Halfway!

Jag är helt lessen för min telefon vill inte surfa längre, webbläsaren bara stänger ner sig. Så nu kommer det bli betydligt färre statusuppdateringar på FB.
Igår hyrde vi bil och tog oss mot Lanikai Beach. Det regnade en del på vägen, men väl framme på stranden fick vi lite sol, välbehövligt :) På vägen hem stannade vi och käkade på Kona Brewery Co, passade på att smaka den inhemska ölen, den var ljuvlig! Väl hemma somnade vi gott.
Idag åkte vi med en av hostelets killar på utflykt till North Shore. Vi var 12 personer från flera delar av världen och det var hur kul som helst. Sen har solen lyst hela dagen oxå så vi mår extra bra. Ryktet säger att det fina vädret ska hålla i sig in i 2011. Lovely!
Har försökt lägga in bilder både från kameran och telefonen, men det verkar inte funka. Så det får tyvärr vänta tills jag kommer hem :( Men tack iaf Mamma och Frida för kommentarerna, alltid kul att få lite respons :)
Imorgon lovar jag att skåla kl 13 här, eftersom det är erat tolvslag :) Nu blir det hemåt!
KRAM!

Regnet det bara öser ner...

Efter gårdagens power walk belönade vi oss rejält under kvällen. Först käkade vi en underbart god glass på Baskin Robbins (pecanglass, kokosglass med notter och hot fudge) sen hamnade vi hos några trevliga asiater som fixade till våra naglar. Jessica som hade ont i sina fötter tog pedikyr med fotmassage och manikyr och jag fick på plastnaglar med jättefina blommor som hon målade för hand! Efter det kunde vi inte låta bli att även unna oss en helkroppsmassage. Blev ett ställe som erbjöd alla möjliga typer, vi tog en där massösen anpassar sig efter var vi har ont samt vad hon tycker behövs. Riktigt fint var det! Men klockan var ganska mycket så jag fick kämpa för att hålla mig vaken :) Somnade gott när vi kom hem.

Så idag är det då tredje dagen med mulet väder. även om rubriken antyder att regnet öser ner så är det inte riktigt sant. Igår kväll gjorde det så men idag har det mest varit mulet.
Tog bussen till Downtown Honolulu och tog en sväng i Chinatown. Men det var inget att se egentligen, bara massa fruktstånd och smyckesbutiker. Så vi tog bussen hemåt igen. Den gick förbi USA's största utomhusgalleria med nästan 300 butiker. Va såklart tvungna att hoppa av och kolla in Har inte handlat ngt än men har inte kollat in så många butiker heller :)
Imorgon hoppas vi på fint väder så vi äntligen kommer iväg till North Shore.
Jag tycker att det är lite dåligt med kommentarer till bloggen. Ni som läser får gärna komma med synpunkter, frågor eller vad ni nu vill, bara ni skriver något. Blir så mycket roligare for mig att skriva då :) Om det nu är så att ni inte vet hur man kommenterar så är det bara att klicka på ordet "vad tycker du och andra" under det inlägget ni vill kommentera, fylla i vem ni är och sen skriva kommentaren och sist klicka på "do it". Efter det får ni fylla i den verifieringskoden som kommer upp. Klart! Hur enkelt som helst! Så kom igen o kommentera nu! Då blir Caroline glad :D

