Life is good

Faan då kan man inte ha ngt annat linne än tanktop de närmaste dagarna =( Golfträning 3h igår och sen 2h golf på banan efter det, iklädd tanktopslinne= fulaste brännan på ryggen!
Iaf, en underbar helg är till ända. Bio, spontanutgång, butlers triathlon och utgång igen sammanfattar helgen bra. Det här med sömn har varit lite tveksamt, snittat ungefär 4h per natt, men sova kan man göra när man e död (eller powernappa lite på dagarna)
Idag e Jessi ledig så vi ska ta oss en tur till Ikea. Hon ska inreda sin balkong i hawaii-tema så så hon behövde handla lite, o som den braiga vän jag är följer jag ju självklart med =)

Nä nu ska jag skynda mig o bli klar. Ha en kanondag alla ni därute!


Lycklig är nog bara ett försats

Jag är nog ännu mer lycklig idag, om det nu går. Mitt liv går åt rätt håll äntligen och det sköna är att jag vet att jag är med och påverkar det. Som det att jag bestämt att sluta spela spel. Jag gillar själv inte när folk gör det så därför ska jag inte heller göra det. Personer får ta mig för den jag är o kan dom inte det är det deras förlust! Just nu finns det en person som skulle kunna komma och betyda mycket för mig i framtiden o jag har inte kört ngt spel (förutom att flörta lite (o)skyldigt) o detta verkar löna sig. Skulle ev ha träffats ikväll, blev inte så, men vi har bestämt att vi ska ses på måndag iaf. Jag har försökt vara ärlig och rak mot denna personen och allt känns super. Så nu vill jag bara att helgen ska gå!

Den senaste dagarna har vi ju som sagt suttigt och skrivit uppsats. Den handlade om stress inom riskfyllda yrken - hur påverkar den och hur kan man förebygga den. Sen har vi även lyssnat på ett helt gäng andra uppsatser och det jag kommit fram till är att kontroll är en av de viktigaste faktorerna för att inte känna sig stressad. Om man inte känner att man har kontroll i en situation så kommer man känna sig stressad. Och hur reagerar man när man känner sig stressad? Jo man vill antingen fly eller kampa. Dessa känslor bygger på primitiva reaktioner som härstammar från tiden när vi va tvungna att antingen fly eller kämpa för vårat liv mot ngt farligt djur eller ett rivaliserande gäng människor. Men i dagen sammhälle så behöver vi oftast varken fly eller slåss för vårat liv, dock kan vi behöva göra det för våran stolthel eller självkänsla. Därför har jag kommit fram till att människor som tycker illa om dig utan att egentligen känna dig, eller personer som hånskrattar dig rätt i ansiktet, gör detta för att de känner sig hotade och osäkra. De har inte kontroll över situationen. Så att reagera på detta sätt är att försvara sig och det är en helt naturlig reaktion. Jag grundar inte detta bara på egna teorier utan oxå på egna erfarenheter. Jag är en människa som behöver kontroll för att känna mig trygg, så i en situation där jag känner mig osäker så vänder jag denna osäkerhet till ilska eller hån. Detta levde jag med i över ett år mot en person som nu är det bästa som finns i mitt liv. Om jag bara hade känt mig trygg, eller kunnat styra min rädsla så hade kanske saker sett helt annorlunda ut.
Det är därför jag ler efter ikväll, där man fått ett hånskratt i ansiktet av den "nya", och vet att detta berodde på en osäkerhet hos henne. För oavsett hur mycket han tycker om henne så kommer osäkerheten finnas där hos henne.
Där jag är i mitt liv just nu kan jag ta detta utan att bli varken arg eller ledsen. Jag har accepterat att saker är utanför min kontroll och jag har även insett att jag inte vill att det ligger i kontroll hos mig längre. Jag vill att livet ska gå vidare!, och det gör det på ett helt underbart sätt. I mitt "nya" liv fokuserar jag min energi på mina vänner och allt det nya som ligger framför mina fötter istället för att fokusera på det jag inte kan kontrollera. Och jag ler hela vägen framåt, för det är framåt som det lyckliga finns!
Ja man skulle faktiskt kunna säga att jag är äckligt lycklig just nu, visst är det hemskt?! =)

