Tomfull/fulltom

Appropå mitt förra inlägg, man skulle nog kunna säga att jag är tom och full på samma gång.

Att vara eller icke vara?

Känner ett krypande behov av att skriva av mig... Det kliar lixom i hjärnan där en massa tankar flyger runt o inte riktigt får plats. Men jag vet inte hur jag ska få ut tankarna i ord. Men jag känner oxå att när jag skriver så väldigt oregelbundet så förlorar bloggen lite av sin grej. O ingen läser ju här ändå just nu så det känns väldigt onödigt att ens skriva här. Men ändå vill jag inte riktigt lägga ner helt. Bloggandet var en stor del av mitt liv förut så det är inget man bara kastar bort. Har funderat på att skaffa en ny, men det känns oxå lite onödigt, jag gillar ju min blogg... Så just nu e jag och bloggen i ngt slags dödläge. Vinna eller försvinna. Kan men vill inte. Vill men kan inte.
Iaf, jag mår bra. Har inte så vidare värst mycket att klaga på faktiskt. Förutom att jag har fått ett jävla skitschema över jul- o mellandagar :) Men det blir nog bra det oxå. Är ju ledig iaf 2 dagar på julafton och juldagen. Den stora fråga nu är om det blir nån utgång på juldagen?
Nä nu ska jag ta o klä på mig, käka lite frukost och sen åka o jobba några h. Innebandy ikväll, frågan är bara om det blir ngn för mig. Halsen känns inte helt ok :(

RSS 2.0