Snyggt skal, äckligt innehåll

Hjälp vad mycket yta det finns i världen. Var e djupet? Fast jag e ganska ytlig själv, skrämmande ytlig när jag tänker efter. Men samtidigt så är ju det jag tycker är snyggt (=intressant) inte samma som ngn annan tycker. Så är det då fel att vara ytlig? Nä inte så länge man inte bortser från andra attribut och egenskaper...
Så nu lyckades jag komma med ett statement, säga emot det, och sen försvara mig själv och andra mot det, På ungefär 5min. Det va dagens bidrag till världen. Nu ska jag sova, som ni märker e jag ganska trött.

Som ett djur, en lycklig lemur

Mycket träning blir det nu för tiden. I lördags va det som sagt polefitness som resulterade i go värk i armar o rygg, söndagen avslutades ju med innebandymatch som spädde på värken sen tidigare, i tisdags va det Linneas vattenstyrka o den känns alltid mest i brösten när man e klar och idag har ja verkligen gått hårt ut. Gick på ett lunchpass kettlebell, vilket gav en otrolig värk i låren, och nu ikväll va det dags för innebandy igen = kan inte gå. Benen e så ömma. Har nog inte haft sån här värk sen första gången jag körde ett ordentligt gympass. Men det e bra, ben ska tränas inför sommarens cykellopp. Funderade ett tag på att gå på spinningen imorgon vid lunch, men kommer behöva vila benen. Ska jobba på lördag o sen på kvällen e det fest o då ska klackarna på, inte bra med trötta ben då inte :) Men fasar för morgondagen om jag har såhär ont nu.. Fast det e väl bara ett tecken på att jag måste träna mer! Så så får det bli, haha!
Fuldans ngn? http://fuldans.se/?v=uxyfvuzuxs
Fulkultur – Fuldans

5 av 5 toasts!

Sicken underbar helg jag haft.
I fredags va det fredagsmys planerat med Josie. Så vi bakade hemmagjord pizza o kollade idol. Men så blev vi lite sugna på utgång o har man allt som behövs för en lyckad sådan (kläder, smink, musik och alkohol) så finns det ju ingenting att tveka på, eller? Det gjorde iaf inte vi så utgång blev det :) Tyckte inte att jag drack sådär jättemycket, men mådde inte alls bra på lördagen. Iaf, trots att det inte va alls många personer ute så hade vi en trevlig kväll så när jag kom hem va jag fylld av värme och kärlek.
Lördagen skulle ha ägnats åt plugg men jag låg halvsovandes på soffan fram tills det va dags att förbereda sig på nästa äventyr, Polefitness i Gbg med brudarna! Det va verkligen en upplevelse. Jag va inte speciellt duktig, men många av oss hade ordentlig talang för detta :) Så det va en timma fylld av många skratt och blåmärken. Efteråt va det dags för att fixa till sig o gå o käka på Hard Rock Café. Måste vara det rörigaste stället som finns. Iofs va det fullt så dom hade väldigt mycket att göra, men inte ens när man förbokar så kan dom få ut rätt mat :) Men men, gott va det o mätta blev vi. Planen från början var utgång, men alla va trötta o slitna (ont på olika ställen efter snurrandet runt stången) så det blev hemfärd o lagom tid. Sov som en stock i 9,5h inatt, så skönt.
Så idag har jag pluggat lite, kollat lite film, käkat oxfile med potatisgratäng och avslutat kvällen med min första innebandymatch! Den va verkligen helgens prick över i:et. Innebandy är roligt, men att få köra "på riktigt" med stor hall, domare och målvakt va verkligen urkul! Nu va det ju inget superseriöst, en match i korpenserien, men ändå! Va lite svårt att veta var man skulle vara, hur högt upp man fick gå o hur hårt man fick gå in i närkamper, men efter ett tag kom jag in i det ganska bra. Så nu e jag värvad om jag vill :) Ska fundera lite på detta men e sugen :) Självklart vann vi, blev 4 eller 5 - 0 :D
Nu ska jag sova så att jag vaknar i bra tid imorgon o kan plugga.
En låt måste vi ju dock ha!
Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan

Hon känner efter om det här är att vara fri...

Ibland sårar vissa saker mer än de skulle ha gjort vid ett annat tillfälle. Ibland är man extra känslig och sårbar. Stress, andra händelser och hormoner är sådant som kan påverka. Därför blir det inte bra när man får höra jobbiga saker av en person man litar på när man är stressad, haft en jobbig dag i allmänhet, vissa specifika saker i synnerhet och är allmän fucked up när det gäller hormonerna.
Ja en riktig skitdag blev detta tillslut, tur att man ska sova nu.
Har haft med den förut men den sätter ord på mitt liv....
Lars Winnerbäck – Söndag 13.3.99
Har du kommit nånstans
Har du sumpat din sista chans
Är du framme nu
Har du valt en väg att gå
ett mål att sikta på
är det verkligen du?
Är det verkligen du?

Now.... and then.