Muskelaktivitet

Då står man här i Mac Store igen :) Världens bästa internet, haha. Idag har vi varit riktigt duktiga. Skulle egentligen ha åkt med på en tur till North Shore och kollat men det regnade så set är uppskjutet tills imorgon eller onsdag, beroende på vädret. Så istället bestämde vi oss för att klättra upp på Diamond Head, en gammal vulkankrater som är ett av Oahu's kändaste landmärken. Pratade med en svenska på hostelet som sa att det skulle ta ungefär 20-25 min att gå till startpunkten. Så vi tog varsin vattenflaska och traskade iväg. Och vi gick och vi gick och vi gick. När vi gått i ca 35 min började vi undra om vi missat det. Så vi frågade en dam vi mötte och hon sa att vi skulle fortsätta lite till och sen skulle vi vara framme. En timme från start var vi framme i kratern. Då var vi redan helt slut och överhettade, för även om solen inte lyste så var det varmt. Då var det bara att börja klättra. Uppför slingrande stigar, branta trappor och genom tunnlar. Så efter 2,2km klättrande kom vi upp på toppen. Riktigt häftig utsikt över Waikiki och Honolulu. Neråt sen gick det betydligt lättare, plus att det på toppen blåste endel så vi hade kylt ner oss en del, skönt :) Innan hemgången köpte vi varsin iskall smoothie och sen va det bara att bege sig hemåt igen. Totalt från att vi startade tills vi var hemma igen tog det 4h. Jessica var helt slut :) Jag var inte pigg jag heller min inte i närheten av hur trött hon var, och är :) Så nu har vi precis ätit på en väldigt mysig restaurang en trappa upp från gågatan. Jag tog BBQ Ribs med guava glaze, det godaste jag ätit på länge, så även om det var den största portionen med ribs jag sett så gick allihopa ner. Mums!
Häromdagen skulle ju vi på fest, all u can drink $5. Men jag e så sjukt jetlaggad så det blev inget. När vi kom hem från att ha ätit så kände jag inte för så mycket annat än att ligga i sängen. Efter 10 kunde jag inte hålla ögonen öppna längre och somnade. Igår gick vi på bio. Kom till biografen vid halv 8 och då hade de flesta filmerna redan börjat. Så vi fick vänta till 10 innan vår film började. Så vi gick o åt. När väl sen filmen började så somnade jag. Sov i princip hela filmen, vaknade till ibland, men fattade knappt vad som hände. Så om ni frågar mig om The Tourist är bra så har jag ingen aning :)
På dan igår blev det lite shopping på Forever 21. hur stor butik som helst och hade jag inte haft någon självkontroll hade besöket blivit betydligt dyrare. Nu kom jag ut med en klänning till nyår, en kavaj, ett par jeans ett par solglasögon och tre ringar. Allt för strax över 500 spänn. Inte dåligt måste jag säga. Nej mamma, jag hade inget av dessa saker innan, de var nödvändiga :P
Nu kan vi nog inte ta upp mer tid här vid datorerna, e ju inte så att vi ska köpa. Fast jag måste säga att jag gillar datorn jag står vid (försöker ha samma varje gång)
Ha det bra hemma i kylan!

We are in Hawaii

Forsta inlagget fran Hawaii. Star i Mac Store i Waikiki, jag o Jessi ska strax kaka pa Taco Bell, sen blir det fest pa Hostelet ikvall. Fri dricka for $5, later livsfarligt.
Iaf, vi kom hit hur smidigt som helst. Kom med det tidigare flyget till Frankfurt och fick aka Business Class, inte fel alls. Sen va det nagra timmars vantan dar pa flygplatsen. Att komma pa planet var helt galet. Forst stod vi i ko pa ett stalle for att ga igenom nagra sakerhetsfragor, men sen flyttade dom oss till ett annat. Dar fick vi svara pa fragor om nar vi kopte vara kameror och vaskor, eller om vi hade nagra forbjudna saker i dom. Sen fick vi sta i ko och vanta pa att fa boardingpasset. Dar sa han att jag inte fatt mitt Visa godkant, da holl jag pa att ga under. Men efter lite tid sa han att han bara skrivit in fel siffror :S Sen fick vi vanta ytterligare innan vi fick vara sittplatser. Sen skulle vi pa planet. Fick sta i en superlang ko igen. Jag fick sa klart ga igenom en random security check. Sen fick jag antligen ga pa. Flyget tog laaaang tid, 11h narmare. Jessica sov endel men jag kollade tv och film. Framme i USA var det manga security check, typ 4 eller 5 st innan vi fick ga pa planet till Honolulu. Pa det sov jag o Jessica i princip alla 5h det tog. Men sa va vi antligen framme. En busstur senare stod vi vid hostelet. I "receptionen" satt det typ 6 killar i bara overkroppar och kollade pa film och spelade poker pa sina datorer. Dom jobbade tydligen dar :)
Sa nu har tva dagar snart gatt och vi har tillbringat mesta tiden pa stranden. Idag var den lite molningt till och fran men det va faktiskt ganska skont, riktigt varmt ar det. Igar kakade vi pa ett stalle som hette Cheese Burgers eller natt liknande, dom serverade precis som namnet antyder, cheese burgers. Vi kakade nagot sa fint som Kobe Burger, alltsa burgare gjort pa kobekott. Riktigt gott. Dar kopte vi oxa en annanas, en behallare som man far ga och fylla pa med dricka nar man vill. Stallet ligger precis vid stranden sa det ar valdigt lampligt :)
Men nu blir det Taco Bell och sen party party, om vi inte somnar tidigt, ar fortfarande lite jetlaggade. Eftersom Sverige ar 11h framfor blir dygnet helt omvant.
Ha det fint nu!

