer inte riktigt ihåg hur man gör så får ta tag i den nån dag när jag inte precis ska sova.

Jaha o nu måste visst datorn starta om sig oxå.... suuuuuuck. Men får uppdatera med mer här en annan dag.

Vad vill jag ha?

Jag längtar efter något, jag vet bara inte vad. Kan vara min hund som kommer på torsdag, kan vara mina nya glasögon som kommer vilken dag som helst, kan vara en person som håller om mig, kan vara nått sött av nå slag eller bara nått att äta helt enkelt. Jag vet inte riktigt. Men mest av allt längtar jag nu efter min säng och att få sova. Ja så varför går jag inte o lägger mig då undra ni?! Ja det va en bra fråga, skulle ju bara skriva lite här. Men imorgon är en ny dag och då e det skola o sen träning som gäller.

Nu hörde jag precis att Ron Jeremy legat med ungefär 4-5 tusen kvinnor, det e galet många. Fan han e ju inte ens snygg, men han sa det själv: "if it wasnt forn porn, I wouldn't get laid" Nä antagligen inte.
Aja, onödigt vetande när det är som bäst.

This is me moving on



when it's all set and done

Nu är det gjort, slut, över. Visst är jag ledsen men det är det bästa som kan hända nu
.


RSS 2.0