Completely miserable

Det har varit en omtumlande dag. Började tidigt imorse med ett tandläkarbesök. Har inte varit där på 4 år så lite nervös var man allt. Men inga hål eller så, bara tandsten. Åh fy fan vad det är obehaglig att ta bort, så här ska tandtrådags så ofta jag kan.... Besöket skulle enligt mor gå på ca 600kr så jag var förberedd på det värsta, men jag hade en massa innestående rabatter o grejer så det kostade endast 177kr. Perfa!
Efteråt blev det en promenad hem till mor o far för lite frukost. Fick även med mig en matlåda, för andra gången den här veckan, lyx! Sen hem o göra sig iordning för jobbet. Va en ganska seg dag idag. Kollegorna försvann utan ett ljud i nästan en timme, så hade byggt upp ganska mycket frustration när de väl kom ut. Stackars Sandra som fick sig en ordentlig utskällning om att det inte är ok att alltid bli lämnad ensam i butiken utan att ngn säger vad de ska göra. Prolemet är ju inte att man inte hinner med, utan mer att de aldrig säger vad de gör eller hur länge de är borta. Man känner ju sig inte lite förbisedd då... Men jag är ju inte speciellt långsint av mig så när jag väl sagt vad jag tänkte så var jag glad igen :) 
Men så på min lunch så kom nästa grej. Fick ett sms innehållande saker jag mycket hellre hade velat höra face to face. Hade inte riktigt väntat mig det heller, så det var som en smäll rätt i ansiktet. Lite jobbigt när man är på jobbet. Fick lite dejavu känsla, eftersom jag satt på exakt samma ställe för lite mer än två år sen och fick nästan exakt samma sms från en annan kille på J. Det gjorde nog saken liiite värre. Så efter att jag brutit ihop kom jag igen ganska så starkt.
Efter jobbet inhandlade jag lite tröstproviant, B&J, cola och chips, och åkte hem och kollade film med Mikael. Stående grej mellan oss nu men jag gillar det :) Han e bra sällskap och bra att spy lite galla till. Tur man har så bra vänner <3 
Så nu ligger jag här i sängen och konstaterar att dagen har varit omtumlande men ändå väldigt bra tillslut. Jag är så sjukt mycket starkare nu är för bara några år sen och bara vetskapen om detta får mig o känna mig ännu starkare. Paniken ligger där bak och lurar, men jag är duktig på att hålla den tillbaka. Så Tina, det kanske e dags att börja leta efter de där huset ;) 

Men nu blir det helt klart sängen. Dagens låt blir en klassiker i min värld. Har lyssnat på den vid flera tillfällen i livet när jag varit heartbroken. Nu är det inte riktigt så illa, men det är ändå ofta så sant. 

Lit – Miserable

You make me come
You make me complete
You make me completely miserable

Man vet vad man gillar

Mikael var här igår o vi satt o spelade lite sen kollade vi film, The son of no one. Den var helt ok faktiskt. Sen att Channing Tatum gått från het dansare i Step Up till töntig polis i denna filmen e ju mindre hett, men men :)
När filmen var slut satt vi o lyssnade på musik, jag behöver lite inspiration till nya spelistor på Spotify. Så vi klickade runt på related artists. Så var det en låt jag gillade ganska mycket o la till den i min lista. Tänkte inte så mycket på vad gruppen hette iaf. Så strax innan jag skulle lägga mig så la min kusin upp en låt på FB som jag lyssnade på och tyckte den var väldigt bra. Så lyssnade på den igår en stund oc nu på morgonen lyssnade jag igen. Hon hade lagt upp länken från youtube så jag tänkte kolla om gruppen fanns på Spotify. Det gjorde dom, men så tyckte jag att jag kände igen titeln på en av låtarna. Såklart så visade det sig att det var samma grupp Mikael spelat för mig igår. Dock inte samma låt :) Tyvärr finns inte min kusins låt på Spotify, men jag får hålla till godo med de som finns, de är ju oxå bra :)


Här har ni två smakprov! Poets Of The Fall – Lift (Album Version)


Här e den som inte finns på Spotify

Ååhh typiskt!

