Kort men

Lyckan var kort men underbar. Nä då, jag e fortf lycklig. Men nu e det barnvecka o jag e ensam o får sakna. Men det är ok, jag är glad ändå. Klart när man ska gå o lägga sig så e det lite tomt, men jag vet att snart får jag vara nära min man igen. Har ändå fullt upp med min tenta denna veckan. Ska var inne om en vecka o jag började idag. Gick väl sådär, men att få gjort lite är bättre än inget. Planen är att va klar med tentan på fredag o sen sätta igång med den andra på en gång.... Planering e suveränt om man kan hålla sig till den. Som vanligt vid hemtentaparioder är jag inne i en svacka o känner bara för att skita i allt o hoppa av för att göra ngt roligare. Vet inte vad det skulle vara bara. Nä det lossnar snart.
När jag berättade för familjen att jag o Joel är tillsammans igen så skrattade dom. Inte för att dom inte tror på det utan för att vi har ju hållt på några gånger fram o tillbaka nu. Nä dom är bara glada för min, och våran, skull. Dom gillar Joel. <3

Annars idag har jag äntligen fått Spotify. Men jag är inte så imponerad. Har ju fortf samma problem som innan, hur mycke musik som helst, men inget jag vill lyssna på. Eller har ju iaf kanske 10 låtar i min playlist just nu, men känner ju mig själv o vet att därför kommer jag ha tröttnat i övermorgon ungefär. Men det e ju inte Spotifys fel, det e ju jag som har kass fantasi.
Men en låt kan man ju bjuda på iaf. Så här kommer min skaka-rumpa-låt för dagen.






För att vissa dagar är det väldigt lätt

Har haft en kanonhelg på alla sätt o vis. I fredags bjöds det på mat hemma hos min syster. Hon fyller år idag o Lisa va hemma så vi firade lite lätt. Efter gick vi ut o kikade en sväng. Men det va ganska dött så va hemma tidigt. Lördagen tog jag en sväng ner på stan o kollade efter nått att ha på mig på kvällen då det vankades tjejparty! Men hittade ingen så unnade mig en foundation o snygga naglar. Sen hade jag lovat att köra Lisa med kompis till fest i Alingsås. Så vi lånade Lisas pappas nya Volvo V70, sjukt kul att köra. Njöt verkligen hela vägen. Väl hemma gick jag direkt hem till Gunilla som firade sin födelsedag med muffins, rosévin, godis och ciderprovning. Det vi kom fram till var att Hannas Lime/Lakrits inte går att dricka o att Hannas Peach Melba e den godaste cidern på systemet. Bacardis Breezer kom hög upp men fick många minus för låg alkoholhalt till högt pris. Så nu vet ni det om ni nångång funderar. Sen va det utgång o det va Lipz som gällde för kvällen. Åldersgräns 20, men det va det roligaste på länge! Dansade o dansade o dansade. Så det va en nöjd Caroline som gick hem.
Sen hände ngt oväntat. Min älskling kom till mig. Vi kan inte leva utan varandra, tydligen. Så gårdagen va en söndag i mysets tecken. Ikväll blir det samma sak. Mår ungefär bäst nu =) Vet att det inte kommer bli en dans på rosor o att det kommer vara jobbigt i perioder. Men vi ska jobba på det för det verkar som om vi mår sämre om vi inte är tillsammans.

Så nu ska jag iväg o laga lite god mat med min man. Istället för att bjuda på en låt idag så får ni en länk till det vi ska äta ikväll Varsågod!

För att vissa dagar är det svårare







Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro

Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart

Du får ta den tid du behöver
(För att förstå vad det är du vill)
Vad är det du vill?
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
(Så att två själar kan få ro)
Och så att allting som vi lovade
Oss själva (kan få gro)

Du får ta den tid du behöver
För att förstå vad det är du vill
(Vad är det du vill?)
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva (kan få gro)

Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart



En dag som vi kunde struntat i

Nu är det snart ganska exakt en vecka sen jag blev ensam. Idag har jag varit arg, arg för att han väljer att kasta bort allt istället för att jobba o kämpa. Drömde inatt att allt var bra o vi var lyckliga o det tog en stund innan jag insåg att det var en dröm. Skitdag!
Har till på köpet ont typ i hela kroppen o mitt halsont har inte blivit ett dugg bättre. Suck... Går nog o lägger mig snart.