Sova?

Tidigt i säng va det ja, japp.... Men nu snart. Känner av en ev urinvägsinfektion, det är INTE ok :( Både jag o Jessica har en känsla av att vi inte borde åka på den här resan egentligen, så mycket som talar emot. MEN, nu ska vi iväg om några timmar, oavsett vad som händer. Så nästa gång jag skriver är jag  troligtvis inte i Sverige.
Nu, natten!

Don't worry..

Nu hade jag behövt någon som satt bredvid mig här i soffan som klappade på mig o sa att allt ordnar sig.


Upphetsad

Shit jag trodde jag var stresstålig och ganska laid back, men uppenbarligen inte. Så som jag varit de senaste veckorna, och speciellt de senaste dagarna är absolut inte synonymt med stresstålighet. Ikväll nu har det varit helt galet. Men jag är medveten om att jag har ett ganska stort kontrollbehov och när saker inte går som jag vill så kan jag lätt få lite spel. Men iaf. Va hemma hos mor o far nu för lite mini-julafton. Så skulle jag skriva ut hostelbokningen (kan ju här även lägga till att hostelets hemsida fortfarande inte "finns" vilket inte bidrar på ett bra sätt till min stress) och kunde inte låta bli o kolla hur det såg ut med flighter på Landvetter. Så stod det att det fortf. var stora problem på Frankfurts flygplats och att man skulle kontakta sitt flygbolag. Så jag tänkte att jag kunde ringa dom o kolla vad dom tycker man ska göra. Då gick det inte att ringa efter 18.30, då va klockan 19.30. Så jag ringde Landvetter för o fråga om det va värt att åka ner o ta flyget 07.40 istället för 10.40, eftersom vi då har marginal vid ev förseningar. Men hon jag pratade med där sa inget utan jag fick bara ett nummer till Lufthansa Tyskland. Så pratade vi om att åka ner ändå o chansa.. Men då måste ju Jessi var med på detta, och hon svarade inte när jag ringde. Här började den ordentliga paniken komma krypande. Tillslut letade jag upp hennes pappas hemnummer för jag trodde hon va där, men det va hon ju inte. Men pappans sambo var hemma så jag fick hans mobilnummer istället. Så mitt i middagen fick jag tag på henne :) Lite lätt desperat lät jag nog. Under hela den här tiden hade jag nog en puls på 180, och lät nog väldigt kort och snäsig mot min familj. Men nu bestämde vi iaf att vi åker ner tidigt imorgon och kollar om dom vill skicka med oss på det tidiga flyget. Kjell sa till mig att om dom inte gör det så kommer ni med det andra o sen får det bli som det blir. Jag vet att allt får bli som det blir, det är utom min kontroll, men det är svårt.
Men imorgon ringer kl 04.30 och eftersom jag ungefär sovit 4,5h i natt så e det strax dags att gå och lägga sig. Men jag är inte riktigt klar med alla förberedelser, så sängen får vänta en liten stund till.

