Semester kan man kalla det

Just nu sitter jag i sommarstugan i solen med ett glas vin i handen och en hund i knät. Väntar på att min björnbärspaj ska bli klar. Men innan pajen ska avnjutas blir det havskräftor. Lyx! Har det väldigt bra härute måste jag säga, dock känner jag att min inkomst den här månaden kommer bli lite dålig... Hoppas på mer tider framöver. Har en liten plan om en urrlandsresa i höst/vinter men måste få ihop saker först. Så mer om det en annan gång. Har fortsatt med mina morgonpromenader. Idag sprang jag även en liten bit. Bara i söndags som jag inte gick men då hjälpte jag pappa rensa sly på baksidan så blev en rejäl omgång med yxan istället. Får se när jag kommer hem igen men det lutar åt fre för på lördag ska vi ta en sväng upp o kolla Butlers brännboll (vi är ju inte med iår tyvärr) o på kvällen ska jag servera på en fest. Ska bli kul! Men nu ska jag öppna en ny bok och avnjuta den sista eftermiddagssolen.

Vänner <3

Igår efter jobbet åkte jag hem till Erika där några av tjejerna blev bjudna på mackor och te. Så gött o bara sitta o snacka och mysa. Jag kände mig väldigt upprymd och lycklig när jag kom hem så trots att jag skulle upp halv 7 idag så kunde jag inte riktigt gå o lägga mig. Somnade halv 1 så när klockan ringde va jag inte jättepigg. Men ska man komma i form på en månad så finns det inga undantag (spec inte när man kvällen innan ätit massa goda mackor och till o med en liten kaka) så det var bara att gå upp och ut. Blev en pw på 30 min runt Spikön. Nya skorna fungerar perfekt. Snart ska jag testa om dom håller för att springa oxå :) Så nu är det snart dags för jobb, 9-17 i Oden, glasstid :D Kalas för mitt lilla gudbarn ikväll som fyllde 11 i onsdags. God mat väntar antagligen alltså ikväll....
Have A Nice Day!

Myyyyyslåt Crash Test Dummies – Afternoons & Coffeespoons

Framåt går det

Igår blev det en golfrunda med pappa innan jobbet. Efter att ha gjort lite justeringar av svingen kunde jag äntligen få iväg många bra bollar, äntligen! Har gått hela säsongen och varit frustrerad över att jag tappad mina bra utslag. Så nu behöver jag bara se till att jag siktar ordentligt varje gång oxå :)
Införskaffade de nya skorna igår så imorse blev det en premiärrunda! Väldigt sköna och mycket snygga :) 





Nu ska jag sätta mig med uppsatsen och förhoppningsvis avsluta den! Yey! :)



Läs :)

Smaklig måltid!

:(

Caroline är ledsen. Idag hade jag äntligen bestämt mig för att ge mig ut på en löptur. Fint väder, lagom varm och ledig! Så jag fixade iordning en lista på Spotify, snörade på mig skorna och gav mig ut. Började springa och efter bara några 100 meter så kände jag att det var lite jobbigt. Så jag bestämde mig för att springa till en punkt längre fram, gå en bit o sen springa igen. När jag kom fram till den punkten gjorde det ont i bröstet och var tungt att andas. Gick en bit o sen började jag springa igen. Riktigt jobbigt var det, men så kom jag till en trappa med ca 10 steg i så jag bestämde mig för att köra lite korta intervaller. Sprang upp 2 gånger sen va jag tvungen att stanna. Benen bar mig inte, jag fick ingen luft och jag trodde jag skulle spy. HERREGUD!! Vad har hänt med min kondition?! Jag visste ju att den inte var på topp men såhär dålig trodde jag aldrig att den var. Pinsamt. Så det fick bli en powerwalk på 45 min istället. Så nu ska här tränas, varje dag är tanken. Små korta rundor för att succesivt öka konditionen. Körde även lite styrka här hemma. Planen är att känna mig nöjd med mig själv om ganska exakt en månad och efter det såklart fortsätta. Men jag måste ha mål, annars funkar det inte.
Perfekt träningslåt: Avicii – Fade Into Darkness - Vocal Radio Mix

Man får unna sig

Yes så var helgen förbi. Skönt därför att jag har jobbat och imorgon är jag förhoppningsvis ledig, men man vet ju aldrig :) Blir till att fortsätta på uppsatsen iaf. Förhoppningsvis man man bli klar med den o skicka in...
Funderar på att köpa nya löparskor. Va ute o gick i mina häromdagen o kände att jag fick lite skoskav. Skorna är lite dåliga bak i hälen, inte trasiga än men nog på väg, så det kan vara dags. Man kan inte ta babysteg i trasig skor. Så blir nog ett par Nike Lunarglide. Har funderat på dessa sen i mars nångång, dom ska ju vara bra när man pronerar. Klart är iaf att det blir ett par Nike, mina nuvarande har varit helt underbart sköna och så kan jag använda min Nike+. Utan den hade jag aldrig gett mig ut på en runda :) Ett par nya skor kan även vara bra för träningsmotivationen :D

Min absoluta favoritlåt just nu är RHCP - Adventures of Rain Dance Maggie. Älskade den första gången jag hörde den o nu kan jag inte sluta lyssna :) Så nu får ni allt ta o lyssna på den om ni inte redan gjort det!

Nu kanske?

Har ju sagt att jag ska börja blogga igen o nu kanske det är dags då. Har haft nåra intensiva månader med träning, skola och jobb. Dock inte samtidigt... Tappade motivationen för träningen i maj nångång. Ungefär samtidigt satte vi igång med uppsatsskrivandet ordentligt. Då fanns det heller ingen tid för träning. Sen va det dags för jobb o inte heller då kunde jag motivera mig att träna. Så sen i maj har jag sprungit en gång, styrketränat en gång och gått en promenad... Så nu ser man ut, och känner sig, där efter. Men jag har börjat ta små babysteg tillbaka till ett liv med rutiner och ordning. Efter att i nästan 4 veckor jobbat i princip konstant så kan jag nu äntligen göra andra saker oxå. Så ska nu ta tag i det sista med uppsatsen. Vi har en examinator som bråkar med oss om saker som jag inte kan se som problem så motivationen till att sätta sig med det har varit i princip obefintlig. Men nu ska jag som sagt ta babysteg framåt. Så nu ska jag inte slösa mer tid här tänkte jag :)

o nu då?

Ibland får man lite existensångest. Jag får det lite oftare nu för tiden. Just nu fick jag så mycket att jag kände mig tvungen att blogga. Saken är att jag nu är klar (iaf nästan) med skolan och har nu ingen aning om vad jag vill göra. Jag vet att jag inte vill vara kvar här o känna att ngt saknas. Men jag vet ju inte var jag ska hitta det jag saknar heller. Jag vet bara att jag vill mer än det här men vet inte var och hur jag ska börja. Just nu känner jag bara att jag är i ngt slags vakum o bara väntar.

RSS 2.0