Sjuk =(

Efter att har varit ute o svängt sina lurviga i lördags så kunde jag inte sova på nästan hel natten, kändes so om jag låg vaken mer än vad jag lyckades sova. Anledningen var att jag hade en sån sjuk magsyra så minsta lilla rörelse så kändes det som om jag skulle spy. Det va hemskt! Så igår somnade jag 21.30 på soffan helt utmattad. 09.30 ringde min mor o väckte mig. Då hade jag nästan sovit hela natten förutom när jag vaknat av att det kändes som om jag skulle kvävas. Har jätteont i halsen o detta resulterade i ett jäkla hostande. Så upp o dricka vatten o lyckades lugna det någorlunda. Så nu har jag en svullen o öm hals istället. Inte bli förkyld nu, jag vill ju träna!! O till helgen är det födelsedagsfest, då kan man inte vara sjuk o ynklig =(
Annars är det ganska bra. Jag tar mig framåt o försöker att inte tänka bakåt.



En grupp som är ganska okänd i Sverige om som jag gillar hur mycke som helst!


Aj!

Om jag inte visste bättre så skulle jag nästan tro att jag satt här nu o får en hjärtattack. Men nu vet jag att det e vänster arm man får ont i o jag har ont i höger. Så det e nog inte hjärtat iaf. Men ont som fan i armen gör det, kan typ inte röra den. Hänger säkert ihop med min onda axel som plågat mig sen första vecka i Thailand (feb). Den blir bara värre o värre. Nu får Linnea (sjukgymnast) komma hem från sin kurs i Sthlm o ta hand om mig, detta håller inte.


Jobbar på't

Är inne på min tredje dag o det har gått ganska bra hittills. Har haft fullt upp o gårdagen gick verkligen i ett, samma som dagen idag. Har varit hos Rebecca o Fredrik o bakat tårtor till dopet på lördag. Men nu är jag hemma o vet inte riktigt vad jag ska göra. Det gör saker mycket svårare. men jag ska nog försöka laga lite god mat jag kan njuta av. Men först måste jag ta tag i disken o det e jag inte alls sugen på. Får nog se till att fixa lite schysst musik. Appropå det, ingen som har en Spotify inbjudan? Har försökt stå emot in i det sista, men känner nu att jag verkligen behöver lite nytt.SÅ har ni en till övers så får ni gärna skänka den till en desperat tjej.

Men bjuder på en nuvarande favorit.





21 guns



When it's time to live and let die
And you can't get another try
Something inside this heart has died
You're in ruins




Tiden står inte still


Ännu en dag, dag nummer två. Kämpa kämpa kämpa.


två steg fram, ett steg bak

Nu har jag tagit mig igenom ett helt dygn. Tror inte att det har sjunkit in på riktigt än.
Idag på vattenpasset så va det inte Linnea som va ledare o jag blev helt lessen o omotiverad. Tyckte mest hon som hade det idag va gapig. O Beccisen va inte heller där så tom på träningen kände jag mig ensam. Men jag genomförde passet. Imorgon blir det skola o sen jobb hela eftermiddagen. 7 timmar jobb, blä vad tråkigt. Men här ska tjänas pengar o sparas. Antingen till sämre tider eller till en pemanent hårborttagning. En sån kostar ungefär tot 30000, lite lagom mål sådär. O då är armhålor exkluderade.

Mitt pluggande går åt skogen känner jag, men på nått sätt så överlever jag ändå. Till de två kurserna vi har nu har vi tot 6 böcker, en har jag inte köpt o resten har jag inte läst en sida ur. Välinvesterade pengar. Fan va ju en trettiondel av hårborttagningen. Iaf, imorgon har vi seminarium igen (3dje på två veckor) o jag har inte orkat förbereda (igen, 3dje på två veckor) Förstår inte hur det ska gå i nästa block då jag utöver våra två ordinarie kurser ska läsa, helt frivilligt, Jöken ( Juridisk översiktskurs). Lagboken är ju inte den mest lättlästa o lättolkade boken i bibloteket o du kan inte riktigt freestyla ihop ngt som låter bra. Men eftersom jag börjat et nytt liv nu så kan jag ju lika gärna lägga in: - börja läsa kurslitteraturen i tid, på listan. Hur svårt ska det va!
Mitt nya liv började den 1 okt. Från o med då ska jag försöka leva så nyttigt som möjligt, inte slösa pengar på onödiga o dyra saker o få in en bra rutin i träningen. Den började iofs för några veckor sen, men nu blir det lite hårdare. Största steget är nog dock maten. Köpte hem massa frukt o grönt o försöker få med det så mycke som möjligt i min kost. Sen blir det mindre pasta o mer matlådor.
Ja så jag försöker iaf fylla mitt liv med meningfullhet men vet inte än hur det går. Just nu går jag nog mest på tomgång, e fast nåsnstans mellan dået o framtiden. Livet och Nangiala.

.


Jag dog ikväll.



This could be the end of everything





RSS 2.0