Det skulle se ut det

Så där ja knappt 5h sömn :) Läste det här på aftonbladet.se Och fick en väldigt rolig syn i huvudet. Dom uppmuntrar tjejer att ta efter den här livsstilen så jag började fundera på hur det skulle se ut om jag sprang runt här i Trollis o klättrad i byggnadsställningar, sprang halvnaken över klaffbron eller dinglade i träden i allén... Skulle nog hamna på psyk fortare än fort... :)

Nattugglar

Jaha nu e klockan över 2 o jag sover inte... Packa tar fan längre tid än jag trodde. Men nu e jag nog i princip klar. Fick värsta lyckoruset här förut när jag packat allt och vägde väskan, 15kg! Hur bra e inte det då när man får ha 23 :) Men så kom jag på massor jag inte packat, så jag slutade på 18kg, men det är inte illa pinkat måste jag säga :) Nu har jag säkert glömt en massa som jag är för trött för att komma ihåg nu, men jag har ju några kilo tillgodo så det här ska nog gå bra. Har även packat nästan allt handbagage o där e det hur lugnt som helst. Så nu ska jag bara komma ihåg att skriva ut hostelbokningen imorgon. E lite oroad dock, kan inte komma in på sidan, den hittas inte. Kanske har dom fått stänga igen?! Nää det e nog bara nå vajsing :) Hör ni hur positiv jag är?! Så jäkla gött att ha lämnat in alla skolgrejer, en mindre sak att tänka på. Nu har jag bara endel att styra upp imorgon, men sen e det ledighet som gäller.
Nu blir det sängen iaf, tänkte vakna innan 10 imorgon :)

Nu e det verkligen nära

Ååhh vad handikappad man blir när man inte har ngn mobil. Va hemma hos mor o far förut o käkade mat. Så körde pappa mig tillbaka o jag pratade i telefonen i bilen. Så när jag kom in så hittade jag den inte. Så ropade på pappa att han skulle kolla bilen, men där va den inte sa han. Så fick skicka sms till mamma via webben o be henne kolla igen för här hemma fanns den inte. Efter en stund skrev hon på FB att den va hittad. Typiskt pappa :)
Nu har jag tillbringat kvällen i Josefines sällskap. Hon ska ju oxå ut på äventyr, Aussie 5 månader, den 27e dec. Så henne ser jag inte på länge nu igen, tråk :( Men vi har planer till hösten nu, haha! Kan bli väldigt bra!
Hon hjälpte mig o packa lite iaf, fick rensat lite bland alla grejer, typ 7 par skor för två veckor e nog inte ok :) eller 9 par shorts... Herregud så mycket kläder man har. Men nu är alla kläder packade och knappt halva väskan är full. Men då tillkommer bikinis och toalettsaker. Sen ska handbagaget packas oxå.. Så det blir en lång natt nu, tänkte bli så klar som möjligt idag så jag kan väga grejerna.
Nu ser det iaf ganska ljust ut för vårat flyg. Iaf om man kollar vädret. Ingen snö i Gbg på torsdag, och lite lite regn i Frankfurt. Då kan dom ju INTE ställa in flyg. Det står på deras sida: "Welcome to one of the worlds greatest airports" så ska dom leva upp till det här får som allt lösa lite snö tycker man. Men nu ska jag försöka vara positiv, klart allt kommer gå jättesmidigt och vid den här tiden (Hawaiiansk tid) om två dagar ligger jag i min säng på Hostelet och sover med ett leende på läpparna. IIIIIIHHHH! Så jag va bara tvungen att skrika ett fjortisskrik.
Nu blir det packning o sen sova! Har fortf inte hämtat mig från helgens bravader, men det är ju så det ska vara när man haft en fantastisk helg.
Bjuder på en "gammal" låt ikväll, en som precis spelas i min mobil (en gammal utan sim-kort alltså), som jag sitter och lyssnar på... Lite fel land, men videon innehåller ändå de flesta saker vi kommer uppleva de närmaste dagarna; sol, sand, vågor, surfing, palmer, dans, musik.... IIIIIIHHH!
Shaggy – Feel The Rush - Radio Edit