Nu ska jag sova, ska upp ganska snart o kolla på killar i minimala kläder, inte fel alls. Det bästa är att jag får göra det med världens bästa Jessi! Henne älskar jag villkorslöst hela tiden. Hon är min livskamrat, min själsfrände och min bästa vän. Jag tror att hon, eller förresten jag vet, att hon är en av de största orsaker till att jag är en av världens lyckligaste människor. Hon och Mr M =P

Nu blir det sova och kanske drömma lite trevligt.

Katsching....

.....där klarade man även sista kursen för terminen, och året! Detta kan ju verkligen inte bli en bättre dag!

Inte kan jag sova heller. Vet inte om det är alla lyckokänslor eller det faktum att jag drack en halvliter energidryck under bion, men just nu känner jag bara för att vara uppe hela natten och njuta!


Detta är slutet på vår film

Vilken underbar kväll! Är så otroligt lyckligt lottad. Men vi tar det från början =)
Jag har som sagt slitit som ett djur (ja med mina mått mätt iaf) med att skriva uppsats, göra om uppsats, göra om den igen och samtidigt skrivit hemtenta, i en annan kurs, som redovisats muntligt. Allt under bara på ungefär 14 dagar. Nu tänker ju alla: men vadå, man har ju flera veckor på sig att skriva uppsats, och ännu fler om du haft en kurs till eftersom du då läser på halvtid. Jo det e klart, men har haft endel strul med handledare osv., så för 14 dagar sen sa han upp sitt ansvar och vi kunde börja på riktigt. Därför denna korta tid =) Men iaf, idag va det redovisning av det vi gjort och det gick bra! Sen sa handledare att hon än en gång ville kolla på den innan vi fick G, trots att hon gick igenom hela IGÅR! Mer pedantiskt noggrann person får man leta länge efter =) Men som tur va så bläddrade hon bara igenom den nån minut och sen va det klart. G och avklarad uppsats! Så nu anser jag mig själv ha sommarlov. Seminaruim imorgon med men då är det vara för att lyssna på resten av uppsatserna.
Iaf, dagen fortsatte med att jag åkte hem, tog på mig ett par Manolo Blahaniks och mötte upp mina underbara vänner för lite drinkar, snacks, frågesport och tillslut premiären av Sex and the city 2!
Så idag är jag en mycket mycket lycklig människa. Livet leker, jag har de underbaraste vännerna man kan önska sig, skolan är i princip klar för sommaren och inte nog med det så lyser solen! Man kan ju inte bli annat än glad. Sen att det finns ngn som förgyller mina dagar gör ju inte saken sämre. Sen vad detta är, betyder och innebär vet jag inte, men jag är lycklig bara av att få ett sms ibland, oavsett vad det kommer sluta i =)

Man skulle kunna säga att vara olycklig är so last year! Så nu är det slut på de deppiga och tråkiga inläggen. Men musiken betyder fortf mycket därför vill jag bjuda på en ny favorit där texten passar in så otroligt bra även om jag nu är vidare och förbi!


Oskar Linnros – Från och med Du

Står i din port står bara still
För en minut sen var du min
en tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din
det här är slutet på vår film

Från och med nu
Från och med du

Ser dig på blåa i april
i telefon i nya jeans
men jag har samma trasor på och röker samma marlboro
jag minns varenda scen ifrån vår film

från och med nu
från och med du

jag blir aldrig samma, från och med du

(från och med då från och med du)

från och med du

(somliga ljus brinner aldrig ut)

står inte ut, står inte ut
ett år försvinner utan ljus
även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur
från och med då

Från och med du, du,du,du
från och med du, du,du,du

jag blir aldrig mer densamma , jag blir aldrig densamma som förut
somliga ljus brinner aldrig ut

och i din port har ingenting
förändrats utom just på din
för bredvid ditt namn står ett namn till

Grattis till mig!