Jaha så vaknar man upp här på lördagmorgonen, surfar runt lite och upptäcker att jag borde ha varit i Göteborg i torsdags kväll. Jag har nu länge varit sugen på att gå på konsert och om det var någon gång jag hade velat gå så var det i torsdags. Då spelade Alter Bridge på trädgården. Ett band som jag inte lyssnat speciellt mycket alls på egentligen, men det e ju forna Creedmedlemmar, o dom e ju bra, men det var deras speciella gäst som jag ville se, Black Stone Cherry!! Varför va jag inte däääär?? :(( Alltid såhär... O igår spelade dom på Banditkryssningen som avgick från Sthlm, fick frågan för flera månader sen om jag ville med, men sa nej. Dumma jag :( Tänk om jag hade haft en konsert med dom att se fram emot, då hade jag inte alls varit deppig i torsdags. Aja man kan inte leva i det förflutna, gjort är gjort o kommer aldrig tillbaka. Får hitta någon annan konsert att gå på helt enkelt!
Lyssna! Black Stone Cherry – Stay

Dagen efter gårdagen

Idag känns det iaf lite bättre. När jag vaknade var det i ungefär samma tillstånd som när jag vaknade. Hade tårarna bakom ögonen hela morgonen. Men så flöt dagen på i ett bra tempo och med många goa vänner, så nu känner jag mig faktiskt ganska så glad igen. 
Jobbigt de där när man kommer in i en ond spiral av tankar. Gårdagen började egentligen med en skitsak på jobbet som pga att jag redan kände mig lite låg blev mycket värre o så spann det vidare... Tillslut spinner det så fort att man inte vet hur man ska stoppa förens man når botten. Kan säga att gårdagen var en av de värsta dagarna på länge, var riktigt länge sen jag kände som jag gjorde, och tänkte det jag tänkte. 
Men som tur är är idag idag, och igår igår (eller ja nu e det ju till o med i förrgår :)) så nu blickar jag framåt igen.
Men nu blir det sängen, sa ja till att jobba imorgon o innan det ska jag på lite kalas för min svägerska. Så fullt upp imorgon oxå, vilket är bra för mina nerver :) Ev jobb på söndag oxå men får la se om jag pallar, blir ju 12 dagars jobb på rad iaf, minst. Kan ev bli så att jag jobbar nästa helg oxå... varför leva när man kan jobba lixom?!
Så innan jag lägger mig vill jag lägga in en låt. Gruppen är helt fantastisk och detta är bara en av låtarna på deras nyaste album :) Black Stone Cherry – In My Blood

Det är synd

Ja, det är tråkigt när enda gången man lyckas skriva här är när man mår skit... Men det är väl då jag verkligen behöver det. Att skriva är ett bra sätt att få ut sina känslor. Hade jag inte haft en så sjukt dålig handstil hade jag nog skrivit dagbok. Att skriva här på datorn blir inte riktigt samma sak, så det får bli bloggen. 
Iaf, idag har jag haft en tråkig känsla hela dan. Började redan i tisdags egentligen. Vaknade upp på morgonen o då kändes det som om gårkvällen/natten/morgonen inte hade hänt. Det var en konstig känsla... (jag som ni förstår så hände det saker då, men det är inget jag vill ta upp här) Iaf dagen flöt på och efter både missöden (som att jag kom en timme för tidigt till jobbet, jag fick punka på cykeln o kunde inte byta ventil, jag krossade min lampa på tv-bänken) och ljuspunkter (hade en rolig dag på jobbet, fick en god matlåda fixad till mig, hade en mysig filmkväll med bara mig själv) så hade jag känslan att jag inte visste om jag skulle skratta eller gråta. Gårdagen va helt ok, men det fanns saker som gjorde mig ganska så besviken och uppgiven. Så dagen idag då, inget har varit bra. Idag har jag sett allting negativt, och ju längre dagen gått desto värre har det blivit. Innebandyn var dock en ljuspunkt. Då fick jag skratta o inte tänka på massa skit. Men så fort jag kom hem så vände det.. Så kvällen har varit riktigt jobbig. Fick pratat av mig hos en god vän, som oxå han hade en dålig dag, men personen som jag hade hoppats skulle kunna kasta lite ljus fanns inte där. Vilket såklart satte pricken över I'et på den här dagen. 
Det jag förstår är att det mesta bottnar sig i ovissheten och osäkerheten jag känner inför en person. Sen späds detta på av andra saker i mitt liv. Men jag inser att denna ngn tar för mycket av min energi så om jag ska orka måste jag ha en väldigt jobbig diskussion snart. Men jag tror jag mår sämre av att inte ha den, än jag kommer ha efter jag haft den.

Så med röda svidande ögon går jag nu och lägger mig och hoppas på en bättre morgondag. 111111, hade hoppats på att det kunde bli min dag, men det ser ut att bli ännu en dag utan.

känslan när man gråter så man skakar och ingen kommer o håller om en

RSS 2.0