Mörkt va det ja

Då gick man upp strax innan 9 för att kolla månförmörkelse, men inte. E ju massa moln på himlen :( Så går in på Aftonbladet där man kan se det live, men just nu e det bara svart. Är mitt inne i den totala förmörkelsen så man ser inte ett jota. Kul...
O nu snöar det igen oxå, skräll. I helgen när jag va borta kom det ca 2dm, igår snöade det hela dagen o kom ungefär 2 till o nu e det väl dags igen då. Nu kan ju ingen som är mellan 4 och 15 säga att det va bättre vintrar när dom va små, för det här är nog svårslaget. Så läser man på nätet att det är massa förseningar i flyget även på Arlanda, förbättrar ju inte mitt magsår precis. Men det e två dagar kvar, det hinner fixa sig! Eller?

Inte helt 100

Nu e man hemma från julmys med tjejerna. Jag va nog inte riktigt upplagd för att vara social, plus att det va två barn med så va lite mycket liv... Men det va ganska mysigt ändå. Fick pratat med Gunilla oxå så nu känns det bra mellan oss igen. Började storböla och kunde inte sluta sen heller... Helt sjukt vad känslig jag är. Pratade med Jessi en sväng på telefon o började gråta igen, suck :) Men fick höra en annan jobbig sak idag oxå som gjorde att allt blev värre. En person ställde ett ultimatum, inte till mig, men jag är inblandad. Så nu måste jag kanske ta ett beslut som egentligen inte vill ta o det stör mig. Tycker man e otrolig barnslig som gör en sån sak, men men.
Ja hade jag inte vetat bättre hade jag trott att jag hade pms nu, då kan jag vara såhär, men jag e väl helt enkelt bara stressad. För känner mig inte sådär jätteledsen egentligen :)
Nu får det bli sängen o sova bort denna dagen o hoppas på en bättre dag imorgon. Har iaf fått pluggat, så imorgon tänkte jag bli helt klar, då ska jag ta jullov! Måste packa...

Dåligt pirr

Jag börjar nu bli väldigt nervös inför torsdag. Inte bara inför att vi faktiskt ska till Hawaii utan för att det känns som om flyget kommer skita sig. Vi har 1,5h på oss i Frankfurt. På den tiden ska vi ta oss ut från flygplanet, gå till den andra terminalen, hitta gaten och gå igenom boardningen. Eftersom vi ska lämna Europa så kommer det garaterat vara en passkontroll inne på flygplatsen oxå... Vi landar kl 12.25 och planet mot SF lyfter 14.00 o då antar jag att gateen stänger typ 13.30-13.40, vilket ger en egentlig tid på ca en timma till allt... Så minsta försening så är vi fast i Tyskland. Efter Thailandsresan är jag oxå medveten om att bolagen inte hjälper en speciellt mycket vid förseningar. När jag för några år sen flög till Florida blev vi försenade från Gbg o då satte dom istället in oss på ett annat plan, i business class, hur snällt som helst! Men när vi skulle till Thailand fick vi snällt vänta ett dygn på nästa flyg... Det får inte hända nu! Vill inte fira julafton på en flygplats i Tyskland, det vore skräckscenariot. Så nu sitter jag o har ont i magen o kan inte koncentrera mig ordentligt på skolan.. Blä!
Sen e det nog massa andra saker som ligger o gnager, men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad. Kanske sviter av helgen, kanske skolan, kanske något annat.

Ni är underbara!