Förresten, idag blir jag 26 och ett halft. eller säger man 26 och ett talft... hmm svårt.

lite kort sådär

jag känner mig typ dissad innan det ens har börjat. hata facebook, haha =D

Så många tankar, så lite tid

Vill blogga men har inte tid. Blev totalsågad av handledaren idag så nu har man arslet fullt av uppsatsmeck... Men på fredag (om vi inte åker på en nit igen) är jag fri. Då börjar sommaren. Då ska jag blogga igen.

Pluggar till den här Tommy Körberg – Stad i ljus


Det e bara att bestämma sig

Jag har haft en ganska kass vecka. Inte kunnat sova på kvällarna pga alla tankar som snurrat och snurrat och snurrat. Skulle behöva att ngt positivt hände i mitt liv. Ngt nytt att fokusera på och se fram emot. Men idag gjorde jag iaf som de flesta tjejer gör när de känner sig nere, shoppade! Men kanske inte en normal shopping, utan jag gav mig själv en ny mobiltelefon! Äntligen bestämde jag mig. Har läst en del recensioner, kollat på demonstrationsfilmer och räknat och räknat. Tillslut blev det en SE Xperia X10. En vit självklart =) Hoppas på att få den i nästa vecka nångång. Varför det slutade med just den berodde mycket på att den har grym kamera, den har android, den har snygg design och den har lite roliga funktioner i sig som t.ex.Timescaping. Varför det inte blev en iPhone va pga kameran i den, ingen radio, gick bara att få på 24mån bindning plus den börjar kännas lite gammal. Varför det inte blev en HTC Desire va pga av den tråkiga designen plus att jag tycker att de HTC jag testat är lite för "jobbiga" alltså mer för äldre män (eller kvinnor oxå för den delen) som jobbar mycket och använder telefonen till att synka med mail eller liknande. Jag kanske har fel när det gäller Desiren men jag tror att X10 kommer passa mig utmärkt. Ett plus var att den fanns i lager, det gjorde inte Desire. Så iaf blev det ett Telenor 199 pott med 200 i förhöjd med 69kr/mån fri data och 99kr/mån fria sms. Hade ju egentligen bestämt att jag skulle sänka min månadskostnad, inte höja den med 68kr, men jag valde att betala av en del av telefonen istället för att ta allt kontant direkt. Efter ungefär 2 veckors räknande kändes detta bäst. Att jag inte bytte operatör är först och främst bekvämlighet, har haft Telenor i 7 år så jag vet vad jag har och jag är nöjd med dom. Sen så tyckte jag inte att någon annan hade ngt bra erbjudande. Halebop hade en begränsning på 3gb sitt surfande, vilket man gör slut på ganska snabbt. Tre hade minsta bindningstid 18mån och jag vill ha max 12 och Tele2 har sjukt dyra mobiler om man binder sig på 12 mån, visst man ringer billigt, men 10öre/min mindre gör inte så stor skillnad när man riger för ca 100kr/mån. Så nu har mitt mobilförsäljarsinne fått jobba ordentligt! 

Men nu ska jag sova. Har precis kollat ett sjukt bra avsnitt Greys Anatomy och förstår inte hur jag ska kunna vänta hela sommaren på nästa. Hoppas den går fort =P

Kvällen låt blir en riktig sköning med bra budskap, det passar. Men först lite bilder på X10


 
Tribute Mega Stars – This Ain't a Love Song (Tribute Version) 
(inte orginalet, det finns inte på Spotify)



Suck!