Jag känner att jag har lite svårt att leva i nuet ibland. Eller, när jag tänker efter är jag nog väldigt dålig på det. Jag ger mitt liv spänning genom att kolla på olika serier, spanar på andras liv genom FB, jag drömmer om vad som ska hända i framtiden och jag funderar på vad som hänt tidigare i mitt liv. De senaste dagarna har jag funderat mycket på två personer som funnits i mitt liv, två som jag aldrig riktigt kunnat släppa. Den ena personen har jag skickat vänförfrågan till ca 5-6ggr o han har aldrig svarat, haha kanske dags att lägga ner :) Den andre har inte FB så där e inte så mycket att försöka på :) (Förövrigt tror jag att båda två har flickvänner ändå så e nog ganska screwed oavsett) Men iaf, när jag drömmer om min framtid så skulle jag inte ha ngt emot om dessa personer fanns i mitt liv. O hur tragiskt e inte det då...? Detta är folk som jag knappt haft någon kontakt med på 4-5 år. Men det kanske blir så när man e lite ensam i livet, då börjar man fundera på hur det skulle kunnat vara, för det e ju lite svårt att drömma om ngn man inte träffat än :)

Aja det va bara lite tankar såhär på tisdagkvällen när jag egentligen har sjukt mycket plugg. Så nu tillbaka till det.
Vet iaf vad jag inte drömmer om, o det e personerna i tv3's Bartenderskolan. Herregud vilka miffon. Men skönt o iaf vara på det klara med vad man INTE vill i livet!

A classic?!

Nu e det planer på gång! Fick frågan häromdagen om jag inte va sugen på att cykla tjejvättern. O varför inte! Har haft lite tankar ett tag på att jag skulle vilja göra klassikern, alltså den riktiga inte tjejklassikern. Men jag hatar ju verkligen att springa så Lidingöloppet känns väl inte sådär superhett.. Men ett steg på vägen är ju iaf att testa på nån av grenarna så då känns ju cyklingen skitrolig! O nånstans måste man ju börja :)
Så satt jag här hemma nu o funderade lite o kände att om jag ska cykla kan jag kanske lika gärna kan ta simningen i sommar oxå. Det e ju den jag har sagt att jag kommer klara lättast, så nu får man väl bita i det sura äpplet. Får se om jag får med mig någon av de andra oxå, e ju alltid kul med sällskap när man ska göra sånt här. Så är det ngn som e sugen så säg till :)
Med mina andra träningsmål går det väl sådär... Jag har varit sjukt odiciplinerad, skyller på jobb, skola och allmän omotivation. Har väldigt mycket i skolan de kommande två veckorna, två hemtentor och två projekt som ska vara inne samma dag, så nu kommer jag vara väldigt osocial. Men förkylningen e nästan helt borta så det blir iaf vattenstyrka och innebandy. O på lördag bär det av till Gbg för Poledancing!! Vem vet, kanske fastnar i den aktiviteten :)
Nä nu ska jag ta o plugga lite o sen sova.

The clock is ticking...backwards?

Känner ett väldigt behov av att blogga ikväll, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Eller jag har hur mycket tankar o grejer som helst i huvudet men kan inte riktigt få ut dem i skrift. E väl lite därför jag inte gjort något inlägg på väldigt länge. I mitt huvud skapar jag inlägg på inlägg, men när jag väl ska skriva så kommer det inget. Men nu gör jag ett försök. Kan beror på att jag hällt i mig nästan en liter Dr Pepper ikväll så nu kan jag inte somna...

Man känner iaf att man börjar bli gammal. Folk får barn till höger o vänster, förlovar sig, köper hus osv. Tidigare var det inte mina närmaste vänner som pysslade med detta, men det har nu ändrats. En har köpt hund med sin sambo (ja först blev dom ju sambos för några månader sen) en flyttar ihop med sin kille vilken dag som helst, en ska förlova sig, flera kollar på hus, en fick precis sitt andra barn o en har en pojkvän som vill ha barn inom en snar framtid. Så var finns jag i allt detta nu då? Sist har vi ju en som förhoppningsvis har träffats sitt livs kärlek o e gravid till sommaren, haha :D O var finns jag i allt detta då? Jo men jag gör precis tvärtom o blir singel. Är definitivt inte bitter eftersom det va jag som valde det, men man känner ju att man e på ett helt annat ställe i livet än resten av gänget. O hur ofta mina vänner än påpekar att jag inte ska känna mig utanför så kan man ju inte annat än göra det när det pratas om hus, ringar, hur bra/dålig pojkvännen är, hur man ska komma överrens om vilka möbler man ska behållas/slängas eller när det e dags att skaffa barn.
Nä så vad göra? Jag sätter mina förhoppningar till saker som antagligen aldrig kommer hända, (t.ex att världens hetaste kille, J.L (ni som känner mig vet vem det är) gör slut med sin tjej o blir tillsammans med mig, eller att jag träffar en heting på Hawaii o blir kvar där resten av mitt liv) för dom säger ju att hoppet e det sista som lämnar människan :) Så hopp får det bli!
Men just nu ligger mitt hopp hos min kropp. Att Dr Peppern ger upp kampen så att jag får sova. Måste plugga massor imorgon.

RSS 2.0