Kom igår kväll hem från min helg i Sthlm. Sicken berg-och-dalbana av känslor det har varit. Har nog fått med i princip varenda känsla; nervös, glad, ledsen, arg, lycklig, euforisk, förolämpad, älskad, besviken, längtan, nöjd... ja allt. Kom fram sidor hos mig som jag inte sett på länge, på både gott och ont. Hade en sån sjuk ångest på söndagen, vilket jag inte känt på över 2 år. Pratade med Jessi en stund o sen kändes det bättre. Lördagen blev nämligen lite lätt kaotisk och jag vet egentligen inte varför, men när man har känslorna utanpå huden så är det lite svårt att kontrollera dem. Jag är ju lite av en känslomänniska.. Dock så har jag då oxå sjukt många bra minnen från den här helgen o jag ville inte att den skulle ta slut. Galet vad vänner kan få en att må bra, på alla sätt och vis ;)
Lyssnat en del på Rihannas nya album Loud på tåget dit och hem, många bra, men har två favoriter. Sammanfattar helgen ganska bra oxå ;)
Rihanna – Cheers (Drink To That)
Rihanna – S&M

Närmar sig...

Nu e det bara 8 dagar kvar till sen stora resan :) Men först ska jag göra en liten resa. På fredag morgon åker jag till huvudstaden för att träffa vänner från min tid i Linköping. Ska bli grymt roligt :)
Men imorgon är det massa praktiska saker som gäller, packa, tvätta, städa, diska, plugga och förhoppningsvis kommer jag iväg o sola oxå, kan behöva det. Ska avsluta mina studier tidigt imorgon o unna mig o surfa lite info om Hawaii. Måste ha liiiite koll innan jag åker dit, och information kan man aldrig få för mycket av.
Har i dag lämnat in en rapport om boken Övervakad av Pär Ström. Den är från 2003 så mycket har hänt sen dess, men man blir ju helt paranoid. Fatta vilken teknik det finns att övervaka folk. Det finns system i bilar som automatisk skickar böter om du kör för fort eller felparkerar. Finns även ett system i USA som heter TIA, det samlar information från i princip alla databaser som finns, så det du inte vet om dig själv kan du läsa i den. Fast den e ju såklart inte till för allmänheten, endast USA's kontrollfreaks till regering... E sjukt nervös för att resa in i USA nu iaf.. Tänk om man hamnar på en no flight-list bara för att man heter något liknande en misstänkt eller för att man råkar säga fel saker till fel personer. Ska undvika att säga något om terrorister och bomber iaf. och absolut inte ha ngn vätska eller vassa föremål i handbaggaget.
Men nu blir det sängen, kl ringer 06.00 imorgon :S

Mätt!

Nu har jag precis kommit hem från julbordet med jobbet, i år var vi på Alberts. Helt galet mycket mat! 22 olika sillsorter, sushi, lax, kanelfläsk, hjorthjärta, lamracks, grisfotssylta, svartvinbärshonung, jansson, kål, korv, ostar i mängder, marmelader. Sen ska vi ju inte tala om dessertbordet... Där fanns allt och lite till. De klassiska sakerna risa ala malta, knäck, ischoklad, mandlar och clementiner fanns såklart, men sen bjöds det även på panna cotta, creme brulée, polkakarameller och kakor i olika utföranden. Inte nog med maten så istället för papper att torka händerna på efter toabesöket hade de engångshanddukar! Hallå! Ja men jag tror änna att jag dog lite och kom till himmelen :) Sen hade vi julklappsbyte, och jag fick en sån där ansiktsmask som man ska kyla ner ögonen med, kan behövas ibland :)
Så nu ska jag sova, mätt nöj och glad. Imorgon blir det upp och plugga igen, galet mycket nu. Men det ska göras klart och det ska göras bra, så är det bara!
Här bjuder jag på en låt med ett nyfunet band, Angels & Airwaves. En av killarna från Blink 182 som startade de efter deras splittring. Kan säga att detta är verkligen min musik, har gillat alla låtar jag hört hittils och då har jag lyssnat på dem i två dagar nu :)
Angels and Airwaves – Everything's Magic - Final Album Version