Haha jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men mest känner jag för att skratta åt allt. Jag o min kompanjon vid uppsatsarbetet fick precis ett mail från ansvarig att våran handledar inte längre är våran handledare därför att han tycker att kommunikationen mellan oss inte fungerat. Han anser att vi inte svarat när han kontaktat oss osv. Grejen är att han förra söndagen skickade ett svar på vårat syfte och frågeställningar där han skrev att visst kunde vi använda det vi hade (som vi fått godkänt av från våran kursansvariga) men att han tyckte att det skulle vara intressantare om vi skrev så som han ville. Detta va inte första gången han kom med detta förslaget så vi valde att ignorera det och skriva vidare på det vi ville. Så i natt (kl 24) skickade han mail där han frågade hur det gick för oss. Vi hade föreläsning kl 09 imorse och när den va slut kl 13 såg vi att vi fått ett mail vid 12 där kursansvariga skrev att vi inte längre hade våran handledare och att det inte får gå till såhär. Så nu ska vi strax på pankmöte med kursansvariga som är våran nya handledare.
När vi pratat med andra i klassen som har en annan handledare så har de inte heller träffat sin handledare eller haft nån vidare kontakt med denne, det har varit upp till dom när detta behövts.
Det är väl klart att man väljer att ha mindre kontakt med en handledare som hela tiden väljer att motarbeta det man gör och de idéer man kommer med, när man då oxå fått ett ok från ansvarig lärare. Suck säger jag bara...

Men nu blir det tillbaka till boken och avsluta det jag sitter o skriver på just nu - performance under stress.....

The little things in life

Ibland är allting skit. Det känns som om allting man gör går emot en. Småsaker som annars skulle kännas triviala blir ett rent helvete. Men helt plötsligt händer det ngt som gör att det inte känns lika tungt och vips så följer fler positiva saker. Det är detta man måste försöka påminna sig om när det känns som allra värst. Svårt, ja, men allt löser sig =)
Som ni förstår har jag haft en ganska bra dag tillslut. Började inatt när jag inte kunde sova o låg i sängen och i huvudet snurrade en massa tankar. Tillslut somnade jag av ren utmattning, och blev väckt av ett sms efter alldeles för få timmar sömn. Dagen ägnades åt att försöka skriva på uppsatsen blandat med några serieavsnitt och allmänt grubblande. Skickade ett mail igår för att försöka reda ut saker och nu i eftermiddag fick jag svar på detta. Ska äntligen få avsluta allt det jobbiga och bara vetskapen om detta gör att allt känns mycket, mycket bättre. Sen flöt kvällen på på ett underbart sätt. Promenad i värmen med min favorit Jessica, under promenaden ringer min chef och jag får äntligen mina tider för sommaren. Många timmar och i stan till på köpet! Underbart! Verkar även som att det kan bli lite jobb både nu innan sommaren och i höst, underbart x2!

Visst är jag fortfarande ganska trött på alla människor som behandlar andra som skit, ljuger och hittar på, men ikväll är det lite lättare att inte fokusera på detta utan prioritera det positiva.


Hoku – Perfect Day



En riktig jävla pissdag

Det tog några timmar sen brast det. Så nu sitter jag här o tårarna rinner för fullt.
Jag är så trött på all skit i mitt liv. Känner bara att tiden går och att jag inte kan se ngn framtid. Jag är trött på att behandlas respektlös, jag är trött på att folk ljuger för mig, jag är trött på att skolan jag går på är en jävla lekskola där lärarna hellre uppdaterar sina fb-statusar än rättar tentor i tid. Men mest trött är jag på att alltid alltid ger en massa men aldrig få ngt tillbaka. Det enda jag får från vissa människor är respektlöshet och skit och jag är förbannat trött på det!
Hmm ja men kanske ska föklara lite bättre varför jag känner som jag gör ikväll.
1. den vanliga söndagsångesten har infunnit sig och med den bitterheten över att vara ensam och oälskad.
2. kommer hem och upptäcker på fb ngt som jag absolut inte ville se. va som att få en stöt genom hela kroppen när bilden dök upp.
3. HATAR fb och funderar på att stänga ner mitt konto men inser att jag är för berorende och detta gör mig ännu mera deppig.
4. personen som lagt upp bilden var ngn som jag faktiskt funderade på att bli vän med igen, försöka lägga allt åt sidan och iaf inte vara ovänner. men att inse att jag inte alls har gått vidare på det sättet som jag trott gör bara att jag känner att jag är tillbaka på ruta ett igen.
5. jag har en uppsats att skriva på som jag inte alls vill ta tag i eftersom jag just nu är skittrött på skolan och funderar på att lägga ner allt.

Så det va väl några av de sakerna som just ikväll gjort mig ledsen, arg, besviken, uppgiven och trött. Man kan väl sen lägga till alla motgångar jag varit med om de senaste åren så får man nog en ganska bra bild av hur jag mår just nu.
O ja nu finns det säkert några av er som säger att jag ska vara tacksam för det jag har, att alla kan känna sig lite nere ibland men att dte går över. Jag är tacksam för mina vänner och min familj som finns här för mig, tacksam att jag har ett jobb, en utbildning, en lägenhet, en hund, och jag vet att allt kommer lösa sig för det gör saker. MEN jag är ändå ledsen ikväll. För det finns människor som jag tyckt om, som jag litat på, som jag älskat och givit hela mig själv till som behandlar mig som skit, som att jag aldrig betydde ngt alls, och jag ska erkänna att det är det som gör allt så jobbigt som det är, känslan av att känna sig som ingenting, som ett tidsfördriv, som ngn som är som alla andra, luft.. Ja Joel, jag menar dig. Har förstått nu att allt du sa till mig bara var tomma ord. Ingenting mellan oss va bara mellan oss utan uppenbarligen lika mycket med andra oxå, och allt som sas va lögner och feghet. Och inte kan man få varken en ursäkt ett förlåt eller ens respekt. Såklart man är arg och besviken.
Pratade med en vän och hon sa att jag fick ringa o prata när jag ville, men som jag svarade: det är ingen vän jag behöver nu, det är ngt att slå på.

Har försökt hitta en låt som passar med mig ikväll men det har varit svårt. Har pendlat mellan Bob Dylan och albumet Blood on the tracks, Bonnie Tyler med It's a heartake och total eclips of the heart till Roxette med Spending my time men tillslut bestämde jag mig för New Radicals – You Get What You Give därför att det är en positiv låt men oxå för att dom sjunger: We can't forget, we only get what we give. Så funderar på när jag ska få tillbaka allt jag gett.....

Ska bara nämna mitt ljus i mörkret Jessi som bytt blogg.

Tiden som gått

Då är helgen förbi, och även nästan hela veckan oxå. Iaf arbetsveckan. För på torsdag är det helgdag och fredag blir en klämdag då många har ledigt. Eftersom jag går i skolan så har jag inte ledigt. Fast vi har inga föreläsningar så lite ledig är jag =) Dock måste det skrivas på uppsatsen. Men på torsdag åker jag ut till sommarstugan o hänger. Sen på fredag blir det Hunnebostrand för att hälsa på Elin och träffa Trollhättans finest. Kan hoppas att det bli lite mindre blåsigt än förra gången, dock har Elin lovat att vi denna gången ska sitta inne vid dåligt väder =)
Såhär såg det ut förra gången...


Ser väl inte alls blåsigt ut? =)



Helgen som var flöt förbi bra. Fredagen var lugn med filmmys. Lördagen blev det en tur ut till Överby för lite shopping. På kvällen hade Gunilla förfest och den va superkul! Dock blev det lite mycket att dricka... Målet för kvällen var Swania och Junkfest. Kan väl inte påstå att det va sådär jättekul. Promoe spelade och det va ganska grymt men vi hade helst velat dansa lite mer. Så vi tog en sväng till Lipz, men då visade det sig att det va riktigt dåligt med folk och cowboy-baren va tom stängd. Så ganska snabbt gick vi tillbaka till Swania. Dock ville vakten knappt släppa in oss eftersom klockan var kvart i 2 så han tyckte det va onödigt för oss att gå in igen. Men vi kom in iaf =)

Här kommer lite bilder från helgen





Promoe




ligga, låg, legat eller va det låg, lägre, lägst...