Mycket mys blir det

Nu sitter jag här i min soffa o fredagsmyser. Skitkallt på golvet är det men min goda vän Malin gav mig ett par supermysiga  o varma strumpor i födelsedagspresent förra helgen så min små fossingar har det faktiskt ganska bra. Jag fick även en sjukt god glögg av henne med smak av äpple kanel och vanilj. Öppnade den igår o den e snart slut :( Får se om jag kan hitta den på nått ställe här i stan för den e verkligen hur god som helst. Ska tilläggas att det är vanlig saftglögg, sitter inte här o smygsuper om det nu var någon som trodde det :) Så här sitter jag i soffan med mysstrumpr, en kopp glögg, tända ljus o Idol på tv. Hittills har två av mina favoritlåtar spelats, bara Jay kvar o han gör en aldrig besviken :)

Imorgon vid 9 tar jag o Jessi tåget ner till Gbg för att mysa till oss lite. Kolla i affärer käka lunch och gå på bio. Få lite julstämning oxå antagligen. Kan vi behöva för det blir nog inte så mycket med det sen. Ska bli hur kul som helst.

kryper upp i soffan

Varm choklad med mashmallows o lussebullar lussebullar eller glögg o lussebullar? Eller kanske både och? :) Här ska mysas iaf!

7,5hp check!

Motivationen funkade. Jag skrev o skrev o skrev, sen skickade jag in. Läraren svarade otroligt snabbt att jag nu är godkänd på kursen. Katsching! Så skönt, en uppgift till sen är jag i fas.
Tog en promenad nu precis innan solen försvann helt o det är så otroligt fint ute. Träden e alldeles vita o himlen skiftade i flera olika blåa nyanser. Gick nere vid kanalen o där har isen börjat lägga sig så det ligger ett stort lugn över hela stan. Sååå mysigt! Får nog bli lite glögg o lussebullar till kvällsmat. Fast får jag allt göra lite mer skolarbete.
Tog en paus förut o kollade på filmen Shelter med Julian Moore. Gillar inte skräckisar men av nån anledning så kände jag att jag ville kolla. Sen så va den inte så läskig, kanske håller på att bli vuxen :) Men den handlade iaf om en psykolog som träffar på en kille som är två personer. Hon tror inte på att det finns multipla personligheter så hon försöker hitta på andra förklaringar. Men det visar sig att det är en gammal pastor som levde på 1910-talet o som tappade tron och mördade sina barn som går runt o tar över folks själar. Men han gör det bara om de slutat tro. Så de trolösa börjar hosta o hålla på o sen kommer han o suger deras själ ur dem. Ganska löjligt egentligen. Men man blir änna lite skrajsen när man själv sitter här o inte tror på gud o har helt plötsligt börjat hosta utan anledning :D Får passa mig nu tror jag.....
Nu e pausen över!

Får försöka slå in det i skallen

Ligger här i sängen o försöker skriva ihop något bra om ledarskap och hållbar arbetsmiljö. Detta är det (förhoppningsvis) sista jag gör i denna kursen men jag har så svårt att motivera mig. Allt annat är ju så mycket mer intressant. Men så kände jag bara att jag behövde något väldigt motiverande. Kom då på att om 21 dagar (exakt tre veckor) åker jag o min älskade till Hawaii. Har väldigt svårt att fatta detta, får inte riktigt in det i huvudet. Funderade idag på om jag skulle börja packa, e ju inte så att jag kommer behöva samma kläder ändå. E ju lite skillnad på minus 10 och plus 25 :) Men det blir nog en sista minuten-packning iaf.. Men jag behövde iaf pränta in i huvudet att vi faktiskt ska göra denna resa så jag googlade några bilder. Här är min favorit:
Lanikai Beach Oahu Hawaii
Så lägger ni på den här låten i bakgrunden... Jack Johnson – Imagine

Vet inte om jag tycker det är lättare att fatta att jag ska åka nu, känns mer som en fantasi. Men sinnet blir lite lättare av att titta på bilderna. Nu tillbaka till skolan.

RSS 2.0