Känner mig lite låg såhär på fredageftermiddagen. Eller ja, har haft ett ganska dåligt humör hela dagen, började egentligen redan inatt. Fast man gått vidare så finns det fortfarande saker som gör ont o igår skedde en sån sak. Så hela dagen har jag fått jobba med att bearbeta alla känslor. Skulle tränat kettlebell nu strax men fick avboka det för jag e inte alls på humör. Men blir iaf en power walk runt slussarna med underbara Jessi. Måste ju röra på sig så man med gott samvete kan sätta i sig massa godsaker ikväll.
Något jag iaf insåg igår är att jag måste börja prioritera bättre. Finns folk i min närhet som jag anser vara mina vänner, men som upprepade ggr visar att så inte är fallet. Ändå finns man där för personerna. Sen finns det folk som man inte alls ser som sina vänner utan mer som bekanta och knappt det, och dessa människor finns där för en när man minst anar det. Jag har under loppet av bara några veckor fått höra från flera olika håll vilken rolig, smart,snygg och underbar tjej jag är. Mer än vad jag någonsin fått höra av vissa av mina "vänner". Så nu ska jag börja prioritera rätt! Inget mera "ställa upp" för de som inte ens kan uppskatta mig utan jag ska lägga min energi på de som verkligen förtjänar det!

En låt som faktiskt har muntrat upp mig under dagen:


Tinchy Stryder – Number 1 - Feat. N-Dubz


Dålig diciplin!

Nä nu får det gå som det går imorgon! Jag har pluggat otroligt dåligt men jag e så trött på't så det känns som om det kvittar. Har heller inte fått nått svar från min lärare om jag ens får göra tentan imorgon. Men jag går dit o kollar med tentavakten. Om frågorna på tentan är som på förra kommer det gå bra tror jag, annars e det kört, haha! Men det e ju faktiskt första och enda saken jag missat så jag kan leva med det. Jag är iaf nöjd att jag klarade statistiken med 0,5p från VG =)

Hörde den här låten idag när vi va o solade och jag kände att den passar bra =)


Blue Lagoon – Break My Stride - Radio Edit


Det va la skit!

Hur dum får man bli?! Kom på inatt att jag totalt glömt bort att anmäla mig till omtentan jag har imorgon. Skickade ett mail till läraren o frågade om det går att lösa ändå. Så nu sitter jag här o väntar på svar och hur lätt är det att plugga då, när jag inte ens vet om jag får göra tentan eller inte?! Sen att det är strålande sol ute gör ju inte saken bättre, kan inte gå ut heller för har allt på datorn och ingen förlängningssladd som är tillräckligt lång. Så detta känns som en riktigt skitdag! Men träning ikväll, och ska nog ta en lite längre promenad med Ronja nu. Måste komma ut!

Mobilfunderingar

Jag skulle behöva ngn som sköter min privatekonomi. Fy fan, jag fattar inte var alla pengar tar vägen. Och precis fick jag världens chock, en mobilräkning på över 1000kr! Va fan hände där lixom?! Ska aldrig surfa youtube igen utan fastpris på datatrafik =S ¨

Men iaf, jag har funderat på att skaffa en iPhone. Men jag känner lite tveksamhet pga att jag tycker den e dyr, den e lite stor, den har inte så jättebra kamera, den har ingen radio, den har ingen bluetooth och det kommer en ny iPhone till sommaren. MEN, nu läste jag precis på apples hemsida att den visst har bluetooth, vet inte vem som lurat i migatt det inte är så. Så då kan vi stryka det från minus-listan. Sen så har den mobilen jag har idag samma kamera men lite sämre objektiv och de bilderna duger i rätt ljus plus att jag nästan jämt går runt med min digitalkamera. Så det skulle man ju egentligen oxå kunna stryka. Storleken är svår att komma undan men mobilen jag har idag, Nokia 5800, är inte heller så liten. Radion löser man ju igenom att man har fast datatrafik och då kan lyssna på webradio. Kostnaden för telefonen är det största minuset. Var och hur man än köper den blir det dyrt. Jag har för tillfället ett Telenor 499 ring för allt, med bindningstid till juni i år, där jag ringer för 19öre/min och det är sällan jag använder upp den summan. Men, som det verkar nu så använder jag min telefon ganska mycket både till att ringa, smsa och surfa med. Sen har vi ju det här med bindningstiden. Jag har ju aldrig tålamod att vänta ut en bindningstid längre än 12mån. iPhone på Telenor går inte att få på kortare tid än 24mån. På Tre kan man få 18mån men totalkostnaden för telefon och abonnemang är dyrare även på 24mån. Sist har vi Halebop. Där kan man få telefonen på 12mån men kontantinsatsen blir på ca 3500kr vilket ja inte är sugen på att lägga ut nu bara sådär. Att den byta operatör medför en massa andra kostnder och strul.

Egentligen hade jag tänkt att gå ner i månadskostnad på mobilen för att försöka spara lite pengar. Men det här med att spara pengar verkar ju inte vara min grej alls.
Mitt andra alternativ är att gå ner i hastighet på mitt internet hemma. Har idag bedbandsbolaget 24mBit med hemtelefoni 349kr/mån. Jag tittar på mycket film och serier så jag har tidigare tyckt att jag behöver det snabbaste jag kan få. Men nu kan jag faktiskt tänka mig att gå ner i hastighet för att på så sätt spara lite pengar. Så nu funderar jag faktiskt på att ta ett mobilt bredband. Telenor har ett abonemang som heter Total där man får fria sms, fria samtal, fri mobilsurf, fritt mobiltbredband och om man binder på 24mån kostar inte modemet ngt. Detta kostar 799kr/mån. Jämfört med vad jag har idag som är 499+349=848kr/mån. Men jag vet inte om jag kan få detta abonemanget med en iPhone, det framgår inte på hemsidan. Man kan dock köpa den med FastPriset som ligger på 699kr/mån och man kan sen lägga till det mobila bredbandet för 149kr/mån, så jag tycker att det borde gå. Sen finns det ett sista alternativ och det är att inte ha ngt internet hemma alls, varken brdband eller mobilt bredband och surfa på datorn via telefonen, men det verkar mest krångligt och inte värt de 100kr jag sparar på det.
Så vad tycker ni? Mina telefonförsäljarvänner, mina mobilintresserade vänner och även ni som inte är insatta eller bryr sig så mycket, ska jag köpa en iPhone? Är det värt det?
Den nya iPhonen kommer i juni men kommer den till Sverige då? Kommer priset på den nuvarande modellen sjunka? Ska jag avvakta? Köpa en idag? Ngn annan telefon som är värd att titta på?


Ja men detta kan ju ha varit det tråkigaste inlägget jag skrivit på länge men jag skulle verkligen uppskatta lite feedback!

Valborg kan vara så mycket mer...

.....än vad de flesta upplever!
Då är man alltså hemma efter en underbar helg i Skåne om har innehållt det mesta: roadtrip, fest, bakfylla, shopping, god mat, djupa diskussioner, myskväll, brygghäng i solen, mer shopping och bilköer. Helt enkelt en perfekt helg!
Orkar inte skriva så mycket mer om den men några låtar får sammanfatta:



Tom Pulse – Cuando - Sunshine Radio Mix 
(jag hittade den Jessi!!)


David Guetta – Memories (Featuring Kid Cudi)


Taio Cruz – Break Your Heart


Jason Derulo – In My Head




RSS 2.0